zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak mozna kogoś zabić questem?

Maciek z Polski
10-07-2005, 21:57
Niedawno zaczełem grać. Gdy przeszedłem na mainlanda (do miasta Thais)stanołem przed depem aby zaladowała mi sie mana i życie. Podszedł do mnie gracz "Vladimir ........" niepamientam dokładnie jego nicku. Powiedział do mnie "Go to king quest". Na poczótku myślałem że pewinie chce mnie zabić, ale zobaczyłem że ma on 8lvl i nic mi nie zrobiłby. Miałem wtedy 11lvl. Zaprowadził mnie do króla (na północny-zachód od depa). Powiedział "Say: Hi King" pózniej "buy ass'ian key" i nic sie nie stało.Wtedy powiedział "Sorry i a'm stuppid, you must be on tron". Stanołem na tronie powtorzyłem formułke i natychmiast straznicy mnie zabili X( X( X( ;( (wyglądało to jakby strzelili we mnie "hmm") . Zabrało mi plate armor, dwarven sheld i backpack hmm.

Dabek
10-07-2005, 22:00
"Propozycje artykółów" to nie było dobre miejsce na ten temat-.-
"buy ass'ian key" - "ass" to po angielsku "dupa", a za klnięcie w obecności króla strażnicy cię atakują. Dałeś się nabrać, przykro nam.

Fredrio
10-07-2005, 22:02
(...) "buy ass'ian key"

Chodzi o to ze powiedziałeś najpierw "Hi" i zaczoles rozmawaic z królem i strażnikami, a nastepnie powiedziales ass.
Gdy przy straznikach w brami i takich innych róznych powie sie "fuck" "ass" albo inne angielskie słowo potocznie znane jako obrazliwe oni cie za to zaatakują.
Proste

Pzdr

Zizu007
11-07-2005, 04:50
Hmm... A czemu tamtego kolesia nie zabili?

Lord Dreathan
11-07-2005, 05:05
Niedawno zaczełem grać. Gdy przeszedłem na mainlanda (do miasta Thais)stanołem przed depem aby zaladowała mi sie mana i życie. Podszedł do mnie gracz "Vladimir ........" niepamientam dokładnie jego nicku. Powiedział do mnie "Go to king quest". Na poczótku myślałem że pewinie chce mnie zabić, ale zobaczyłem że ma on 8lvl i nic mi nie zrobiłby. Miałem wtedy 11lvl. Zaprowadził mnie do króla (na północny-zachód od depa). Powiedział "Say: Hi King" pózniej "buy ass'ian key" i nic sie nie stało.Wtedy powiedział "Sorry i a'm stuppid, you must be on tron". Stanołem na tronie powtorzyłem formułke i natychmiast straznicy mnie zabili X( X( X( ;( (wyglądało to jakby strzelili we mnie "hmm") . Zabrało mi plate armor, dwarven sheld i backpack hmm.

No nie...i pewnie jesteś teraz retired biedaku:(

Mordor
11-07-2005, 08:51
Dreathan a ty sie kiedyś jeszcze pojawisz na Arcanii ??

sorki za offtopic

LarvaExotech
11-07-2005, 09:15
Mi się wydaje, że oni zmniejszają hp do 1 pkt. Może wtedy kolo cie dobił?

royal eva
11-07-2005, 14:01
Ja Znam Tego Goscia Co Gooszukal Tego Valimir Czy Jak Mu Tam Na Foldzie Do Mnie Podszedl I Pyt Sie : Hi Quest?
A Ja :no To Lazl Za Mnatose Wkurzylam Bo Mi Bil Potworki I Sie Wylogowalam Loguje Sie Za 1 Minut A Ten Stoi
I Ssie Pyta "quest? To Mnie Szlak Trafia Ludze Co Za N00b Ja Mu Pisze Go Way Or Hunted Mial 1 Lvl Wyzej Niz Ja To Mnie Zabil Z Gfb

Obiecal Mipotem Ze Zaplaci Ale Nie Hce Go Wiecej Widziec ! Piszcie Do Mnie Na Pw To Mu Damy Hunta!!!! ~iridia

Maciek z Polski
11-07-2005, 14:54
Gram na Mytherze. Mój nick to Ollopolo pollpoki. Morze go drwiemy :evul: :D . Podzasz jegi nick?

drizztpl
11-07-2005, 19:32
Co do zabijania questem, jeśli to QS to skasujcie post, ale czy jeśli podam złe hasło w quescie z crown helmetem i noble armorem to zginę? Bo tak słyszałem.

Fli$u
11-07-2005, 20:26
Mi się wydaje, że oni zmniejszają hp do 1 pkt. Może wtedy kolo cie dobił?

Masz Racje.
Mój kolega kiedyś mi powiedział to samo ale sie zdążyłem uhnąć i zabiłem H**a :evul:

Dj Fara0n
11-07-2005, 20:52
Co do zabijania questem, jeśli to QS to skasujcie post, ale czy jeśli podam złe hasło w quescie z crown helmetem i noble armorem to zginę? Bo tak słyszałem.
Nie.Jedynie stracisz kase za klucz.

@Topic:
Straznicy nie zabili cie tylko koles dobil cie z hmm'a/gfb/sd.Straznicy zbijają cie do 1 hp.Sam tak kiedys pekowalem 11 sorcem x).Zabilem 21 knighta [loot 2 bp uhow].Kazalem powiedziec Hi->shitem i dobijalem z hmm'a .Sterowalem ze dostaną dobre itemy po wymowieniu tej formulki x] ...

Donas
11-07-2005, 21:46
:S

Nabrałeś się dokładnie tak jak moje ofiary. Ja mówiłem quest aby podgrzać atmosferę. A wtedy ofiara mowila ass a ja z HMM dobijalem

Ice Paladyn
13-07-2005, 11:32

Spokojnie skoro zaczełeś dopiero gre to jeszcze kilkanaście razy cie zabiją.

Kieru
13-07-2005, 11:50
Niestety jest to NIEMOŻLIWE!!! Otóż... prawdą jest to że jakiekolwiek bluzgi kierowane do Króla kończąsie tragedią ALE PO TAKIM UDERZENIU ZOSTAJE 1 HP. Więc nie kłam...

Hupe
13-07-2005, 17:34
Hmm..Wydaje mi sie ze niekoniecznie zostaje 1 hp. Ja kiedys sie bawilem i mówilem do króla "fuck" a potem latalem z e ringiem moim knightem i krzyczalem "uh me plx" ale zostawalo mi o ile dobrze pamietam ~40hp. (na max mam ponad 1k hp).

Yoh Asakura
13-07-2005, 18:10
Eee ?Po co 20 osób pisze cały czas to samo ? (tzn: zostaje ci 1hp)
Wystarczy,że raz ktoś to powie,20 osób nie musi powtarzać...

AdamS_
13-07-2005, 18:48
Ja do strażników mowię "fuck you" i oni mi odbierają około 100 hp(raczej więcej) :D

pelikanus
13-07-2005, 23:17
Ja Znam Tego Goscia Co Gooszukal Tego Valimir Czy Jak Mu Tam Na Foldzie Do Mnie Podszedl I Pyt Sie : Hi Quest?
A Ja :no To Lazl Za Mnatose Wkurzylam Bo Mi Bil Potworki I Sie Wylogowalam Loguje Sie Za 1 Minut A Ten Stoi
I Ssie Pyta "quest? To Mnie Szlak Trafia Ludze Co Za N00b Ja Mu Pisze Go Way Or Hunted Mial 1 Lvl Wyzej Niz Ja To Mnie Zabil Z Gfb

Obiecal Mipotem Ze Zaplaci Ale Nie Hce Go Wiecej Widziec ! Piszcie Do Mnie Na Pw To Mu Damy Hunta!!!! ~iridia

Dales sie wykonczyc jak ciota i sie teraz baczysz... I nie pisz fala na forum...

Knight Patryk
14-07-2005, 00:08
A ja zabijalem no tak z 8-11lvl i pisalem na pw by napisali hail queen i want ass quest i koniec hmm i pa ^^

Astionis
14-07-2005, 01:35
Straznicy krola bija zawsze do 1hp, po czym prawdopodobnie ten koles Ci przyladowal hmm, lmm a w wyniku szoku tego nie zauwazyles:P Stary numer a jednak tyle ludzi sie na to nabiera, kolega na Azurze pokazywal mi looty z takich akcji, byly tam bohy, gs i roznie inne zeczy ... ktore jednak lacznie byly troche warte :)

Xyrius
15-07-2005, 21:40
Sam się kiedyś nabrałem na takie coś :P
Pewnego pięknego dnia w Carlin na serverze Mythera (miałem 9lvl) podszedł do mnie jakis kolo i mówi: (jego w cudzysłowiach moje od myslnika)
"hi"
- hi
"pl?"
- taak
"chcesz PACCa za darmo ?"
- chetnie
"choc za mną"
(zaprowadził mnie do siedziby królowej)
"powiedz hello queen i ass key"
(po czym on wyszedł)
-hello Queen
-ass key

i się zaczeło... strażnicy we mnie nawalali, własnie tak ze mi zycie do 1hp spadło... dobrze że miałem ze sobą IH, więc się IHnąłem.
Pytam go czy on sobie czasem ze mnie żartów nie robi
"nie... ależ skąd... PACCa dostaniesz za 4dni, będzie on tygodniowy"
- a czemu Ty nie wziąłeś ?
"mi się PACC nie podoba, pozatym mozna go miec tylko 1 raz a ja juz miałem"
i sobie poszedł. Od tamtego czasu przestałem ufać obcym.

Człowiek honoru
16-07-2005, 12:45
Po 1 po co dawałeś pomysł noobom!!
Teraz gdy tylko podchodze do thais pytaja mnie sie czy chce questa zrobic to chodz do króla...ehhh...;/ żałosne..jeszce troche i bede miał rs przez tych idiotów..

Miet
17-07-2005, 23:40
Kumpel zabił tak kilkanaście osób i wzbogacił się o: Fire Sworda, Guardian Shield, Tower Shield i troche runek...

Jak gość powie ass key lub ass'ian key to kumpel wali hmma i zbiera loot... Najlepsze miejsce do tego triku to Carlin, bo przy zamku mało ludzi chodzi i jest gdzie uciec... Ale żeby nie było, że do tego namawiam... Sam tego NIE PRAKTYKUJE!! NIE POLECAM!!

Karamba Rozi z Elysii
19-07-2005, 15:05
Mialem podobna historie ale nie z królem ani królowa.
Mianowicie spacerowalem po Kazardoomie spotkalem goscia z polowa zycia i mówącego:
"Kill Hunter"
Myslalem że Hunter to postac a mialem 10lv chyba chcialem zobaczyc tylko jaki lv ma gosc. Nie musze pisac jak sie skończyło ;(

Sie mapes
20-07-2005, 20:20
@offtopic nauczcie sie pisac bo widzialem jak ktos napisal "HCE" lub "MORZE" (ale nie morze morskiem a moze moge)

Knight Simon Dark lord
21-07-2005, 00:53
zamknąć temat chociaż wychodzi że większość to nooby na tym tematcie (tematcie NIE forum) bo piszą "ja tak często robie" po co wam to skoro tak robicie z tego wynika że z was nooby a potem sami mówicie że ktoś noob