zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Regulamin konkursu na zdjecie Tibia in real.

Dr. Omader
13-07-2005, 00:21
Regulamin Konkursu na zdjecie pod tytulem Tibia in real.

W konkursie biorą udział zdjęcia (nie screeny, tylko zdjęcia!) nadesłane przez użytkowników do dnia 31.07.2005. Zdjęcia mają być zrobione dowolnym aparatem fotograficznym i załączone na forum w formie elektronicznej (czyli zeskanowane w przypadku aparatów nie-cyfrowych).

Zdjęcia mają przedstawiać Tibię przeniesioną do prawdziwego życia. Co to znaczy? Chodzi o to, aby spróbować przenieść Tibię do prawdziwego życia, na przykład możesz się przebrać za postać z Tibii z fire swordem w ręce walczącą ze smokiem, lub możesz urządzić jakieś miejsce, tak aby przypominało znane miejsce z Tibii.

Dozwolone jest manipulowanie zdjęciami, to jest tworzenie fotomontaży, jednak większość zdjęcia ma pozostać prawdziwa. Wstawianie zbyt dużej ilości obiektów z Tibii będzie karane dyskwalifikacją!

W poście, w którym zgłaszacie swoje zdjęcie, należy podać nazwę postaci oraz świat, na którym gra postać, która w razie zwycięstwa ma otrzymać nagrodę.

Wszystkie zdjęcia mają być zgłaszane w odpowiednim temacie(znajdującym się tutaj (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=41931)). W temacie tym nie wolno komentować nadesłanych zdjęć. Jeśli koniecznie chcesz skomentować jakieś zdjęcie, należy to zrobić w specjalnym temacie. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=41932) W przypadku pojawienia się komentarzy w temacie służącym do zgłaszania zdjęć, komentarze takie będą usuwane, a osoby komentujące będą odpowiednio karane punktami upomnień na forum lub nawet dyskwalifkiacją z konkursu!

W konkursie może brać udział każda osoba zarejestrowana na forum Tibia.pl (polskim lub angielskim), z wyjątkiem osób współtworzących Tibia.pl, czyli moderatorów i administratorów serwisu.

Jedna osoba może zgłosić do konkursu jedno zdjęcie. W przypadku, gdyby ktoś zgłosił więcej, niż jedno zdjęcie, pod uwagę będzie brane pierwsze nadesłane. W przypadku zauważenia próby podmiany zdjęcia zgłoszonego osoba taka zostanie wykluczona całkowicie z konkursu i otrzyma 9 punktowe ostrzeżenie na forum.

Po upłynięciu terminu zgłaszania zdjęć moderatorzy forum w ciągu 7 dni wybiorą we własnym gronie najlepsze ich zdaniem. Głosowanie będzie tajne, decyzja będzie ostateczna i niepodważalna.

Ogłoszenie wyników nastąpi dnia 08.08.2005. Tibia.pl zastrzega sobie jednak, że termin ten może zostać przesunięty bez wcześniejszego informowania użytkowników serwisu. Zastrzegamy sobie też prawo do nie wyłonienia zwyciezcy jeśli nadesłane prace będa na niskim poziomie.

Zdobywca pierwszego miejsca otrzyma Premium Account na 180 dni, zaś zdobywca drugiego miejsca, na 90 dni.

Ze zwycięzcami skontaktujemy się po zakończeniu konkursu przez PW na forum. Jeśli Zwycięzca nie odpowie na PW w ciągu 7 dni, zostanie wybrana inna osoba.

MatKus
14-07-2005, 00:04
Mały komentarz :
Jesli ktoś chce robić zdjęcie wspólnie ze znajomym(i), proszę bardzo. W przypadku zdobycia 1 miejsca można wybrać 2x 3 miesiące na 2 rózne konta i w ten sposób podzielić się wygraną.

Oczywiście zdjęcia muszą być zrobione samodzielnie, nie żadne ściągnięte gotowce skąś ewentualnie lekko przerobione. W takim wypadku będzie to traktowane jak zwykły plagiat i tak samo karane (ban).

Maethi
14-07-2005, 09:03
Wydaje mi się, że zdjęcia nie powinny być przerabiane. Osoby , które należą do MTA lub w ogóle mają talent do przerabiania zdjęć na komputerze, mają większy talent i tym samym szanse na wygranie.

Vaxxia
14-07-2005, 09:25
Czy można dodać jakiś krótki komentarz do własnego zdjęcia?

Edit: Już widzę, że można :P To chyba dobrze, że najpierw czytam regulamin, a dopiero potem przeglądam zdjęcia nie? :P

Godanek
14-07-2005, 10:00
Regulamin według mnie jest w porzadku o prócz jednej rzeczy :P dajcie z 2 tygodnie bo ludzie sa na wakacjach w tym czasie B)

Robie tez zdjatko moze wygram :cup:

Vormencik
14-07-2005, 10:21
Ze zwycięzcami skontaktujemy się po zakończeniu konkursu przez PW na forum. Jeśli Zwycięzca nie odpowie na PW w ciągu 7 dni, zostanie wybrana inna osoba.[/list]

Taaa ale jak ktos wyjedzie na urlop juz PO wyslaniu zdjecia ? Wezcie pod uwage ze sa wakacje i ludzie chca wypoczac... Nie bede siedzial w miescie tylko dlatego, ze za pare dni okaze sie ze prawie wygralem..

Kkwiatek115
14-07-2005, 10:23
ja mam juz nawet pomysl ale ja bym wolal gdyby mozna byloby wiecej zdjec przeslac moglbym ukazac wiecej itemkow itp. :P ale trudno

MiodUs
14-07-2005, 11:03
Tez uwazam, ze ludzie sa na wakacjach, i moga przegapic wygrana... ;( Wiec moze zamiast 7 dni do PW powinno bys 2-3 tygodnie? Zastanowci sie nad tym!

spider-bialystok
14-07-2005, 11:26
Czy na zdjeciu musze byc ja czy moge sfotografowac kogos innego?

Gniew Mroku
14-07-2005, 11:53
Regulamin Konkursu na zdjecie pod tytulem Tibia in real.

7. Jedna osoba może zgłosić do konkursu jedno zdjęcie. W przypadku, gdyby ktoś zgłosił więcej, niż jedno zdjęcie, pod uwagę będzie brane pierwsze nadesłane. W przypadku zauważenia próby podmiany zdjęcia zgłoszonego osoba taka zostanie wykluczona całkowicie z konkursu i otrzyma 9 punktowe ostrzeżenie na forum.
11. Ze zwycięzcami skontaktujemy się po zakończeniu konkursu przez PW na forum. Jeśli Zwycięzca nie odpowie na PW w ciągu 7 dni, zostanie wybrana inna osoba.
7. Czy jeśli tworze swoje zdjęcie to moge pomóc koledze biorąc udział w jego zdjęciu(full PACC dla niego) i dając materiały(np. miecz)??
11. Nie zapominajmy, że mamy wakacje. Czy jeśli zaznacze w zgloszeniu/dam znać Modowi/Adminowi na PW o terminie wyjazdu to mam szanse zdobyć nagrodę jeśli nie odpowiem przez 7 dni?

edit: czemu po [ list=7 ][ * ] text [ /list ] wyświetla "1. text"

Fredrio
14-07-2005, 11:59
A czy sa jakies ograniczenia w formie czy Zdjecie moze przedstawiac nawet plastelinowego ludka??

Hallabard
14-07-2005, 12:07
A może zamiast przedłużać termin w którym ma się zgłosić zwycięzca, nie lepiej wybrać jakąś inną forme skontaktowania się ze zwycięzcą niż PW ? Może listownie (lol) albo smsem ? Nic innego nie przychodzi mi do głowy

Gtyk
14-07-2005, 12:47
Ja mam pytanie do pkt 3.
Jest tam napisane, ze mozna zrobic fotomontarz... A post nizej Matkus napisal ze jezeli chce zglosic zdjecie, musi ono byc zrobione przeze mnie...
Tak wiec moje pytanie:
Czy mozna zrobic fotomontarz, ze zdjec znalezionych w necie? Nie chodzi mi tu o praktyczie gotowe zdjecia i dodanie do nich grafik z tibii, ale sklejenie calego zdjecia ze znalezionych w necie... np jakies tlo, jakies zdjecie osoby, zdjecie np. pająka jako giant spidera, ale bez robienia zdjecia wlasnego? Czy takie cos jest dopuszczalne?

Pawlos II
14-07-2005, 13:19
Ja mam takie pytanie czy można dodać na zdjeciu np. w PAINTcie pasek Hp. Prosze o odpowiedż.

Maethi
14-07-2005, 13:43
NIe zgadzam się z jednym. niektóre osoby należą do bractw rycerskich i to wykorzystują. NIe lepiej , żeby każdy wymyślił coś bardziej oryginalnego?

Dwimenor
14-07-2005, 13:46
Czy mozna zrobic fotomontarz, ze zdjec znalezionych w necie? Nie chodzi mi tu o praktyczie gotowe zdjecia i dodanie do nich grafik z tibii, ale sklejenie calego zdjecia ze znalezionych w necie... np jakies tlo, jakies zdjecie osoby, zdjecie np. pająka jako giant spidera, ale bez robienia zdjecia wlasnego? Czy takie cos jest dopuszczalne?
Nie. Zdjęcie trzeba wykonać własnoręcznie

@Maethi
A kto powiedział, że takie zdjęcia mają największe szanse. Liczy się pomysłowość, styl, a nie tylko pójście do teatru z prośbą o wypożyczenie kostiumu

@down
Zakładając czysto hipotetycznie, że wygrasz-wpisz lepiej oba nicki.

Pogromca Br
14-07-2005, 15:51
Załóżmy że wygram i wybiore sobie pacca na 3 miechy dla 2 kont. Czy wtedy przed wysłaniem zdjęcia musze podac dwa imiona postaci dla 2 kont czy dopiero 2 imie potem jesli juz wygram? :confused:

MayGyver
14-07-2005, 17:47
1 nagroda to pacc na 180 dni dla jednego konta
po rozstrzygnieciu konkursu mozna zamienic pacc 180-dniowy na 2 pacci po 90 dni

spider-bialystok
14-07-2005, 17:52
Cos na ten konkurs dzis sporo nowych uzytkownikow sie zarejestrowalo. Moderatorzy powinni sprawdzac czy ktos z jednego komputera nie robi kilku kont by wkleic kilka zdjec.

Dwimenor
14-07-2005, 17:56
Spokojnie. Myślisz, że o tym nie pomyśleliśmy??

Pogromca Br
14-07-2005, 18:39
A można sobie takie jakby makiety zrobic ze to niby jakies miejsce z tibi?

Maethi
14-07-2005, 19:05
Właśnie , osoby które nie są zarejestrowane np. od 2 miechów nie powinny brać udziału.

To moje skromne zdanie.

spider-bialystok
14-07-2005, 19:09
Właśnie , osoby które nie są zarejestrowane np. od 2 miechów nie powinny brać udziału.

To moje skromne zdanie.
LoL a jak ktos zarejestrowal sie wlasnie dla konkursu? Ten konkurs to przeciez wlasnie zacheta dla nowych userow ;].

Lukas_Devlin
14-07-2005, 19:57
Sorry ale durzo ludzi moze sobie zdjecia z neta sciagnac przykladem jest kozikk1

to zdjecie pochodzi z strony http://bractwo.sanok.com.pl/osoby.htm

@edit
jezeli on jest na tym zdjeciu to zwracam honor

@edit2
I tak powinno byc

Pitut
14-07-2005, 21:09
Przypuśćmy, że moje zdjęcie wygrało by konkurs, a ja jadę akurat na ten okres ( w którym ogłaszacie werdykt ) na wakacje za granicę. Czy istnieje możliwość innego kontaktu ze mną, np. czy mógł bym pozostawić jakiemuś moderatorowi swój telefon komórkowy albo po prostu czy nie mogli byście przedłużyć tego terminu do 2-3 tygodni ?? pls o szybką odp

Jestem zdesperowany, bo nie mogę wziąć udziału w konkursie - i to z powodu tych 7 dni ;( ;( ;(

ziemniak1600
15-07-2005, 07:55
Czy jeśli zrobię zdjęcie z qmplem a on zrobi ze mną,to czy możemy te zdjęcia zamieścić jako 1 moje i 1 jego?
I czy w przypadku wygranej będziemy mogli podać ksywki nas obydwu?

Dwimenor
15-07-2005, 10:18
Czy jeśli zrobię zdjęcie z qmplem a on zrobi ze mną,to czy możemy te zdjęcia zamieścić jako 1 moje i 1 jego?
I czy w przypadku wygranej będziemy mogli podać ksywki nas obydwu?
Jedna osoboa może być widoczna na jednym zdjęciu konkursowym.
Jedna osoba może zamieścić jedna zdjęcie.

Cover Sorcerer
15-07-2005, 12:49
Zgadzam się z tobą Gniewie Mroku ;)

exterminator
15-07-2005, 14:47
a ja mam pytanie czy mozna zamiast siebie przebranego za cos, zrobic np. cos z papieru plasteliny itp. ??

daromen
15-07-2005, 20:21
A jak ma duże byc to zdjęcie?? :o

Aisoz
15-07-2005, 23:56
yy... pewnie tylko ja mam taki proble, ale nie umiem umieścić tego zdjęcia, proszę o jakieś wskazówki ;p

Marixon
16-07-2005, 09:34

To moje skromne zdanie.

A niby czemu nie?? Przecież 2 miechy temu nic nie było wiadomo jeszcze o konkursie 8o ...

Bubusiek
16-07-2005, 20:34
Pszepraszam, co to jest "PW"?jakis specjalny temat czy co?

Dwimenor
16-07-2005, 20:54
PW-Prywatna wiadomość.

Panel prywatnych wiadomośći masz tam, gdzie wpisujesz login i hasło.

http://members.lycos.co.uk/dwimenordeqel/pw.jpg
To ci powinno pomóc.

Archer'Maciek
17-07-2005, 20:30
Co to PW??????

De'sH
17-07-2005, 21:03
@up
Hmm masz jakies problemy ze wzrokiem? chyba tak, trudno zebys zauwazyl z calym szacunkiem cytuje wypowiedz dwimenora:

PW-Prywatna wiadomość.

Panel prywatnych wiadomośći masz tam, gdzie wpisujesz login i hasło.

http://members.lycos.co.uk/dwimenordeqel/pw.jpg
To ci powinno pomóc.

Hieyan
17-07-2005, 21:15
Chciałem was ostrzec przed oto tym gościem
Wygrałeś PACC za najlepsze zdjęcie!
Nick: Dr. Omader
Gratulacje!
Jako Administrator forum gratuluje ci, twoje zdjęcie zostało wybrane jako 2 z najlepszych!
W celu dostania PACC wejdź na www.hackerskastrona.coścoś.pl i aktualizuj go.
Pozdrawiam Dr. Omader

PS. Przypominam że na odebranie wygranej masz tylko 7 dni inaczej PACC dostanie kto inny, więc nie zwlekaj!

Ostrzegam was, niedajcie sę nabrać i sprawdzajcie dokładnie NICK!

Nie podwajacie linków do stron hakerskich, nawet jak chcecie ostrzec przed nimi.

Aversin
18-07-2005, 17:45
Jedna osoba może zgłosić do konkursu jedno zdjęcie. W przypadku, gdyby ktoś zgłosił więcej, niż jedno zdjęcie, pod uwagę będzie brane pierwsze nadesłane. W przypadku zauważenia próby podmiany zdjęcia zgłoszonego osoba taka zostanie wykluczona całkowicie z konkursu i otrzyma 9 punktowe ostrzeżenie na forum.

Ten punkt regulaminu moim zdaniem nie ma sensu. Każdy, może zgłosić jedno zdjęcie .. to rozumiem, ale dlaczego nie może go podmieniać albo poprawiać ? I tak przecież zdjęcia będą dopiero oceniane na końcu.

Tak samo nie rozumiem czemu zaraz kasujecie posty, ze złymi waszym zdaniem zdjęciami. Powinniście je edytować kasując zdjęcie i dając wskazówki co poprawić. Każdy powinien mieć równe szanse i możliwość poprawiania, edytowania zdjęcia aż do momentu zakończenia konkursu.

Dwimenor
18-07-2005, 17:55
Nom, każdy ma równe szanse-wklejając zdjęcie przyznaje, ze jest skończone i nie wymaga poprawiania.
Resztę wyjaśniłem ci w odpowiedzi na twoje pw z zażaleniem.

Aversin
18-07-2005, 18:03
Nom, każdy ma równe szanse-wklejając zdjęcie przyznaje, ze jest skończone i nie wymaga poprawiania.
Resztę wyjaśniłem ci w odpowiedzi na twoje pw z zażaleniem.

W takim razie powinniście dodać w regulaminie podpunkt:

Dodająć zdjęcie na konkurs użotkownik oświadcza, że jest ono gotowe i nie wymaga poprawiania.

Bo jak narazie to wygląda mi on na troche niedopracowany i nowe zasady są wymyślane na poczekaniu. Tak jak zasada podana przez Ciebie w PW: jeden user jeden post .. w regulaminie jest że jeden user jedno zdjęcie .. a to zupełnie co innego.
Zasady powinny być określone jednoznacznie eliminując ich dowolną interpretację.

Archer'Maciek
18-07-2005, 20:05
zdaje mi sie ze wiekszosc trzeba bylo zachowac... Lorte zirano wszystko zmienił ... (ja sie nie czepiam:P)

tak samo pokak ziom... tam chyba 1 rzecz jest z rla!
Ludzie to mają być zdjęcia z rl!!! a nie 100% foto montaże akbi bitwy figurek!

Tibiańczyk
18-07-2005, 21:03
Ze zwycięzcami skontaktujemy się po zakończeniu konkursu przez PW na forum. Jeśli Zwycięzca nie odpowie na PW w ciągu 7 dni, zostanie wybrana inna osoba.

Bardzo prosze o zmiane na 2 tygodnie, ponieważ mam bardzo dobre zdjęcie (dam na koncu), a wyjeżdżam 1 sierpnia na 10 dni :(

Ludzie którzy chca zmiany terminu :
Godanek (member.php?u=33623)
Vormencik (member.php?u=11063)
MiodUs (member.php?u=23719)
Gniew Mroku (member.php?u=2940) (tez o tym pisze chwala mu)
Pitut (member.php?u=31157)

eerion
18-07-2005, 21:32
A ja proponuje żeby osoby które wyjeżdżają w tym terminie wysłały PW do modów z próśbą że jeżeli oni wygrają to niech termin o odpowiedź zostanie dostatecznie przesuniety i tyle.
To starczy.
Bo jeśli oni n ie wygrają to jedna osoba może stracić 1-2 tyogdnie z PACCa w ciągu wakacji, a to jest strata ^^

Lyssy
18-07-2005, 22:40
Czy moge razem z kumplem zrobic 2 zdjecia na ktorych jestesmy my tylko przedstawiaja one co innego? i postacie zgloszone do wygranej beda inne?

eddol
19-07-2005, 10:25
nom racja zgadzam sie z tym jak jakas osoba wygra i wyjezdza to nagroda przypisywana byla w pozniejszym terminie

Haan
19-07-2005, 10:49
@ Termin

Myślę, ze wasze prośbyo przedłużanie terminu są nie potrzebne. Okres 7 dni jest wystarczająco długi aby potwierdzić chęć przyjecia nagrody. Ludize, to nie jest PRL, jest coś takiego jak kafejki! Ci, którym zależy na pewno znajdą dostęp, wystarczy trochę chęci a reszta odpadnie. To jets konkurs dla chetnych a nie zadanie domowe!

BTW> Już od paru dni parcuje nad moim ;]

I jescze pytanie do Jurry ;p

- Zakładająć, ze dzielę konto z inną osobą możemy zrobić 2 zdjęcia (każdy swoje na jedno konto?

- Czy w konkursie moze wystartować np. inny użytkownik komputera? Mam taką sytuację, że brat też chce wziąć udział.

I mała sugestia:

Jeśli chcecie sprawdzać IP każdego usera to mija się to z celem. Sam jestem w sieci, która ma chyba 2 IP zewnętrzen i minimum 5 ludzi wyśle zdjęcie (w sieci jest 100+ osób).

Dr. Omader
19-07-2005, 18:16
- Zakładająć, ze dzielę konto z inną osobą możemy zrobić 2 zdjęcia (każdy swoje na jedno konto?

- Czy w konkursie moze wystartować np. inny użytkownik komputera? Mam taką sytuację, że brat też chce wziąć udział.

Zasada jest taka, ze jak zobaczymy, ze na dwoch zdjeciach jest ta sama osoba, albo takie same rekwizyty to bedzie wiadomo, ze robione to bylo wspolnie i nastapi dyskwalifikacja. Po co porownywac IP? Przeciez poznamy na zdjeciu czy to sa te same osoby czy nie.

poo man
20-07-2005, 23:42
A ja mam jeszcze jedno pytanie...a raczej problem !
Robie , mysle ,mecze sie nad zdjeciem i wpadlem na extra pomysl.
robie te rzeczy ktore bede potrzebne mi do zdjecia.
Skonczylem je wlasnie dzisiaj i po jutrze mialem robic zdjecie.
No wiec ja ucieszony.extra super, i ogladalm zdjecia ktore juz ktos nadeslal..i widze..ze kots ma identyczy pomysl jak ja. I CO A MAM TERAZ ZROBIC? POZDRAWIAM

Nick0n
21-07-2005, 21:30
Też uważam, że daliście za mało czasu na kontakt. Nie każdy zrezygnuje z wakacji dlatego, bo chce odebrać nagrodę. Zastanówcie się nad zwiększeniem terminu.

Dr. Omader
21-07-2005, 22:08
Też uważam, że daliście za mało czasu na kontakt. Nie każdy zrezygnuje z wakacji dlatego, bo chce odebrać nagrodę. Zastanówcie się nad zwiększeniem terminu.

Zyjemy w cywilizowanym swiecie, bylem na wakacjach kiedys w "miescie" ktore chyba nawet tysiaca mieszkancow nie mialo i jakos sobie neta potrafilem zalatwic ;)
Wystarczy o kafejkie popytac, jak nie to o urzad miasta tam napewno maja, wystarczy na 5 minut wejsc i sprawdzic czy sie wygralo. Ze nie wspomne o fakcie ze dzieci teraz maja komorki, to co to za problem powiedziec kumplowi zeby wam smsa wyslal jak wygracie i wtedy wejsc na neta tylko potwierdzic?

Lord Maniek
22-07-2005, 21:47
W sumie masz racje...
Ja wyjeżdżam w pierwsze dni sierpnia do babci na "przymusowy odpoczynek" bo w całym domu remoncik :p a że babcia niema w domu internetu :D to
będe błagał o przydłużenie czasu na odpowiedź ?
NIE :) od czego są kumple, telefon, gołębie pocztowe itp. itd.
jednym słowem : Damy (Dacie) rade :baby:

mah2002
22-07-2005, 22:19
Ech...

Najpierw biorą udział, czyli akceptują regulamin, a potem chcą go zmieniać..
A przecież nie zmienia się zasad w środku gry...

Wszyscy wiedzieli od początku kiedy konkurs ma się kończyć, nikt nie zmuszał do uczestnictwa w nim...

Nagroda jest chyba warta poszukania dostępu do sieci...
A może nie będziecie musieli nawet go szukać, na pewno nie wszyscy ...

Landrynka
24-07-2005, 20:45
Zyjemy w cywilizowanym swiecie, bylem na wakacjach kiedys w "miescie" ktore chyba nawet tysiaca mieszkancow nie mialo i jakos sobie neta potrafilem zalatwic
Wystarczy o kafejkie popytac, jak nie to o urzad miasta tam napewno maja, wystarczy na 5 minut wejsc i sprawdzic czy sie wygralo. Ze nie wspomne o fakcie ze dzieci teraz maja komorki, to co to za problem powiedziec kumplowi zeby wam smsa wyslal jak wygracie i wtedy wejsc na neta tylko potwierdzic?
Eh...Ja niestety jadę na kolonie..Wątpie, abym miała szansę na dojście do kafejki internetowej-czas wolny na koloniach jest albo długi na terenie placówki, lub krótki na "chodzenie po mieście" i to na wyznaczonym terenie..
Kumplów na forum też nie mam....A więc czy jakiś uczciwy admin bądz mod byłby łaskawy wykorzystać od 0 do 50 groszy na smsa do mnie w razie wygranej ?? Lub również przedłużyć ten czas, gdyż to jednak wielu ułatwiło by "życie" (w tibii ale o to chyba chodzi ;P) Byłabym niezmiernie wdzięczna ...Lub... Jeślibyście to uznali może stworzyć petycję o przedłużenie ?? Bo inne sposoby nie przychodzą mi do głowy... Ktoś już napisał, że SMS wysłać dla każdego kto wygra-to trochę nielogiczne-niekażdy ma telefon komórkowy. Jeśli jednak się zgodzicie na potwierdzenie przez telefon to prześlę na pw Numer.

:edit
czy można zrobić mini-komiks jako zdejcie tibia in real ? (oczywiście ze zdjęc zlepionych przeze mnie w historyjke lub poprostu zwykle zlepione zdjecia dotyczace jednej sytuacji)

Bart Simpsons
31-07-2005, 08:45
Mam pytanie jeżeli jest konkurs do 31. jest to włącznie z tym dniem czy nie ?
Może pytam się bezsensu ale moje zdjęcie było złe do konkursu trochę sie napracowałem i straciłem kompletnie umysł :/ nie wiem czy dziś jeszcze można dołonczyć inne ?

Ps. Proszę o szybką odpowiedź.

Dr. Omader
31-07-2005, 13:34
Mam pytanie jeżeli jest konkurs do 31. jest to włącznie z tym dniem czy nie ?
Może pytam się bezsensu ale moje zdjęcie było złe do konkursu trochę sie napracowałem i straciłem kompletnie umysł :/ nie wiem czy dziś jeszcze można dołonczyć inne ?

Ps. Proszę o szybką odpowiedź.

Dzisiaj jest ostatni dzien. O godzinie 24:00 temat zostanie zamkniety.

Caer
07-08-2005, 00:07
@Up:
Oszust ;< Temat wcale nie jest zamknięty. Gdzie i kiedy będą wyniki tego konkursu?

Tellepizza
11-08-2005, 12:05
Ogłoszenie wyników nastąpi dnia 08.08.2005. Tibia.pl zastrzega sobie jednak, że termin ten może zostać przesunięty bez wcześniejszego informowania użytkowników serwisu. Zastrzegamy sobie też prawo do nie wyłonienia zwyciezcy jeśli nadesłane prace będa na niskim poziomie.

A ja czekam i czekam :(