PDA

Pokaż pełną wersje : Program wykonał nieprawidłową operację...

Pallek
11-07-2005, 22:46
Prosze o pomoc!!!.

A więc tak włączam tibie i wpisuje passy. Pojawia się lista z postacią daje enter i pokazuje mi się ten błąd(Program wykonał nieprawidłową operację i nastapi jego zamknięcie... no i daje enter i sie zamyka okno tibii). Co ciekawe ten błąd pojawia mi sie tylko na tym koncie!. Gdy wpisałem konto na mojego uh makera to normalnie sie loguje do tibii i nie ma zadnych błedów.

Bardzo prosze o pomoc! dzieki

Vanhelsen
11-07-2005, 22:57
Pierwsza sprawa zanim zaczniesz postować o problemach: reinstalnij tibię
2: czy urzywasz TBI, innych programów cheterskich?

evilKRIK
11-07-2005, 23:01
Przeskanój w poszukiwaniu Keyloggerów i innych "szpiegów" i programów które moga się włączać przy jakimkolwiek połączeniu z siecią.

Pallek
11-07-2005, 23:02
up up:

reinstalowałem!. Uzywam mc :confused:

Ale dziwne jest to ze na niektire postacie wchodzi normalnie a na niektore wlasnie ten blad wyskakuje :(

up:

robiłem wlasnie formata dzisiaj wiec nie ma napewno zadneo syfu na kompie

Marixon
11-07-2005, 23:16
Multiclient jest nielegalny...

Odnośnie tematu, to spotykam się z czymś takim po raz pierwszy... Może powinieneś przeinstalować Windowsa??

Pallek
11-07-2005, 23:31
wiem ze MC jest nielegalny. W sumie nie korzystam z niego ale jest :).

Temat nieaktualny!. Robiłem chyba błąd bo kopiowalem mapki jak robilem reinstalacje tibii(no ale kiedys tez tak robiłem np. po formacie i wszystko działało dobrze a teraz jedna postac wchodziła inna nie). Wyczyscilem tez rejestr. Może to pomogło. W kazdym razie dziekuje wszystkim za pomoc. Temat wywalic

Marixon
11-07-2005, 23:39
Temat wywalic

A nie lepiej tylko zamknąć?? Może innym się przyda...

Pallek
11-07-2005, 23:56
up:

tzn zamknac temat :)

pozdro