Pokaż pełną wersje : Jaki najlepszy potwor jest dostepny bez pacc??:(
Mal_Ganis
27-03-2004, 15:12
Chyba Warlock nie wiem gdzie go można spotkać.
:D
Sir Krisek
27-03-2004, 18:34
Jaki Warlock !!! Najlepszym potworem dostępnym dla FACC jest Black Knight , a znajduje się on np. w chatce koło Venore .
Coraz gorsze te tematy...
WARLOCK gorszy niz Black Knight ROTFL(Warloc po update jest gorszy niz demon) spotkac go mozna w molts zycze powodzenia w trafieniu tam :D To jest najtrudniejszy Potwor dla Free
Popieram Sir Kriseka
co raz glupsze tematy............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. :rolleyes:
Sir Krisek
27-03-2004, 18:50
O co ci chodzi Raczeq ??? Nie wmówisz mi chyba , że Warlock jest dostępny dla Facc !!! Jak nie wiesz to nie mów !
Oryginalnie dodany przez Sir Krisek
O co ci chodzi Raczeq ??? Nie wmówisz mi chyba , że Warlock jest dostępny dla Facc !!! Jak nie wiesz to nie mów !
On moze nie wie, ale ja wiem. I ja Ci powiem - Warlocki sa dostepne dla osob pez pacca. Stada warlockow sa na koncu molts, 2 warlocki spawnuja sie pod Isle of Kings. Sprawdz swoje zrodla nastepnym razem, zanim kogos nieslusznie zjedziesz.
A ja mam pytanie:
1)Czy warlock ucieka jak niektóre potworki czy twardo stoi?
2)Jak go blokować stać na ukos bo widziałem ża ma jakomś wiązke energentyczną.
3)Jakie skile,mag lv,level trzeba mieć żeby się z nim pobawić?
4)Widziałem na strone że nie ma ataku z bliska to z bliska jest bezbromny?
5)Jak przełamać jego niewidzialność bo na ogień ma resista,czy tu pomoże tylko czar maga "wykrycie niewidzialnych"?
Sir Devilaz
28-03-2004, 00:23
to warlock i black knight są potworami ??
ja myślałem że to są ludzie :P
Stary Ile ty masz Lat ?? napewno na raty musisz chodzic z blokerem i z 2 bp uh i 2 hmm.
Polin zebys sie niezdziwil:D ta sa moje postacie ktorymi teraz pykam:D ale przedtem bylo jeszcze pare ktore zostaly SELL:D
Najgorszymi potworami są tzw. PK :(
Real Finuko
28-03-2004, 12:36
NA 100% WARLOCK
Ja nie weim Warlock jest cienki z 12lvl go zabijam :] xxx
re: up
chyba to ironia byla >.< jesli nie to musze cie uwazac za nebwie ;) warlock na 12 levelu by ci raz wyhital z czara i dead
LOL ^^ te tematy dobijają mnie ...... a jeżeli chodzi o potwora WARLOCK to potwór !!! dla wszystkich :P ...... :D
Eee...na 12 levelu to do warlocka byś nawet nie doszedł a nawet jakby to nawet byś go nie zobaczył i "You are dead"
Zobacz na listę potworów WARLOCK TO PRZED DEMONEM NAJSILNIEJSZY POTWÓR W TIBII.
Acha...jeszcz trochę śmiać mi się zachciało jak przeczytałem że warlocki i bk to nie potwory, bo coś mi się przypomniało: Moja koleżanka raz jak zobaczyła huntera do do niego "hi"powiedziała,a jak z nią przechodziłem koło carlin i nie valkiria zaatakowała to napisała"help pk!!!" :D
Nightcrawler
31-03-2004, 12:42
Warlock i Dragon Lord
kaminiak
31-03-2004, 18:26
Hmm Warlock jest masterski a ten koles co na 12 levelu niby go zabil sam jest ci*ta. Warlock to stary dziad puszczajacy magia!. Mam pytanko czy jemy sie kiedys ta mana skonczy czy nie bardzo ?(
re: UP
Potworom walczącym magiom, mana sie nigdy nie konczy. Tzn, taki arcanist czy warlock, będą cie napazac z SD caly czas, az zginą albo Ty zginiesz :).
Warlock nie wali z Sd lolu bo by mial straszna sily i praktycznie sorcow którzy na niego poluja by mial na pare strzalow
Wujek eustachy
12-04-2004, 20:38
Oryginalnie dodany przez Villen
A ja mam pytanie:
1)Czy warlock ucieka jak niektóre potworki czy twardo stoi?
2)Jak go blokować stać na ukos bo widziałem ża ma jakomś wiązke energentyczną.
3)Jakie skile,mag lv,level trzeba mieć żeby się z nim pobawić?
4)Widziałem na strone że nie ma ataku z bliska to z bliska jest bezbromny?
5)Jak przełamać jego niewidzialność bo na ogień ma resista,czy tu pomoże tylko czar maga "wykrycie niewidzialnych"?
1) Ucieka
2) Na ukos
3) W miare wysoki
4) Poprostu głównie wali z magii i atak wręcz nie est jego mocną stroną
5) Podobnie jak stalker gdy go walniesz zaczyna być widocznym, można tez użyć czaru "Cancel Invisibility" ale to jest czar tylko dla pacc.
Michal-Michal
18-04-2004, 19:31
Warlock za fre jest najlepszy ;P :D
CO?????????????
WARLOCK DLA FACC??????????????????
MUAHAHAH chyba jesteście smieszni. ;( Czy przypadkiem nie bk jest najsilniejszy????
Oryginalnie dodany przez Tibiz
CO?????????????
WARLOCK DLA FACC??????????????????
MUAHAHAH chyba jesteście smieszni. ;( Czy przypadkiem nie bk jest najsilniejszy????
Warlock jest dla facc -.- znajdziesz go na demonii... i na banshee quescie...
knight<oczywiscie>
23-04-2004, 20:36
dziś mnie pewien nOOBek pytał czy UE pokona szczura.
Warlock JEST najpotężniejszy i mozna spotkać go w hiro X( cave
Niemiertelny
29-04-2004, 18:44
Dla facc najlepszym potworkim jest warlock !!!
Ale nie ma nic gorszego niż PK powyzej 80 lvl. :) :))
Fallorian Thennars
29-04-2004, 19:21
Oryginalnie dodany przez knight<oczywiscie>
dziś mnie pewien nOOBek pytał czy UE pokona szczura.
Ych... Co ma szczur do najsilniejszego potwora :D ?!?
Ale rzeczywiście, najlepszy potwór dostępny bez PACC to PK. Wyobraźcie se walke z Bubble (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character&name=Bubble) 8o
Najlepszy potwor bez pacc to warlock. Mozna go spotkac na demoni, hero cave, banshee quescie.
Artuditu
29-04-2004, 20:21
Warlock ale takze nie wiem gdzie :P :D
Vanhelsen
29-04-2004, 22:24
Moim zdaniem dla każdego inny potwór jest najlepszy, Choć niewiem czemu niekturzy mówią że BeKuś jest lebszy od Warca. Dlamnie Warcuś najlepszy (for FACC ofkors)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.