zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dwa fajne filmiki :D

Freaqs
11-07-2005, 15:42
Podaje linki do 2 fajnych filmow.

To jest film który mnie przerazil :p
Z kolesia sie smialo i zarazem zal bylo ... na takie cos isc bez uh ... ?
http://rapidshare.de/files/2918237/orc_is_pkay.rec.html

1 posiadacz amazon armor !
http://rapidshare.de/files/2934141/amazon_armor.rec.html

Filmy są z tibia.de

Komentować ! Siedzicie w topicu 10 min i nic nie napisaliście ! >.<

Xandorion
11-07-2005, 15:55
Ale niefart w tym pierwszym filmiku nie dosc ,ze koles uhow niewziol to jeszcze mu red skull wskoczy...:/ i jeszcze dead...
Fajny ten Amazon Armor :D

raziel1992
11-07-2005, 15:57
wtf amazon armor? to raczej nie fake bo koleś przesuwał armora :/ on jest pewnie w tej szafce albo gdzieś w podłodze tak jak doublet armor na rooku :S

Freaqs
11-07-2005, 15:59
wtf amazon armor? to raczej nie fake bo koleś przesuwał armora :/ on jest pewnie w tej szafce albo gdzieś w podłodze tak jak doublet armor na rooku :S

Nie widzisz trupów orc warlordow ... ? -.-

Według mnie amazon armor jest dropowany tylko podczas inwazji orkow na femor hills.

raziel1992
11-07-2005, 16:01
Nie widzisz trupów orc warlordow ... ? -.-

Według mnie amazon armor jest dropowany tylko podczas inwazji orkow na femor hills.
no tak w tej wierzy nie ma orców chyba bo w niej nie byłem tak wogóle jak się tam dostać?

Heliwurab
11-07-2005, 16:02
Według mnie CIP'owie zrobili tak, że podczas najazdów orców, nie zawsze, ale co ileś tam najazdów, albo tylko 1 raz na 1 server, można wylootować jakąś część amazon set... bo jest już amazon shield i amazon armor... może będzie amazon helmet, nie wiem, zobaczymy :P... TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE! ^.-

raziel1992
11-07-2005, 16:03
Ale nie sądze,że był to najazd orców,bo by przyszło więcej osób tam,a nie tylko dwie...

Freaqs
11-07-2005, 16:04
no tak w tej wierzy nie ma orców chyba bo w niej nie byłem tak wogóle jak się tam dostać?

PISAŁEM ! PODCZAS NAJAZDÓW ORCÓW NA FEMOR HILLS !
a tej wieży tez bylem wiec nie musisz mi mowic ... dzizas ! :p

Edit up@
Ta tylko o tym najeździe niema informacji ....

raziel1992
11-07-2005, 16:08
on jest taki sam jak crown armor,a amazon armor ładnie by wyglądał w domku :confused:

Tytuss
11-07-2005, 19:01
Pamietac film o amazon shield??

Koles tez tam niedaleko stal.

Byc moze ze to podczas najazdow sa rozdawane czesci amazon seta...
pozyjemy zobaczymy :P

Ice Paladyn
11-07-2005, 20:19
Po 1 filmie boje się najazdów orków !!! :D :D :D :)

Draconis Dragontooth
11-07-2005, 20:30
Według mnie CIP'owie zrobili tak, że podczas najazdów orców, nie zawsze, ale co ileś tam najazdów, albo tylko 1 raz na 1 server, można wylootować jakąś część amazon set... bo jest już amazon shield i amazon armor... może będzie amazon helmet, nie wiem, zobaczymy :P... TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE! ^.-

W moim temacie pt. Rary .. , jest screen z amazon helmetem (ostatnia strona ) kto chce zobaczyc temat jest on na 2 stronie w dziale zdjęcia ..

grzysztof
11-07-2005, 20:37
moim zdaniem podczas tej aktualizacji ktora ma byc dadza jakies regularne quest na jakies czesci amazon seta, w koncu maja byc expowiska z amazonkami i dzungla, ale to tylko domysly.

Freaqs
12-07-2005, 10:03
Hmmm przypomniała mi się wieża pod którą jest trawa która odrasta jak się ją zetnie....
Moze na tej wieży podczas inwazji orków pokazuje sie magiczna macheta ? O której mowa była w książce z trupu spod wieży.

A może poprostu trzeba zabić wszystkie orki i gdzieś się znajduje tego armora ?
Nikt niema pojęcia tylko ci co mają ten armor :)

Myśle , że amazon shield/inne rzeczy amazon są do zdobycia właśnie w tamtej wierzy !

Myślę tak ponieważ: 1 koleś z amazon shield stał obok femor hills ...
2. Amazon armor był pokazywany w wierzy po ataku orków na nią.

slimaczek
12-07-2005, 11:00
Widać że trzeba rozwiać parę wątpliwości bo niektórzy gadają bzdury:
1. Zwykle ta wieża femor hills jest pusta, ale czasami jest tam najazd orków, ale nie pisze nic o tym na ekranie. Na samej górze wieży są 3 walordy naraz, ja jestem prawie pewien że tam można znaleść część z amazon setu. Ale ja mam jeden film z najazdu na femor hills jak wszystkie orki pozabijano, oprócz tych 3 walordów, i było juz na jakichś 15 serwerach te najazdy a rzeczy z amazon setu - tylko 2. Pozatym poprzedni amazon shield obaj goście powiedzieli na temat jego, że wypadł im z najazdu orców, ale nic więcej nie powiedzieli. Cóż, wszystko było by dobrze, ale dziwnie że było was tam tylko was dwóch, rozumiem że nic o tym nie pisze ale zwykle jest tam więcej tego ludu (z 10-20 ludzi conajmniej, zalezy jak bardzo ludzie to rozgłoszą).