Pokaż pełną wersje : jak zarobic???
jak zarobic??? w mainlandzie??? przewaznie dobre przedmioty na mainie kosztuja kupe kasy ale jak mam na to zarobic??? po jednej wyprawie na trole roty albo dwarfty (na nic innego na 13 lvl raczej sie nie chodzi)zdobywam po 150-250 i musze sie wracaj bo nie mam juz miejsca bo biore food i tak dalej a jak gram palkiem 9lvl to juz jest wogole do bani bo dzidy dosc duzo waza a ze 6-8trzeba ich miec wiec wtedy to juz wogole nie mam miejsca... porsze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje
Moze załóż postac magiczną i rób runy na sprzedaz i za kase z runek kupuj eq dla postaci głównej np . zrób Druida i rób nim Uh-y. i te UH sprzedawaj i kupuj sprzęt dla knighta/Palka.
Mal_Ganis
28-03-2004, 00:11
Ja na 11 lvl chodzilem na miosy tam możesz troche forsy zdobyć chain armor p shield i brass helmet :D
Oryginalnie dodany przez mietus
po jednej wyprawie na trole roty albo dwarfty (na nic innego na 13 lvl raczej sie nie chodzi)zdobywam po 150-250 i musze sie wracaj bo nie mam juz miejsca bo biore food i tak dalej
Zdradze ci moj maly sekret:
Po osiagnieciu 8 lvl krece sie po miescie i okolicach ryckiem czekajac na 1 magic lvl, gdy juz wpadnie kupuje exura i znikam na trole/roty do 13-15 lvl, zbieram tylkko zloto, jako iz pewnie grasz na swiecie gdzie mozesz PK spotkac + to ze chyba troche lepiej wyposarzone postaci mam niz ty to polecam wracac do miasta co kilkaset monet.
Eustachy
28-03-2004, 09:38
mag/ druid- zarabiasz przewaznie na runach, czasami wpadanie tez kasa z rotów i dwarfów
knight- tylko kasa w złocie bo runek nie moze robic :D
pallek- z średnimi skilami, idzie na cyce, dwarfy, roty, a takze runka moze strzelac niektore
sprzedawaj strzaly, jak ktos chce kupic za 100gp a jak sprzedajesz to daj offera najlepiej 50gp duzo ludzi kupuje ;]
Ja wpadlem na pomysl fajny :P wiele osob na minie nie zwraca uwagi na niektore przedmioty (sabra , viking helm) (jak sie wie gdzie takie zeczy sprzedac to mozna niezle zarobic :D ( ops chyba zdradzilem moja tajemnice) :'(
------------------
BRACTWO VALORIA (http://www.valoria.prv.pl)
Mefisto Er
01-04-2004, 00:46
Siemka Alll
ja gdy wychodze na dwarfy (tylko wtedy gdy mam lagi) to gdy wracam z huntu to mam minimum 2,5k kasy, Jakie masz skile bo to jest ważne!! potrenuj sobie do minimum 55+/45+ i mozesz bez problemu lazic tylko z lukiem i strzalami. spiry sa za ciezkie na hunt:/
To moja mała propozycja.
POzdro dla Wszystkich...
Trimera
Gladiator Er - pallek
lvl: 23+
dyst: 71+
shield: 52
mlvl: 11+
~~ Remember Gladiator Er ~~
Adrian007
02-04-2004, 19:07
a knight 20 lvl w ab gdzie może kase zbierać na dvarfach??
pihorinio
02-04-2004, 21:20
Ej ja mam pallka tylko ze 21 lvl i jak mi forsy brakuje to ide se na ghule i szkielety w ab'dendriel (w podziemiach najlepiej spytaj o droge)bo z tych ghuli jest dóóóżo kasy jak na tybe expa i słuchaj idz tym pallkiem tu gdzie muwie a 5 min czyli z 3 ghulei z 3 szkielety i masz okolo 100gp! I już jestem se tam zmax 2 godz i mam kasssy po czoło :D i wtedy ide se kupic z 500 strzal
Oryginalnie dodany przez Adrian007
a knight 20 lvl w ab gdzie może kase zbierać na dvarfach??
W ab nigdzie... a knight to looty robi na guardach... Robidz looty po 10 k + i z tego zyjesz... Nie kce mi sie opisywac drogi doo fajnego miejsca bo jest skomplikowana o looty tam sie robi spox...
Nohinute
02-04-2004, 23:03
Powiedziałbym że do 20 lvl paladin moze szybko zdobyc exp i kase na ghoulach. Czesto wypada z nich loot viking helmet & brass helmet ktore(przynajmniej w Carlin) kosztuja 66gp i 30gp.Robiac z tego duzy lootbag mozesz zrobisz naprawde duza kase. Pozatym z samych ghouli wypada -30gp. Do tego wchodzi takze loot z szkieletow i innych stworow slabszej rangi znajdujacych sie przy ghoulach. do 21 lvl zrobilem 15k i zakupilem se crown helmet i noble arm (c helm - 4k, noble arm - 3k) co lacznie daje 22k czyli wydaje mi sie ze taka sumka moglaby cie zaspokoic. Jesli chodzi o miejsce to ABDEN i ghost plains na zachod od Carlin.
na Poh ghoule to raczej nie dla low lvl bo tam moga wyjsc ci inne potworki L :). te z wyzszej polki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.