Pokaż pełną wersje : Jak sie wybić po hacku
Witam wszystkich! Słuchajcie nie *******cie mi znowu zebym szukał albo coś w tym stylu bo mi sie nie chce... tibia sie zmienia i wymagania sie zmieniają. Elo mam problem ponieważ ostatnio sobie gralem kngihtem i bylem juz na 33lv. Bardzo fajnie mi sie gralo lecz jednak zabili mnie pare razy a potem dostalem hacka od kumpla ktory znał moje pasy. Oczywiście dostal w******* taki ze potem mialem problemy z rodzicami ze bije kolegów itp ale to nvm. mam teraz 26lv skille 63/56. Jeszcze 4mlv. Mam pytanie do was maniaków profesionalistów bez życia ktorzy graja całymi dniami w tą gre i marnują sobie życie...Jak sie wybić z tego dolka i miec duzo hajsu dobre eq? o skille to ja juz zadbam. Odp plx nie gralem 3 miechy bo skonczyla sie umowa na neostrade ale ojciec znowu mi zalozyl to chce mi sie grac halp halp halp!!!
Nie jestem "maniakiem"i nigdy hacka nie mialem..ale najlepiej moim zdaniem jest porzyczyc trochę kasy na:
*p-set'a,
*g-shielda,
*Zalerzy jakiej broni używasz to:sword-serpent,axe-k-axe,club-dragon hammer,
*Plecak Uhów.
Jak się ma już sprzęt to warto wyruszyć na ghule/soldy robić lootbagi i się wzbogacać.
Ja miałem 3 hacki i dalej gram :P.Fajny eq był i wogole,Level takie średnie(dla mnie)
Walekifa
12-07-2005, 23:02
Orłem niejestem ale wdług mnie : BAD EQ,GOOD SKILLS i na rooty,tam sie szybko wzbogacisz,kup sobie hmmy i idź na coś większego,może coś cennego wylootkujesz,a za kase kupisz sobie eq.Narazie zapomnij o all,pomyśl tylko o broni i o tarczy,żeby (na początek) były dobre(tarcza 26def.+ broń... 25atck./15def.+) a reszta dojdzie potem.
Rabanbar
12-07-2005, 23:05
A co zrobiles kiedy miales ten level co po haku kiedy go przechodziłeś pierwszy raz? Zrob dokladnie to samo. A co do kasy pozycz jezeli jestes pall/knight to na eq a jak sorc/druid to na blanki.
Witam wszystkich! Słuchajcie nie *******cie mi znowu zebym szukał albo coś w tym stylu bo mi sie nie chce... tibia sie zmienia i wymagania sie zmieniają. Elo mam problem ponieważ ostatnio sobie gralem kngihtem i bylem juz na 33lv. Bardzo fajnie mi sie gralo lecz jednak zabili mnie pare razy a potem dostalem hacka od kumpla ktory znał moje pasy. Oczywiście dostal w******* taki ze potem mialem problemy z rodzicami ze bije kolegów itp ale to nvm. mam teraz 26lv skille 63/56. Jeszcze 4mlv. Mam pytanie do was maniaków profesionalistów bez życia ktorzy graja całymi dniami w tą gre i marnują sobie życie...Jak sie wybić z tego dolka i miec duzo hajsu dobre eq? o skille to ja juz zadbam. Odp plx nie gralem 3 miechy bo skonczyla sie umowa na neostrade ale ojciec znowu mi zalozyl to chce mi sie grac halp halp halp!!!
1. Szukaj (poradników dla knighta)
2. Wole być maniaczką, profesjonalistką be z życia, grająca całymi dniami w tibie i marnująca sobie życie, niż idiotą którego rl koledzy hakują, a potem musi on im za to w*******ić (bo inaczej sie porozumieć nie potrafi).
3. Biorąc pod uwage twój poziom umysłowy, to polecam jedyną metodę na która cię stać - czyli ściągnięcie sobie MC i robienie uhów na 5 druidach. Przy odrobinie szczęścia może znowu cie hakną i bedzięmy mieli cie z głowy.
@LOL_13
Co zrobić żeby wybić się po hacku .. hmm
Primo: zadbaj o to, żeby nie trzeba było się wybijać, czyli nie rozdawaj palantom haseł.
Secundo: 33 lvl, rycerzyk ... płaczesz za nim? Chyba nie wiesz co stracili inni. A tak cakiem nawiasem to gra jest przecież...przecież to nie realne. Za czym tu płakać? :P
Tertio: Co zrobić, żeby się wybić ... grać. I nie każdy kto gra i ma wysoki lvl, doświadczenie, bardzo dobre itemki jest maniakiem. Po prostu potrafi grać i wie jak to robić.
ja proponuje zalozyc 2 nowe konta z druidami ^^ i robic uhy i sprzedawac po 10 bp albo wymieniac na sprzet. Takie wymiany sa raczej korzystniejsze dla ciebie bo kiedy jest zastuj z UH'ami na rynku i jest nadmiar sprzetu ceny sprzetu spadaja uhow rosna a wienc praktycznie kazdy sie zgozi wymienic uhy na sprzet :) z korzyscia dla ciebie mamy np takiego bright sworda za 20k powiedzmy zrobisz 5bp uh i kazdy bys sprzedal za 3k czyli 15k za co bs nie kupisz, ale Hlvl z nadmiarem eq napewno sie wymieni bo te 5k w ta czy w tamta nie robi mu roznicy jak dziennie zarabia miliony ^^.
Po 1 nie nalezy panikowac.
Po 2 trzeba sie mocno wybic od dna.
Po 3 trzeba wyladawac na ziemi.
Na tym samym koncie robisz sobie druidka, którym legalnie wychodzisz na maina i robisz uhy... A dlatego na tym samym koncie, żeby to było legalne bez mc :]
Orłem niejestem ale wdług mnie : BAD EQ,GOOD SKILLS i na rooty,tam sie szybko wzbogacisz,kup sobie hmmy i idź na coś większego,może coś cennego wylootkujesz,a za kase kupisz sobie eq.Narazie zapomnij o all,pomyśl tylko o broni i o tarczy,żeby (na początek) były dobre(tarcza 26def.+ broń... 25atck./15def.+) a reszta dojdzie potem.
Na roty?... to nie jest 10 lvl tylko 26...
@Topic
Kup sobie jakieś szmaciane eq i idż na GhostLand, Zbieraj co się tylko da i sprzedawaj, szybko sie wzbogacisz.
Seventh Son
13-07-2005, 10:44
1. Szukaj (poradników dla knighta)
2. Wole być maniaczką, profesjonalistką be z życia, grająca całymi dniami w tibie i marnująca sobie życie, niż idiotą którego rl koledzy hakują, a potem musi on im za to w*******ić (bo inaczej sie porozumieć nie potrafi).
3. Biorąc pod uwage twój poziom umysłowy, to polecam jedyną metodę na która cię stać - czyli ściągnięcie sobie MC i robienie uhów na 5 druidach. Przy odrobinie szczęścia może znowu cie hakną i bedzięmy mieli cie z głowy.
nic dodać nic ująć:) lol_13 <--- to wiek prawda? pomyśl czasem zanim napiszesz cokolwiek. a następnym razem niech ci sie zachce szukać i grać bez macro, to nie będziesz miał hacków, bo w bujdę o dawaniu haseł to nie wierzę. nikt nie byłby aż tak durny.
Mnie ostatnio zhaczyl ex przyjaciel z rl mojego wtedy 36knighta =] i poprostu zalatwilem k axe, dwarven shielda, p seta, bp uh i polecialem na soldy robic lootbagi itp. teraz juz mam:42lvl, Boh, K legs, C arm, Crus helmet, Fire axe, Vampire shield, i Dragon lance :D najwazniejsze jest to ze nie wolno sie zalamac i probowac to odrobic a tak nawiasem Tibia to tylko gra niektorzy sie zabardzo nią przejmuja.
Dzieki bardzo za te porady. Temat do zamknięcia a jeżeli ktoś chce jeszcze cos powiedzieć to daje mu 2 dni :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.