Pokaż pełną wersje : Tak Sie Wychodzi Z Rook-u
Beliar Sohn
08-07-2005, 14:04
Zamieszczam tu screena zobionego przezemnie zanim wyszedlem z rooku na main. Proszę o komenty! :]
http://www.freewebs.com/wawryl/ostateczne%20zdjecie%20na%20rooku.JPG
ELiTeRaX
08-07-2005, 14:08
No ładnie sobie kaski uzbierałeś =] Na mainie możesz sobie conieco za takie zyski kupić ;)
robert22
08-07-2005, 14:09
akurat masz 4 k to chyba fake bo to nie mozliwe
PS.jezeli ten ss jest prawdziwy to wielkie gz
Omg nastepny sie jara tym ze wychodzi z rokka z 4k~ja jak wyniose 1,5K~wystarczy mi no wiec po co komu wiecej ?
btw. jaki to jest swiat ?
ps. jak jestes taki kozak to sobie na furorze lub jakims nowym serverze tyle uzbieraj no to cie bede podziwial
Beliar Sohn
08-07-2005, 14:12
Dlaczego twierdzisz że to niemożliwe policz sobie CAP i iel wazy kazde 100 gp i wentka //wędka// uwzględnij który mam lvl. Milego liczenia.
P.S. Nie zamieszczaj postów jeżeli nie masz racji ok??
robert22
08-07-2005, 14:14
to po co on nick zaslonil
to moze byc fake bo to jaki to swiat powiedz nick i swita to sprawdze czy na serio masz takiego zioma
Beliar Sohn
08-07-2005, 14:17
to po co on nick zaslonil
to moze byc fake bo to jaki to swiat powiedz nick i swita to sprawdze czy na serio masz takiego zioma
Człowieku nikt ci nie kaze w to wierzyc!!! Wystarczy ze umiesz trochę matematykę a dowiesz sie ze to jest screen.
Marcin of shadow
08-07-2005, 14:20
Boze i po co ci tyle kasy napewno miales kolegow na rooku ktozy ci nosili przedmioty ze skieletonow i mino albo sprzedawales ludziom trucizny tak a propo przy wyjsciu z rooka wystarczy wziasc:
Dla knighta- 700gp
Dla maga- 1k
dla druta- j/w
dla palla- 800 gp
Beliar Sohn
08-07-2005, 14:23
Boze i po co ci tyle kasy napewno miales kolegow na rooku ktozy ci nosili przedmioty ze skieletonow i mino albo sprzedawales ludziom trucizny tak a propo przy wyjsciu z rooka wystarczy wziasc:
Dla knighta- 700gp
Dla maga- 1k
dla druta- j/w
dla palla- 800 gp
Kase zarobilem samodzielnie Mianowicie zrobilem ze 2 postacie dodatkowo które służyly mi jako depo!!
Wszystko to dzialo sie na świecie SAPHIRA
no no bardzo ladnie tylko tak dalej ;) ;)
Kase zarobilem samodzielnie Mianowicie zrobilem ze 2 postacie dodatkowo które służyly mi jako depo!!
Wszystko to dzialo sie na świecie SAPHIRA
buahaha teraz to zes dowalil MC USER ahahaha
ale do rzeczy
Kogo to obchodzi ze uzbierałes 4K czy ile tam jest niechce mi sie liczyc. Jest wiele osob ktore wyniosło znacznie więcej i sie tym niechwialą. Uzbieraj tyle kasy UCZCIWIE na nowym swiecie to moze bedzie gz ale narazie nic wielkiego
robert22
08-07-2005, 14:49
buahaha teraz to zes dowalil MC USER ahahaha
ale do rzeczy
Kogo to obchodzi ze uzbierałes 4K czy ile tam jest niechce mi sie liczyc. Jest wiele osob ktore wyniosło znacznie więcej i sie tym niechwialą. Uzbieraj tyle kasy UCZCIWIE na nowym swiecie to moze bedzie gz ale narazie nic wielkiego
w koncu mu ktos to wytlumaczyl popieram cie :cup:
Alexsander
08-07-2005, 15:01
Fajnie masz duzzzoooooooooooooooooooooo kasy
:DName-Alexsander :D
Level-41 i Rośnie narazie ban X(
Knight :o
Skills:85/84
Valoria
Wcale nie uzbierałeś 4K tylko 3.917GP ! :p
Ale gratz , ja zawsze uzbieram 0.9K-1.5K ale nierobie postaci na depo.
Descartes
08-07-2005, 15:15
Prawdopodobnie (nie jestem pewien) Fake.
Nie ma nic na defaulcie (chociaż można zrobić Clear Window, ale nie widzę sensu, po co autor miałby to robić)
Źle wklejone paski HP (ta baba na dole ma chyba za wysoko)
robert22
08-07-2005, 15:20
Nie ma nic na defaulcie (chociaż można zrobić Clear Window, ale nie widzę sensu, po co autor miałby to robić)
mi sie wlasnie tez od poczatku zdaje ze to fake ale najbardziej mnie to rozsmieszylo policz se capa
evilKRIK
08-07-2005, 15:27
Bo z roka wychodzi sie SZYBKO, a kaska to juz na mainie łatwiej uzbierać.
Na moje oko to nie jest fake tylko zwykły screen ale 4k na roku to nie jest wcale tak duzo.
Ona nie ma za wysoko tylko idzie w bok i to tak wyglonda.
Ups. nawet niepopatrzyłem że dwa pod rząd.
robert22
08-07-2005, 15:37
moze i sie tak wydaje ok moze to jest ss
up up
2 posty pod rzad
Warlord Xion
08-07-2005, 15:46
Ile to expic do 8 lvl na ratach - napewno się uzbiera :P .
4k spokojnie mozna wyniesc, ja przy wychodzeniu z rooka w jakies 4 godizny na jakims serwie na tkorym zbyt woiele osob nie bylo wynosilem przewanzie okolo 3k. WIec to tez jest mozliwe tyle ze on troche dluzej polazil :)
Venderer
08-07-2005, 16:41
I co mamy się ekscytować??? Ja wyciągnąłem 2,5k (wg. to było dużo) ale się tym nie chwaliłem... Udało CI się? Gratz! Z MC?? Nie gratz... Ale żeby zaraz dawać na forum?
@EDIT-------
Down- Patrz "chesek"
@Baradax
To jest jeden ZE sposobów. Ale jaką masz pewność, że nie używał MC??? -,^
@Venderer
To bylo do mnie?
@down
juz zobaczylem ;->
miss click plz :)
To napewno nie jest fake, można to sprawdzić m.in. Bloodyskin jest z Saphiry.
Ale nie wiem czemu zasłoniłeś swój nick, masz coś do ukrycia?
@Venderer
To bylo do mnie?
A czy ty jesteś autorem tego tematu?
LOL
Ja nie moge, czy wy jestescie takie tepe paly, nie rozumiece? on chowal bag z kasa gdzies za drzewem a potem szedl swoja dp-postacia po kase i tam ja trzymal! bosh... Tapmi plx, plx, plx?
Ale nie wiem czemu zasłoniłeś swój nick, masz coś do ukrycia?
Pewnie niechciał by go ktos zareportował o MC XD
up: pewnie tak.. xD
LOL
Ja nie moge, czy wy jestescie takie tepe paly, nie rozumiece? on chowal bag z kasa gdzies za drzewem a potem szedl swoja dp-postacia po kase i tam ja trzymal! bosh... Tapmi plx, plx, plx?
Skąd wiesz? To niby czemu miałby zakrywac nick...? Pomyśl zanim coś napisziesz.
Fake moim zdaniem.
I bezsensowne chwalenie sie.
Nick zakrywał bo chciał i to jest wystarczający powód... Gdyby mówił że ma hlvl i odkrył coś naprawde niezwykłego to bym chciał zobaczyć na mainie i po to był by nick. Na mainie można szybko zrobić 4k więc i tak już za późno żeby coś udowadniać...
Na jakiej podstawie twierdzicie że używał MC? Każdy rookstayer ma chary-depoty i zazywczaj ma je na oddzielnych kontach. On może rookstayerem nie jest ale zasada taka sama...
Ontopic
Gratz cierpliwości i bezpiecznej drogi do depo :D
< ~ E D I T ~ >
< ~ ...Mój błąd, zwracam honor... ~ >
Walekifa
08-07-2005, 19:57
Wcale nie uzbierałeś 4K tylko 3.917GP ! :p
Ale gratz , ja zawsze uzbieram 0.9K-1.5K ale nierobie postaci na depo.
Lol,to w tibi jest waluta niższa niż gp?;praczej 3.917 k niż gp :P
Ps:dlamnie to jest bez sensu,zbierac tyle kasy na rooku,bawić sie w jakieś biznesy i godzine stać kolo biblionteki i tej studzienki z ratami ^.- żeby sprzedac np.sworda za 20gp :/,może jeszce niedługo ludzie poproszą cip soft żeby zrobił domy do wykupienia na rooku :/ tam sie zostaje tylko do 8 lvl!(chyba że rookslayer,stayer) dla mnie rook jest poto żeby z niego jak najszybciej wyjść i cieszyć się mainem ^.-
Tyle kasy z rooka to nawet ładnie:P
PS. Masz ładny fishing jak na 8 lvl :D
@Magson
A policzyles wage Bp ?? odejmi sobie tez sama kasa wazy 200 a pusty bp 18-,-
...A tak pozatym to zabijaja mnie tutaj ludzie ze to Fake ... ile to polazic po roocu miec jakiegos innego chara depota zostawiajac gdzies kase brac nim nie uzywajac mc ... i to nie fake a co do nicku polowa ludzi zakrywa nicki ...
Ps/Gratz ze masz tyle cierpliwosci
Rafciu Mistrz
09-07-2005, 06:32
Hmm... Patrzac na Twój skill fishingu wydaje mi sie ze poprustu sprzedawales rybki :>
Na tej postaci napewno tego nie zbieral! Patrzcie na capa, musilby chodzic z samym macem co napewno nie starczylo by mu na dlugo.
Ostatnio jak gral moj brat i wychodzil z rooka mial 2k w samych platynkach na rooku.
Eventful Knight
09-07-2005, 07:31
to jest naprawde dobre tyle kasy z rooka ;] jestes udany :P
Pani Janina
09-07-2005, 15:41
ktos tam mial racje z tym fishingiem...
gosc sobie wbil lvl sprzedal wszystko zostawil postac na bocie przed woda i poszedl na obiad jak wrocil mial pelno rybek ktore pozniej sprzedal i nawet inne chary nie potrzebne.proste??
nawet czekac zabadzo nie musial wystarczy isc z rybami pod kopalnie gdzie jestes carlin sword quest i sprzedawac hurtem....
Czemu mowicie ze to fake? to wystarczy pojsc na skele od 2 lev albo Rotwormy ale z teamem... a moze mu sie fartnelo i Poison dagger wylecial...
powiem jedno:bezsensowny temat...po co komu oglodac ss na ktorym stoi ktos przy statule ze 4k??wedlug mie temat powinno sie zamknac
Master Mind
09-07-2005, 19:46
Fake...............
Jak dla mnie to nie musi byc fake może naprawde chłopak się postarał i zebrał te 4k ;) .
Pogromca Dragonów
21-07-2005, 20:39
Dlaczego twierdzisz że to niemożliwe policz sobie CAP i iel wazy kazde 100 gp i wentka //wędka// uwzględnij który mam lvl. Milego liczenia.
P.S. Nie zamieszczaj postów jeżeli nie masz racji ok??
Co sie na tego capa upierasz a może specjalnie go podliczyłeś i zmieniłeś a może nie może to prawda i jeszcze to ,,P.S. Nie zamieszczaj postów jeżeli nie masz racji ok??'' A może ma racje.....
tylko tak dalej na mainie i bedzie good! :D
Łagodny Zefir
21-07-2005, 22:17
No, fajnie że 4K nazbierał ale zamiast tracić czas na rooku żeby przynieść wszystkie przedmioty, to w tym samym czasie na mainie można by zarobić dwa razy tyle wychodząc z rooka mając 1K. Oczywiście trzeba wiedzieć jak ;)
Morderczy Mamut
21-07-2005, 23:24
Myśle że to żart b oone sąhyba skopiowane .
heineken
26-07-2005, 13:19
nieno ziom wilke gratz muj kolega co ma na rooku 18 lv << lol ma z 3k a Ty na 8 lv 4k wielkie gz :)
Ludzie..chłopak chciał się wykazać że uzbierał 4 k na rooku. Dajcie mu święty spokój,może dla niego to "everest swoich marzeń", a dla was jest nim wylootowanie mpa z demona. Tyle co chciałem powiedzieć.
Enjoy!
maciejusss
26-07-2005, 13:53
przeciez jest tyle sposobow na uzbieranie duzej ilsoci kasy jeden z nich to zabiajc owce,jelenie,kruliki, i spzrzedajesz u NPC i na 1 levelu masz kasy ile chcesz ;)
Cycu z Azury
26-07-2005, 16:23
@Dagfan
Wiesz, to jest jego sprawa czy uzywa mc i innych cheatow -.-
@topic
Jeśli używasz cheatów to twoja sprawa ale i tak sam fakt że uzbierałes tyle kasy na rooku to dobra robota .Tak trzymaj !
Ufocznik
26-07-2005, 22:16
To NIE jest fake! Wszystkie drobne bledy sa dlatego format .jpg, u mnie tez widac cod podobnego bo daje slaba jakas zdjecia zeby szybko sie wczytywaly jak ktos ma slabego neta.
Nie wiem co wszyscy sie uwzieli ze MC, sprzedawal posion itp.
Mi sie nigdy nie udalo uzbierac nawet 2k bo predko lecialem na maina ale zastanowcie sie, moze sprzedal eq cale po wysokich cenach. Np. viking/legion helmet 50gp, chain armor 100gp, carlin sword/katana/mace 50gp, studdet legsy 50gp, copper shield 150gp <-to juz jest 500gp do tego dochodzi jakies 500-800gp uzbierane z potworkow. Moze tymi dp charami rowniez zrobil questy na chain armor i carlin sworda wiec dochodzi jeszcze kilka stowek, moze lowil ryby jak ktos wspomnial, moze poprostu mial fuksa i znalazl jakies cialo goscia w ktorym bylo kilka setek, a moze nawet 2 ciala ;), moze mial szczescie z lootem i wypadlo mu cos fajnego (bronze/silver amulet). Tak wiec jak widzicie mozliwosci na zdobycie takiej kasy jest duzo wiec czemu od razu mowicie ze oszukiwal???
Mozliwe ze oszukiwal, ale nie ma podstaw by tak sadzic, wiec jedyne co moge powiedziec to Gratz dla zalozyciela tematu, za cierpliwosc i za uzbieranie takiej kasy na rooku.
PS. Nie mowcie ze na mainie w tym czasie by zrobil 2 razy wiecej kasy, bo skad wiecie ile na rooku ta kase robil?
PS_2.
Napewno mial jakis powod zeby zaslonic nick, moze nie chcial zeby ktos go zabil na mainie, moze nie chcial bzdurnych msg'ow typu "widzialem twojego ssa, bedziesz moim kolega?". Nie tylko na jego screenach jest zasloniety nick wiec przestancie sie czepia o byle... za przeproszeniem gówno.
PS_3.
Nie piszcie ze costam nie kosztuje tyle a costam mozna kupic za tyle, bo jest napisane "np." czyli sa to przykladowe ceny.
Łagodny Zefir
26-07-2005, 22:24
To jest dosyć zabawne. Wszyscy mówią że to fake, fake tu, fake tam, fake siam... gdzie jeszcze? Który paseczek jest za wysoko? Powiedzcie która stówka jest krzywo, jeżeli taka jest? Po co wy piszecie "chyba"? Nie odróżnicie dobrego fake od oryginału!!! 4K na rooku to nie jest aż tak wielki problem (trza się tylko pożądnie nachodzić za macami, swordami i innymi rzeczami, które można sprzedać u NPC).
Ardo von Dan
26-07-2005, 22:34
Dziwni jestescie dleczgoz to mialbyc fake liczylem cap i wychodzi ok poza tym jak ja wychodzilem z rokk'a to mialem okolo 3k w kasie i NIE UZYWALEM ZADNYCH CHEATOW TYLKO 2 POSTACIE JAKO DEPO MIALEM B)
-Maciek Mur-
26-07-2005, 23:10
gdyby to byl jego char by nicka nie zamazal
LarvaExotech
26-07-2005, 23:20
Oczywiście to nie fake. Zobaczmy:
Idziemy na resp skeletonów numer 1 (tam gzdie sa dwa groby i jeden trzeba odkopac) :
zabijamy 6 szkieletów - z tego mamy ok. 180gp (mace i hatchets) ; po tem pędzimy do drugiego respa i to samo. I tak sobie biegamy w tą i spowrotem. Albo można zrobić tak (ja tak robiłem) - poznać kolesia który będzie palkiem i jest na tyle głupi, żeby na rooku używać spearów. Sami nieco ćwiczymy shielding. Bierzemy najlepszy arm, studded legsy, cooper shield i bron z najwieksza iloscia defa. I huntujemy na orc spearmany - my blokujemy a przyszły pall kantuje ze spearów. Z dobrym DF'em powinien orc spearman powinien paść po kilku strzałach. I lootujemy studded legsy - to jest 100gp u gracza. :P A pall i tak tego nie weźmie i tak, bo trzyma w grabie 8 spearów, eq i nie ma capa - więc loot dla nas, dla niego exp. Moim zdaniem sprawiedliwe.
Ufocznik
27-07-2005, 10:00
gdyby to byl jego char by nicka nie zamazal
Jak chcesz glosic herezje to nie tu, ok?? Nawet jesli masz racje to i tak nie masz podstaw by tak sadzic, czyli mowiac wprost gadasz cos o czym nie wiesz. Widzialem duzo screenow z zamazanymi nickami, to takie dziwne? -.- Popatrz na mojego wczesniejszego posta i przeczytaj go uwaznie....
Zabijaka Barxuss
01-02-2006, 18:56
Porabalo cie ??!! Ja kiedys wyszlem z rooka (na 13lvl) ale mialem 7k !
I co sie podniecasz ??!!
Niestety nie mam ss ale mozecie mi wierzyc na slowo, kumpel potwierdzi
Christoph
01-02-2006, 21:50
Ta a ja wyszedłem na pindziesiątym i miałem 100k... jak ktoś nie wierzy zamieszcze ss ... tylko później.. -.-
4k ? żaden problem...
pytanie tylko PO CO ?
PO CH... ZBIERAĆ TĄ DURNĄ KASĘ zamiast zrobić rooka w ~4-5h, a potem na mainie duzo szybciej uzbierasz ta kase... OMG... noobki...
Paladinek
02-02-2006, 08:10
Ci wszyscy co mówią że to fake to są p**********i debilami, ja z rooka max wynioslem okolo 3k ale gz za wytrwałośc dla ciebie na czym tak zarobiłeś?
Zobaczcie na pasek skilli koleś ma fishing 45. Nieźle sie musiales meczyc na rooku lamq :) Mysle, ze to fake...
Xardasus
02-02-2006, 08:32
Zobaczcie na pasek skilli koleś ma fishing 45. Nieźle sie musiales meczyc na rooku lamq :) Mysle, ze to fake...
z tego co wiem to dla fishingu nie ma znaczenia czy rook czy main tak samo leci ale to tylko moje skromne zdanie
Dla knighta- 700gp
Dla maga- 1k
dla druta- j/w
dla palla- 800 gp
ta dla knighta najmiej dzieki ty jestes pewnie mag dlatego sobie tyle kasy przyznałeś ja uzbierałem ras 300 gp a na 1 lvl znalazlem 1,300gp i co ale ja normalnie wychodze z 1k a ten 4k widać durzo lotowal albo znalazl dedy
Ja też moge mojim rookstayerem nazbierać tyle kasy albo 40 platynek zrobić new hara a nim 8lvl i co uwierzycie mi że sam to zrobiłem :D?
Kaczomir1
02-02-2006, 16:44
Sporo kasy... Ale pozatym nie ma sie czym chwalic.....
Pewnie znalazles kilka deadow i jeszcze troche kasy zarobiles... -.-
Ale i tak gz
a po co zbierac kase na rooku ;p? dla mnie to strata czasu... na mainie i tak zawsze szybciej zarobie i cos kupie lub przeniose z innego chara :) ale gz :) za wytwalosc xD
W sumie nie wierze w to najwiexej 2 k z rooku wynioslem ale sie za***... nameczylem ale jezeli to prawda to gz dla ciebie a liczyc mi sie nie chce
;p
:p
Czemu mowicie ze to fake? to wystarczy pojsc na skele od 2 lev albo Rotwormy ale z teamem... a moze mu sie fartnelo i Poison dagger wylecial...
HUEhaueha to mnie Dobilo...powszechnie wiadomo ze Poison dagger juz nie leci na rooku... "Rookguardian de'bove" poluje na niego od 30 lvlu i nie wylecial dlaczego?Bo go niema juz na rooku...
Topic:
Bezsens, nawet jak siedzial na ratach od 1 do 8 wyniesie 1.5k praktykowalem to Cavebotem :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.