Pokaż pełną wersje : Chameleon
Filmik pochodzi z secury. Razem z kumplami pobawilismy sie runkami chameleona i troche ponaśmiewalismy sie z newbie( i nie tylko :P)
Btw. Nie ja nagrywałam :>
http://rapidshare.de/files/2922951/pomidor.rec.html
Smieszny filmiczek :P..
GRATZ DLA POMYSLODAWCY i dla n00bkow ktory nadzwyczajna inteligencją się oczywiśćie nie wykazali ;p...
Hehehe, fajny filmik.
Btw. Zdawalo mi sie ze Warlord Sworda nikt nie posiada, chyba ze nieliczne osoby ktore graja dluuugo. A jednak ;]
super filmik ale ten 114 Ek który zamienił sie warlord sworda jak on to zrobił żeby sie w coś zamienić trzeba to widzieć prawda? a więc skąd on go miał
Warlord sword ma Sir Grali i Bebilon jako posiadacze jednego z dwóch Wls na securze.
Gadóła +
10-07-2005, 21:04
Ekstra filmik nice zabawa hehe
CinekMarcin
10-07-2005, 21:30
Warlord sword ma Sir Grali i Bebilon jako posiadacze jednego z dwóch Wls na securze.
Nie prawda, ma go tylko Bebilon, a Sir Grali bedzie go miec jak Warlord Sword sie zrespi w danym miejscu ;P
Nie prawda, ma go tylko Bebilon, a Sir Grali bedzie go miec jak Warlord Sword sie zrespi w danym miejscu ;P
No coz, albo zle mnie zrozumiales albo zle sformuowalam zdanie...
Chodzilo mi o to ze 1WLs ma Sir Grali i Bebilon(mozna powiedziec "na spolke")a nie ze kazdy z nich ma swojego...
<=Sonic=>
11-07-2005, 10:13
Ludzie co wy opowiadacie ?!, Warlord Sword lezy w ab w wierzy Spoconego Cycka.... jezus maria~ X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.