Pokaż pełną wersje : Co jest śmiesznego w...
Mam do wszystkich pytanie:
Co jest śmiesznego w tym że napisałem:
"Ja mam 17 level i skillsy 41/32 (postać od kolegi i on walił broad swordem)" i cos dalej o guardach... no co jest w tym śmiesznego?? :D
Zauważyłem że niektórzy mają ten tekscik w podpisie. Oczywiście mi to nie przeszkadza ale tylko mnie ciekawi co jest w tym śmiesznego?? Odpowiadajcie w tym temacie a modków prosze żeby nie usuwali ani blokowali tego tematu zanim nie pojawi sie odpowiedz :D
@morwi
nic?? jak to nic... a i o co chodziło ci z tym napisem na biało "<10 znaków>" ??
Lol jak to nie jest smieszne, to czemu ktoś mi powiedział że z tego wszyscy sie polewają?? :D
a kto powiedzial ze smieszne?-.- a co do tych 10 znakow to napisz w poscie ponizej 10 znakow i sproboj wyslac...
To jest tak głupie, że aż śmieszne (szczerze mówiąc nie widziałam tego jeszcze u nikogo w podpisie).
Dreamersik
11-07-2005, 21:53
"Ja mam 17 level i skillsy 41/32 (postać od kolegi i on walił broad swordem)" i cos dalej o guardach... no co jest w tym śmiesznego?? :D
Zauważyłem że niektórzy mają ten tekscik w podpisie. Oczywiście mi to nie przeszkadza ale tylko mnie ciekawi co jest w tym śmiesznego?? Odpowiadajcie w tym temacie a modków prosze żeby nie usuwali ani blokowali tego tematu zanim nie pojawi sie odpowiedz :D
Moze twoje skille?? (oczywiscie kazdy treni jak chce ja ci nie nazucam treningu), moze to ze walil broadswordem?? (bijesz tym co lubisz xD ), moze to ze expil na guardach????? ;]
@morwi
Poniżej 10 znaków?? Może w innym temacie... -.-
@któryś tam post u góry
Ja widziałem to u dwóch osób... lol...
EDIT:
@up
Skille słabe bo gościu z broadswordem łaził bo od kolegi dostał. I ja dostałem postać z tym głupim mieczem... kupiłem nowy i nic nie robie tylko trenie i trenie
-.-
evilKRIK
11-07-2005, 21:56
"Ja mam 17 level i skillsy 41/32 (postać od kolegi i on walił broad swordem)" i cos dalej o guardach :D
Po;
1)Nie Skillsy tylko Skille
2)Takie Skille na takim lvl to porażka
3)od kolegi....Ja bym takiego gówn* za przeproszeniem nie wzioł
4) Broad sword to szajs! już lepszy 2handled! I wcale nie jest drogi
5)z takimi skillami to ty z zadnym guardem nie masz szans!
ps. Nie amrtw sie moja pierwsza postać na 20lvl była knightem z 0mlvl
skillami 40/35 około, nie pamietam bo to dawno było
@evilKRIK
fajnie że na celeście grasz... -.- a co do skillów (!!) to są słabe ale TRENIE już chyba kolejny raz mówie!! nadal nie wiem co w tym jest śmiesznego -.-
a moze ktos to dal do podpisu bo uznal ze to jest zenujace?-.- kto ci ****a powiedzial ze to jest smieszne?-.-
Nie pamiętam bo do niego na PW pisałem... czemu ma to w podpisie. Zaraz zobacze i ci powiem :D
EDIT:
heheh o co ci chodzi z tym cytatem w twoim podpisie?? lol opd. szybko!!!!!!!!!!!:D
O to ze wszyscy sie z tego polewaja a ja lubie miec smieszne zeczy w podpisie po tym co napisales o guardach to jeszcze pare innych osob se zrobilo taki podpis :D:D:D
EDIT2:
Sporo postów napisanych w tym temacie przez te kilka minut :D Ale ja cągle nie wiem o co w tym chodzi... lolz. A co do tych 10 znaków Morwiego to sie zastanowie czy mu na PW nie wyśle (sorry za offtop)
Yoh Asakura
12-07-2005, 10:25
@Evilkrik:
Śmiejesz się z niego a spójrz na swój podpis =.="
Best team:Duzo demon skeltonow
lol!
@Topic:
Toż to żenada bracie...to nie jest śmieszne,to jest żenujące...a co do tego gościa co powiedział,że lubi mieć takie rzeczy...cóż,on jest w mych oczach żałosny =.="
@Do innych:
Do innych którzy mówią,że nie pokonałby guarda,może ma 4mlvl wziął bp UH'ów i HMM'ów i zabił jednego ?Pomyślcie (co jest wątpliwe...nie to,że myślicie ;) tylko to,że ma 4 mlvl...)
Boximus:
Co mu na PW wyślesz? 10 znaków? -.-
Wytłumacze Ci to, bo widać że nie rozumiesz:
Morwi napisał na biało, ponieważ treścią posta było "Nic?", a nie limit 10 znaków.
Lecz nie da się wysłać samego słowa "Nic?", dlatego dopisał limit 10 znaków, a nie miało to nic do znaczenia w poście, dlatego zrobił go na biało, aby nie było go widać. KUMASZ?
Co do topicu:
Co ma być w tym śmiesznego?
Mnie to nie śmieszy -.-
@up
Czyli nie można napisać wiadomości poniżej 10 znaków?? :D
@Gohan San
Mam 3mlvl i wystarczy mi BP HMMów który zrobie swoim drutkiem. A jak sie skoncza HMMy to guarda zleje spokojnie... -.-
Yoh Asakura
12-07-2005, 12:53
@up
@Gohan San
Mam 3mlvl i wystarczy mi BP HMMów który zrobie swoim drutkiem. A jak sie skoncza HMMy to guarda zleje spokojnie... -.-
Nie,nie można.A co napisałem ?Przecież napisałem,że jak weźmiesz bp hmm'ów i/lub uh'ów to zabijesz guarda =.=" czytaj ze zroumieniem bo Twoja inteligencja mnie dołuje =.="
O ile sobie przypominam to tam pisało coś w podobie (nie pamiętam dokładnie, więc zapiszę tak jak to zapamiętałem): "(to co napisałeś) guard mnie mocno wali, ale jak mi się uda to na raz 2 zabiję!!".
Nie można napisać wiadomości poniżej 10 znaków!
Wiesz, popracuj trochę nad inteligencją, bo chyba zostałeś w tyle...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.