PDA

Pokaż pełną wersje : Zagadki: Tajemnicza Ksiazka

Rabanbar
09-07-2005, 13:29
Hardek *
Bozo *
Sam ****
Oswald
Partos ***
Quentin *
Tark ***
Harsky ***
Stutch *
Ferumbras *
Frodo **
Noodles ****
I znowu zagadka :) Co to moze oznaczac? Mam wrazenie ze ilosc gwiazdek to ilosc liter w slowie które wywola jakas dziwna reakcje u danego npc. A co wy o tym myslicie?

SQsek
09-07-2005, 13:36
Twoją teorię można łatwo sprawdzić, idź do Hardka i wszyskie literki alfabetu po kolei ;) a może to ilośc przewinień jakie popełnili? :P a może te gwiazdki to ile K są winni osobie co to pisała ? ;) Mozna się pobawić tak samo jak w ghoula, maga, spike sworda, język beholderów, bazyliszka itp. :) Życzę powodzenia :P

Patryq Czarodziej
09-07-2005, 13:43
Sprawdzilem te wszystkie imiona i kilka z nich nie istnieje! kilka gra na roznych serwach ale wiekszosc tych postaci gra na antice i co jest zastanawiajace to to ze te ktore graja na antice sa juz na mainie a te ktore nie graja na antice sa na roku jeszcze!! nie wiem co to oznacza ale chetnie bym sie dowiedzial. narazie poczekam na wypowiedzi innych graczy i mam nadzieje ze to co napisalem wyzej pomoze w rozwiazaniu zagadki ;)

Elenus
09-07-2005, 13:52
@ Up : Nie kojarza ci się z niczym te nazwy? Sa to nazwy NPC z tibii. Nie chodzi tu o graczy.

morwi
09-07-2005, 15:19
a moze to nic nie oznacza? jesli sie nie myle jest to ksiazka potrzebna to pewnego questu.....

Bubusiek
09-07-2005, 16:11
Hmmm.... te imiona to sa nazwy npc tylko bardziej ciekawia mnie te gwiazdki

Glacial
09-07-2005, 16:22
A ja podpowiem, że nie jest to książka tylko notatnik, za który dostaje sie pewien miecz..

Akin
09-07-2005, 17:20
Imiona Npc to sa
A gwiazdki oznaczaja jakosc zakupu czyli ten co ma malo gwiazdek to kupuje plate shieldy mace itd a ten co ma wiecej kupuje juz lepszy towar halabardy dragy shieldy plate legi

sceptile
09-07-2005, 19:35
a mi się zdaję że ta książka jest potrzebna do pewnego questa, ale o tym cicho, a te gwiazdki to chyba jak bardzo osoba do której należy poradnik lubi danych NPC

Wielki MarIuSzzo
09-07-2005, 19:49
Ta ksiazka jest potrzebna do pewnego questa. Niezbyt trudnego. Zadna zagadka.
ps. Najlepsze jest "Harsky" i "Stutch". Czy te imiona sie nie kojarza Wam z czyms a raczej z kims?

Yoh Asakura
09-07-2005, 20:29
ps. Najlepsze jest "Harsky" i "Stutch". Czy te imiona sie nie kojarza Wam z czyms a raczej z kims?
Niee,bo to oznacza,że ona chyba z nimi no ten tego to najlepszy jest Noodles bo to pies :)

Roockgardzista
10-07-2005, 01:07
I znowu zagadka :) Co to moze oznaczac? Mam wrazenie ze ilosc gwiazdek to ilosc liter w slowie które wywola jakas dziwna reakcje u danego npc. A co wy o tym myslicie?

Mi się wydaję, że to oznacza kto kiedy opuścił Rookgaard.

Bart92
10-07-2005, 07:54

Kojarzy mi sie ale nie koniecznie z NPC :D Pozamieniać troche literki i wyjdzie "Starsky" i "Hutch"

St <-> H

8o

Taliboy
10-07-2005, 08:42
sama książka jest do questu natomiast imiona i gwiazdki.. hmm
amber jest kobietą i chyba se zaznaczała kto ma u niej największe szanse XD

Yoh Asakura
10-07-2005, 13:05
Eee,taki temat już był.Amber to kobieta lekkich obyczajów i zaznaczała z kim się puszczała.Ilość gwiazdek oznacza...sami się domyślcie.

Rejdi
10-07-2005, 13:12
eech w tej ksiazce jest zawarta doprawy straszna wiedza.

Amber rozporzadza lozkami w swojej sypialni. To jest ksiazka w ktorej zapisuje kto gdzie spi, ile placi albo inne takie *******y. Element RPG...

Tajemnica rozwiazana, bibi.

LarvaExotech
10-07-2005, 19:29
Zastanawiam się... ile z nazw npc jest nazwami własnymi / nickami osób pracujących w CipSoft. :)

kołbaś
10-07-2005, 19:38
to jest ksionzka do questu jak ktos chce jego wyjasnienie to pisac na gg 7494864 mozna w tym quescie wygrac short sword (mam nadzieje ze to nie QS)

aigo
10-07-2005, 20:51
to jest ksionzka do questu jak ktos chce jego wyjasnienie to pisac na gg 7494864 mozna w tym quescie wygrac short sword (mam nadzieje ze to nie QS)

Nierozumiesz ze on sie nie pyta do czego sluzy ta ksiazka tylko co oznaczaja gwiazdki obok imion?Czy to takie trudne to zrozumiec?

Kuryca
10-07-2005, 21:05
Ja to zrozumiałem tak, że te nazwy i te gwiazdki to jest najskrytszy pamiętnik Amber ;). Ona tam prosi o niego itp. ale to QS więc nie mówię :P. Te gwiazdki to takie plusy... Np. 4 gwiazdki kogoś lubi, a np. Hardka nienawidzi :D. Trochę banalne, ale to moja teoria :). Te historie mnie dobijają :D

Bubusiek
10-07-2005, 22:32
Moze trzeba pogadac z pc Amber ;p? mozliwe ze by cos napisala na temat tej ksiazki

Knight Simon Dark lord
11-07-2005, 15:50
to jest pamiętnik amber wystarczy z nią pogadać i powie ci że go zgubiła jak jej go oddasz to dostaniesz <ciach> a te * to jest jak kogo lubi

Pogromca Dragonów
11-07-2005, 18:06
A może gwiazdki są poto żeby były i są po to żeby na stronah o tibi(.pl) nie było pusto na forum i ktos sie tym zainteresował :p czemu nie...

Dwarf
11-07-2005, 18:15
Eee,taki temat już był.Amber to kobieta lekkich obyczajów i zaznaczała z kim się puszczała.Ilość gwiazdek oznacza...sami się domyślcie.
lol mialaby sie puszczac z psem krola ?-.-

Black Warior
11-07-2005, 19:09
Wiem tylko że Frodo jest w thais,a Sam chyba w carlin.A ta książka służy do questa :)

Rabanbar
11-07-2005, 19:35
Wiem tylko że Frodo jest w thais,a Sam chyba w carlin.A ta książka służy do questa :)Co ty ****a wiesz o zawijaniu?

Murzyn barbarzynca
11-07-2005, 19:43
lol mialaby sie puszczac z psem krola ?-.-
A czemu nie? x) moze to jej sprawia przyjemnosc? trza sie jej zapytac....
tymczasem ja lece sie jej zapytac ile za numerek....

slimaczek
11-07-2005, 19:49
Wystarczy przeczytać cały ten topic i już się wie w 100% jak zrobić jeden quest.. jeden powiedział co to jest, drugi kogo to jest, trzeci co można za to dostać, a czwarty że to jest quest...

-=DanieL=-
11-07-2005, 22:06
to są nazwy npc moim zdaniem to ocena jaką daje jakiś "czlowiek" na danego npc np. jakie przedmioty kupuje jakie sprzedaje np. u hardka da sie sprzedac battle shieldy / plate shieldy / brass helmety ale np. viking helmetu juz niesprzedamy. moim zdaniem to ocena dla npc od 1 do 5.

Rabanbar
11-07-2005, 23:09
Wystarczy przeczytać cały ten topic i już się wie w 100% jak zrobić jeden quest.. jeden powiedział co to jest, drugi kogo to jest, trzeci co można za to dostać, a czwarty że to jest quest...

Nie w 100%. Jeszcze nie wiecie gdzie znalazłem ksiażke :) Apropo, z tego sie robią opowiadania erotyczne o psach {:D} więc prosze o zachowanie swoich przekonań seksualnych dla siebie.

Norbuś
11-07-2005, 23:35
Nigdy o tym nie myślałem, ale wezme 1 ksiazke do main, może coś z nią się na main da zrobić, a może poprostu Amber zgubiła swój notes zapisała w nim coś, (imiona NPC) zaznaczyła sobie coś tam i jest. A właściwie jakby tam nic nie było to co to byłby za notatnik ?

Fatevux
11-07-2005, 23:56
weź ktoś książke na maina i sie osoby (npc) z tego notatnika spyta hi -> book -> itd.... może jakiś quest z tego bedzie ^.^ (na MLS ablbo na klucz do skarbca w kazzo :)). Dobra zamknijcie tamat bo to forum o Tibi a nie o kto z kim i kiedy :P

dracholinho
12-07-2005, 07:35
Heheh... fajne teorie, ale ja slyszalem kiedys inna. NPC Amber (kobieta lekkich obyczajów) zapisywala w dzienniku swoich "kolegów" z wiecie czego...
Tylko ciekawi mnie "Noodles". Jak wiemy Noodles to piesek Tibianusa... To sa moje przypuszczenia...

deadlybeat
12-07-2005, 08:25
To są NPC!! Szczególnie z Thais :P ! widziałem tą książke i na pierwszy rzut oka wiedziałem :D jak zobaczyłem Oswald, Frodo, Sam :P Npc!

Haagarson
12-07-2005, 14:26
kazda z odpowiedzi byla juz pare razy pisana ...
tak Amber sie puszczala [za przeproszeniem] i tam sa jej koledzy zapisani ... psem sie niedziwcie ...

moze by takl zamknac topic? :)

ps. sama Amber mowi "my private notebook"

Voyteq
13-07-2005, 13:02
Starsky & Hutch :) zauwazcie, ze to sa imiona facetow. notatnik nalezy do pewnej dziewczyny, a pewnie jak sami wiecie dziewczyny lubia sobie czasem oceniac chlopakow np w skali od 1-5. w tym wypadku gwiazdkami :D

Myst Rydan
13-07-2005, 23:34
Nie znam wszytskich z tych kolesi ale napisze tych ktorych znam :D

Hardek - npc pod thais skupujacy bronie itp
Bozo - nie wiem :/
Sam - npc skupujacy bronie w thais
Oswald - nie wiem
Partos - nie wiem
Quentin - npc monk w thais
Tark - tez nie wiemHarsky ***
Stutch - jeden ze straznikow krola Tibianusa
Ferumbras - ten koles to nie npc. byl to gracz dawno temu, sorcerer z nieskonczona mana, summonowal demony i robil najazdy na thais, sterowany przez cip soft
Frodo - gostek z tawerny w thais
Noodles - pies tibianusa

A sama wlascicielka dziennika jak sama mowi jest podrozniczka i wyladowala na swojej tratwie na rooku. Co do tego jej "zaliczania" owych panow to sie troche nie zgodze no bo kilka mi tam nie pasuje :D

Marta De'Solera
16-07-2005, 22:27
Aha
Jak ktos gra na solera to szukam Gildi
Mam 15 lvl:)
oczywiscie
~~!!KnIgHt!!~~
Jak ktos ma to pisac
Fast i Raus

Marta De'Solera
16-07-2005, 22:29
Hehe
wszedzie lezy tak ksiega na mainie
=)

Name: Marta De'Solera
Serwer: Solera

Best Solo: Dwarf Guard i Cycki
Best Team: Dragon Lord i Giant Spider
Giant Spider to pedal caly czas sie przezuca na mnie =/
ale gnuj

morwi
16-07-2005, 22:37
Ej
A dokladnie po co jest ta ksiazka??
Bo pisza w niej tylko imiona (npc)
to o co w niej chodzi
piszcie do mnie =)
bo ja juz tej ksiegi nie kapuje

jest ona potrzebna do questa na rooku-.-(ale wiecej to juz qs)

Hieyan
17-07-2005, 08:13
Był temat o tej książce. Niewiem, czemu nikt się nie domyślił tylko piszecie w każdym poście to samo (Potrzebna do questu)

Xhacker
17-07-2005, 09:12
A ja doszłem do tego:
- jest to notatnik, więc zapiski osoby... oddajemy to kobiece w qs...
te imiona są męskie...

Są to poprostu zapiski tej kobiety, którego najbardziej lubi
Ja tak Uważam

KPW??

@edit Vateq, nie przeczytałem twojego posta wcześniej. Doczytałem :P. Lecz całkowicie się z tobą zgadzam.

Goł@b
18-07-2005, 09:12
Witam!
To jest Qest.
Nieweim czy już ktoś tego nie napisalł,więc jak coś to soka.
Idziemy do

(cut)

I sami zobaczycie co dostaniecie.
Ale co znaczą te gwiazdki?
POzdrawiam.
Goł@b

Heliwurab
18-07-2005, 10:25
Witam!
To jest Qest.
Nieweim czy już ktoś tego nie napisalł,więc jak coś to soka.
Idziemy do

(cut)

I sami zobaczycie co dostaniecie.
Ale co znaczą te gwiazdki?
POzdrawiam.
Goł@b

1. Quest Spolling.
2.Nie umiesz pisać
3.To wszyscy wiedzą.
4.Teraz gadamy o tych gwiazdkach...
5.I już to rozwiązaliśmy(na zdrowy rozum to proste..)
6.Proste?
7.Proooste! :D

Marta De'Solera
19-07-2005, 12:24
Orginalnie napisane przez morwi
(cut)

ThX
WIELKIE juz wiem do czego ona jest
czesciowo

morwi
19-07-2005, 12:25
@marta~
nie powinnas tego dawac na forum poniewaz jest to qs. a pozatym napisalem ci to na pw...

boorek
19-07-2005, 18:46

Lol jak juz chodzi ci o ten film i gre to starsky i hutch lub cos w tym stylu nie na odwrot :p

Archangel
21-07-2005, 00:35
Ta książka jest napewno tylko do questu i niczego więcej!!

Swoją drogą nieźle się expi na poison spiderach kolo skrzyni z tą książką ;)

Nick: Archangel Kamo
Profesja: Sorcerer
Level:13(rośnie)
Mlvl: 20(rośnie)
Świat: Celesta

Adam Master
22-07-2005, 13:04
ta ksiąrzka to note book na roku mozna jom wymienic na short sworda a te slowa i gwiazdki to pierwsi hipkowie a gwiazdki to jakis numer :p

( :evul: bozo * = bozo 1 :evul: )

dawid mag
24-07-2005, 16:02
mam 2 podejzenia moze to jest ocena jak dobze sprzedajaj zeczy a morze jakisi numer

dawid mag
30-07-2005, 10:56
juz sie odwiedzialem zauwazcie ze ksiazka lezy na tratwie wiec moze to bylo tak ze oni przyplyneli ta tratfa rozbili tu miasto i hodzi tu oto kto zostal w ty m miesicie ile lat a kto poszed szukaci dalej miastatu nima zadnej nazwy z rooka a moze oto lazi ze to ci co mieli najwiecej gwiazdek przesiedzieli najwiecej tu na rooku co?? moze tak byci a oswald pewnie na rooku gdziesi jest lub wogule go niema bo niezyje ?? takie mam podejzenie jak sie skapne bardziej to napisze

Myst Rydan
30-07-2005, 14:31
Oswald zyje i ma sie dobrze ;)
To jest NPC w thais :)

Opuszczony
05-08-2005, 18:06
Ej mi się wydaje czy ten Ferumbas jest przypadkiem na majnie? Bo jak tak to może coś wywnioskuję :D

luiss yora
20-01-2006, 09:37
ja mysle ze te gwiazdki daja za to jak oni pracuja np.za obsluzenie 1000 klientuw dostaje sie 1 gwiazdke na obi ma 4 wiec obsluzyl 4000 klientuw
Temat do zamkniecia
:]
:] :] :] :] :]

seedee
20-01-2006, 10:06
mysle ze autorka tej ksiazki, mimo ze to NPC napisala w niej imiona jakis tam ludzi, a gwiazdkami oznaczyla w skali od 1-5 tak, jak ich lubi... bo w przypadku jak ktos wspomnial sprzedazy czegos cu nich, noodles to pies... -.- jak dla mnie nie ma sie nad tym co zastanawiac, gdyz takze wiekszosc tych NPC jest na mainie jak np. Bozo, Starsky i Hutch... a z tymi dwoma ostatnimi wogule nie pogadasz :)

Pan Piwoszek
21-01-2006, 18:42
ps. Najlepsze jest "Harsky" i "Stutch". Czy te imiona sie nie kojarza Wam z czyms a raczej z kims?Hey,ten notatnik jest potrzebny do questa w podziemiachAkademii Seymoura!!!!!

Tethi
21-01-2006, 18:59
@pan piwoszek

czy moglbys wiecej nie odkopywac przedpotopowych tematow ??

Royal Koniu
22-01-2006, 09:22
sczerze mówiąc to widziałem ta książke ale myslałem ze to są imiona graczy ale jak sie okazało z tego tematu to sa nazwy NPC z tibi . hmmm. niebyło by to takie dziwne ze sa te nazwy NPC ale te gwiazdki ? lol ja niewiemco one moga znaczyc ... moze to ile dany NPC miał żon :D

Tethi
22-01-2006, 09:31
@up:
no nie nastepny -.-
to jest temat stary jak swiat

btw mody close PLAX

karcio 1212
25-01-2006, 09:20

Ze Starskim i Hutchem? Taaaa... B) Uwielbiam ten film.

ale to i tak nie o to chodzi.

Oto moja diagnoza:

Większość "nicków" z tej książki występuje jako postacie. Większość z nich jest na Antice. Mają ponad 30 i nigdy nie zostali zabici.

Dotychczas nie zostali...

Pan Klocek
25-01-2006, 14:40
Ze Starskim i Hutchem? Taaaa... B) Uwielbiam ten film.

ale to i tak nie o to chodzi.

Oto moja diagnoza:

Większość "nicków" z tej książki występuje jako postacie. Większość z nich jest na Antice. Mają ponad 30 i nigdy nie zostali zabici.

Dotychczas nie zostali...

A skad ty ta informacje wytrzasnales?? Jakie postacie na Antice?? To sa zwykli NPC na mainie, od kiedy ty grasz w tibie? od tygodnia? Wez sie dziecko lepiej zastanawiaj zanim cos napiszesz.

To jest pamietnik, czesc questa, trzeba zaniesc do takiego NPC (kobieta) ona daje jeszcze jeden inny quest (nie za pamietnik :P). Gwiazdki to pewnie wrazenia po randkach :> tylko co ona ma wspolnego z psem krola Tibianusa :O
I to nie jest Starski i Hutch tylko Harski i Stuch :)

dr zlo
25-01-2006, 14:50
to jest notebook taki quest

Kornake
25-01-2006, 18:00
LOOOOOOL
to jest do short sword questa a ty tak głupio gadasz...?X( Może bardziej zastanów się do czego jest książka u Lily bo to jest nie rozwiązane -.- albo pokop trochę po rooku to znajdziesz może tunel na maine...LOL...

Immortalus
25-01-2006, 18:49
Powiem wam tylko jedno:
ZAPYTAJCIE HARDKA O AMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Yqq
26-01-2006, 11:15
Na forum istnieje taki post (prawie 1 w kolejce) Cała prawda o Amber! Wezcie i to przeczytajcie to wszystko zrozumiecie! Post oczywiscie mój!!!

PS: Co powiedział Hardek po powiedzeniu do niego Amber??? I gdzie on??? Odp PLX! :o

Lumpus12
07-03-2006, 21:32
tez ogladalem ten film :faceoff:

Legolas De'Shadow
08-03-2006, 09:09
tez ogladalem ten film :faceoff:

No i poco odswiezales temat?!!??!!? tylko dlatego ze chciales napisac ze ogladales film!? dostajesz reporta -,^

Ravenst
08-03-2006, 18:57
To jest pamiętnik :P. To samo było w grze "Harvest Moon" - dziewczyny miały swoje pamiętniki, były w nich imiona, a ilość gwiazdek oznaczała jak bardzo dziewczyna lubi tą osobę. I to jest na 95% to samo :P. Jednych lubi bardziej innych mniej. Ta książka służy jedynie do questu i do niczego innego. Macie rozwiązanie :P.

Kajt
09-03-2006, 19:37
Jezu chryste jqq skąd ty sie wzieles( bez obrazy o wiem żeś wielki wojownik rooka) . Hardek jest na południe od thais , szlaja się po łące po jednej lub po drugiej stronie mostka. Jak wyjdziesz południowo zachodnią bramą i pójdziesz na północ w strone minoguardów powinieneś go po drodze spotkać. Sam go popytam i zdam relację(chyba że ktoś to zrobi szybciej.

Horgar
10-03-2006, 14:33
Jezu chryste jqq skąd ty sie wzieles( bez obrazy o wiem żeś wielki wojownik rooka) . Hardek jest na północ od thais , szlaja się po łące po jednej lub po drugiej stronie mostka. Jak wyjdziesz południowo zachodnią bramą i pójdziesz na północ w strone minoguardów powinieneś go po drodze spotkać. Sam go popytam i zdam relację(chyba że ktoś to zrobi szybciej.

Też jestes geniusz. Hardek jest na południe od Thais, a nie na północ.

Kraon
10-03-2006, 22:39
Hardek nie ma okreslonego miejsca, on se lazi po pokolicach thais

Kajt
11-03-2006, 06:50
Też jestes geniusz. Hardek jest na południe od Thais, a nie na północ.
Sry błąd ale tylko dlatego że mi sie słowa pomyliły hehe LOL.NIżej już napisałem żeby wyjsc południowo zachodną bramą a na północy 1 tylko jest.

Sir Astral
11-03-2006, 19:47
A sprubujcie zrobic cos takiego:
1) wejdzcie na strone glowna tibia.pl
2)zakladka questy
3)i macie takie cos (kopia ze strony z questami)
Notebook
lvl ---
Rookgaard
Short Sword
Oddaj Notatnik, który znajduje się poza miastem (pomost)właścicielce.

I juz wiesz ze to quest teraz szukaj "wlascicielki" bo o tym juz ani slowa ;]

Kazno
12-03-2006, 18:01
jeny to jest quest =P
zdradze tylko ze nagroda to short sword ^^
wymieniasz to u NPC ale jakiego to nie powiem =P
i te gwiazdki wedlug mnie oznaczaja na ile lubi ta osobe dany NPC ktoremu trzeba to dac.
na nastepny raz szukaj ok?
Enjoy.

Kajt
13-03-2006, 16:58
A sprubujcie zrobic cos takiego:
1) wejdzcie na strone glowna tibia.pl
2)zakladka questy
3)i macie takie cos (kopia ze strony z questami)
Notebook
lvl ---
Rookgaard
Short Sword
Oddaj Notatnik, który znajduje się poza miastem (pomost)właścicielce.

I juz wiesz ze to quest teraz szukaj "wlascicielki" bo o tym juz ani slowa ;]
Człowieku patrz co piszesz. O queście na short sworda wie karzdy(już napisali o tym z50 postów) a my chcemy rozwiązać coś bardziej skomplikowanego . Co jeszcze nie udało się chyba nikomu. Czyli wszystkie sekrety rooka( mino mag, ghoul, sof, scale lub brass armor, pokój toma, itd) a nie qquest który można zrobić na 1 levelu.

Jakbyś nie zauważył to jest tu kilku ambitnych rookstayerów którzy brną ostro do celu i już odkryli więcej niż przeciętna osoba, obalili wiele plot , mitów i teorii i mogą do czegoś dojśc(mam nadzieję))).

Koter
13-03-2006, 17:31
Człowieku patrz co piszesz. O queście na short sworda wie karzdy(już napisali o tym z50 postów) a my chcemy rozwiązać coś bardziej skomplikowanego . Co jeszcze nie udało się chyba nikomu. Czyli wszystkie sekrety rooka( mino mag, ghoul, sof, scale lub brass armor, pokój toma, itd) a nie qquest który można zrobić na 1 levelu.

Jakbyś nie zauważył to jest tu kilku ambitnych rookstayerów którzy brną ostro do celu i już odkryli więcej niż przeciętna osoba, obalili wiele plot , mitów i teorii i mogą do czegoś dojśc(mam nadzieję))).

Tu się mylisz bo można go wykonać dopiero na 2 lvlu chyba że ktoś ci tą ksążkę da.
A skoro jesteśmy znowu przy tych waszych "Sekretach":
sof, moni mag, ghul, bras armor, pokój toma - są na roku po to aby nadać Tibi bardziej RPGowego klimatu. NIE DA się do nich dostać.

Pan Klocek
13-03-2006, 18:42
Tu się mylisz bo można go wykonać dopiero na 2 lvlu chyba że ktoś ci tą ksążkę da.
A skoro jesteśmy znowu przy tych waszych "Sekretach":
sof, moni mag, ghul, bras armor, pokój toma - są na roku po to aby nadać Tibi bardziej RPGowego klimatu. NIE DA się do nich dostać.

Kolejny specjalista, znawca, prorok i wyrocznia w jednym -.-;
Ten quest mozna zrobic na 1lvl co wie kazdy rookstayer, jesli ty nie wiesz jak, nie oznacza to ze sie nie da, a co do reszty wypowiedzi to wole juz nic nie mowic bo zacznie sie potok bezsensownych postow.

Kajt
13-03-2006, 20:08
A ja uzupełnie klocka słowami: Z MIASTA DA SIĘ WYJŚĆ NA 1 LEVELU!!! Możesz przeczytać o tym choćby w przyklejonym temacie w tym dziale, co prawda z 1 levelem nie jest to łatwe i samemu nie radze wychodzić ale z małą pomocą spokojnie można wyjśc i zrobić prawie wszystkie quest rooka(ja ostatnio z 1 levelem robilem questy( z carlin swordem , chain armem , cooper shieldem , kataną, i banana sobie wziełem)

Co do tego że mino mag itd to tylko bayerki to po części się zgadzam i też tak myśle ale wierze chwilami ze może rozwiąże quest i wciąż szukam wskazówek na rooku i mainie.A czy da czy nie da się tam dostać to tego niemów bo to NA PEWNO wie tylko chuck norris bo on zdobył sof na 1 levelu zabil minomaga 20 razy i ma na rooku MPA, a ty tego wiedzieć nie możesz(Instynkt też chyba tego nie wie chodź ma mega soooper level. I GZ dla niej)

Poprostu Pitbul
14-03-2006, 14:35
Powiem tylko tyle: Głęboko wtajemniczony tematB)

Hallanox
25-12-2006, 23:55
ej FERumbras TO Npc ??? -.- ??? NIE PISZe ze w ciekawostkach ze ferumbras byl kierowany przez cipy chyba tak ale niewiem
:baby:

Marcin24
26-12-2006, 10:37
Najdziwniejsze w tym notatniku jest to że pojawia się tam imię Ferumbras, ciekawe dlaczego?

Fozz
26-12-2006, 20:56
Był kiedyś taki temat na forum: "Cała prawda o Amber" (or something like that) i tam było wyjaśnione skąd Amber wzieła się na rooku i co oznaczają te gwiazdki. Dla tych którzy nie czytali i są za leniwi żeby poszukać (czyli 80% użytkowników):
Gwiazdki oznaczają ile razy Amber zrobiła danej osobie na złość i przez jej głupie żarty Król Tibianus zesłał ją na rook. KONIEC!!!

Marcin24
26-12-2006, 23:05
@up
A masz jakieś dowody na to?

Violkowy Soldek
27-12-2006, 19:29
Heheh... fajne teorie, ale ja slyszalem kiedys inna. NPC Amber (kobieta lekkich obyczajów) zapisywala w dzienniku swoich "kolegów" z wiecie czego...
Tylko ciekawi mnie "Noodles". Jak wiemy Noodles to piesek Tibianusa...

OMG, Ludzie...
Poszukajcie jeszcze na tym forum byl 1 mit o Noodlesie. On byl kiedys człowiekem.Gdy powiesz do Noodlesa "you are man" to on na to zareaguje

Lol jak juz chodzi ci o ten film i gre to starsky i hutch lub cos w tym stylu nie na odwrot :p

ehm... Jeśli się nie myle, to Harsky i Stutch,czy jak-im-tam to są strażnicy w Venore

Marcin24
27-12-2006, 20:10
ehm... Jeśli się nie myle, to Harsky i Stutch,czy jak-im-tam to są strażnicy w Venore
Nie w Venore tylko w Thais na dworze króla Tibianusa.

Tom The Tanner
27-12-2006, 20:22
Jeśli powiesz do Noodlesa cząstkę słowa "man" też zareaguje... Noodles był człowiekiem, ale o tym już niedługo... :)