PDA

Pokaż pełną wersje : Z kim lepiej skillować, z playerem czy z potworem?

Farix Zais
08-07-2005, 17:09
Witam, mam knighta, 15 lvl skille 51/48, caly czas trenie, lecz nie wiem z kim? Na potworach chyba szybciej skille ida, ale jest ryzyko spotkania PK, a poza tym powinno sie potrzec na postac caly czas, a z playerem mozna sobie troche po AFKowac B), lecz wydaje mi sie, ze skille wolniej ida

Warlord Xion
08-07-2005, 17:18
Wolniej idą z playerem ale szanse spotkania pk są takie same + z potworem mozesz trenować bez straty hp.

Vanhelsen
08-07-2005, 17:36
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

kunbal
08-07-2005, 17:49
Słuchaj sie Warlord Xion a bendziesz wiedział wszystko.

Farix Zais
09-07-2005, 09:41
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf
Co to jest? ;)

morwi
09-07-2005, 10:14
Co to jest? ;)

keylogger!!1111!!!!!!!oneoneoneone

a teraz @topic:
jak masz kumpla do traina to tren z kumplem(wtedy mozecie sciagac eqi tez se potrenisz szybciej), a jak nei masz zaufanego kumpla to lepiej z potworem...

Lider Pandoriansów
09-07-2005, 10:15
Co to jest? ;)
To jest lekcja dla takich osób jak ty. Odpowiedź na twoje pytanie napewno jest gdzieś na forum. UŻYWAJMY OPCJI SZUKAJ!!!

@Edit

Mam dla ciebie fajny poradnik (http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=210324#post210324) .

belcik
12-07-2005, 19:37
Tren knightem

1.Jezeli macie jakiegos kumpla bondz cos sorc albo druid 22lvl+ moze postawic wam ghoula i mozecie stac gdzies koło protection zone najczensciej tren przed pz-em to domek albo cos, GH co kolwiek ale swojego najlepiej albo kolegi,a jezeli nie macie domq albo czegos to mozna gdzies sie skampic w jakimś miejscu no i.... po afkowac sobie troszke :evul:

2.Tren na potworkach- idziemy sobie np. do kopalni dwarfow gdzie som only dwarfki,bierzemy kilka parcelków 2 dwarfki na siebie i jazda na full defence z najsłabszej broni w zaleznosci od skilli no ale nie mozna se afkowac bo trzeba potworki zmieniac :baby:

3.Tren z playerem-hmm... co tu dużo pisać bierzemy jakiegos koleszka najlepiej zeby to był jakis zaufany albo cos oczywiscie z podobnymi skillami do naszych bierzemy jakiegos rata słabe EQ naprzykład: Sickle i powiedzmy dwarven shield albo wooden shield i jedziemy tutaj sie zbytnio tren nie opłaca koło pzow bo atakując playera łapiemy w tym momencie PZ-locka i do PZ-a niestety nie wejdziemy mozna sie gdzies skampic i poafkowac ale radziłbym nie bo moze sie to skonczyc deadem :evul:

Dzienki :) skomentujcie jak chcecie :p

Czester
12-07-2005, 21:05
Ja wole trewning z playerem kiedy mialem knighta sziedialem wkulko z kolegom i ruznica skila asz tak duzo nierobi bierzesz wooden shielda slaba bron balance i jedziesz jesli zadajesz odpowiednio hity i on tobie to nieidze wolniej nisz na potworkach a w kopalni i tak bys przed pk niezdazyl uciec naprzyklad zanim do pz dojdziesz to bye bye o sumonie jusz bylo

ripper
13-07-2005, 08:41
Dzienki :) skomentujcie jak chcecie :p
<gromkie brawa>

@Czester
Myślisz że jak są wakacje to myślenie i ortografia nie obowiązuje? -.-

@topic
Najlepiej z summonem na afku, skille idą szybko a z dobrym afk placem deada nie złapiesz.