Pokaż pełną wersje : Utevo Gran Lux
evilKRIK
09-07-2005, 09:56
Czy Utevo gran lux, swieci tylko mocniej, czy też dłużej? Jak dłużej to o ile mniejwięcej?
Wiecej i dluzej ale niestety nie wiem o ile xD
lol? utevo gran lux to strata kasy
strata kasy ? nie, czar może się przydać
Great light świeci dłużej ( 10 minut chyba) i mocniej ( wychodzi nieco poza ekran)
Hiey miałem na myśli to że kupno tego czaru nie jest stratą kasy.
evilKRIK
09-07-2005, 10:26
Sorc i Palek muszą mieć duzy obszar widzenia,że jak coś biegnie silnego w łapie, to zatłuc to zanim dojdzie(taki ZERK) a jak widzisz tylko o co pod twoim nosem to raczej nie będzie miło ;)
@2up
Nieprawda. Wiele paladynów tego czaru używa, ponieważ potrzebna jest cała plansza im, by np. nie wyskoczył mu jakiś silniejszy potwór.
@topic
Świeci dłużej i mocniej
utevo lux to też strata kasy co nie? a potem się płacze, że mnie schakcowali X(
..::QRAS::..
09-07-2005, 12:21
utevo lux swieci 5 min. a gran swieci 15 - 20 ? min
A co ma czar do tego czy cie shakowali ??
Nie dość że nie umiesz pisać po polsku to na dodatek nie potrafisz grać w Tibie bez cheatów...
Pamiętam jak był ostatnio mały update [coś z serverami...] i na tibia.org.pl były całe strony n00bków płaczących że ne wiedza gdzie kupić torcha bo im TBI nie działa >.> .Zamiast ściągać dennego cheata a potem się kompromitować dając screeny na których to widać zainwestuj w "utevo gran lux" albo kup troche torchy i MLW...
:glupek: jak to muwią na tibi.pl ZUPEŁNA STRATA PIENIENDZY !!!!!!!!!!!!!
utevo lux to najmiejsze swiatlo kture daje magia i najkrucej dziala
utevo gran lux dziala na wiekszy obszar i dluzej swieci i jest jeszcze utevo vis lux najdluzesze i dzialajace na najwiekszy obszar czy ci sie przyda czy nie to zalezy od ciebie
To "Idioto" to było do mnie Robcio ? Może byś się troche postarać i rozwinął tą myśl >.>
Btw. Używałeś kiedyś tego czaru czy jak kolega Don~ ?
-=DanieL=-
09-07-2005, 20:18
:glupek: jak to muwią na tibi.pl ZUPEŁNA STRATA PIENIENDZY !!!!!!!!!!!!!
hehe no nie? lepiej sciągnąć jakiś cheat złapać hacka a potem płakać nie? -.-'
Bardzo przydatny czar uwazam ;p
szkoda ze pall nie umie utevo vis lux (33min:33sek) ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.