Pokaż pełną wersje : 77 RP - Try solo Demon [try solo 3 Demons] zobaczcie sami ;)
http://rapidshare.de/files/2963762/demon_solo_style_xD.rec.html
Glupio zrobilismy ze nie looknelismy na schodach...
Ogolonie straty byly pardziej materialne niz w skillach, bo blesy stracil i bp :)
P.S - jakies komentarze ze cos nie tak nie kierowac do mnie - moj qmpel solowal ja hostuje.... Komentujcie....
Hammpion
11-07-2005, 10:06
zajefajny char..mega dist i mlvl....koles dobrze przygotowany....pewnie dalby rade gdyby ktos nie wzial listu :P gtz za odwage szkoda run i dista...lvl se odrobi szybko
Tychanowicz
11-07-2005, 10:12
Ten ktoś kto robił Questa powinien zostawić jakieś info, że sa 3-4 Demony.
Dałby rade... gdyby sie uhował częsciej:P Ale i tak gratuluje odwagi....
no don niezle niezle :p trzeba bylo ue puscic ;) i tak pierwszy wezme go solo i to na 50 lvl xD
Krol Lew
11-07-2005, 14:22
Co to miało być ?? Wszedł nawet sie nie uhał. Co on robił powiedzcie -.-
Kapyna z brodzikiem :]
11-07-2005, 14:41
Omg jaki noob z ciebie! 3 demony? on sie nie zdarzyl uhnac a nie "nawet sie nie uhal" no comment. Szkoda Don, ze byly 3... gdyby byl 1 to bys zrobil to na loozie :P - filmik za***isty hehehehe
Co on zrobil ? wziol na klate 3 demony i klka Fe majac +/- 830 HP prz czym kazden z Demonow moze wdupic combo z tyle:)
Jak kiedys zobaczysz demona na oczy poza TibiaCam, albo sie z nim zmierzysz to wtedy komentuj :)
Gdyby szybko pobiegł przed siebie do schodów to miałby sznase ale widać było że sie zmieszął i niewiedział co sie dzieje i do tyłu pobiegł wtedy było już za późno na przeżycie. ;)
Widziałem kiedyś podobny filmik. Koleś się wbił zobaczył 4 demony i szybko zasuwał do schdów. Ledwo co przeżył ale dał rade.
Saviol007
11-07-2005, 20:58
nieudalo by mu sie niema szans.. te 3 demony to byly te 1 a tam napweno czekaly jeszcze 2-1 sam nie wiem wiec, niedobieglby do schodow..
@up
Na tibi.de był kiedyś filmik jak typek ruszył parchmenta i pobiegł do schodów. Nie stracił nawet 1hp.
Hokejode
12-07-2005, 04:20
@up
Na tibi.de był kiedyś filmik jak typek ruszył parchmenta i pobiegł do schodów. Nie stracił nawet 1hp.
Mial mana shield'a nie sadzisz ?:P Blz ;]
ehh panowie szkoda ze sie wam nie udalo :/, nice try Hail Sacrifice ;]
@wypas: on biegl do schodow - kliknol na mapke i biegl ale Fe's iDemony blokowaly - nie bylo szans - a historia ktora powiedziales to jest najzwyklejszy w swiecie cufal;p
Nie udało mu się co prawda, ale gratz dla niego za odwagę ;) . A poza tym spoko filmik :) !!
Krol Lew
12-07-2005, 17:54
']Omg jaki noob z ciebie! 3 demony? on sie nie zdarzyl uhnac a nie "nawet sie nie uhal" no comment. Szkoda Don, ze byly 3... gdyby byl 1 to bys zrobil to na loozie :P - filmik za***isty hehehehe
Jaki nOOb jest z ciebie omg. NIe uhał sie bo niezdążył tak ?? jak on nawet niemiał otwartego plecaka z uhami omg. Zreszta jak mana cała sie zkonczyła i dostał hit na hm to miał DUZO czasu na uhniecie bo potem dostał jeszcze 2-3 hity i wtedy dopiero ded.Omg ogladaj uwaznie filmy. Tak jak i inni co maja zdanie takie jak twoje -.-
Gz za filmik i odwagę, ale HWD dla tego co nie zostawił żadnej wiadomości, że są 3-4 demony.
Jaki nOOb jest z ciebie omg. NIe uhał sie bo niezdążył tak ?? jak on nawet niemiał otwartego plecaka z uhami omg. Zreszta jak mana cała sie zkonczyła i dostał hit na hm to miał DUZO czasu na uhniecie bo potem dostał jeszcze 2-3 hity i wtedy dopiero ded.Omg ogladaj uwaznie filmy. Tak jak i inni co maja zdanie takie jak twoje -.-
hmm na moje oko to Ty m,asz monitor 9 calowy i to ze on mial bp z uhami otwary nie dalo sie u Ciebie zauwazyc - jak mozna demona solowac, z zamknietymi uhami ? Musialby byc nOObem (takim jak Ty) a ktos kto ma 95 czy 96 do dista i sam zorbil tego chara nie moze byc nOObem, sytuacja byla przegrana a jak uwazasz ze ty bys z niej wybrnol to prosze pochal sie twoimi dokonaniami - masz juz 20 level ?
Krol Lew
12-07-2005, 23:05
hmm na moje oko to Ty m,asz monitor 9 calowy i to ze on mial bp z uhami otwary nie dalo sie u Ciebie zauwazyc - jak mozna demona solowac, z zamknietymi uhami ? Musialby byc nOObem (takim jak Ty) a ktos kto ma 95 czy 96 do dista i sam zorbil tego chara nie moze byc nOObem, sytuacja byla przegrana a jak uwazasz ze ty bys z niej wybrnol to prosze pochal sie twoimi dokonaniami - masz juz 20 level ?
NIe bede sie zniżał do twojego poziomu lamusie. Nie udawaj ze jesteś taki dobry bo wcale taki sie niewydajesz. Moge sie założyć ze wiem o wiele więcej od ciebie -.- Bez kometarza.
Ps: Polowa tego forum to gowniarze którzy mają max 12 lat i gówno co wiedzą a sie udzielaja -.-
Pss: Nie obchodzi mnie to co teraz napiszecie. Niechce mi sie was słuchać ( oczywiście niemówie tego do wszystkich jest pare osób co sie zna )
Kapyna z brodzikiem :]
12-07-2005, 23:08
OMG na twoim zlomie na pewno nie miales otwartych uhow ale na jego kompie zapewniam cie, ze mial -.-. Tak rzeczywiscie mial duzo czasu! Najpierw zobacz ile on sekund byl w tym pomieszczeniu? Hmm mi sie wydaje, ze krotko? Umyj oczy i najlepiej zwal sie bo widze, ze cos ci nie idzie...
Jezeli postujesz tu to musisz czytac nasze posty, a jezeli nei chce to nikt Ci nie kaze/karze:P tu siedziec - nie uwazam sie za kozak poprostu pisze jak bylo.
To ile ktos ma lat - sie swiadczy o jego wiedzy ani umiejetnosciach, nie ochdozi mnie ile masz lat ale to twje texty sa gowniarskie - nic Cie nie obchodzi z niczym sie nie liczysz?
Moze pochwal sie jakis filmem w ktorym czegos dokonujesz.... deserta juz zrobiles?
NIe bede sie zniżał do twojego poziomu lamusie. Nie udawaj ze jesteś taki dobry bo wcale taki sie niewydajesz. Moge sie założyć ze wiem o wiele więcej od ciebie -.- Bez kometarza.
Ps: Polowa tego forum to gowniarze którzy mają max 12 lat i gówno co wiedzą a sie udzielaja -.-
Pss: Nie obchodzi mnie to co teraz napiszecie. Niechce mi sie was słuchać ( oczywiście niemówie tego do wszystkich jest pare osób co sie zna )
HOHOHOHOOHO !!!
Pan madry sie znalazl -.-, zamknij ryj i wyp******** z tego forum idioto -.-
Znalazl sie czubek, ktory widzial demony tylko na filmikach/screenach, ale jakze tak, on wie wszystko -.-. Wyszedles z rooka :)??
Krol Lew
13-07-2005, 10:50
HOHOHOHOOHO !!!
Pan madry sie znalazl -.-, zamknij ryj i wyp******** z tego forum idioto -.-
Znalazl sie czubek, ktory widzial demony tylko na filmikach/screenach, ale jakze tak, on wie wszystko -.-. Wyszedles z rooka :)??
Deserta ja robiłem jak ty niewiedziałeś co to jest tibia. I nietakim tonem do mnie. No tak widziałem demony tylko na obrazkach i filmikach ale jestem na 100% pewny ze ty tez wiec nieudaj kogoś kim niejesteś ( jak mnie to w****ia )
Ps: Sorry Shu moze mi sie zamkneły przez pyrzypadek, ale jestem pewny ze mial czas na uhniecie. Ty przynajmniej przyznłeś sie ze niejesteś koza itp. Zwracam honor.
HEHE krolu lwie chcialbym cie wyprowadzic z bledu, i powiedziec ze nie moglem sie uhnac -.- poogladaj dokladnie filmik i przypatrz sie ze gdy zniknela mana shield dostalem 2 strzaly i padlem;[ Na mana shieldzie raczej sie nie bede uhal, a gdy juz zeszla mana nawet sie nie zdarzylem popatrzec na uhy a juz padlem!A wiec nie bylo Cie tam to nie mozesz nic powiedziec ;]Pozdrowienia
Don ~
no widze ze aldora ;) lorna to ciagle widuje teraz jak treni w kopalniach xD ale film mi sie podobal... tylko po kija ktos odswieza
Deserta ja robiłem jak ty niewiedziałeś co to jest tibia. I nietakim tonem do mnie. No tak widziałem demony tylko na obrazkach i filmikach ale jestem na 100% pewny ze ty tez wiec nieudaj kogoś kim niejesteś ( jak mnie to w****ia )
Ps: Sorry Shu moze mi sie zamkneły przez pyrzypadek, ale jestem pewny ze mial czas na uhniecie. Ty przynajmniej przyznłeś sie ze niejesteś koza itp. Zwracam honor.
niestety sie myslisz, nie widzialem demonow tylko na filmikach :)
i skonczmy dyskusje , nie mam zamiaru sie z toba klocic
Szkoda, ale Gz ci za odwagę! Ogolnie Nice skills! Nie miałeś szans niestety ;(
Pozdro dla Ciebie!
Ps. Nagrywaj więcej filmików! ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.