Pokaż pełną wersje : Bapupa(129ms) zabija cały Banshe Quest team
-=Misiekmen=-
08-07-2005, 15:36
Jest to nie udana wyprawa teamu który miał zamiar wykonać Banshe Questa ale niestety przeszkodził im Bapupa z resztą sami pooglądajcie -.- szkoda słów.
http://rapidshare.de/files/2841375/140.rec.html
grzysztof
08-07-2005, 15:58
stary suchar ;/
\../Saczek\../
08-07-2005, 16:06
ciekawe ciekawe... ;)
Filmik nice ale niewiem poco to bylo pewnie jakies porachunki. :evul:
Filmik super Ukazuje hamstwo ludzi
Zlootowali 500 OZ uhs ??
troche ring i 2 bp bolts smieci jakies
Widziałem go pare dni temu ...
Ale film wy***.....
Ciekawe co z lootem zrobil :>
prosze o rehosta
z gory thx
Insane Jezus
08-07-2005, 16:21
mi sie srednio oglada wlasna smierc aczkolwiek pewnie wam sie spodoba...
szkoda tylko ze nie pokazuje klasy w robieniu questow albo solowaniu potworow tylko w ubijaniu ludzi w najbardziej chamski sposob jaki moze byc :baby:
Bradwen Hellscream
08-07-2005, 16:24
gdybym sie nie spoznil... to tez bym padl : /
i to jest wlasnie isara -.- ten swiat juz chyba nigdy nie bedzie inny.....
Venderer
08-07-2005, 16:31
Są ludzie i parapety... Bapupa zalciza się do tych drugich.. Współczucia dla tych co dedli ;/
Blagam Zrehostujcie To!
Nie wiem w czym masz problem. Przecież da się ściągnąć.
Poza tym stary ten film już. Co nie zmienia faktu, że ten Bapupa (czy jak mu tam) to jakiś idiota (delikatnie mówiąc).
Nie wiem w czym masz problem. Przecież da się ściągnąć.
Poza tym stary ten film już. Co nie zmienia faktu, że ten Bapupa (czy jak mu tam) to jakiś idiota (delikatnie mówiąc).
no ja nie wiem kto tu wykazał się brakiem pomyślunku, gdyby nie party to nie byłoby takiego problemu.
Film już był jakiś czas temu na tibia.de i jest naprawdę niezły. Jak widziałem zachowanie tego 98ek to dosłownie spadłem z krzesła... teksty w stylu "plx" "why" były wręcz żałosne, zastanawiałem się tylko za ile kupił tą postać :p
OnlyM(PL)
08-07-2005, 18:33
no filmik fajny.
Btw szkdoa ze ten 96 ek mial aol'a ciekawe jaki loot by byl?
@up no ten ek byl troche dziecinny jakby mial 8 lvl i pkowal go 20 -.-
i mial super refleks z tymi uhami chyba ze chcial dednac.
Blagam Zrehostujcie To!
Łap: http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/140
Strzelba
08-07-2005, 18:56
no ja nie wiem kto tu wykazał się brakiem pomyślunku, gdyby nie party to nie byłoby takiego problemu.
X(Ale Mnie to w****ia gdy Modki sie wymądrzają. X(
Film bardzo mi sie podobał ale też jzu go pare dni temu widzialem. ;)
-=Misiekmen=-
08-07-2005, 20:11
Bapupa jest c***em -.- nikogo nie szanuje i nikt jego nie szanuje... wydaje mi sie że nikt nie wiedział że Bapupa z nimi pójdzie przecież by sie nie kampił
-=DanieL=-
08-07-2005, 20:18
Za***isty filmik na początku wytłukł prawie całą drużyne dwoma UE
Szkoda mi was...
Ale co zrobicie?
A tak pozatym:
Po co daliście z nim party?
Neaniver
08-07-2005, 21:14
po co on dostal do party zaproszenie?
@topic
Bapupa suxx - tyle moge powiedziec na jego temat
Suk_predator
08-07-2005, 21:14
A tak co do tematu że WYBIŁ CAŁOM DRUZYNE BENSHEE QUEST to sie niezgodze bo 3 obstalo jego qumpli :evul: co widzalem z tego filmu wynika ze ludzie sa bardzo hamscy a szczegulnei ***ane BR niedosc ze zabrali BR na questa to oni beszczelnie ugodali sie z qmplem Bapupom (czy jakos tak) zeby ich wybic?:/
Moim zdaniem morał taki z tego wynika ze niebrac zadnych BR do party ani na zadne questy
Wspułczuccia tym co zaliczyli glebe:/No jeden mial szczescie bo uciekł 63 rycek to byl bo mialem filmik jak to nakrecal:PAle niewiem jak sie nazywal
;p
Suk_predator
08-07-2005, 21:17
Dla tych kturzy sie pytajom dlaczego sorc dostal party?
Poniewaz Savow i tych dwuch to qumple od BABUPY i tylko jak sei on zajwil SEVOW daj mu party i all zgon
-=Misiekmen=-
08-07-2005, 21:20
Przeczytajcie co pisal na guild chat. Jakis koles napisal że Bapupa nie zabil kumpli tych co byli znim w gildi B)
Delmicjusz :P
08-07-2005, 21:21
Omg ... współczucie... Bo co ja moge więcej powiedzieć ?? Nic...
Jak już niektórzy wspomnieli... ISARA to chory świat...
Pzdr.
Suk_predator
08-07-2005, 21:21
No tak jest MISIEKMEN masz racje bo SAVOW odarzu dal mu party ***ane hamy
Dla tych kturzy sie pytajom dlaczego sorc dostal party?
Poniewaz Savow i tych dwuch to qumple od BABUPY i tylko jak sei on zajwil SEVOW daj mu party i all zgon
1.to bylo juz mowione
2.uzyj slownika
Grundos'clubbaser
08-07-2005, 21:22
A tak co do tematu że WYBIŁ CAŁOM DRUZYNE BENSHEE QUEST to sie niezgodze bo 3 obstalo jego qumpli :evul: co widzalem z tego filmu wynika ze ludzie sa bardzo hamscy a szczegulnei ***ane BR niedosc ze zabrali BR na questa to oni beszczelnie ugodali sie z qmplem Bapupom (czy jakos tak) zeby ich wybic?:/
Moim zdaniem morał taki z tego wynika ze niebrac zadnych BR do party ani na zadne questy
Wspułczuccia tym co zaliczyli glebe:/No jeden mial szczescie bo uciekł 63 rycek to byl bo mialem filmik jak to nakrecal:PAle niewiem jak sie nazywal
;p
Po co zostal do party zaproszony?
Hmm.. a jak myslisz czemu 3 kolesi obstalo bo to jego kumple i tylko jak sie zajwil babupa to SEVOW dal mu party i i wybil
BR SUXXXXXXXXXXXXXX
A jak mysliślisz, po co robisz dwa posty?
I po co powtarzasz to co inni powiedzieli... najs
@film
Hrmp, też kisza najpierw oni nie mieli sorca żeby wyczyścić pewnien pokój za pomocą ue, więc ktoś zagadał (albo sam zainterweniował) do tego zadania, no i pierwszy głupi dał w party, niektóre osoby poszły w dól, reszta została na górze, i ciapa, of koz ma sie te dmg za ue i tą mane na ue... pamiętam gdzieś na forum tibia.com powiedział że to było "just for fun" :S
Tutaj Kiur :)
Przykro mi z powodu Deada :(
Caly czas pamietam starych znajomych z titani :)
mam nadzieje ze sie tymnie zalamiesz :)
ummm w prawdzie nie działa mi tibia cam ;(
Małe pytanko :evul: On ich zabił jak wzieli tego questa czy jak na niego sie wybierali ?? :confused:
Lukasaldo
09-07-2005, 09:45
up : nie wzieli
Dobry poczatek xD lopaty zapomnial chlopak hahaha za 500 chcial kupic ale gosc nie mial : P a ogolnie fajny film : D
-=Misiekmen=-
09-07-2005, 11:57
Tutaj Kiur :)
Przykro mi z powodu Deada :(
Caly czas pamietam starych znajomych z titani :)
mam nadzieje ze sie tymnie zalamiesz :)
Kiur ! to jest Isara :P mnie tam nie ma ;] i tak by mnie taki **** nie u***ał ^^
Ice Paladyn
09-07-2005, 12:12
Bapupa jest c***em -.- nikogo nie szanuje i nikt jego nie szanuje... wydaje mi sie że nikt nie wiedział że Bapupa z nimi pójdzie przecież by sie nie kampił
Znam ten film z innej perspektywy kręcony przez ekipe która padła.(Sevow C..J J....Y i jego ziomy w 1 filmie myślałem że Sevow był noobem i dał party przez głupote a to było ukartowane X( X( X( X( ).
Alcor Sake
09-07-2005, 17:48
.... Poprostu Totalna Załamka dla tych co padli ....
Ale tak już jest Br nigdy się nie zmieni
X(Ale Mnie to w****ia gdy Modki sie wymądrzają. X
(
No comment please.....
Od czego wedlug Ciebie są moderatorzy?? Od trzymania pożądku na forum...
Pozatym oni tesh są ludzmi i mają prawo do swojego zdania....
Pozdro
-=DanieL=-
09-07-2005, 20:46
No i sie kurde zaczeło teraz będzie z 20 stron na tym temacie i będzie każdy powtarzał to samo "bapupa noob " "bapupa dziad" było już to powiedziane to poco po 3 razy to samo pisać? Coprawda żal , że padło tyle ludzi w szczegulności troche polaków.
Strzelba
09-07-2005, 21:10
****a Wit nikt Cie tu o zdanie nie pytal wiec stul pysk X(
I kup sobie słownik ortograficzny.
WielkiSorc
09-07-2005, 21:34
Jako że gram na tym serwie od 1,5 roku i mam znajomości z wieloma highami może sprostuje troche wasze wypowiedzi... Bapupa to nie br... tylko szwed. Sewov to Charatcter zrobiony przez bapupe i rokkiego (bloodbrother bapupy).
Grają nim na zmiane... Wszyscy co mieli paść to polacy. Jedyny szwed z tych co padli to Lucalo, on nie miał paśc, poprostu po tych ues nie zdążył się wyuhać. Co tu dodać.. przeżył tylko Dziewka... Logout plx :> Pare godzin później Bapupa doje*** też Texaxo ""Bapupa: dla prestiżu"". Stanę też w obronie mojego bloodbrothera Spritekiller'a, to z tym plx to jego normalne zachowanie na jaja. Wiedział że już nie ma siły żeby zwiać ( został tylko on), więc zaczął na jaja mówić plx no kill me, wiece jak to jest :p ? A nie uhal bo uhwaste...po co uhac skoro aol. Tymczasowo Bapupa nie gra na Isarze :>
Nasza ekipa, tzn Sazezy (131 rp) tzn też moja :P wypowiedziała wojne... Bapupa z peniał i się nie loguje. Anyway zobaczymy jak to będzie...
Draconis Dragontooth
09-07-2005, 22:11
@Up : tak napewno zaczął mówić "plx" dla jaj , mówił bo nie chciał paść i tyle , każdy by nie chciał dednąć i stracic aola etc. , "plx" nie jest oznaką żadnego nOObowstwa przecież .. btw. dla jaj też pisał "I pay 150k" ?? nie sądze ..
Diamentowe Ostrze
09-07-2005, 22:40
no chyba ty, bo lider party to jego kolega wiac ze wszystko bylo ugadane bapupa mial przyjsc i dokonac dziela zniszczenia, rzezni... nie zabil lidera przeciez.
wogole to co zrobili jest n/c
VERY VERY LOW
sam film jako taki, niezly ale jego tresc ...:p
Bardzo fajny film.Szkoda tylko zabitych ludzi Polaków :(
Ehhh, jak bylo del'toro bylo zle i teraz tez jest zle. Na tym swiecie nic sie chyba juz nie zmieni.
ps: Saz~ wypowiedzial wojne bapupie ?
Ciamciak
10-07-2005, 15:34
No to ładnie was wrobił. Myslę, że to już było wcześniej zaplanowane a w grupie mieli zdrajce :P.
Pozdrawiam
danio joker
11-07-2005, 23:44
:)Mi sie podobało . Wspaniały pokaz PA (Power Abuser jakby ktos nie wiedzial).
Pomysł good wykonanie pyszne xD Loocik byl pyszny nie dziwmy sie na takim queście .
widzialem jzu ten filmik na tibia. de.. nic dodac nic ujac.. ;\
musi sobie chlopak odreagowac an tibi ;\
Coz.. toco zrobil uwazam za gleboko zenujace.. a ci co pisza psoty cie ciesza ze fajny flmik.. ciekawe jakby sie oni czuli ajkby komsu zaufali.. zaplacili za zrobienie questa a tu dead... "for fun"
i graj z takimi na serwerze straszne..
Dark Brozyn
12-07-2005, 10:43
nie no film naprawdę super... n/c dla pl że dali lidera jakiemuś szwedowi...
Ale ten 98 EK to serio.. boże to jak czasami 15 lvle sie godniej zachowują ... "why" "plx" wielkie noł koment
Draconis Dragontooth
12-07-2005, 12:48
nie no film naprawdę super... n/c dla pl że dali lidera jakiemuś szwedowi...
Ale ten 98 EK to serio.. boże to jak czasami 15 lvle sie godniej zachowują ... "why" "plx" wielkie noł koment
Też byś pewnie tak pisał ,kolo poprostu nie chciał dednąć , moim zdaniem każdy by tak postąpił na jego miejscu .. "no plx" " i pay" to przecież nie jest oznaka żadnego nOObostwa ?!?!
Arthevariel
12-07-2005, 12:54
po co on dostal do party zaproszenie?
@topic
Tak sie zlozylo ze jego qmpel byl liderem tego party :D Dlatego dostal invita...
Thimburd
12-07-2005, 13:10
Super film. Popadali ludzie i trochę im wspóczuję. Loot super. A ten knight to rzeczywiście niezły noobek.
BarTek_MasTer
12-07-2005, 13:15
Film jest The Best przez duze "T" i duze "B". :) Naprawde great a co zrobiles z loocikiem?? Zapewne byl wyczepisty :]
Draconis Dragontooth
12-07-2005, 13:17
Super film. Popadali ludzie i trochę im wspóczuję. Loot super. A ten knight to rzeczywiście niezły noobek.
NooBek to z ciebie jest .. btw. myslisz ze uwierze w twojego sorcka co masz w podpisie ?? jakoś nie barodzo chce mi się wierzyć ..
NooBek to z ciebie jest .. btw. myslisz ze uwierze w twojego sorcka co masz w podpisie ?? jakoś nie barodzo chce mi się wierzyć ..
To nic, noonek z tibia.org.pl podaje w podpisie, że jest Eternal Olbivion :D.
@Topic
Sprytnie to zrobił, on chyba używa makro jakiegoś? W momencie kiedy chciał walnąć z sd w tego 98 ek poszło z niego tyle dymków na raz ile chodzi na survivalu z userów otsedit 0.3 ;p.
Nie no stary jeden z najlepszych filmów jakie widziałem!!!
]
Papi_Hiberna
13-07-2005, 08:46
No nie... !! Typ wymiata :d
Hail Furora !
Ak Weruk
13-07-2005, 08:56
Mowilem ci misiek, z nami na banshee quescie tez tak bedzie :P Jakis Latu bedzie na nas czekal zeby sobie popkowac!!!(ja i misiekmen znamy sie z titani :P)
-=Misiekmen=-
13-07-2005, 10:55
Mowilem ci misiek, z nami na banshee quescie tez tak bedzie :P Jakis Latu bedzie na nas czekal zeby sobie popkowac!!!(ja i misiekmen znamy sie z titani :P)
Latuz nie da nam rady ^_^ Pozdro :) ale nakręce filmik może będzie powtórka z rozrywki :P btw.FILMIK NIE JEST MÓJ!! to nawet nie mój świat a Bapupa to cieć ;)
@brawden
hehe niezly fart :D
@topic
nie lubię takich ludzi -.-
STOMIL OLSZTYN
15-07-2005, 18:24
Bapupa byl h**em i bedzie. Udalo mu sie to tylko bo na tym quescie mnial zaprzyjazionych szweduchow (texaxo itp itd...) tym co padli to wspulczuje ale nieraz jeszcze posmakujecie okrutnosci szwedow na isarze(wiem bo sam gralem)
Filmik zaj**isty tylko szkoda ze tyle ludzi padlo za nic ;/ :p
Filmik nice ale niewiem poco to bylo pewnie jakies porachunki. :evul:
Żadne porachunki.. dla bapupy chodzilo tylko o loot z ciał.
Arathorn
16-07-2005, 16:05
No to ładnie was wrobił. Myslę, że to już było wcześniej zaplanowane a w grupie mieli zdrajce :P.
Pozdrawiam
Nie, no serio?
Nikt na to nie wpadl i wcale nie bylo to mowione wczesniej pare razy...
Fejkowiec
16-07-2005, 16:20
OMFG SUPER MOVIE BAPUPA ROCK 8o
lol :baby:
btw. co wy macie do bapuby? nielubicie go bo zabil jakis noobow (patrz - 98 elite ktory nie zdazyl sie uhnac ani razu po 3 UE lol..) ? isara to server pvp i nie ma nigdzie napisane ze nie mozna zabijac za nic, ci co padli wybrali ten server, wiec teraz ponosza konsekfencje.
OMFG SUPER MOVIE BAPUPA ROCK 8o
lol :baby:
btw. co wy macie do bapuby? nielubicie go bo zabil jakis noobow (patrz - 98 elite ktory nie zdazyl sie uhnac ani razu po 3 UE lol..) ? isara to server pvp i nie ma nigdzie napisane ze nie mozna zabijac za nic, ci co padli wybrali ten server, wiec teraz ponosza konsekfencje.
Jak byś uważnie oglądał to byś zauważył że ten koleś co według Ciebie nie umie sie uhać miał aola i pewnie mu było szkoda uhów jak i tak dednie.Choć ja osobiście bym sprubował uciekać anuż sie uda :P
w momencie kiedy uzywal manaski BAPUPA a zajelo mu to troche czasu Ek mogl sprubowac uciekac na filmiku widac jak on stal niedaleko gs'ow utani hur +Stealth ring na ds i moze by zdoal uciec tak daleko aby mogl oposcic party albo do dp ....tak samo jak jeden z uczesnikow Dziewka ktory zdoal wyjsc calo z tego zdarzenia. Btw BAPUPA <--noob plx X(
Eja Polacy pogineli a wszyscy się cieszą :confused:
Ech zamiast patrzeć to chyba sir korni~ wyszedł przez x...rotfl :o
Ten 98 knight był w szoku (noob dosłownie:"plx i pai 150 plx plx plx..." zamiast sie uhować jakbył żółty to wolał nie marnować uhów :confused:
PS: Powodzenia idąc ze szwedem w party na jakiegoś questa...+ powodzenia grania na Isarze :baby:
Rurewonu
17-07-2005, 13:39
heheh moja szkoła:D
Dozarap_rUlEs
17-07-2005, 16:00
Fajny filmik
Ale a Bapupa to nielzly c***
a mi tam zal moze kilku osob sprite killer dobrze ze padl tez taki wielki PA niby za nic padl.
bapupa nei jest noobem ani chu** jak tu kilku powiedzialo, jestescie zazdrosnymi dzieciakami. moze i dzieli konto z rookim jakis bootow uzywa napewno, ale jednak zabic 4 ludzi naraz tez trzeba umiec.
GRATZ BAPUPA. sprite killer jest noobem tym co pokazal mial szanse uciec.
(zreszta padli przez glupote, ciekawe jak bapupa sie w party znaalzl...<ironic>)
Kuźwa no! :( Ludzi meczą sie godzinami zeby cos osiągnąc a tu przychodzi sork i ich z ue :confused: ale ale to w koncu isara i tego mozna sie bylo spodziewac
Mlody Nevear
17-07-2005, 23:01
Naaaaaajs :cup:
Hahahahahhaha
Ten film mnie rozbawil na maxa !! 8o
Ale szkoda ludzi ze padli :P
Odpowiem na pytanie.
Bapupa znalazł sie w party dzienki liderowi party ,on to zaplanował z Bapupą ze zabije caly Bansche quest team.Hyba kilka osób uciekło jak mi sie dobrze zdaje :o
omg... Ludzie chodzcie na lekcje polskiego zamiast grac caly czas... i czytajcie wiecej ksiazek, bo nie moge patrzec na te bledy ortograficzne :D wiochaaa
//polonista XD
Sozemego
20-07-2005, 02:45
Jako że gram na tym serwie od 1,5 roku i mam znajomości z wieloma highami może sprostuje troche wasze wypowiedzi... Bapupa to nie br... tylko szwed. Sewov to Charatcter zrobiony przez bapupe i rokkiego (bloodbrother bapupy).
Grają nim na zmiane... Wszyscy co mieli paść to polacy. Jedyny szwed z tych co padli to Lucalo, on nie miał paśc, poprostu po tych ues nie zdążył się wyuhać. Co tu dodać.. przeżył tylko Dziewka... Logout plx :> Pare godzin później Bapupa doje*** też Texaxo ""Bapupa: dla prestiżu"". Stanę też w obronie mojego bloodbrothera Spritekiller'a, to z tym plx to jego normalne zachowanie na jaja. Wiedział że już nie ma siły żeby zwiać ( został tylko on), więc zaczął na jaja mówić plx no kill me, wiece jak to jest :p ? A nie uhal bo uhwaste...po co uhac skoro aol. Tymczasowo Bapupa nie gra na Isarze :>
Nasza ekipa, tzn Sazezy (131 rp) tzn też moja :P wypowiedziała wojne... Bapupa z peniał i się nie loguje. Anyway zobaczymy jak to będzie...
Sprite mial szanse to przezyc, ale po prostu posral sie w gacie i nawet uhem w siebie nie potrafil trafic. Co do reszty to moze i sie zgadza, who cares~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.