PDA

Pokaż pełną wersje : Jak sie dostac na GHOST SHIP???

janeczek
08-07-2005, 19:26
ja jestem taki newbie z Paccem i chcialbym sie dowiedziec jak tam mozna sie dostac... Prosilbym o dokladnie podanie cen podrozy i takich innych formalnosci :baby: FASTTTTTTTT!!!!!!!!!

Mokonak
08-07-2005, 19:38
na ghost shipa można się dostać statkiem z venore do darashia (dostaniesz się na nie go jak bendziesz miał farta)

janeczek
08-07-2005, 19:43
dzięki za informacje

janeczek
08-07-2005, 19:44
napewno do daramy?

Vanhelsen
08-07-2005, 20:02
1) Urzywaj "EDYTUJ"
2) statkiem z Venore -> Darashia
3) NIe ma sensu się pchać na ghoust ship ;)

Saviour of Sula
09-07-2005, 18:21
a ja ise zapytam : czy tam jest cokolwiek np jakis quest??? nie pytam sie jaki i co z nagrodom ani nawet rozwiązania nie chcem tylko sie pytam (a rozwiązaniei tak by było w stylu "zejdz na nizszy poziom i tyle bo to malusia lokacja"

Mishell
10-07-2005, 21:34
1) Urzywaj "EDYTUJ"
2) statkiem z Venore -> Darashia
3) NIe ma sensu się pchać na ghoust ship ;)

tego "edytuj" sie uzywa nie urzywa ale to tak off topic

czasami kapitan przewozac cie z venore na darashie "myli kurs" i ladujesz na ghost ship. zdarza sie to jednak rzadko (chociaz to zalezy od szczescia) z tego co kiedys na filmiku widzialem jak jeden koles przypadkiem wpadl to sa tam tylko duchy, scele i ghoule ( na powierzchni statku - odcinaja dostep do teleportu ) a pod podkladem spotkasz dsy i vampiry

Rejdi
11-07-2005, 09:21
Na Ghost Ship dostaniesz się płynąc z Venore do Darashii. Na niskim lvlu prawdopodbieństwo trafienia na GS jest małe. Zwiększa się wraz z lvlem. Na górnym pokładzie spotkasz szkielety i ghoule chyba, że ktoś ropnie DSa z dolnego pokładu. Na górnym pokładzie koło teleportu spotkasz ducha. Na dolnym pokładzie - DSy i vampa(y). Tak, jest tam quest.

Vanhelsen
11-07-2005, 10:23
Na Ghost Ship dostaniesz się płynąc z Venore do Darashii. Na niskim lvlu prawdopodbieństwo trafienia na GS jest małe. Zwiększa się wraz z lvlem. Na górnym pokładzie spotkasz szkielety i ghoule chyba, że ktoś ropnie DSa z dolnego pokładu. Na górnym pokładzie koło teleportu spotkasz ducha. Na dolnym pokładzie - DSy i vampa(y). Tak, jest tam quest.1) QS
2) Ktoś jeszcze ma ochote to powtórzyć poraz n'ty? -.-''

Repos
11-07-2005, 11:03
mie raz wyalilo na gs jak plynolem ok polnocy, moze to ma jakies zwiazek? Wkoncu to godzina duchow ;)

Polewkin
11-07-2005, 12:05
A jak stamtad odplynac jak juz trafisz na Ghostship??

Heliwurab
11-07-2005, 12:28
A jak stamtad odplynac jak juz trafisz na Ghostship??

A po co wszyscy mówią że tam jest teleport ??..
No właśnie... ;)

Muradin the Knight
11-07-2005, 17:10
trafienie na ghost ship jest przypadkowe i nigdy nie wie sie czy tam sie ie trafi
nie mozna tego przewidziec tak samo jak np. ataku orków na thais
mój kolega wydal 5 k na ship za darashi do venor i z venore do darashi i nie trafil na ghost shipa

slimaczek
11-07-2005, 19:38
JA *******E! JAK SIE NIE ZNACIE TO NIE GADAC GLUPOT!

Na ghost ship można się dostać z venore na darashie w nocy, czyli po północy. I nie *******cie że to jest przypadkowo, że to szansa od lvla, bo takie macie wrażenie a wcale nie sprawdziliście. Tyle odpowiedzi a żadna poprawna! pozatym co do autora to już było pare takich topiców, wystarczyło użyć szukaj.

Tibio-gracz
08-08-2005, 11:22
Slimaczek tylko jak to dziala?Nie wiem czy sie uczyles tego w szkole ale na swiecie sa strefy czasowe.Jak u nas jest 00:00 to taka godzina nie jest na calym swiecie.Chyba, ze o polnocy w tej strefie czasowej gdzie zalozony server jest mozna wtedy trafic na GS.Czyli ktos po drugiej stronie swiata od servera moze sobie spotkac GS w poludnie.

Night_Angle
08-08-2005, 19:43
ja jestem taki newbie z Paccem i chcialbym sie dowiedziec jak tam mozna sie dostac... Prosilbym o dokladnie podanie cen podrozy i takich innych formalnosci :baby: FASTTTTTTTT!!!!!!!!!

Ja na G ship sie dostalem przez przypadek z reszta tam sie tylko przez przypadek trafia ja tam trafilem tak mniej wiecej o 21-22 dwa razy to chyba godzina duchow....AAaaa Hi Darashia yes yes...

Ellenhorin
08-08-2005, 19:55
JA *******E! JAK SIE NIE ZNACIE TO NIE GADAC GLUPOT!Na ghost ship można się dostać z venore na darashie w nocy, czyli po północy. I nie *******cie że to jest przypadkowo, że to szansa od lvla, bo takie macie wrażenie a wcale nie sprawdziliście. Tyle odpowiedzi a żadna poprawna! pozatym co do autora to już było pare takich topiców, wystarczyło użyć szukaj.

I kto to mowi ?? jaka polnoc ?!? W zyciu nie gralem w tibie do polnocy a jakos na ghostshipie bylem juz 2 razy -.-

@Down
I tak glupota bo to tez nieprawda trafienie na ghost shipa jest losowe nie zalezy od zadej godziny / ukladu gwiazd / horoskopu czy czego tam sobie jeszcze wymyslicie

Dragu
08-08-2005, 20:04
-.- jemu chodzilo o czas tibijski lolki

MrSosoo
25-08-2005, 09:35
Wlasnie, w tibi istnieje takie cos jak "watch" czyli zegarek. I nie zaleznie od strefy czasowej, polozenia, czy miejsca grania godzina jest taka sama. Jednak nie jestem pewien czy to z ta polnoca dziala bo ja probowalem kilka razy o polnocy i NIC. :(

OnlyM(PL)
25-08-2005, 14:56
a moze to zalezy czy niemiecki czy amerykanskii server. Bo w niemieckim jest ten sam lub podobny czas do nas a w amerykanskim jest inny ehh... moze masz farta ze tam trafisz a moze i nie albo chodzi o ta polnoc lepiej podrozowac z hills do darashi i gicik

St.Aszek
28-08-2005, 13:05
Ja to tam nie wiem jak z tym GS jest.....
Ale mam przeczucie, że to jednak zalezy od czasu tibijskiego (radze sie wyposażyć w zegarek B) ) możliwe ze czas ma z tym coś wspólnego.... Chociaz może to też zależeć od "fuksa".

Boner3773
09-11-2005, 22:09
eeeehhhhhh
a, ja wam powiem to zalezy od szczęścia..
tak jak loot z potworków -.-
jest wpisane w kodzie tibii, że jest prawdopodobieństwo trafienia na GS (np.) 10%...i co..możesz wogóle nigdy nie trafić
...
czy to takie trudne? 8o

Nytalith
09-11-2005, 22:28
Zalezy to od szczescia. Znam ludzi ktorzy specjalnie plywaja tysiacami razy po tej trasie a ja tam trafilem za 1 razem(z polowa hp i bez runek):/

Manrox
13-11-2005, 23:22
Wierz mi koleżko, nie chcesz się dostac na GS. Jak cie tam TP, to masz pz, i czeka na ciebie ghoul i skeleton. Jak zejdziesz nizej to vampire DS i moze byc jeszcze jakies hu***two, a przy tp na Darame czeka ghost.

Hominis nocturna
14-11-2005, 06:46
A ma ktoś przypadkiem film z tego statku??

Surv
15-11-2005, 13:15
Północ w tibii jest zawsze o pełnej godzinie normalnego czasu.

boots of haste
02-12-2005, 20:26
na ghost ship da sie trafis plynac z darashii do venore lub z venore do darashii.
gdy juz jestes na ghostshipie idziesz pietro wyzej na statku gdzie jest tp do daramy (uwaga! ghost).
trafienei na ghost ship jest przypadkowe zalezy od szczescia ;p

Blanca
03-12-2005, 23:51
To ja mam chyba albo super szczęscie albo super pecha- płynołem tam 5 razy i 4 razy trafiłem, i to wcale nie w nocy, tylko o 14 czasu tibijskiego( miałem zagarek,bo jest cywilizowany :) ) (żart, nie wyżywajcie się na mnie :D, a albo róbcie co tam sobie chcecie :] )

Blanca
03-12-2005, 23:52
To ja mam chyba albo super szczęscie albo super pecha- płynołem tam 5 razy i 4 razy trafiłem, i to wcale nie w nocy, tylko o 14 czasu tibijskiego( miałem zagarek,bo czesto go przy sobie nosze :) )

Rabanbar
04-12-2005, 19:08
Ghost ship to fajne miejsce jednak niestety podróżni nie często tam trafiają