Pokaż pełną wersje : Imbecyl.
Wnerwiony Xwilk
28-03-2004, 10:54
Jestem w***iony bo jakiś poje(ban)ieć zbanowam mi konto Xwilk nie wiadmowo czemu. Co ktoś w ciebie rzucił żelazkiem czy co że się na innych wyźywasz.
Masz downa czy jak. Skaskował mi ponad 100 postów może wykryto u niego AIDS. Nie wiem już mi się to forum podobało ale po tym stwierdzam że z takimy moderami to w najbiższym czasie do aktywnch użytkowników będzie można zaliczyć tylko modków i adminiastratorów. Z(ban)owali mi "Xwilk"a bo ich nikt nie kocha. Żądam poprawnej odpowiedzi kto mnie zbanował i usnął mój temat Fajne Zdjęcia. ?( ;(
Eustachy
28-03-2004, 11:19
nie widziałem tych zdjęć ale prawdopodobnie były one nie cenzuralne, obrażały innych użytkowników lub modernatorów, link zawierał trojana albo keylogera, zdjęcia dawły wzkazówki do wykonywania questa lub inny wariant:
wdałeś się w kłutnie z modernatorem i obraziłeś jego imię :P
albo założyłęś temat do nabicia sobie klikunastu postów
:D
ja wiem !!
wydaje mi sie ze przez to ze dawales jedno zdjecie na jeden post !!
a bana ci dal na 100% jakis mod albo admin :D
PS albo sie pomylilem :D
nikt nie jest idealny :P
Przede wszystkim za nabijanie postów w stylu działu Fajne Zdjęcia... Nie ma raczej (w moim przypadku) różnicy czy jest jedna fota na post czy 100!! Poza tym mogłeś gdzieś coś powiedzieć niestosownego i papa... Nie zadzieraj z modkami... ;)
PS. Powinieneś dostać jakieś ostrzeżenie na PW przed banem...
Jak widzę twoje wyzwiska to się nie dziwię, że bana zarobiłeś...
Dan the Automator
28-03-2004, 12:53
ROTFL!!!!
Nabiłes 107 postów w jednym temacie, pisząc po jednym słowie + dając nie twoje zdjęcie. 107 postów pod rząd? To nie wystarczający powód na bana?
A po takim temacie nie licz na szybkie zdjęcie ów bana :]
P.S Aby nie było niejasności - NIE JA dałem Ci bana~
Wnerwiony Xwilk
28-03-2004, 14:10
Niech ten modek co mi dał bana wie, że wystarczyło mi powiedzieć na PW nie dawaj tak więcej zdjęć i już bym nie dawał a nie odrazu bana mógł nawet kasować wszystkie te zdjecia a tu skaskował i ban.
Za te bluzgi to srry ale mnie poniosło.
Nie wiem jak modkom ale mi by się nie chciałokasować tyle postów...
Franklin
28-03-2004, 17:23
PRZECIWERZ TY TO ZROBIŁEŚ NAUMYŚLM|NIE. Każdy wie, że nie chodzi tu o nabijanie postów jeden za drugim. 107 to chyba rekord bo ja nawet ze wszystkich tyle nie mam postów razem.
Jest jeden temat w którym pisze za co są bany, dlatego mogłeś tam zajrzeć no nie :)
Dan the Automator
28-03-2004, 17:25
re.up
Tak, 107 pstów pod rząd to JEST rekord forum :] Chyba nie kazde moze sie takim "poszczycic" :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.