PDA

Pokaż pełną wersje : Czy da sie........?

Puma
12-07-2005, 22:43
czy da sie zaczarowac staffa zeby powsatl magic staff? Jesli nie to czy on wogle istnieje?

ripper
12-07-2005, 22:45
Było, było, było, było, było, było, było, było (minimum tyle razy ile słów "było")... Czemu nie poszukasz? Ciężko użyć magicznej opcji "szukaj"? Jeżeli powiesz że szukałeś = jesteś tępy/kłamiesz.

Marcepanowy maciek
12-07-2005, 22:56
tak da się

Freaqs
12-07-2005, 22:59
Da sie czarem "Entachted staff".

Rabanbar
12-07-2005, 23:00
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf
Szukaj czarów Czarodzieja.

:topic: To moj 100 post :D

drizztpl
12-07-2005, 23:44
Da się to zrobić.
Jednak ten czar dostępny jest tylko dla PACC'ów poza tym to po chwili znika.

Shinjix
12-07-2005, 23:52
Było, było, było, było, było, było, było, było (minimum tyle razy ile słów "było")... Czemu nie poszukasz? Ciężko użyć magicznej opcji "szukaj"? Jeżeli powiesz że szukałeś = jesteś tępy/kłamiesz.
Dziwia mnie niektorzy ludzie. Jada innych, zeby pokazac swoja wyzszosc. Jak nie masz co powiedziec - nie mow. Jak chcesz pouczc to powiedz, zeby poszukal i sam daj jakiegos linka. A jak po prostu chcesz powiedziec, ze "bylo,.." to lepiej nic nie pisz tylko zaraportuj.

Zeby zamienic staff w Enchant Staff musisz miec pacc, wykupiona promocje i kupic go u Eremo. Czar dziala ok. minuty i zamienia Staff w bron o ataku 39 i 45 obrony.

ripper
13-07-2005, 08:25
Dziwia mnie niektorzy ludzie. Jada innych, zeby pokazac swoja wyzszosc. Jak nie masz co powiedziec - nie mow. Jak chcesz pouczc to powiedz, zeby poszukal i sam daj jakiegos linka. A jak po prostu chcesz powiedziec, ze "bylo,.." to lepiej nic nie pisz tylko zaraportuj.

Zeby zamienic staff w Enchant Staff musisz miec pacc, wykupiona promocje i kupic go u Eremo. Czar dziala ok. minuty i zamienia Staff w bron o ataku 39 i 45 obrony.

Ja wiem że jestem niedowartościowany i chce pokazać innym swoją wyższość :s a wiesz co mnie dziwi? Ty. Dlaczego? Bo kiedy ktoś próbuje "odnoobic" to forum robisz na niego oficjalny wjazd :s No ale fakt, trzeba biednych noobków (albo i newbie) bronic przed złym evul i niedobrym Ripperem :s rób tak jak chcesz, lol. Dałem mu pewnego rodzaju odpowiedź, a że wymagała ruszenia dupy to już inna kwestia.

Hubus Puchatek
13-07-2005, 11:48
ripper spoko... nie denerwuj i nie mów na newbie noobki... noobki to jakby on ciągle zakładał posty takie bezsensu który można znaleść.
A co do tematu - inni napisali, jak masz pacc to nie masz sie co martwic:P