Pokaż pełną wersje : Red Skull
No więc ja mam takie pytanie. Wiem, że Red Skull trwa 1 miesiąc, za tydzień w sobotę powinien mi zniknąć. Gdy naprzykład jakiś gość mnie pierwszy zaatakuje, a ja go zabije to kara na Red Skulla będzie od nowa trwała kolejny miesiąc?
Red Skull zostanie przedłużony na kolejny miesiąc :))
-------------
PLX Close this thead :D
Oryginalnie dodany przez haxxbit
Red Skull zostanie przedłużony na kolejny miesiąc :))
-------------
PLX Close this thead :D
LOL!! Ty najpierw haxxbit przeczytaj dokładnie regulamin. Jak MA się czerwoną czache i wtedy kogoś zabijesz to czas trwania odnawia sie do 1 miesiaca ponownie. Natomiast gdy już zniknie red skull to jest wszystko tak jak przed skullem, a więc możesz zabijać (w rozsądnych ilościach, określonych w regulaminie, of course) jeśli chcesz.
@ up
Alhall widocznie obaj rużnie odczytaliśmy tego posta
JA napisałem że jak ma jeszcze reda to jak ktoś go zatakuje i on go zabije to ma przedłużone o kolejny miesiąc.
Natomiast ty odczytałeś to że on już nie ma reda i ktoś go zatakuje.
Więc all wyjaśnione :)
A i regulamin też przeczytałem odrazu jak go wprowadzono. Poprostu inaczej to zinterpretowaliśmy :D
:D Dawaj grabe na zgode :D
Eustachy
27-03-2004, 15:00
ja osobiście gram na serwerze non pvp wiec nie wiem jak to jest :D
www.tibia.com/manual
[...]Note that everytime one of these limits is reached again the red skull mark is reset to 30 days.[...]
Czyli jak masz czerwona czache, to dalej mozesz zabijac, tyle ze zachowujac limity, czyli:
->mniej niz 3 osoby/ dzien
->mniej niz 5 osob/ tydzien
->mniej niz 10 osob/ miesiac
a czerwona czacha i tak zniknie, po miesiacu od ostatniego przekroczenia ktoregos limitu.
Wtedy muszisz czekac kolejny miesiąc:P
Acid Drink
27-03-2004, 17:40
mnie to najbardziej wkurzaja te biale czachy
szczegulnie po ostatniej przerobce
raz mialem taka akcje ze zabijam sobie kolesia z biala czacha i po zabiciu stoje se pod depo a tu nagle ten sam kolo wyskakuje i mnie atakuje wiec jak mu oddalem to mi wyskoczyla biala czacha
Paranoja
Oryginalnie dodany przez Crevo
www.tibia.com/manual
[...]Note that everytime one of these limits is reached again the red skull mark is reset to 30 days.[...]
Czyli jak masz czerwona czache, to dalej mozesz zabijac, tyle ze zachowujac limity, czyli:
->mniej niz 3 osoby/ dzien
->mniej niz 5 osob/ tydzien
->mniej niz 10 osob/ miesiac
a czerwona czacha i tak zniknie, po miesiacu od ostatniego przekroczenia ktoregos limitu.
E-E niestety nie Sam miałem Reda i kiedy miał mi sie skończyć(ok 5 dni) zabiłem taką jedną osubke i dalej mam czaszke!! :D
E-E niestety nie Sam miałem Reda i kiedy miał mi sie skończyć(ok 5 dni) zabiłem taką jedną osubke i dalej mam czaszke!!
Widocznie przekroczyles tego dnia limit miesieczny. Np. zabiles 1 stycznia 9 osob. Dostales czache za przekroczenie limitu (dzien-3 osoby, tydzien-5). Czaszka zniknie 1 lutego, ale do tego czasu nie mozesz nikogo zabic, bo w przeciwnym wypadku przekroczysz rozniez limit miesieczny (10 osoba w czasie krotszym niz 30 dni) i okres na ktory czaszka jest aktywna jest ustawiony znow na 30 dni... Rozumiesz? :)
Przynajmniej ja tak to widze...
EDIT: re down
bo w przeciwnym razie mozna przekrczyc 3 rozna limity 1 dnia, i co wtedy
Mozna. nie jest wazne ile przekraczasz limitow naraz. Wazne ze przekraczasz je danego dnia. I od tego dnia liczy Ci sie 30 dni. A jesli przekroczysz limit miesieczny, to przez ten miesiac nie mozesz bic z oczywistych przyczyn. Nastepny kill, to znow przekroczony limit (np wczesniejsze 10+1 nowy to 11 w danym miesiacu...) Wiec wg mnie nie brzmi to glupio, a raczej bardzo prawdopodobnie.
Acid Drink
27-03-2004, 19:03
wedlug mnie to troszke glupio brzmii
jak przekroczysz 1 limit to chyba ci restartowalo by sie konto wzamian za czache, bo w przeciwnym razie mozna przekrczyc 3 rozna limity 1 dnia, i co wtedy
dlatego wydaje mi sie ze jak sie ma czerwona czache to niemozna wogule zabijac
a swoja drogo to czerwona czacha ma jeden plus
jak kogos zaatakujesz to niepojawi ci sie biala :)
Za tydzień powinna mi zniknąć czerwona czacha więc na wszelki wypadek nikogo nie ruszam i siedze w zacisznych miejscach. :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.