zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragon II

Pan Zeneq
27-03-2004, 17:11
mam takie pytanko kiedys jush zalozylem taki temat i wtedy mi powiedzeiliscie zeby lepiej nie isc!!(posluchalem sie i niezginelem po jak mialem isc 1 minute pozniej byl mass kick)ale teraz troche podtrenowalem i zmienil sie moj eq!!powiedzcie co tereaz myslicie o mojej wyprawie jako bloker (uzywam uhow jush :D)
a oto moj staffhttp://kroolik_is_thebest.webpark.pl/dragonstaf.jpg jakby niechodzilo Tu (http://kroolik_is_thebest.webpark.pl/dragonstaf.jpg) link

P.S.moje skille 60/55

Shog
27-03-2004, 17:22
Wiecej shildinga ..!! A tak to spoko mozesz isc blokowac draga byle bys mial uhy taki koles na novej ma 25 lv i skille 50/42 (niezly n00b) i chodzi blokowac draga... Moehehh!!! wiec spoko

Oxygane
27-03-2004, 18:25
bez problemu dasz sobie rade, chociaz na smoka lepszy bylby blue robe, stracisz z 6-7 uhow

Lefty
27-03-2004, 19:05
Oryginalnie dodany przez Oxygane
chociaz na smoka lepszy bylby blue robe
no, i studded legsy, sickle, i tarcze zamień na cooper albo plate.

Oxy, o czym ty mówisz ? Blue Robe zamiast G Arma ?
I dlaczego mówisz ile uhów straci ? Może idzie z nim pięć sorców na 50lvl+, będą sdkować draga i starczy mu exura. Nie wiesz kto z nim idzie, z czego będzie walił, więc nie wiesz też ile uh straci... Po za tym na jego lvlu, przedział straconych uh będzie więkrzy...

@Zeneq
Możesz probować... radził bym jednak dobić dla bezpieczeństwa wyższy lvl.

haxxbit
28-03-2004, 01:02
Ludzik draga blokować można już na 20 lvl jak tylko możesz urzywać UH
( me eVul musieć blokować draga na 19 lvl, ja zgubić się z kolegami na molts :D )

Gremlin
28-03-2004, 03:06
Co za roznica jaki shielding?
Wogole to wez sobie Dragon Lance to tez troche exp zarobisz :) - atak reczny smoka jest zalosny.

Jak cos to zamiast tego garlick necklate wez sobie Dragon Necklate (10% mniej od ognia obrazen).

Możesz probować... radził bym jednak dobić dla bezpieczeństwa wyższy lvl.
Popieram, niby maxymalne combo smoka to ~300, ale jak zacznie zwiewac na czerwonym i cos mu odbije to raz zjechal mnie do czerwonego z 800 hp.

Pozatym sadzac ze sprzetu to grasz na starym serwerze, wiec loot ze smoka i tak nic nie warty, jak chcecie sie sprubowac i bedziesz mial ze dwuch magow walacych z SD to ci starczy, wiekszy hunt albo zginiesz przy ktoryms bardziej wscieklym smoku, a nawet jak nie to hunt wyjdzie z duzymi stratami w porownaniu do zysku.

re: Haxxbit
A ja widzialem lvl 16 blokujacy smoka, tyle ze padl na drugim smoku (przy pierwszym cambo smoka).

Eustachy
28-03-2004, 09:27
z takim eq + dragon neckles to na lajcie pokonasz, ale dorob lvl bo życia masz mało, bo ja już poznałem smoka od tej strony gdy jest czerwony :( więc uważaj gdy czerwony :P

Ozzie
28-03-2004, 18:38
Nie zgadzam sie z opinią Lefty'ego
Po za tym na jego lvlu, przedział straconych uh będzie więkrzy...
Z d-lanca powinno mu max 5 uhow zejsc