PDA

Pokaż pełną wersje : Warloard sword?!

thewojtek
10-07-2005, 10:15
Dzis na tibianews.net pojawi sie short news z bebilonem w roli glownej nic by nie bylo w tym dziwnego gdyby nie to ze zamienil sie on za pomocom runy chameleona w WARLOARD SWORD! chcial bym żeby on lub ktos z jego przyjaciol wytlumaczyl ten fakt

CinekMarcin
10-07-2005, 10:18
Dzis na tibianews.net pojawi sie short news z bebilonem w roli glownej nic by nie bylo w tym dziwnego gdyby nie to ze zamienil sie on za pomocom runy chameleona w WARLOARD SWORD! chcial bym żeby on lub ktos z jego przyjaciol wytlumaczyl ten fakt

Kazdy sie moze zamienic w warlord sworda wystraczy ze pujdziesz do AB, i na wiezy ze spoconym cyklopem jest ten sword wystarczy kliknac na niego runka i sie zamienisz ;]

@down z tego co wiem Bebilon ma PACC'a wiec statkiem sie przemiescil ;] a nawet to dostal by sie do carlin on szybko chodzi wystarczy bohy + utani hur + time ring i w chwile jest w Carlin ;]

thewojtek
10-07-2005, 10:23
mi sie wydaje ze nie zdazyl by do carlin dojsc

Rycek Piotrek
10-07-2005, 10:24
Tak jak powieciał CienekMarcin kazdy kto ma rune chameleona moze zaminic sie w warlord sworda... w ab lezy sobie jeden...
Był kiedys quest na wrl sworda ale go wycofali bo byl za łatwy...
Moze koleś wykonał kiedys tego questa...
Na jakim servie grasz??

Vanhelsen
10-07-2005, 10:26
mi sie wydaje ze nie zdazyl by do carlin dojscA o statkach to już zapomniałeś...

Rycek Piotrek
10-07-2005, 10:27
@thewojtek
Ja tez uważam że by nie zdązył...
Chyba żę z BoH i haste...

Człowiek honoru
10-07-2005, 10:30
No nei w y chyba nie wieżycie że on go ma ??
Jak by miał to w zdjęciach od dream~ za pewne ujrzelibysmy albo ssa z tym swordem albo też koniec questy z nim ;]

thewojtek
10-07-2005, 10:46
Ja akurat wierze ze Bebilon lub dreamersi wylootowali go lub z questu zdobyli wkoncu to polacy A POLAK POTRAFI!

Dabek
10-07-2005, 10:57
Ja akurat wierze ze Bebilon lub dreamersi wylootowali go lub z questu zdobyli wkoncu to polacy A POLAK POTRAFI!

A nie zauważyłeś dopisku na dole newsa :
"Hint: Sweaty Cyclops."?

thewojtek
10-07-2005, 11:06
Ale to hint (ufajac mojemu ang.) znaczy podpowiedz i na koncu jest znak zapytania a wyzej pisze "kto jest szczesliwym posiadaczem?" "podpowiedz: sweet cyclope?"

Człowiek honoru
10-07-2005, 11:07

No to możesz przestać wieżyc ;)