sivney
09-07-2005, 05:43
Zabojca Niewiernych: Dziedobry panu. Jestem administratorem kanalu HONERA. Zprzykroscia zawiadamiam pana o tym iz zostaly zlozone na pana skargi od innych graczy Juicy Fruit Master: DOES A VIAL OF BLOOD DO Zabojca Niewiernych: Podobno pisze pan niecenzuralne slowa na innych graczy
Sill Kutilis: ja?
Sill Kutilis: kanaly czyli na ircu?
Zabojca Niewiernych: jak mowi punk 38 regulaminu: ZABRONIONE JEST UZYWANIEWULGARYZMOW POD ADRESEM INNYCH GRACZY
Sill Kutilis: jak ja na zadnego irca nie wchodzilem
Sill Kutilis: gdzie ty jestes?
Zabojca Niewiernych: jestem zmuszony usunac panskie konto badz wplaci pan na konto ADMINISTRATORSKIE : Zabojca Niewiernych -- kare w wys 50GP
Sill Kutilis: a jak tyle nie mam
Zabojca Niewiernych: ma pan czas na ujszczenie wpalty rowny 24h
Zabojca Niewiernych: badz grozi panu kasacja konta
Sill Kutilis: ale udowodnij mi ze jestes z administracji
Sill Kutilis: najpierw
Zabojca Niewiernych: niech pan wejdzie na polska strone TIBI i na glownym forum znajdujasie ZASTRZEZONE nicki równiez znajduje sie ten z ktorego do pana wypisuje
Zabojca Niewiernych: jest to nick polskiego administratora SERWERA TIBI KANALU HONERA
sciema czy mam zaplacic 50gp?
Sill Kutilis: ja?
Sill Kutilis: kanaly czyli na ircu?
Zabojca Niewiernych: jak mowi punk 38 regulaminu: ZABRONIONE JEST UZYWANIEWULGARYZMOW POD ADRESEM INNYCH GRACZY
Sill Kutilis: jak ja na zadnego irca nie wchodzilem
Sill Kutilis: gdzie ty jestes?
Zabojca Niewiernych: jestem zmuszony usunac panskie konto badz wplaci pan na konto ADMINISTRATORSKIE : Zabojca Niewiernych -- kare w wys 50GP
Zabojca Niewiernych: ma pan czas na ujszczenie wpalty rowny 24h
Zabojca Niewiernych: badz grozi panu kasacja konta
Sill Kutilis: ale udowodnij mi ze jestes z administracji
Sill Kutilis: najpierw
Zabojca Niewiernych: niech pan wejdzie na polska strone TIBI i na glownym forum znajdujasie ZASTRZEZONE nicki równiez znajduje sie ten z ktorego do pana wypisuje
Zabojca Niewiernych: jest to nick polskiego administratora SERWERA TIBI KANALU HONERA
sciema czy mam zaplacic 50gp?