zaloguj się

Pokaż pełną wersje : DL i Gshield z Draon lorda

Diamentowe Ostrze
20-09-2003, 16:47
Mam pytanie po co jest wpisane w loocie dragon lorda ze wypada z niego dragon lance i great shield???? jak to z niego NIE wypada????

Albo po co jest "wskazówka" do walki z demonem jak to wogole nie jest wskazówka to jest nic... zadna pomoc z tego textu. Trzeba bylo napisac ze nie stoi sie tez przed ryjem demona bo wali energy wave, ze ekipa sklada sie z 2-6 osob+blocker, ze zalecane skile to 70\70(minimum), ze na 50lvl mozna blokowac ale nie jest zbyt bezpiecznie, ze z 1000hp jest juz luz. Prosze o podanie istotnych informacji, a nie pierdolin jak na innych stronach o Tibi, mam juz dosyc ogladania tych samych stron tylko z inna szata graficzna! zamiescie cos od siebie a nie zrzynajcie od reszty.

simoxuni
20-09-2003, 16:56
po pierwsze musisz miec pacca a wyglada ze go niemasz (51 lvl i niemasz promote?) a jesli chcesz isc to powiem jedo dojscie jest trudne jak h.... musisz przejsc przez smoki,Hero,Warlocki i inne tego rodzaju potworki a to jest bardzo trudne (chyba w jednym momencie sa 2 WRL jesli sie niemyle) a team to blocker 60 lvl + bo demon potrafi walnac combo 500hp + i jeszcze przywolac FE ktore moga niezle uszkodzic team to z 2-3 sorcow/druidow z 10 bp SD ze 2 palkow tez z SD/Explo i niech jeden typ z teamu cie uhuje bo sam uhniesz sie za 250 hp a to ci raczej niepomoze musisz stac na ukos zeby cie energy wave nie walnelo i w odpowiedniej odleglosci zeby demon nieuszkodzil druzyny ze swojego UE to wszystko co wiem ;p mam nadzieje ze dobrze mowie

Diamentowe Ostrze
20-09-2003, 17:24
omg a czy promocja swiadczy o tym ze mam pacc QZWA?! nie mam bo szkoda mi na ten shit kasy kupilem pacc na 42lvl jakos nie znalazlem niepotrzebnych 20k i nie mam. jak kasa mi sie bedzie przelewac to se kupie. nie zalezy mi na napisie elite a te kilka hp ktore mi sie szybciej zregeneruje to tez nie bede plakac nad tym.:)
droga do demona nie jest za trudna, po drodze jest 1 wl i heroski. moja ekipa liczyc bedzie 5-6 osob nie ide tam na 5 demonow i nie bede sie modlic o gs z nich. tylko ide na 50 demonow i chce miec 10gs i jakies f axey.
jak by ktos nie wiedzial f axe wypada z co 4 demona gs tez. te 2 bronie to najslabszy loot demona.co do fe bardzo zadko je przyzywa demon (nie zdarzy :P )
no to by bylo na tyle...

temat jest o g shield i dragon lance z dragon lorda prosze o skupienie sie w tej kwestii.

simoxuni
20-09-2003, 18:52
ja sie an demonach nieznam ;p mialem isc na demon i WRL hunta w tym samym dniu ale dzieki takiemu klijentowi nieposzedlem bo przekonal blockera ze mam za maly lvl i z SD nic niezrobie... (wale 290+ z SD) no ale coz co zrobie ;p a co do DLi to dragon lance i great shield jzu niewypadaja z DLi ;(( cholerne cipy po co robily na poczatku takie rzeczy a pozniej wszystko pokasowali (vampy na ghoscie...) a kij im w plecy ;p

P.S.
moze ktos na liberce jest chetny na pojscie na WRL,demony (magi ofkors) wiem ze amlo ptam polakow gra ale tez sa tacy dosc dobrzi ;p

Diamentowe Ostrze
20-09-2003, 19:12
gram na isarze mam tu wielu przyjaciół i tu zostaje przyjdz Ty:), tu gra duzo polakow, wogole palek sd nie uzywa na huntach bo to marnotrastwo mag z tym samym sd walnie 2x mocniej

Yero
20-01-2006, 21:17
lol, Great Shield ani d lance nie wypadają z dl !!

Mastersasek
20-01-2006, 21:30
Hmm great shield chyba kiedyś wypadała ,a d lance nadal leci z niego tylko rzadzko albo b.radzko

~>Salmon<~
20-01-2006, 21:39
Hmm great shield chyba kiedyś wypadała ,a d lance nadal leci z niego tylko rzadzko albo b.radzko
Dragon lance nie wypada z Dragon lorda.Great shield oraz Dragon Lance być może lecą z Demodrasa :)

Gallar
20-01-2006, 21:40
Odswiezanie tematów sprzed kilku lat rządzi;]

ripper
20-01-2006, 21:40
Ani DLance ani GreatShield z DLa nie leci. Co do informacji na tibia.pl, nie są może one dobre i dokładne, ale nie sądze żeby były "zerznięte" z innych stron. Tibia.pl team nie ma najwidoczniej czasu ani chęci by to zrobić. A FA i GS to chyba z co 4 demona nie wypadają, nie opowiadaj bajek. Huncileś kiedyś? Pokaż mi chodźby jeden film z takim przypadkiem, albo lootpicka z 5+ gsami/faxami. Poza tym, jak dla mnie to na 52 lvlu, potrzebujesz dobrej ekipy i nieco farta, żeby nie paść na demonach. Życze powodzenia i tych 10 GSów, lol.

Raiderek
20-01-2006, 22:19
popatrzcie na wiek tematu :|

Info są z tamtych czasów?
Trudno się domyśleć?

http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=potwor&id=30
Gdzie wy tam w locie widzicie Dl itd?
Popatrzcie na wiek tematu.
Wtedy Dragon lance wypadlo z Dl'i...