Pokaż pełną wersje : Co wiecie o...
Rycek Piotrek
11-07-2005, 10:44
...Faraonach. Miał ktoś kiedyś z nimi spotkanie... Moze jakieś wieści dotyczące ich istnienia, lootu, zachowania... Jak coś takiego przezyliście to czekam na posty... :)
Vanhelsen
11-07-2005, 10:57
http://forum.tibia.pl/search.php?
O faraonach napisano/nakrecono wiele. Są silniejsze od demonów (szczegulnie ten który je summonuje ;)) dają mniej expa (~3500) i lootu, czasem gp, czasem fragment HoA, czasem jakiś rare faraon item ;) ale to już baaaardzo żadko :P
Ktory faraon summonuje demony? oty ze jakies Hero pzrywoluje to wiem, ale o demonach to pierwsze slysze.
Rycek Piotrek
11-07-2005, 11:03
Ja wiem tez ze przywouje 8 slime... B)
Myst Rydan
11-07-2005, 11:18
Na stronie w dziale potwory wszystko pisze, jaki loot i co summonuje.
shymchuck
11-07-2005, 11:38
Chcesz o faraonach to sobie poszukaj a nie temat zakładasz :/
OMG coraz więcej noobków na tym forum ...
ten koleś który zakłożył ten temat działa mi na nerwy, typowy nabijacz postów, zakłada denne tematy, na które można znaleźć odpowiedź bez problemu tylko trzeba troche poszukać i na dodatek wali w każdym swoim temacie kupe swoich postów, zapewniam cie koleś że ta liczba ile masz postów nic ci nie da! napewno nikt ci nie da posady gma ani nic w tym stylu wiec daj sobie siana z tymi tematami i poszukaj troszke.
Czasami naprawde lepiej siedziec cicho
http://forum.tibia.pl/search.php?
O faraonach napisano/nakrecono wiele. Są silniejsze od demonów (szczegulnie ten który je summonuje ;)) dają mniej expa (~3500) i lootu, czasem gp, czasem fragment HoA, czasem jakiś rare faraon item ;) ale to już baaaardzo żadko :P
To jest mały błąd, bo faraon, ktory summonuje demony jest jednym z najłatwiejszych.
Vanhelsen
11-07-2005, 13:41
To jest mały błąd, bo faraon, ktory summonuje demony jest jednym z najłatwiejszych.Ino wim, ale to moje stwierdzenie podbudza niepewność, mroczność i zwiększa potęge faraona ;) chć i tak zapewne mu jeszcze brakuje paru lev do bicia faraonów :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.