Pokaż pełną wersje : Wykopywanie scrabow
Maćko z Bogdańca :P
12-07-2005, 09:44
Czy da sie jakos sprawdzic czy scrab siedzi pod ziemia nie klikajac co ktatke lopata. Może da sie tak samo sprawdzic uzywając opcji look jak w czasie lowienia ryb. Prosze o pomoc.
Yoh Asakura
12-07-2005, 10:11
Nie. limit znaków
12-07-2005, 10:15
a one sa w całej pustyni czy tylko w jakis miejscach> Jak sa to jakies miejsca to gdzie one sa?
na calej pustyni, ale najlepiej kopac na wschod od miasta, kolo smoly, kolo starych ruin
Doktor Dokurobei
12-07-2005, 11:05
yy hmm co do scarabów mozliwe ze sie ktos wkurzy ze Ci powiem.. wejdz sobie na www.tibianews.net ->maps of tibia ->ankrahmun i kolo miasta na pustyni masz takie szare kropki to sa respy scarabów - wszystkie.
btw najwiecej respów scarabów jest kolo tomb's jak kopiesz scaraba to masz tam chyba 5-10% szansy na wykopanie coina. Chyba :>
Zarz pzry polnocej bramie ankh jest resp scarbow, miedzy palmami.
Może ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi z tym wykopywaniem scarabów? Przecież one żyją chya tylko w tombach?
Zarz pzry polnocej bramie ankh jest resp scarbow, miedzy palmami.
EDIT: Sry sie mi 2x kilklo
12-07-2005, 13:36
Wielkie dzieki za mapke
Może ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi z tym wykopywaniem scarabów? Przecież one żyją chya tylko w tombach?
Scaraby są zakopane pod ziemią na pustyni,a nie tylko w tombach.
Wystarczy przejść się po pustyni w Ankrahmun i podziabać łopatą w piachu, i pojawi się scarab lub scarab coin.
Dark Sznaucer
14-07-2005, 00:11
Dobrze scaraby wydobywa sie pod miastem miedzy palami i kolumnami... :)
stan_rok
14-07-2005, 01:43
to niema znaczenia chyba czy miedzy kolumnami itd cala pustynia jest dobra
Bloody claw
14-07-2005, 11:04
jedyne scraby & scrab coiny jakie wygrzebalem byly przy północnej bramie ankh
Ja nawet niewiedziałem że można je wykopywać :D .
Tak przyjżałem sie tej mapie i zobaczyłem też te szare kropki na pustyni dla FACC, czy tam też można znaleźć scrab coin ?
Ja nawet niewiedziałem że można je wykopywać :D .
Tak przyjżałem sie tej mapie i zobaczyłem też te szare kropki na pustyni dla FACC, czy tam też można znaleźć scrab coin ?
nie<dziesiec znakow>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.