PDA

Pokaż pełną wersje : Chcesz być w Most Talented Artists? Czytaj!

Linek
11-07-2005, 21:55
Warunki przyjęcia.
Zgłoszenie wysyłamy przez panel kontrolny użytkownika, zakładkę Członkostwo w grupie. W tekście zgłoszenia MUSI znajdować się link do waszych prac, inaczej zgłoszenie nie zostanie rozpatrzone, gdyż nie będzie jakichkolwiek podstaw do oceny waszego talentu.
Z góry też mówię, że jeśli stworzyliście dopiero 10 grafik, albo zajmujecie się tym od dopiero miesiąca to nie macie co próbować, przyjmujemy tylko naprawdę utalentowanych artystów.

Limenu nie jest już w MTA, zrezygnował, więc nie męczcie go na gg.
Za to w moim przypadku piszcie na
4276121
Przy okazji piszę, żeby nie było żadnych niedomówień. Mam teraz ponownie bardzo ciężki okres, także jeśli zgłaszacie się do członkostwa w grupie - piszcie też na gg, gdyż nie mam ochoty zaglądać na forum, nie ukrywam. A jak już będę musiał rozpatrzyć zgłoszenie to to zrobię, wystarczy, że mi raz przypomnicie, im dłużej mnie męczycie na gg, tym gorzej dla was. Jedna wiadomość wystarczy.

Tyle ode mnie na ten temat w tej chwili. Jeśli cokolwiek mi się przypomni, lub będą potrzebne modyfikacje to napiszę w tym temacie.

Radek 666
12-07-2005, 08:05
Jeszcze jedna informacja. Oficjalna strona MTA to www.tibiart.boo.pl :). Polecam także rejestracje na forum i postowanie :D.
EDIT
Nowe forum MTA www.silvertower.o7.pl

limenu
07-08-2005, 15:14
Odswieżam topic, ponieważ nadal dostajemy podania BEZ linków. Mam miękkie serce i staram się porozmawiać z kandydatami, którzy niespełniają wymagań (np. są początkujący albo "zapomnieli" o pracach) ale zaczyna to denerwować...

Fakolpet Fendadra
26-09-2005, 20:26
hmm podalem podanie z linkiem i nie dostałem odpwiedzi co jest?

Danuneko
26-09-2005, 22:06
@up
Musisz poczekać pewien czas... nima tak od razu ;)

limenu
28-09-2005, 00:51
biorac pod uwage to ze tyram w plastolu, i niemam zbytnio czasu, to musze sie jeszcze zastanowic nad praca, i pogadac z osoba, chcaca dolaczyc ^^ :P

ale niemartwcie sie, caly czas tu jestem i czytam podania. ^^ ;]

(niektore dosc dlugo leza (z 2 albo 3) ale to dla tego, ze czekam na jakies postepy w technice. [i nowe prace!])

Radek 666
29-09-2005, 21:13
A może ja zostałbym jeszcze kolejnym szefem grupy? Na forum jestem codziennie przynajmniej raz (często po kilka razy). Czasu mam sporo, więc mógłbym się "zajmować" kandydatami.

Cangure
05-10-2005, 22:26
Ej a o jakie to prace chodzi: jakieś miecze narysowane w paint'cie czy o jakieś fajne avatary w phtoshopie?

hoomik
06-10-2005, 08:07
jesli sie nie domyslasz, to nawet nie masz po co skladac podania bo i tak sie nie dostaniesz

-=[MasteR]=-
09-10-2005, 22:54
A mógłbym w MTA być takim jakby pisarzem w MS Paicie???
Ja to kocham...

Descartes
10-10-2005, 09:34
Emm... najpierw pokaż co potrafisz. ;p

-=[MasteR]=-
10-10-2005, 20:45
Może być tu?
Sądze, że tak, więc zaraz dam edita jak skończę...
Tylko znajdę fajną teksturkę i czcionkę...

@edit
Teksturkę znalazłem na tibia.org.pl, myślę, że to nie jest plagiat, bo autor (ZinC) pisał, że można wziąść...
Obrazeczek:http://img423.imageshack.us/img423/1852/aleo1yu.jpg
Use the power of MS Paint^^
Robiłem to, tak żeby było... Jak będziesz chciał mój max 99% to pisz na PW

Khazid
10-10-2005, 22:32
@UP
Dobrze rozumiem czy Ty ściągasz "super extra wypas" czcionki, zgrywasz gotową teksture i dodajesz potem napis z w/w fontów do tej tekstury?
Niezły jesteś..

-=[MasteR]=-
10-10-2005, 22:43
Nom...
Rządzę :P Po prostu nudzi mi się, a może coś przy tym dostanę :)

Sajajit
11-10-2005, 21:31
Nie rozumiem - o co chodzi w tym temacie... Ktoś daje swój art i jakaś osoba go ocenia i sprawdza czy jest utalentowany? o.O Nic nie ma w temacie napisanego co by mi pomogło zrozumieć o co tutaj chodzi...

Eileen
11-10-2005, 22:08
Proste... Pzeczytaj 2 pierwsze posty w tym temacie...

Pracami spamujesz limkowi w podaniu do MTA, tutaj nie śmiecimy, bo temat służy tylko do informacji i uświadamiania innych, że grupa o nazwie MTA istnieje i w jaki sposób przebiega przyjęcie do niej. A wygląda to tak, iż nasz kochany limuś patrzy sobie na wasze wypocinki (;)) i patrzy: czy to nie plagiat, czy nie jest to tylko zlepka jakichś obrazków (no wiesz... np. na czarnym tle napis bajerancką czcionką "Kcem do MTa" i krzywo wycięte zdjęcie :P), czy widać w pracy jakiś większy wkład autora i czy da się przekupić za (tylko) jeden worek kartofli (;)).

Wiesz, takie tam kryteria, które nie można powiedzieć, że są za wysokie czy za niskie.

Ale z drugiej strony... Nie lepiej najpierw samemu się sprawdzić, na ile cię stać? Sam się przekonaj czy potrafisz zrobić coś, co można porównać z innymi pracami...

Ale to już jest moje osobiste zdanie...

Khan
11-10-2005, 23:31
@"A mógłbym w MTA być takim jakby pisarzem w MS Paicie???"

Że co proszę?

-=[MasteR]=-
12-10-2005, 18:40
@up
Ja żartowałem... Nie chcę być w tym jakimś Most~. Narqa :p

Neaniver
03-11-2005, 16:21
@up
to po co spamujesz g... w tym temacie? Pisarz w paincie? kocham takie osoby jak Ty

no comments...

Dejvo
03-11-2005, 16:34
$vboptions[postminchars]

El Papier
26-01-2006, 00:29
Byc moze nie dlugo zagoszcze w waszym skromnym gronie.
Wyslalem, juz PW do Linka i na gg jeszcze dopisalem, aby
sie upewnic :p Jak myslicie dojde do was czy raczej bym
nie pasowal? :P

Blacko
26-01-2006, 12:56
Pamiętaj żeby w PW zamieścić linki do swoich dotychczasowych osiągnięć. Fajnie by było gdybyś pokazał też inne prace niż pixelarty, choćby ołówkowe szkice. Czy będziesz pasował? Nie musisz być oszałamiająco dobry, wystarczy, że chcesz się rozwijać i jesteś aktywny :)

Czarna_Mamba
26-01-2006, 17:26
Ojjj, jeszcze długo mi do waszej grupy, ale zapytam na przyszłość. Czy do waszej grupy mogą sie dostać ludzie kompletnie nie umiejący wykonywać
pixelartów ( inne grafiki owszem )?

Miłego Dnia.

Tana
26-01-2006, 17:35
Ojjj, jeszcze długo mi do waszej grupy, ale zapytam na przyszłość. Czy do waszej grupy mogą sie dostać ludzie kompletnie nie umiejący wykonywać
pixelartów ( inne grafiki owszem )?

Miłego Dnia.

Takie osoby są bardzo pozadane ;)

El Papier
26-01-2006, 18:45
Pamiętaj żeby w PW zamieścić linki do swoich dotychczasowych osiągnięć. Fajnie by było gdybyś pokazał też inne prace niż pixelarty, choćby ołówkowe szkice. Czy będziesz pasował? Nie musisz być oszałamiająco dobry, wystarczy, że chcesz się rozwijać i jesteś aktywny :)

Szkice takze robie, ale cierpie na nie-mam-skanera-i-kumple-tez.
Nikt wokol nie ma skanera -,- Bym wam z checia pokazal :s

limenu
26-01-2006, 18:48
Zobaczymy kiedy linek odbierze podanie XD, bo on juz nie nadzoruje werbacji czlonkow, tylko ja ^^'
albo dokladniej:ja jestem pierwsza linia odbioru, a nastepnie informuje linka o ciekawszych podaniach.

Radek 666
26-01-2006, 21:21
Huh... Przydałby się ktoś nowy, heh. Ale właśnie - nie musisz być oszałamiająco dobry. Dla przykładu taki ja xD. Dobra, ja nie jestem dobry, ale się udzielam przynajmniej, cośtam robie itp. :>

bryndii
26-01-2006, 21:32
moim skromnym zdaniem najbardziej "pozadane" osoby to AKTYWNE osoby :P ale czy ja wiem nie masz skanera, a moze tablet masz ? albo cyfrowke ? ;P heh

El Papier
27-01-2006, 03:05
moim skromnym zdaniem najbardziej "pozadane" osoby to AKTYWNE osoby :P ale czy ja wiem nie masz skanera, a moze tablet masz ? albo cyfrowke ? ;P heh

Niech pomysle... aparatu nie mam, ale brat ma.
Byc moze nie dlugo walne tu cos :P
"Moze" walne Muahahahaha >:-]

Teraz wyslalem PW do Limenu i bede czekal na
odpowiedz :D

Neaniver
27-01-2006, 13:02
A dla mnie MTA zawsze bylo taka elite grupa, ktora zrzesza tylko najlepszych, dlatego nawet nie probowalem sie tutaj dostac. Czy bardzo bym sie osmieszyl wysylajac do Limenu PM? :)

Radek 666
27-01-2006, 16:14
Moim skromnym zdaniem - wysyłaj.

Portaknus Minusbus-farmer
08-02-2006, 15:04
Wiem ze do was nie pasuję:( :( :( ale kazdy chcialby byc w MTA, nie mam photoshopa (zadnego)bo kosztuje za duzo...(ide se do media marktu pytam sie czy go maja a oni mowia ze to trza na zamowienie brac i kosztuje 5000zł...dla mnie to duzo)ale robie "niezłe" (chodzi o "nie złe= nie szaiskie":D )pixelarty... wklejanki tez mi wychodzą (nawet duzo ich robie:p )powiedzcie czy mam szansę do was się dołączyć??? (no bo nie wiem czy mam czy nie?:confused:)
aha i jeszcze cos:jak mam sanse to wysle do limenu moje "arty"

Radek 666
08-02-2006, 16:14
A myślisz, że ja kupywałem w sklepie Photo Shopa za "5000"zł? Z internetu można ściągnąć za darmo, wersje 30 dniową. A potem wystarczy tylko umieć szukać i masz pełną... Jak chcesz przystąpić to możesz spróbować. Ja bym ci radził pokazać kilka prac, powiem ci mniej więcej czy się nadajesz czy nie xP.

I przy okazji... Jak piszesz to koniecznie używaj kropek, przecinków itp. Bo jak używasz kropek to tylko przy "...", przeciwnków 0, trochę znaków zapytania (i wystarczy "?", nie trzeba pisac "???")

I Photo Shopa wcale nie musisz mieć, żeby dołączyć, nie ma takiego wymogu :P.

m.s
08-02-2006, 17:45
A myślisz, że ja kupywałem w sklepie Photo Shopa za "5000"zł? Z internetu można ściągnąć za darmo, wersje 30 dniową. A potem wystarczy tylko umieć szukać i masz pełną... Jak chcesz przystąpić to możesz spróbować. Ja bym ci radził pokazać kilka prac, powiem ci mniej więcej czy się nadajesz czy nie xP.

I przy okazji... Jak piszesz to koniecznie używaj kropek, przecinków itp. Bo jak używasz kropek to tylko przy "...", przeciwnków 0, trochę znaków zapytania (i wystarczy "?", nie trzeba pisac "???")

I Photo Shopa wcale nie musisz mieć, żeby dołączyć, nie ma takiego wymogu :P.
masz racje po co kupywać jak można cracka znaleźć :) ja cracka znalazłem w 2 minuty B)

Mafuss
09-02-2006, 16:55
a czy ja mam jakies szanse aby sie dostac:S?

Khazid
09-02-2006, 18:20
Hej. Mam pytanie - czy obrabianie/robienie zdjęć/fotomontażów również podchodzi pod MTA?

Czarna_Mamba
14-02-2006, 19:37
Hej. Mam pytanie - czy obrabianie/robienie zdjęć/fotomontażów również podchodzi pod MTA?

Tez sie nad tym zastanawiałam, czy fotografia tez podlega pod MTA?

Blacko
17-02-2006, 11:22
Najmilej widziane są osoby tworzące coś własnymi łapkami. Sama obróbka,przerabianie zdjęć to niewiele.

@Mamba
Fotografia? Czemu nie, nie wiem tylko czy znajdzie się w grupie ktoś z kim mogłabyś o tym podyskutować... ;)

limenu
18-02-2006, 19:16
Taka prozba mala-jak wysylacie podanie to dawajcie jakis numer kontaktowy-gg albo tlen, gdyz najlepsze inf. o ludziach ma sie z bezposredniej rozmowy.

Dzieki i pozdrawiam.

Eraiva
26-02-2006, 13:31
Przepraszam bo moze zasmiecam stronke ale nie jestem pewna czy doszly do was moje linki... 2 z nich sa nad moim podpisem, a pixelarty tu: http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=66980 Mam jeszcze sporo prac ale nie umiescilam ich w komputerze. Pozdrawiam
@edit
Mój gg - 5263935

Avager
26-02-2006, 13:58
@Eraiva...

Ty musisz jeszcze troszke popracować.. Bo to co narazie robisz to ... nic rewelacyjnego.

Eraiva
26-02-2006, 14:06
@Eraiva...

Ty musisz jeszcze troszke popracować.. Bo to co narazie robisz to ... nic rewelacyjnego.

^^ Zdaje sobie z tego sprawe, ale troche szkoda ze tak mowisz... Nie widziales wszystkich moich prac. Nie mow, poki nie zobaczysz.
Szanuje decyzje :) Paps

Portaknus Minusbus-farmer
26-02-2006, 19:14
a ja bym pasowal??? bo limenu juz komentowal moje prace i wie jaka jest ich jakosc, jesli chcecie to jutro dam jeszcze moje szkice roznych broni itp...

uprzedze ewentualne pytanie:moje prace sa tuhttp://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66686&page=6

p
o
z
d
r
o

Thomisson
26-02-2006, 19:19
A mają szansę ci, którzy chcą się czegos nauczyć o fakach/pracach???

limenu
26-02-2006, 20:44
Trzeba zlozyc podanie uzywajac odpowiedniej opcji, a w podaniu musi byc link do prac (i dobrze by bylo gydyby byl nr. kontaktowy).

Soul Xalibour
29-05-2006, 12:35
=-']@up
Ja żartowałem... Nie chcę być w tym jakimś Most~. Narqa :p
ech... kolejny chcial, pojechali jego prace i juz twierdzi ze nie chcial, ilu widzialem takich?
ja nie chce do MTA, i nie bede probowal chciec bo nie mam talentu, ale sorry, nie moglem sie powstrzymac przed skomentowaniem :P

Nornius
31-05-2006, 19:15
W zasadzie co ma do rzeczy to, czy ktoś robi grafiki od miesiąca, czy od 2 lat? Co ma talent do czasu treningu? Polecam zmienienie nazwy grupy na Most Older Artists.

Eileen
02-06-2006, 13:52
W zasadzie co ma do rzeczy to, czy ktoś robi grafiki od miesiąca, czy od 2 lat? Co ma talent do czasu treningu?

Proste - talent się marnuje, jeśli nie jest rozwijany - a na to trzeba czasu. Przykład? Znam faceta o świetnym głosie - ale leni się i żadko śpiewa. A znam dziewczynę o przeciętnych możliwościach, ale po dłuższej nauce śpiewa bardzo dobrze. Co jeszcze dodać? Wszystko działa według tego wzoru. Nawet fizyki można się nauczyć jeśli się ją "ćwiczy". Taka jest prawda...

Blacko
02-06-2006, 15:59
W zasadzie co ma do rzeczy to, czy ktoś robi grafiki od miesiąca, czy od 2 lat? Co ma talent do czasu treningu? Polecam zmienienie nazwy grupy na Most Older Artists.

Hmm średnia wieku członków MTA obraca się wokół cyferki 16, nie sądze żeby to było aż tak dużo? A to czy ktos tworzy od 2 lat czy od miesiąca ma podstawowe znaczenie, gdyż przekłada się na jego wkład do grupy. Śmieszy mnie postawa ludzi pt. "Nie chcieli mnie i moich genialnych rysunków robionych na kolanie na dużej przerwie (i na kartce w kratkę) to ja ich pier****"

limenu
02-06-2006, 19:38
Kartka w kratke imo jest sweet. Wogole kratka powinna byc naszym symbolem narodowym, czego dowodem jest Nowa RP o nazwie opisujacej te genialne 4 boki. Ewentualnie tez moga byc linie, lecz liniowe scenariusze mnie nudza. W ogolnym podsumowaniu ci co rysuja dluzej, sa gorsiejsi, bo oni juz dlugo rysuja, wiec nic dziwnego ze dobrze, a ci co rysujna przeciwnie niz dlugo, czyli-nie dlugo, sa wlasnie lepsiejsi, bo oni naprawde pokazuja swoj talent niewyóczony.

... skoro mlodzi sa nadzieja ludzkosci, to ja ide na kawe i czekam na koniec swiata...

Rebelion
25-06-2006, 13:00
Ej powiecie czy ja sie nadaje znam sie dość dobrze w photsohopie rebelion gallery wiem wiem tylko signy ale laye itd za dużo zajmują a signy najlepiej sprawdzaja umiejętności (dużo efektów itd.)Niedawno wzięłem się za grafike 3d i może zaczne pixelarty :D...Need flash fireworks mx 2004

Celoz
16-07-2006, 16:59
zapomniałem w zgłoszeniu dodać linków do prac.

http://rapidshare.de/files/25996921/omgstick.swf.html
wysłane na newgrounds, dlatego taki pre-loader. robiłem to z godzine czy pół, to miała być wersja demo moich możliwości ale nawet ciekawie wyszła. mój pierwszy stick movie. w końcówce nogi animują się inaczej niż powinny :( skojarzenia...

http://img143.imageshack.us/img143/5205/rookstayerfa6.jpg
mój pierwszy userbar, osobiście uważam, że mi ładnie wyszedł.

http://img163.imageshack.us/my.php?image=stratocasterzz1.jpg
kolejny userbar

salatka
22-07-2006, 01:13
takie pytanie... ile musi byc tych prac aby sie zglosic? :P
(nie padla jakas konkretna liczba we wczesniejszych postach, no chyba ze cos przeoczylem :))

bo po formacie mi sie wszystkie kasly i chcialbym wiedziec ile bym musial zrobic xD

Szalony Nurkowiec
29-07-2006, 20:03
Mam pytanie, chyba jescze nikt o to nie pytał: czy te prace muszą być o Tibii?

Celoz
04-08-2006, 16:12
NieDziesięć

Pan i Wladca
30-08-2006, 21:00
czy to jest jeszcze aktualne, czy moge sie zgłosić?

Descartes
30-08-2006, 21:23
W sumie, jeśli dla samego tytułu Artist chcesz dołączyć to proszę bardzo. Ale w samej grupie od kilku miesięcy nic nie dzieje... ;/

Pan i Wladca
31-08-2006, 00:40
moze potrzeba świeżej krwi :D
jutro załoze temat ze swoimi grafikami i sie zglosze =)

Pan i Wladca
01-09-2006, 22:33
wyslalem zgloszenie przez panel uzytkownika, czy wogle linek jeszcze istnieje?

Zalgadis
05-09-2006, 13:09
nie on ludzie ale bez wałka

Poprosiłeś o włączenie do grupy 22-07-2006 o 19:35

dzisjaj jest 5 września czekam 2 miesiące na pzyjęcie do grupy i
czekam czekam czekam...
ogółem prac mam 20 oto 3 z nich
http://img128.imageshack.us/img128/3279/bursterswordsn9.png
http://img172.imageshack.us/img172/918/kopiaarchangelswordver2rq0.png
http://img215.imageshack.us/img215/8816/longswordii0.png
ps@ tak chce się rozwijać ciągle chce robić jakies pracki ale niemam pomysłow a jak zrobie temat z zamuwieniami to znowu bedzie 8735287648 stron tego tematu więc się nieodnajde więc wole dawać zamówienia na waszym forum i się kształcić słuhać waszych rad i porad

bryndii
05-09-2006, 14:19
ps@ tak chce się rozwijać ciągle chce robić jakies pracki ale niemam pomysłow a jak zrobie temat z zamuwieniami to znowu bedzie 8735287648 stron tego tematu więc się nieodnajde więc wole dawać zamówienia na waszym forum i się kształcić słuhać waszych rad i porad

HEHEHEH..........to było najlepsze co widzialem na tym forum :P

Zalgadis > szczerze powiedziawszy jesli chodzi o rozwoj to naprawde ŹLE trafiles
chyba ze lubisz sluchac doswiadczonych rad Twoich doswiadczonych rówiesnikow <masakryczny rotfl na twarzy> , co jak co ale ja Ci zycze powodzenia w "rozwoju" w koncu teraz napewno wraz z rozwojem technologii grafika sie bedzie pogarszac i wszystkim tworcom gier bedą potrzebne itemy pixelartowe itp. (ironia >>> dla niekumatych)

jestes dorosły, masz 14 lat :P wiec wez sie do roboty, olowek kartka papieru CZYSTA (nie w kratke) i tworz projekty, a potem w 3D.

no przepraszam chyba ze zrobią gry gdzie w opcji bedzie SIMPLE ITEM takie 2d jak w q3 zeby mozna bylo zwiekszyc ilosc klatek :D to moze jeszcze beda pixelarty ^^

Majines
05-09-2006, 14:49
Z tymi grafikami, ktore zrobiles nie ludzilbym sie na twoim miejscu. Oni nie przyjmuja ludzi, ktorzy "chca" oni przyjmuja tylko tych co "potrafia". Teraz stworzenie byle jakiego ladnego sprite w 32x32 to 5 dni praktyk. Nie wiem jak wy mozecie tego nie umiec... Przeciez to banalna sprawa...

Zalgadis
05-09-2006, 14:50
bryndi@ z tego co widze w MTA nie jesteś więc troche mnie nieinteresuje twoje zdanie ale też czy ktoś kurde powiedział że ja nie rysuje na kartce?

bryndii
05-09-2006, 15:22
Zalgadis > moze lepiej zapytalbys czy chce byc w MTA, nikt "kurde" nie powiedzial, tylko sam doszedlem do takiego wniosku bo napisales ze wyslales 20 swoich prac a pokazales jakies 3 ochłapy pixelowe :D po czym napisales o tym ze chcesz rad ludzi na forum hehe

po za tym jak bylem w MTA to boze ty to widzisz a nie grzmisz tam poprostu nic sie nie dzieje i jesli myslisz ze ktos tam Cie pokieruje to sie grubo mylisz BUEHEHEEH.

Shanhaevel
05-09-2006, 16:24
@up
Nuu, smutna prawda.

Blacko
06-09-2006, 18:53
@up up
hueheheh cały Bryndas

@up
Anuuu, smutne. Wogóle ktoś jeszcze w MTA jest czy tylko wiatr hula?

bryndii
06-09-2006, 19:19
blacko > heheheheeh :P ale sam dobrze wiesz jaka jest prawda :D

Descartes
23-09-2006, 22:07
Proszę moderatora o ponowne przyklejenie tego tematu, usunięcie wszystkich (tego też) postów prócz pierwszego, dodanie do tego pierwszego posta mojego numeru GG (3018290) i MKM jak się zgłosi. Zasady niech pozostaną takie, jakie są.

Pan i Wladca
23-09-2006, 22:31
@up
czyli ty teraz jesteś liderem i na nowo można skladać podania? i jak tak to można jużteraz czy czekać aż przykleją i usuną posty? :D

Kenixia
23-09-2006, 22:34
pisze na podane gg i nikt nie odpisuje ;p pech poczekam do jutra ;p

MKM
23-09-2006, 22:36
W razie czego mój nr gg:5226060, ale myślę że pw powinno wam wystarczyć. MTA się reaktywuje więc czekamy na grafików, pamiętajcie o zamieszczaniu linków z waszymi pracami do zgłoszenia. Prośba o przyjęcie bez linka jest ignorowana i usuwana.

Kwaso
23-09-2006, 22:39
Fuck...ja zapomnialem o linkach w podaniu...tak wiec daje je tutaj ^^

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=93461

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=81916

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=56645

slawekmag
24-09-2006, 10:41
W razie czego mój nr gg:5226060, ale myślę że pw powinno wam wystarczyć. MTA się reaktywuje więc czekamy na grafików, pamiętajcie o zamieszczaniu linków z waszymi pracami do zgłoszenia. Prośba o przyjęcie bez linka jest ignorowana i usuwana.

Tiaa, ale ja już na PW z Kurajem trochę gadałem i linki dawałem.

Descartes
24-09-2006, 10:44
To następnym razem dawać prace w zgłoszeniu.

Moderatorów odsyłam do tego posta (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1001106&postcount=68)