Pokaż pełną wersje : Zje*alem sobie cala gre czy da sie to naprawic ?
a wiec tak... pomagalem koledze w quescie na blessed ankh i na issle of kings przypadkiem wszedlem do monkow.... nastepnie poszedlem na dol i dzieki lagom padlem ='( pojawilem sie w templu i kiedy wracam na przystan i mowie hi, Dalbrect mowi :
13:30 Dalbrect: The monks forbid me to talk to you for you evil deeds.
czy da sie cos zrobic abym mogl znow plywac ? bo za tydzien planuje 60lv i chcialem banshee quesa wykonac -.-
Halp plx ...
plynac sie nei da, ale podobno jest jakas droga przez ghostland(?)
Jezeli to prawda z ta droga to jezeli ktos zna to niech mi filmik nagra :P plax xD
Musisz uprosić drużynę z którą będziesz iść na Banshee quest żebyście szli od strony Ghostlandu, a nie przez Isle, i żeby poszli z Tobą po drodze kawałek w bok na powierzchnie Isle - tam będziesz musiał zapłacić karę (zależną od lvlu, od 1 do 10k). Odkupisz w ten sposób swoje grzechy i znów będziesz mógł pływać na wyspę. Jeżeli nie ma możliwości takich odskoków w czasie wykonywania questa, będziesz się musiał wybrać w tą drogę sam wcześniej z kumplami - ale jest dosyć ciężka, kilkanaście Banshee i sporo innego shitu.
thx Dabek, Ty zawsze pomozesz :>
Na sale bede szedl z kumplami to sie raczej zgodza na ta ddroge ... tylko jest 1 problem, a mianowcie: nei znam jej i nie wiem gdzie sie wogle zaczyna :P
Vanhelsen
11-07-2005, 13:36
Dabek, nie chce tu podważać autorytety modka, ale czy droka IoK -> Goustland nie jest jedno kierunkowa? (pocałunek by: Banshee Quen)
chodzi o droge ghoustland -> IOK a nie IOK -> ghoustland :P
Dabek, nie chce tu podważać autorytety modka, ale czy droka IoK -> Goustland nie jest jedno kierunkowa? (pocałunek by: Banshee Quen)
Nie jest, po drodze z ghostlandu do seala z perłami przechodzi się przez podziemia IoK - wystatczy kawałek zboczyć z drogi. I jestem tego pewny bo sam się tak kiedyś tam załatiwłem, i przed Banshee questem przechodziłęm tamtędy zapłacić karę, i w czasie Banshee questu okazało się że jeden z nas też musi tam dojść.
evilKRIK
11-07-2005, 14:05
Nie jest, po drodze z ghostlandu do seala z perłami przechodzi się przez podziemia IoK - wystatczy kawałek zboczyć z drogi. I jestem tego pewny bo sam się tak kiedyś tam załatiwłem, i przed Banshee questem przechodziłęm tamtędy zapłacić karę, i w czasie Banshee questu okazało się że jeden z nas też musi tam dojść.
Masz racje, widziałem na twoich SS z banschee questa :]
corny2006
11-07-2005, 14:07
Wiesz moge tam z tobą pujść wiem gdzie to jest
8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.