Pokaż pełną wersje : Aol specjalnie dla bohow?
Mam male pytko: Czy oplaca mi sie kupowac AoL tylko datego ze nosze bohy? Cale eq mam takie bo k set to nie drogie rzeczy chyba ;/
PLx o szybka odp!
Marcin of shadow
10-07-2005, 11:26
A jaka jestes profesja??
a jaka wartosc na twoim swiecie maja bohy?Ja i tak uwazam ze sie nie oplaca bo bohy niekoniecznie streacisz a aola na 100 % i poleciszm kupic next
Nie nie opłaca sie. Powiedzmy ze Bohy kosztuja 50k Aol tyle samo.Wiec tak czy siak stracisz 50k :P a moze sie zdarzyc ze BOh ci nie wypadna
Ktos co jeszcze doradzi?...czekam
Gram na Harmoni! Tam bohy kosztuja 65-75k
Marcin of shadow
10-07-2005, 12:06
Moim zdaniem sie jednak nie oplaca bohy moga nie wypac a aol na 100 % poleci
Jestes paladynem wiec potrzebujesz bohów, a dodatkowo nosisz uhy i inne runy. Prawdopodobienstwo straty przedmiotu to 10%, ale powiem Ci, że mnie najcześciej zdaża się, że najlepszy przedmiot wypada :/ sugerowałbym jednak AoL'a, bo wyobraz sobie ze wypadną ci bohy, 3 bp uhów i np k legi, na twoim świecie to około 100k, a Aola od graczy kupisz nawet po 45k .
Po tej wypowiedzi sam stwierdź co zrobisz.
Edit. Po krótkiej wymianie zdań nasuneło się pytanie. Po co Ci bohy jeżeli tyle kosztuja? I jeszcze pytanie jaki masz lvl?
A na ktorym lvl moge isc z bohami palkiem na gsa solo?
a na DL'a?
Jeżeli chodzi o gs to w bohah możesz huntowac okolo 45-50 lvl tak żeby na 100% cie nie dogonił.
Dl solo sobie odpuść. Zbyt duże straty.
A na ktorym lvl moge isc z bohami palkiem na gsa solo?
a na DL'a?
Zalezy na jakims swiecie grasz!! bo na kazdym swiecie ceny bohow sa ruzme!! jesli grasz na swiecie gdzie bohy kosztuja powyzej 60k to mozesz kupic aola!! ale jesli kosztuja 40-50k niekupuj!!
Skoro chodza az po 75k nie opyla sie w cale...nie masz pewnosci czy nawet z Bohami Cos ktos cie nie dogoni :p kup za to bolt albo cos przydatnego.
@Topic
Gs' dogania nawet 60+ a na Dlach nie ma wystarczajaco duzo miejsca ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.