PDA

Pokaż pełną wersje : Na Dle z GSem czy tarczą?

Siwus
08-07-2005, 12:53
Mam pytanie jak bardziej opłaca się blokować DLe z bronią dwuręczna czy jedno ręczna i tarczą? Z tego co wiem to taki drag tylko mocniejszy, a dragi blokuje sie z dwuręczną bronią :) Załóżmy że bloker ma 45 lvl i skile około 78/76. B)

Smash-Shady
08-07-2005, 12:59
najlepiej blokuj z tarcza..chyba ze chcesz tezy prxy okazji bic tego dla...ale z 2h bronia sie nee oplaca blokowac.Zaloz so Vamp shileda (jezeli masz) i bska i po klopocie..i ofkoz nee zapomnij o uhach :P

Pzdro

Turon Cichy
08-07-2005, 13:16
ja blokowałem kiedyś DLe 50 elitem. Wziąłem bron jednoręcznom i tarcze. Szło mi tylko około 0-3 uh na jednego DLa. Byłem tylko z jednym kumplem, ale on walił ciągle z SD bo chciał se szybko level nabić :D
Zgadzam się z kolegom up: jednoręczna broń i tarcza :)

Pierdzik321
08-07-2005, 14:02
Mam pytanie jak bardziej opłaca się blokować DLe z bronią dwuręczna czy jedno ręczna i tarczą? . B)

Czy to pytanie ma sens ?? :baby:
Ty chcesz zgarnaz exp z Dl czy bloczyc go. Dlatego zastanów sie jeszcze raz.

moF
08-07-2005, 14:29
w 45 lvl'u z 2h wep. na lekkim lagu mzoesz grysc glebe ... A co do tego co napisales ze blokuejsz dragi z 2h wep. .... To znaczy ze podbiegasz i ich nei bijesz trzymasz gs'a/d lance w lapie i full def. Jezeli masz d lanc/gs'a i go uzywasz to czy nazwiesz to blokowaniem ... ?

Venderer
08-07-2005, 14:40
(...) a dragi blokuje sie z dwuręczną bronią (...)

LOL??? Ty je bloczysz czy bijesz??? bo pytanko nie jest sensowne -,-

Bobi
08-07-2005, 20:39
No głupio byś zrobił używając 2 ręcznej broni... wszystkie potwory BLOKUJE SIĘ tarczą. Pozatym ostatnio blocząc właśnie DLe zaobserwowałem, że jak się je atakuje to częściej się przerzucają na shoterów...Jednym słowem- miecz JEDNORĘCZNY+ tarcza... No i to by było na tyle...

dagothar
08-07-2005, 22:17
Ja blokowalem DLa z kusza i jednoczesnie strzelalem:) (oczywiscie nie na dluzsza mete, tylko tak na probe) Co kto lubi. I zalezy czy masz duzo UH do poswiecenia. Ale nie polecam czegos takiego na lagu i taka mala iloscia hp. Ogolnie bardziej oplaci Ci sie jednoreczna bron + tarcza.