Pokaż pełną wersje : Czy da sie........?
czy da sie zaczarowac staffa zeby powsatl magic staff? Jesli nie to czy on wogle istnieje?
Było, było, było, było, było, było, było, było (minimum tyle razy ile słów "było")... Czemu nie poszukasz? Ciężko użyć magicznej opcji "szukaj"? Jeżeli powiesz że szukałeś = jesteś tępy/kłamiesz.
Marcepanowy maciek
12-07-2005, 22:56
tak da się
Da sie czarem "Entachted staff".
Rabanbar
12-07-2005, 23:00
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf
Szukaj czarów Czarodzieja.
:topic: To moj 100 post :D
drizztpl
12-07-2005, 23:44
Da się to zrobić.
Jednak ten czar dostępny jest tylko dla PACC'ów poza tym to po chwili znika.
Było, było, było, było, było, było, było, było (minimum tyle razy ile słów "było")... Czemu nie poszukasz? Ciężko użyć magicznej opcji "szukaj"? Jeżeli powiesz że szukałeś = jesteś tępy/kłamiesz.
Dziwia mnie niektorzy ludzie. Jada innych, zeby pokazac swoja wyzszosc. Jak nie masz co powiedziec - nie mow. Jak chcesz pouczc to powiedz, zeby poszukal i sam daj jakiegos linka. A jak po prostu chcesz powiedziec, ze "bylo,.." to lepiej nic nie pisz tylko zaraportuj.
Zeby zamienic staff w Enchant Staff musisz miec pacc, wykupiona promocje i kupic go u Eremo. Czar dziala ok. minuty i zamienia Staff w bron o ataku 39 i 45 obrony.
Dziwia mnie niektorzy ludzie. Jada innych, zeby pokazac swoja wyzszosc. Jak nie masz co powiedziec - nie mow. Jak chcesz pouczc to powiedz, zeby poszukal i sam daj jakiegos linka. A jak po prostu chcesz powiedziec, ze "bylo,.." to lepiej nic nie pisz tylko zaraportuj.
Zeby zamienic staff w Enchant Staff musisz miec pacc, wykupiona promocje i kupic go u Eremo. Czar dziala ok. minuty i zamienia Staff w bron o ataku 39 i 45 obrony.
Ja wiem że jestem niedowartościowany i chce pokazać innym swoją wyższość :s a wiesz co mnie dziwi? Ty. Dlaczego? Bo kiedy ktoś próbuje "odnoobic" to forum robisz na niego oficjalny wjazd :s No ale fakt, trzeba biednych noobków (albo i newbie) bronic przed złym evul i niedobrym Ripperem :s rób tak jak chcesz, lol. Dałem mu pewnego rodzaju odpowiedź, a że wymagała ruszenia dupy to już inna kwestia.
Hubus Puchatek
13-07-2005, 11:48
ripper spoko... nie denerwuj i nie mów na newbie noobki... noobki to jakby on ciągle zakładał posty takie bezsensu który można znaleść.
A co do tematu - inni napisali, jak masz pacc to nie masz sie co martwic:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.