zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co wiecie o...

Rycek Piotrek
11-07-2005, 10:44
...Faraonach. Miał ktoś kiedyś z nimi spotkanie... Moze jakieś wieści dotyczące ich istnienia, lootu, zachowania... Jak coś takiego przezyliście to czekam na posty... :)

Vanhelsen
11-07-2005, 10:57
http://forum.tibia.pl/search.php?

O faraonach napisano/nakrecono wiele. Są silniejsze od demonów (szczegulnie ten który je summonuje ;)) dają mniej expa (~3500) i lootu, czasem gp, czasem fragment HoA, czasem jakiś rare faraon item ;) ale to już baaaardzo żadko :P

Repos
11-07-2005, 11:00
Ktory faraon summonuje demony? oty ze jakies Hero pzrywoluje to wiem, ale o demonach to pierwsze slysze.

Rycek Piotrek
11-07-2005, 11:03
Ja wiem tez ze przywouje 8 slime... B)

Myst Rydan
11-07-2005, 11:18
Na stronie w dziale potwory wszystko pisze, jaki loot i co summonuje.

shymchuck
11-07-2005, 11:38
Chcesz o faraonach to sobie poszukaj a nie temat zakładasz :/
OMG coraz więcej noobków na tym forum ...

Masel
11-07-2005, 11:41
ten koleś który zakłożył ten temat działa mi na nerwy, typowy nabijacz postów, zakłada denne tematy, na które można znaleźć odpowiedź bez problemu tylko trzeba troche poszukać i na dodatek wali w każdym swoim temacie kupe swoich postów, zapewniam cie koleś że ta liczba ile masz postów nic ci nie da! napewno nikt ci nie da posady gma ani nic w tym stylu wiec daj sobie siana z tymi tematami i poszukaj troszke.
Czasami naprawde lepiej siedziec cicho

Vermyn
11-07-2005, 13:22
http://forum.tibia.pl/search.php?

O faraonach napisano/nakrecono wiele. Są silniejsze od demonów (szczegulnie ten który je summonuje ;)) dają mniej expa (~3500) i lootu, czasem gp, czasem fragment HoA, czasem jakiś rare faraon item ;) ale to już baaaardzo żadko :P

To jest mały błąd, bo faraon, ktory summonuje demony jest jednym z najłatwiejszych.

Vanhelsen
11-07-2005, 13:41
To jest mały błąd, bo faraon, ktory summonuje demony jest jednym z najłatwiejszych.Ino wim, ale to moje stwierdzenie podbudza niepewność, mroczność i zwiększa potęge faraona ;) chć i tak zapewne mu jeszcze brakuje paru lev do bicia faraonów :P