Pokaż pełną wersje : Mam problem z eq!! prosze o pomoc!!
Czy oplaca mi sie na 19 druidem nosic na sobie:warrior helmet,blue robe, crown legs,bohy,skull staff i vampire shield?? Jak ktos ma jakies inne propozycje prosze napisa!!PROSZE O SZYBKIE ODPOWIEDZI!!
Neaniver
10-07-2005, 13:12
eq jest slaby :P zamiast wampajer szild wez demona :P
@serio
po co zalozyles ten temat? przeciez nawet dziecko wie, ze to jest bardzo dobry eq, nie tylko na 19 lvl !!
Poskramiacz noobow
10-07-2005, 13:13
JA bym zmienił warrior helmet na crusarder (chyba tak sie nazywa) BO cruz jest lzejszy takto stuff bardzo dobry wielu Hlvlowych sorcow/drutow nosi wlasnie taki stuff
Nie. Na takim lv noś p seta. Takie eq dopiero od 30lv gdzieś. Dlaczego? Na 19 lv nie potrzebujesz dużo run itp. wiec nie potrzebujesz dużo capa. Pozatym na takich lv często się pada. Ale to już tylko twój wybór. Ja na Twoim miejscu kupiłbym p seta, a reszta (jeszcze bohy zdejmij!) może zostać...
shymchuck
10-07-2005, 16:49
Kup sobie plate seta i noś go. Złapiesz deda, coś Ci wypadnie i będziesz płakał
evilKRIK
10-07-2005, 16:55
Crown helmeta, i takiego mam bo jest lekki, a patrz na gacie. Nimy 5capa różnicy między Crown a Knight a jaka przebitka cenowa...
Kopara_Fortera
10-07-2005, 17:37
Ja tam mam lvl 27 palek :lucznik: i mam warrior helmeta, crown armora, crown legi, bohy, crown shield, a tobie radze kupic plate seta a helmet moze byc :p a i bohy zdejmij bo jak dedniesz i ci wyleca to bigos bedziesz mial :D ja raz bohy stracilem z glupoty to ladnie mnie w dupe ugryzlo :)
---------------------------------------
Imie:Lann Sess
LvL:27
Mlvl:12
Skille:64/51 ;(
Gildia:Utouchables ;)
Swiat:Fortera
Best Hit z bolta:126
Best Hit strzala:105
Best Solo:Dragon
hell fire
11-07-2005, 22:22
Nie. Na takim lv noś p seta. Takie eq dopiero od 30lv gdzieś. Dlaczego? Na 19 lv nie potrzebujesz dużo run itp. wiec nie potrzebujesz dużo capa. Pozatym na takich lv często się pada. Ale to już tylko twój wybór. Ja na Twoim miejscu kupiłbym p seta, a reszta (jeszcze bohy zdejmij!) może zostać...
dobrze powiedziane kup p - seta to bedzie najlepsze rozwiazanie potem zarzuc lepsze EQ (moim zdaniem gdzies ok. 35 - 40 lvl )
Rabanbar
11-07-2005, 22:45
Znowu... Niech mi ktos powie. Czemu jak napisałem poradnik o eq to modek go usunął X( A teraz znowu zaśmieca sie forum śmiesznymi pytaniami.
A na temat to cieniutkie to eq. Załatw sobie Mastermind Shielda, Magic Sworda i Golden Seta.
-=DanieL=-
11-07-2005, 22:57
Ja tam mam lvl 27 palek :lucznik: i mam warrior helmeta, crown armora, crown legi, bohy, crown shield, a tobie radze kupic plate seta a helmet moze byc :p a i bohy zdejmij bo jak dedniesz i ci wyleca to bigos bedziesz mial :D ja raz bohy stracilem z glupoty to ladnie mnie w dupe ugryzlo :)
---------------------------------------
Imie:Lann Sess
LvL:27
Mlvl:12
Skille:64/51 ;(
Gildia:Utouchables ;)
Swiat:Fortera
Best Hit z bolta:126
Best Hit strzala:105
Best Solo:Dragon
i poco pisać 140 razy to samo ? było powiedziane p set crown helmet. Na twoim lvl nosilem p set / steel helmet/ dwarfen shield i skull staff
drizztpl
12-07-2005, 13:07
omg! Mój kolega dednał na 30lvlu i miał podobne eq stracił crown armor i legi oraz BoHy? I co teraz ma już zawsze chodzić w p secie bo jeszcze dednie i straci coś, a najlepsze rzeczy trzymać w depo, do czasu aż go schakują straci wszystko i skończy grać? :/
eq jest slaby :P zamiast wampajer szild wez demona :P
@serio
po co zalozyles ten temat? przeciez nawet dziecko wie, ze to jest bardzo dobry eq, nie tylko na 19 lvl !!
Po to, by się pochwalić...
Po co ci takie eq? W zupełności wystarczyłby p-set, d-shield, d-hammer. A lepiej sprzedaj ten sprzęt i nakup sobie runek.
omg! Mój kolega dednał na 30lvlu i miał podobne eq stracił crown armor i legi oraz BoHy? I co teraz ma już zawsze chodzić w p secie bo jeszcze dednie i straci coś, a najlepsze rzeczy trzymać w depo, do czasu aż go schakują straci wszystko i skończy grać? :/
nie, kupic aola
-=DanieL=-
12-07-2005, 19:24
Dlaczego mają go shackować? niekażdy używa macro tak jak ty.A na takim levelu łatwo zginąć szczególnie jakby sie zaczął chwalić... jakiś świrnięty pk by go za***ał stracił by np. bohy i by był płacz.Już mówiłem na tym levelu p set / crown helmet / skull staff i dwarfen albo guardian shield ci wystarczy w zupełności. Do 30lvl mozesz smiało tak chodzić
Jeśli twój świat jest tanim światem, Albo masz jakieś ekstra pieniądze to na 19 lvl ja widzę cię w:
Hełm: crown (lekki, tani)
Armor: noble albo knight (z tym że tyle samo ważą, knight ma więcej obrony, ale za to więcej kosztuje)
Legs: plate (standardowo)
Butki: leather albo kup se soft bootsy^^
Broń wedle życzenia.
Tarcza: osobiście polecam draggy sld.
A tak jak juz mówiło pare osób wyżej ten stuff co masz zachowaj na 35-40 lvl, kiedy gra staje się ciekawsza.
Uważam ze najlepiej zebys biegał narazie w p secie jakims takim biedacki EQ
Masz dobre EQ jak na taki low lvl i jestes łatwym łupem dla h lvli albo pkerów :evul:
i jest prawdopodobienstwo ze spadnie cos z Ciebie a ze masz cenne EQ to mozesz byc skromnie mówionc w plecki z kaskom ;( a za takiego p secika,d shielda, i d hammera duzo nie zapłaciz takze radze Ci tak jak reszta użytkowników noscic narazie p set jak podbijesz lvl to ubierz to lepsze EQ :) :) :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.