Pokaż pełną wersje : Szybkie levelowanie.
Chce sorciem 18 level, 32 magiczny jak najszybciej nabić 27 level,czyli 200k xp (monk plx).
Siła moich czarów według kalkuratora z strony głównej:
Siła twoich czarów wynosi 132%
* Ultimate Healing leczy 330
* Intense Healing leczy od 61 do 123
* Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 26 do 52
* Czarem Great Fire Ball zadajesz obrażenia 44 do 88
(wywaliłem mniej ważne)
Tak więc wchodzi w grę tylko HMM, GFB i UH z run. Ilość tych run raczej nei ma dla mnie znaczenia, mam spory zapas. No może troche oplacalność, ale też moge wyjść na starty gdzies z 10k - 20k.
Gdzie radzicie expić, może coś z blokerem - da się załatwić? Gdzie mniej więcej, z jakimi runami i w jakich godzinach tak żeby conajmniej 10k/h wychodziło
Yoh Asakura
11-07-2005, 20:29
Hmm,jak masz blokera i duży zapas HMM'ów to polecam dragi lub GS'y.A solo...hm...może cyclopy,ghostland,guardy (?).W Ghostlandzie sporo się expa na /h wyciąga.Jeżeli nie zależy Ci na loocie to polecam Elf Fortress niedaleko Venore,według mnie rewelacyjny exp (wyciągałem tam 20-30k expa na h) ale loot praktycznie zerowy,nie licząc łuków i longswordów z elfów i ze scoutów.
Solo Guardy jak chesz szybko expic najlepiej ghoulst land ghoule
Z blokierem polecam guardy mss hunt albo na poh na gsy dobrym expo jest jeszcze vampiry ale ta miejscowka dla pacc
Guardy raczej odpadają na bank. A co do ghoustlandu to w którą dziure sie pakowac i na który poziom mniej więcej?? Czekam na dalesze propozycje.
JESTEM FACC.
bloker:smoki/gs jezeli chcesz to guardy tez moga byc....
samemu:cyce, guardy/soldy, roty na fibuli(bardzo szybki exp!)
EDIT:
@down
czy ty slepy jestes?!-.- napisal ze jest facc
Lord KATuxo
11-07-2005, 21:23
Osobiscie to najtem na scarabach wbijam 40k expa/3h(jestem najtem) ale kumpel sorcek mowil ze jesli sie ma oklo 10bp hmmow to mozna tam sorcem tylesamo w bic w czasie niewiele dluzszym. Jest to jedna z wielu opcji dla Ciebie.
Oczywiscie oile masz Premium Account.
powodzenia w szybkim expieniu.
Doktor Dokurobei
12-07-2005, 11:02
Mi sie wydaje ze mozesz chodzic z invisiblem i czyscic albo fire devile na spike sword quescie albo mino tower z gfb+hmm(wykluczajac mino magi bo one widza :>) albo dsy na poziomie -3 na ghostlandzie(zaraz pod ghoulami) tam exp jest dosc dobry.
Jeśli jestes odważny ;) to możesz spróbować iść z DOBRYM knightem na OF - naprawde dobry, choć niebezpieczny (i nieopłacalny) exp. A samotnie proponuję Hell Gate w Ab - komnatę niedaleko wejścia. Exp tam może kosmiczny nie jest, ale da się wytrzymać (razem z kumplem robiliśmy tam 30 lev char do treningu (nie pytajcie sie czemu 30 lev :P ) ).
Vis.
pelikanus
13-07-2005, 22:45
Z blokerem dragi dragi dragi i jeszcze raz dragi.
Solo z paccem larvy na ankh na faccu kopalnie.
Parapsyhol
13-07-2005, 22:57
Lepiej by było jakbyś poexpił na rotach, a po zdobyciu dobrego levelu zaczął expić, wtedy będzie dużo bardziej opłacalny exp. No ale jeżeli już to samemu cyce, a z blokerem smoki, gsy.
Mam już prawie 22 level. Ale mam problemy z runami - GFB wogule nimom, a HMMy trudno dostać - mam 60k na to ale poprostu nikt nie sprzedaje. Więc myślałem o sumonowaniu jakiś stworków i expie z nimi tylko jakie i gdzie? Najlepiej bylo by gdzieś na powierzchni.
Venderer
15-07-2005, 10:46
Mam już prawie 22 level. Ale mam problemy z runami - GFB wogule nimom, a HMMy trudno dostać - mam 60k na to ale poprostu nikt nie sprzedaje. Więc myślałem o sumonowaniu jakiś stworków i expie z nimi tylko jakie i gdzie? Najlepiej bylo by gdzieś na powierzchni.
Znajdź sobie HMM-makera (łatwo się mówi >,>) Ja bym Ci polecął expić na fibuli.
Jest 1 taktyka, bierzesz troche HMMków i bijesz roty (oczywiście z bronią) gdy tylko załaduje Ci się mana na Niewidzialność, żucasz ją i z HMMków wybijasz 3 DSki które zdążyły się już zrespawnować podczas bicia rotów...
Niestety cała mana dizie na leczenia i na niewidzialnośc, więc nie robisz runeq... Ale mój qmpel expił tak do 35 lva...
Jak będziesz miał hmmce to idź z jakimś niezłym Knightem na guardy do labiryntu. Tam expią 100 levele na julerze. Tylko uważaj, tam jest niezły hardkor;)
A mógłby ktoś zamieścić mapkę gdzie się repawnują DS'y?
@Dylu
Jak bede mieć HMMce.... ale nimo coś ich na rynku a providerze pracują zbyt wolno góra 5 bp HMM na dzień otrzymuje
@Venderer
Fibula RoX - expiłem tam troszke ale dedłem kick na dsie. DSki spoko brałem nawet bez nie widki poprostu po jednym lurowałem tylko szybko BP się kończyły...
@Burakou
Poszukaj głowa nie boli jakieś 3-4 dni pisałem w temacie gdzie była cała mapka podziemi z respami...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.