Pokaż pełną wersje : trening palkiem
Krzychu_tibijczyk
08-07-2005, 16:22
mam palka 22 lvl skille 59/46(bylo 60/47 tylko mnie pk zabił) i chciałbym teraz sobie poskillować bo muj qmpel bloker pojechał na wakacje i nie mam z kim expic.
mugł by mi ktoś powiedziec na czym mam skillowac??
byłem na dwarfach 2/3 strzaly i krasnolud leży bylem na soldkach strzela z kuszy i zaduze obrazenia bylem na cycach tez na duze obrazenia:( mógł by mi ktoś powiedziec na czym skillować i do ilu.
plz odpowiedzi plz
Teraz to polecałbym ci trenować na monku. Znajdź kogoś kto ci go summonuje za odpowiednia opłatą i weż do pomocy ze 2 słabe potworki. Albo poszukaj kumpla który ma podobne skile i trenuj z nim.
Sie mapes
08-07-2005, 16:40
daj sobie spokoj z tibia i trenngiem i wez taka ksiazke jak slownik ortograficzny
Oskar111
08-07-2005, 16:42
jesli masz 2k+ to popros jakeigos sorca/druida zeby zsummonowal ci monka (zaplacisz mu oczywiscie po to forsa) plazisz chwile znajdziesz 2 potworki (raty, wolfy czy cos rownie slabego one beda cie atakowac) zeby ci shielding rosl a ty monka ze spearow.
Farix Zais
08-07-2005, 16:56
Wedlug mnie to cos sciemniasz, bo ja tez mialem paladina [lvl24 skille: 56/52] i chodzilem na Cyce. Moje eq to bylo C armor, p leg, bh shield , crusader helmet!
Cyce mnie uszkadzaly ale mialem Exure Vite, wiec nie bylo z tym problemow
Radze ci skillowac na cycach ;)
sceptile
08-07-2005, 20:15
Idź se na Cycki potren :) ja mam palla, lvl 13, skille 45/35, scale arm, studded legs, bh shield, dark helm, buciki (wiem że wszystko gówniane :P) i cycka spoko soluje ze spearów na full defie, czasem dla pewności IH pójdzie. Polecam ci też śc na slimy, ustawiasz się w miejscu żeby tylko 2 mogły cie walić, i atakujesz nie matkę, i masz traina na dużo czasu :]
Tak jak poprzednicy, monki, bierzesz dwa raty, dzięki którym shielding tobie leci, a na monku dista trenisz, albo na innym graczu, ale on to musi miec wysoki shielding, bo z bronią 30 atk + skille ~60 w discie to go bedziesz ciągle ranil... moesz isc na cyce, ale wes lepiej bp uh jak zapowiada sie dluzszy train, bo czasem moze sie zrobic gorąco. a co do slimów, czy ja wiem, ja raczej polecam cyce...
shymchuck
08-07-2005, 22:33
Idź se na Cycki potren :) ja mam palla, lvl 13, skille 45/35, scale arm, studded legs, bh shield, dark helm, buciki (wiem że wszystko gówniane :P) i cycka spoko soluje ze spearów na full defie, czasem dla pewności IH pójdzie. Polecam ci też śc na slimy, ustawiasz się w miejscu żeby tylko 2 mogły cie walić, i atakujesz nie matkę, i masz traina na dużo czasu :]
Slime go bedzie jechał mocno więc to odpada, tracenie uhów na cycach też więc lepiej sobie na monku trenić.
Krzychu_tibijczyk
09-07-2005, 00:24
ok wiem juz na czyml trenic ale czy mógł by mi ktoś poradzic do jakich skilli przydało by sie trenic??
shymchuck
09-07-2005, 14:10
ok wiem juz na czyml trenic ale czy mógł by mi ktoś poradzic do jakich skilli przydało by sie trenic??
Najpierw potrenuj do 70/70 później na ten 35 lvl 75/75 i później na 45 lvl 80/80 a dalej to zobaczymy czy dojdziesz :D
Arathorn
09-07-2005, 14:57
ja moim palkiem treniłem na cycach z shieldingiem 46, po prostu czasami jak masz już red hp to walisz exure vite i cała filozofia, chociaż jeżeli jakiś twój kolega sorc/druid lvl 27+ i tak manasituje to kopsnij mu manasy żeby ci monka zrobił weź dwa słabe potworki i bij monka
@pawepek
właśnei tak się palkiem treni z innym graczem tzn. bije się go tak żeby cały czas blodhity wchodziły bo inaczej dist rośnie bardzo powoli (tak przynajmniej twierdzą na: http://hunted.tibia.pl/index.php?action=show&t=7254&p=80952).
Krzychu_tibijczyk
09-07-2005, 16:35
a zna ktoś może jakiś pojedynczy resp monka ??
hyba każdy wie do czego :D;)
shymchuck
09-07-2005, 17:43
OMFG Człowieku zacznij myśleć!!! Monka ktoś Ci musi zsummonować bo tak normalnie to monk Cię zabije. Cycek by Cie kroił a co dopiero monk. Ludzie naprawde zacznijecie myśleć!!!
Farix Zais
09-07-2005, 18:40
Lol, monk bez zadnych problemow by Cie zabil!
Idiot plx? :baby:
Jak nie cyklopy bo za silne, jak nie slimy bo jeszcze bardziej za silne, jak nie monk bo nie ma kto Ci go postawić, to spiry w dłoń i na rotach na full defie bij... troche ciężkie ale opłacalne, można kasy troche zyskać z nich :]
Doktor Dokurobei
12-07-2005, 10:57
Najpierw potrenuj do 70/70 później na ten 35 lvl 75/75 i później na 45 lvl 80/80 a dalej to zobaczymy czy dojdziesz :D
taaa 70,75,80 shielda na palku.. chyba Cie pogielo lol to nie jest knight -.-
kumpel na 89 dysta ma ledwo 71 shielda..
'Craven'
13-07-2005, 16:16
Hahaha widze ze masz pojęcie o skillowaniu to nie jest knight tylko pall i równych skilli to on bedzie mial nigdy, a jak będzie 10 roznicy to bedzie bardzo dobrze.
Trenuj do 75 dista pozniej razem z expem ci będzie wskakiwac.
Znajdz sobie cos fajnego do roboty na kompie na nockę, w tibii bierz max cap spearek + shield, i jedziesz... ja w dwie noce (z kawałkiem w dnie) z 52 distance'a wbiłem na 71. Osobiście preferuję trening z knightem, ale monk też się zda...
Gibki Fotel
14-07-2005, 10:16
Ja przy okazji jak jest juz temat to na czym ja mam trenowac?
(10 lvl palek skills:42/36 m lvl6 scale armor wrazie czego knight arm p legi dark h buty dwarven shield)
Tibiańczyk
14-07-2005, 10:20
Ja przy okazji jak jest juz temat to na czym ja mam trenowac?
(10 lvl palek skills:42/36 m lvl6 scale armor wrazie czego knight arm p legi dark h buty dwarven shield)
Utevo res monk plx ?
@top
Polecam monka, kumpel zrobił na monku 82 dista O_o.
Monk...owszem czy jakos tak :P ale przy skilu wiekszym np.:70+ Monk jest juz zasłaby wiec robi sie drugiego Monka :> 80+ meczarnia Monki są sux :)
wiec pzrerzucamy sie na potworka o wiekszym kalibrze mam na mysli jednego z dwarfów no i jedziemy do 100 skila :)
C ya
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.