Pokaż pełną wersje : Musicie to zobaczyc....
Soldierman
10-07-2005, 11:39
Zakładam temat wraz ze zdjeciem ktore mnie ruszylo!!
Ostatnio nudzilo mi sie wiec chcialem zobaczyc czy potwory moga skilowac.
Zsumonowalem ghula i bugi na nim skilowaly kilka godzin. Niemyslalem ze to da az takie efekty. To niejest fake... jakby mi ktos to wyslal to ja bym nieuwiezyl ale jak chcecie to sprawdzcie! Z tego wynika ze summony tez da sie skilowac!!
O to zdjecie:
http://img.photobucket.com/albums/v683/riwekone/bugpower.jpg
Zaskakujace jak bugi moga byc silne.... wyslikowalbym ich bardziej ale co ss znikaja i wiecie :/
Rycek Piotrek
10-07-2005, 11:42
Żeczywiście zadziwiające... Mnie co najwyżej lały po 8 (na rooku) Ty jestes na mainie i za 26 hit 8o Ile z nimi skillowałeś??
Soldierman
10-07-2005, 11:48
Cos około 10 godzin. Zwroccie uwage na eq :/
Dj Fara0n
10-07-2005, 11:53
Cos nie chce mi sie wierzyc.Nagraj filmik to pogadamy.Kazdy moze zrobic screena gdzie dostaje hita od rata za 100+ i mowic ze trenowal z nimi 24/7...
@edit:
Poczekam na filmik...
Soldierman
10-07-2005, 11:57
Cos nie chce mi sie wierzyc.Nagraj filmik to pogadamy.Kazdy moze zrobic screena gdzie dostaje hita od rata za 100+ i mowic ze trenowal z nimi 24/7...
Szczerze mowiac tez bym nieuwiezyl. Filmik moze zrobie ale za kilka dni bo juz po ss i bugi znikly a narazie mi sie niechce drugich skilowac ;/ trzeba troche sie pomeczyc.
shymchuck
10-07-2005, 11:57
Tak?? no to pokaż mi ss gdzie dostajesz hit 100 od rata. Ciekawe jak masz zsamir to zrobić?
Matrixen
10-07-2005, 11:58
A po co by robil by fake i zamieszczal go tu?? eq normalne zaden fake moze i to prawda.
Edit: 3 posty w jedenj chwili :D
Soldierman
10-07-2005, 12:00
Dla niedowiarkow zrobie filmik ale mowie za kilka dni raczej. I tak ledwo siedzialem juz nad tymi bugami ;]
Bugi tez byly ssumonowane?
Em.. sprawdziłem na podglądzie w Paincie... żadnych widocznych efektów żeby coś dał to... może być nie fake...
Soldierman
10-07-2005, 12:02
Bugi podlurowalem , ghul byl ssumonowany.
Marcelek
10-07-2005, 12:02
To nie fake :) . Poprostu efekt treningu. Dla nie dowiarków polecam wypróbowac metode Soldiermana i się przekonać.
Soldierman
10-07-2005, 12:03
To nie fake :) . Poprostu efekt treningu. Dla nie dowiarków polecam wypróbowac metode Soldiermana i się przekonać.
O własnie ;]
Raziel Mage
10-07-2005, 12:04
Ja ostatnioo trenowalem z rotami i cos takiego mi wyszlo ;]
http://i10.photobucket.com/albums/a114/raziels/17odrotta0001.jpg
Soldierman
10-07-2005, 12:06
Rot potrafi czasem ladnie wy***ac ;]
Stój afk 2 godziny to też będziesz tak obrywał. Jest to możliwe, zwłaszcza, że nie ma podanej godziny o której oberwał. Zakładając, że ma włączone ignore yelling, private msg oraz to, że obrywa, może nie dostawać wogóle msg-ów...tylko łaj cie nie kickneło po 15 min?
@SoldierMan
Faktycznie, teraz zauważyłem, że masz przewinięty pasek.
A co do stania cały dzień w eq. Jak można było na exit stać, to od buga byś oberwał 15-20 po 2-3h. Ale teraz to nie możliwe...
A co do tego, że noobki by natychmiast bugi zabiły - JOKE! Przecież możesz znaleźć inne miejsce, a to jest już po skillowaniu bugów.
... Z tego wynika ze summony tez da sie skilowac!!...
Może sie czepiam, ale czemu napisaleś summony da sie skilowac skoro bugi nie byly ssumonowane ?? :evul: :p
...tylko łaj cie nie kickneło po 15 min?
tego nawet najstarsi gorale nie wiedza ;p
Soldierman
10-07-2005, 12:08
Stój afk 2 godziny to też będziesz tak obrywał. Jest to możliwe, zwłaszcza, że nie ma podanej godziny o której oberwał. Zakładając, że ma włączone ignore yelling, private msg oraz to, że obrywa, może nie dostawać wogóle msg-ów...tylko łaj cie nie kickneło po 15 min?
Po 1 niestalem afk . Tylko mialem przewiniete default channel.Po 2 nawet jakbys stal caly dzien to z eq tyle by ci niewyjechal.
Soldierman
10-07-2005, 12:09
Może sie czepiam, ale czemu napisaleś summony da sie skilowac skoro bugi nie byly ssumonowane ?? :evul: :p
Bo jak normalne potwory da sie skilowac , to summony chyba tez. Jak bede mial jeszcze czas to sprawdze to ale do tego potrzebne mi 2 magi( ghul i bug)
Ultux on Danubia
10-07-2005, 12:10
Dlaczego masz zamazaną mapke na zdięciu ??
( moim zdaniem to jest OTS )
Soldierman
10-07-2005, 12:11
( moim zdaniem to jest OTS )
Faktycznie tak tez mozna pomyslec.;] Sproboje zrobic to nastepnym razem w jakims innym miejscu i pokaze mapke. Mapki niechcialem pokazac bo robilem to w skrytym miejscu bo jakbym robil gdzie indziej to od razy noobki by zabily bugi i koniec -,- . Pomyslcie 3 razy zanim cos napiszecie.
Moze nie chce zebys wiedzial gdzie robi runki?
( moim zdaniem to jest OTS)
nie jest to OTS, bo gralem z nim na jednym swiecie kiedys ^^
A mam pytanie...
Czemu liste na której są rozmowy i rówież hity potworów/graczy miałeś na środku?
Następnym razem daj tak, by było widać uderzenie tego buga
A może on cie w nogę ugryzł, bo butów nie miałeś? 8o 8o 8o (dżok ofkors)
JEŻELI ten screen to nie podróbka, to jest to zabezpieczenie CIP-ów przed power skillowaniem - nie zostawisz sobie trenowania na macro przez 24 godziny, bo podkoniec tego treningu bug będzie cie mordował po 100+ i po prostu padniesz.
Jak to nie jest fake to ja sobie rata poskiluje z 24 h i na guardy pojde :D:D:D:D
to nie jest fake ja cos takiego odczulem gdy trenilem z kumplem i co okolo godzine musielismy zmieniac spaidery bo za mocno lały :/
Chyba ktoś to już powiedział, ale czemu nie ma obrażenia w kanale default ( a jest np. pierdoła o depocie?)? To jest dowód, że to nie jest prawda -.-
Ale mogło się to zdarzyć, chociaż kto wie? ?
Te cyferki są jakoś dziwnie rozmazane i ich kolor wychodzi poza obszar swoich linii:
http://img.photobucket.com/albums/v321/globsat/Beztytuu.bmp
A mapkę czemu wyciąłeś ? Chcesz coś zataić ?
Fake czy nie fake, ja wierzę. Sam miałem kilka razy taką sytuację, że po wielogodzinnym trainie na monku w full eq oberwałem od SPIDERA za 49...potem coraz częstsze taki hity się pojawiały (miałem full def). Na tibia.gery też daaawno dawno temu był taki temat, 100+ pallek bez eq zerwał od spidera za 94. Ale że bugi to samo mają, to nie wiedziałem ;)
Marcelek
10-07-2005, 12:59
Omg ludzie jak nie wierzycie to zróbicie ten eksperyment sami. Ja wierze Soldiermanowi bo grałem z nim długo na Ruberze. To nie jest fake !! A tak wogóle to brawa dla Soldiermana za cierpliwość w skillowaniu bugów (mi by się nie chciało :P).
@up
Macie zresztą dowód :P
Chessterr
10-07-2005, 13:03
jaki lvl?masz
evilKRIK
10-07-2005, 13:23
Jak leje mnie Spider kilka godzin jest spoko, ale tak po 10h zaczyna mocno walić, i wtedy zmieniam na nowego i jest GIT
Albo to Fake albo gosc ma skille 10/10 "LOL"
Powiem tyle. LOL.
Wstan odrazu po restarcie serva, i tren buga do 24 wieczorem i idz pkowac ;p
Nie no to ja teraz zabieram sie do skilowania ratow:D
Soldierman
10-07-2005, 13:57
JEŻELI ten screen to nie podróbka, to jest to zabezpieczenie CIP-ów przed power skillowaniem - nie zostawisz sobie trenowania na macro przez 24 godziny, bo podkoniec tego treningu bug będzie cie mordował po 100+ i po prostu padniesz.
Bugi dopiero wtedy wyskiluja jak beda podwalac potworka , bo ja ktrenisz z bugami i nic ci niewala to nieposkiluja :D , a ghula jechaly caly czas (w koncu padl) ;] bo mi uhow szkoda bylo xD
Soldierman
10-07-2005, 13:59
Te cyferki są jakoś dziwnie rozmazane i ich kolor wychodzi poza obszar swoich linii:
Nie cytuj zdjęć.
Tak to jest w formacie jpg. Sproboj zrobic bylejakiego skrina zapisz jako jpg i mi powiedz czy sie nierozmazuja literki -,-
Mapke wyciałem zebym mial spokoj od noobow i ciekawskich. Tak dla bezpieczenstwa
Dżisys, juz bylo o tym tematow multum. Nawet na Tibianwes czy tibia.de byl o tym artykul caly. Jest to zabezpieczenie CIPsoftu przed Afk i Exit Train, jak nic nie bedziesz robil przez jakis dluzszy czas to potworki cie beda mocno laly...
Masterusz Tedeusz
10-07-2005, 14:13
Hm... jest to świetny pomysł opracowany przez Cip Soft , ktory poprostu niszczy afkerów treniacych 24 h .
PS. Osoby , które trenia 24/7 moga wreszcie sie spodziewac takich hitów, pewnie prędzej czy póżnej sie to zdarzy . B)
Soldierman
10-07-2005, 14:17
Jak juz mowilem , to niejest tak ze im dluzej trenisz tym lepiej dostajesz od monsterow tylko jak im wchodza czesto hity to stopniowo rosnie im skill jak playerom i zaczynaja wiecej podwalac. Bo jak ja sobie trenie to nigdy mi bug niepodwala bo ciosy nieprzebijaja tarczy ani zbroi i skill im sie blokuje jak wszytskim!! czy to tak trudno pojac -,-
Nie cytuj zdjęć.
HUahaha pogorszona jakosc zdjecia proste..
No, no, Soldek niezla robota :)
Nic tylko pogratulować.
Soldierman
10-07-2005, 16:47
No, no, Soldek niezla robota :)
Nic tylko pogratulować.
dzieki ci ;]
Soldierman
10-07-2005, 16:56
Mam tu jeszcze jeden skrin zrobiony tym razem bez eq:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=154915
;]
PS.To tez niejest fake!!!
Ufocznik
10-07-2005, 17:16
To jest całkiem możliwe, kiedyś jak szedłem do hg na dsy to podrodze widzialem jak jacys goscie afkuja i trenuja na bugach. Po kilku godzinach gdy drugi juz raz szedlem do hg byli oni martwi ^^ zdziwilem sie bo to jakies 20 lvle byly...
PS. to z tymi rozmazanymi literkami pojawia sie tez na moich screenach bo nie daje wysokiej jakosci screenow zeby szybko sie wczytywaly.
Też miealem taka sytuacje chociaż gram na non-pvp
Gdy zaczełem trenić na slimach na początku nic mi one nie robily ale po 2 godz lały mnie nawet po 40+ na 1 min.
Marcepanowy maciek
10-07-2005, 18:31
no dobra uwieżyłem ci a możesz zrobić to wszystko z ratem (zeby też skillował) spróbuj i zobaczymy to się stanie ciekawe bardzo ciekawe
johnnny_b
10-07-2005, 18:56
a ja mialem sytuacje ale ze spiderem. zlurowalem ze spidera by atakowal ghoula bym ja mogl go przebic. i tak po 3-4 h treningu spider zaczal ghoula po 30 walic zdazylem zabic spidera bo bym nie mial na czym trenic i zurowalem nowego potworka :P. na to wyglada ze ptwory też sie robia silniejsze gdy sie z nimi trenuje :P
befavaza
10-07-2005, 19:21
Też miealem taka sytuacje chociaż gram na non-pvp
Gdy zaczełem trenić na slimach na początku nic mi one nie robily ale po 2 godz lały mnie nawet po 40+ na 1 min.
Ja też miałem podobną sytuację trenie na slimach all ok aż slimy zaczely hamówe odstawiac i nawet za 61 dostalem :D. Teraz wiem ze musze co jakis czas slima matke zmieniac :P
To teraz tylko czekac na ewolucje i pokeballe :P
Traktorzysta
10-07-2005, 19:57
dobry jestes myslałes ze sie nie skapna przecierz to proste ze to Fake X(
Omg.. Proszę, wyjdź..
Hm.. Całkiem możliwe, niedługo może to przetestuje..
Soldierman
10-07-2005, 20:22
Luz , kazdy moze myslec ze to fake -,- . Ale z kad ta pewnosc??? spradz sam!
johnnny_b
10-07-2005, 20:31
no sie nie skapna ze to fake bo tak naprawde jest ... tylko ty z jakimskolesiem mowicie ze to fake omgh ... czytaj moze tez posty innych potem komentuj
Rycek Piotrek
10-07-2005, 20:33
Mam przykład ze to jest prawda... Raz jak oglądałem sobie deady kolesi 100+ to jeden z nich na 101 lvl miał deada przez cave rata...
To nie jest fake!!!
Nie wiezyl bym ci gdybym nie zobaczyl ze potwory tez moga sie klepac pomiedzy soba.
Np: Gdy bylem w ghoust landzie zszedlem na fire debila zobaczylem padajace ghoule z nie mojej reki gdy zwrocilem uwage na fire debila pokazywaly sie nad nim biale cyferki czyli exp...WTF?? :D:D:D
Jak sa jakies bledy to prosze o wybaczenie nie chce mi sie wlaczyc swiatla.
Nie chce mi sie w to wierzyc ale moze to prwda. AAA na jakie potwory skillowanie dziala ? summony czy normalne, bo jak by na te i na te to bym trenil sobie z orciem wycinal mi by za 70 i bym go convicowal XDD, i by mi pomagal na amazonkach
Soldierman
10-07-2005, 21:32
Ja narazie probowalemna bugach niezsumonowanych. Moze nastepnym razem zrobie z summonem jakims ;]. Jakims ratem sie poskiluje :D
Kondzio Rozruba
10-07-2005, 21:47
ehhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee ^.- to bylo niezwykle dziwne tyle to nawet bug przez 1 lvla sie nie przebja ^.-
Dj Fara0n
10-07-2005, 21:50
Ja nadal czekam na film.Jesli zobacze ze dostajesz hita ~30 od buga w takim eq jak na pierwszym zdjęciu to respekt.
Soldierman
10-07-2005, 22:44
Ja nadal czekam na film.Jesli zobacze ze dostajesz hita ~30 od buga w takim eq jak na pierwszym zdjęciu to respekt.
Zrobie ale niebede mial teraz czasu , musze sam poskilowac i poexpic. Jak mi sie znowu znudzi zrobie filmik ;]
szalony druid
10-07-2005, 23:29
Troche wieze na 70% ale może to buć możliwe ale tylko wie ten BUg i ten co dostał HIT'a(albo to jako FAK ale chyba nie)
Tak?? no to pokaż mi ss gdzie dostajesz hit 100 od rata. Ciekawe jak masz zsamir to zrobić?
lol, to nie jest trudne kazdy umie sie poslugiwac programem graficznym a co to jest fake to chyba kazdy wie. a co do tych bogow to jst niemozliwe poniewaz z boga nie moze stac sie nagle niewiadomo jak silny potwor.
Do fake jest osobny dzial X(
"Nawet najokrutnijsza bestia ma w sobie odrobine litosci, ja tej litosci nie mam wiec nie jestem bestia"
Gniew Mroku
11-07-2005, 08:41
lol, to nie jest trudne kazdy umie sie poslugiwac programem graficznym a co to jest fake to chyba kazdy wie. a co do tych bogow to jst niemozliwe poniewaz z boga nie moze stac sie nagle niewiadomo jak silny potwor.
"Nawet najokrutnijsza bestia ma w sobie odrobine litosci, ja tej litosci nie mam wiec nie jestem bestia"
Przez pierwszą minutę zastanawiałem się o jakie bogi chodzi, a gdy doszedłem do wniosku, że o bugi przez kolejną minutę było ROTFL.
Pytanie, dlaczego nie wyślemy wszystkich zdjęć do faków? A tam, filmiki też polecą, nie ma dowodów że prawdziwe.
@topic: ciekawe, widać tibia ma jeszcze więcej sekretów. Tutorzy chyba powinni coś wiedzieć. Ale i tak trzeba samemu zrobić i zlurować do miasta buga, który wali hity po 100 :P
@down: Przestań nabijać posty. Nie pisz 2 postów pod rząd!
Soldierman
11-07-2005, 09:58
Najpierw trzeba go wyskilowac ;]
Soldierman
11-07-2005, 09:59
To niejest fake
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.