zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie!!

Teravista
10-07-2005, 12:31
Siemanko jestem palek na 12lvl ze skillami 43/33 i w poradniku dla palków pisało że na cyce moge chodzić jak bede mial dista 40......no to ide na cyca a on mnie niemilosiernie bije więc przy jakich skillach moge spokojnie iśc na cyce tak żeby mi malo robily albo nawet wogole????

Pozdro

Patryq Czarodziej
10-07-2005, 12:40
jesli jestes pall to nawet jak bys mial 1000 tak tysiac shieldingu i szedl z lukiem na cyca to ten shielding ci go*no da bo nie masz tarczy, a wogole ty wiesz jak sie zabija cyce?? bo mi sie wydaje ze nie. jesli grasz palkiem to chodzi o to zeby cyc cie nie dogonil a ty go z daleka ubijesz!!

Yoh Asakura
10-07-2005, 12:40
Eee,musisz przed nimi uciekać ?No taak,przecież to pall!A pall jak wali z łuku/kuszy to ucieka przed potworem !Kurde,ale ja odkrywczy jestem !(ironia jakby co =.=)

Teravista
10-07-2005, 12:46
jesli jestes pall to nawet jak bys mial 1000 tak tysiac shieldingu i szedl z lukiem na cyca to ten shielding ci go*no da bo nie masz tarczy, a wogole ty wiesz jak sie zabija cyce?? bo mi sie wydaje ze nie. jesli grasz palkiem to chodzi o to zeby cyc cie nie dogonil a ty go z daleka ubijesz!! :D
Wiem jak sie zabija ze mam z lukiem uciekac ale mi chodzi jak bije go ze spearów!!!!! mam wtedy tarcze i stoje tuz przy nim!!!! nie jestem taki newbie zeby stac z lukiem przy nim i go walic

Yoh Asakura
10-07-2005, 12:48
:D
Wiem jak sie zabija ze mam z lukiem uciekac ale mi chodzi jak bije go ze spearów!!!!! mam wtedy tarcze i stoje tuz przy nim!!!! nie jestem taki newbie zeby stac z lukiem przy nim i go walic
To może napisz jakie masz eq ?Z takim shieldingiem to ja radze iść na rooty =.=
Aha i jeszcze coś:
Nie słuchaj aż tak zbytnio rad tego Patryqa czarodzieja,on się zbytnio nie zna =.=" słuchaj rad profesjonalistów (nie mówie o sobie,jest dużo takich osób)

Patryq Czarodziej
10-07-2005, 12:54
@up: ale powiedz mi skad mialem wiedziec ze on ze sperami idzie a nie z lukiem. myslalem ze z lukiem/kusza idzie wiec mu powiedzialem ze nawet jesli by mial bardzo duzo shieldingu a nie ma tarczy to mu to nic nie da. I sobie nie pozwalaj bo ja tez nie jestem profesjonalista ale akurat wiedzialem co mowie!!
topic: aaa, jesli ze sperami to skile shieldienga zeby cie bardzo malo lal to kolo 60 i mozesz sie bawic z nim ze sperami!!
edit: noo, eq masz spox ale shieldin jest zbyt maly 30 to nawet z dragon shieldem by cie lal niemilosiernie, i tak jak powiedzialem kolo 60 i mozesz isc spoxik

Teravista
10-07-2005, 12:54
Dobra dobra więc bede czekał na opinie specjalistow.Moje eq to P-armor brass legs soldier helmet i dwarven shield i to wedlug jednego z poradnikow powinno wystarczyc na cyca a tu lipa......przypomne moje skille 43/33 ale wciąż rosną B)

Yoh Asakura
10-07-2005, 12:57
@up: ale powiedz mi skad mialem wiedziec ze on ze sperami idzie a nie z lukiem. myslalem ze z lukiem/kusza idzie wiec mu powiedzialem ze nawet jesli by mial bardzo duzo shieldingu a nie ma tarczy to mu to nic nie da. I sobie nie pozwalaj bo ja tez nie jestem profesjonalista ale akurat wiedzialem co mowie!!
topic: aaa, jesli ze sperami to skile shieldienga zeby cie bardzo malo lal to kolo 60 i mozesz sie bawic z nim ze sperami!!
Buahahaha,weź mnie nie rozśmieszaj,co Ty wiesz o Tibii z takim lvl'em =.="
Byłeś kiedykolwiek na DL'ach ?Jasne,że nie.Solowałeś GS'a ?Chyba na OTSie =.=".I kup sobie słownik bo mnie załamujesz drogi chłopcze.
@Topic:
Lol,z takim eq to długo nie po expisz czy tam nie po skillujesz,nie wiem co chcesz robić.Kup sobie..hmm,k-seta,c-shielda,cruz helma wbij 40 shieldinga i możesz sobie iść tak huntować.(Nie słuchaj patryqa,60 shieldinga....buahahahaha!!!)

Patryq Czarodziej
10-07-2005, 13:03
@goha-san: twoj poziom inteligencji mnie rozwala, moze i nie solowalem gs'ow i dl'ow ale mialem kiedys pala i chodzilem na cyce wiec dobrze wiem!!!
a ty wogole rozwalasz mnie tylko sie czepiasz i to co piszesz wiesz. wogole te forum mnie rozwala

Teravista
10-07-2005, 13:07
[QUOTE=Gohan-san]
@Topic:
Lol,z takim eq to długo nie po expisz czy tam nie po skillujesz,nie wiem co chcesz robić.Kup sobie..hmm,k-seta,c-shielda,cruz helma wbij 40 shieldinga i możesz sobie iść tak huntować[QUOTE]
Dasz kase to se kupie te eq :p u mnie z kasą cieńko ale wielkie dzienks za to co napisaleś ;) ;) ;) Aha i nie napisalem tego posta zeby ktoś sie kłócił więc dajcie sobie spokoj i najlepiej bedzie jak na siebie nie będziecie zwracać uwagi :p

Pozdro :cup: :cup:

Yoh Asakura
10-07-2005, 13:09
@goha-san: twoj poziom inteligencji mnie rozwala, moze i nie solowalem gs'ow i dl'ow ale mialem kiedys pala i chodzilem na cyce wiec dobrze wiem!!!
a ty wogole rozwalasz mnie tylko sie czepiasz i to co piszesz wiesz. wogole te forum mnie rozwala
Jaasne,a Twój poziom IQ to powyżej 180 ?Boże...13-latek się będzie kłócił z kimś kto jest od niego 3 lata starszy.To Forum Cię rozwala gdyż nie rozumiesz wypowiedzi pisanych przez osoby starsze od Ciebie,najlepiej idź na (no dobra...już nie będe o tym pisał :) ) zresztą wiesz na jaką strone =.="
Masz gg ?Jak tak to żeby nie spamować na Forum załatwmy to na GG,mój numer: 4613515
Dasz kase to se kupie te eq u mnie z kasą cieńko ale wielkie dzienks za to co napisaleś Aha i nie napisalem tego posta zeby ktoś sie kłócił więc dajcie sobie spokoj i najlepiej bedzie jak na siebie nie będziecie zwracać uwagi
Spoko,no problem,chętnie się dziele moją wiedzą :)
Aha do Patryqa czarodzieja: Nie wiem jakiego miałeś tego pallka,ale napewno nie lepszego od mojego (44 Royal,skille 79/63,ostro się wziąłem za gre.)

Heli
10-07-2005, 13:55
Chyba z tand jako jeden z niewielu mam w miare dobrego palla (jakby co nieczytalem wszystkich postow) na cyce ze spearami mozesz chodzic tak od 45 shieldniga ze spontanicznym uhem jakby co dragon shield sie duzo bardziez przyda niz dvarfen
ja tam latalem trenic z shieldingiem 45+ drag shield speary i p-set (boszki tez):)
ja ci polecam na poha chodzic z xbowem 45+ dist szybko sie lvle robi ja tak w cztery dni zrobilem 4 lvle 26-30 polecam poha oczywiscie jak macie malo lure na servie