zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tomfactor hacked <Aldora>

Tamoo
13-07-2005, 10:36
Witam!
Dzisiaj moj kumpel hacknol Tomfactora (36 knight skile 73sword, 69shield, 5 magic lvl)
Zostal rookowany przez takich noobkow na aldorze jak:
Avenger evil - 2 char tomfactora :D (ofiara)
Fingererror - drugi noob na aldorze kilkadziesiaty (chyba 70+) elite kngiht z sacreficles
Fingerwest - trzeci noob pomocnik errora
shirit iron - najbardziej noobowaty paladyn na aldorze (to on zaczol ta awanture)
Nameck - zawziety sorcek ktory wali sdki po 150 na prawie 50 lvlu (mlvla nie znam)
Narm - tez noobek co tu duzo gadac :P
A tutaj zamieszcze najciekawsze gatki jest ich malo ale noobowe :P

10:16 Avenger Evil: matka cie nie kocha ojciec tylko w nocy
10:18 Avenger Evil: OJCIEC NAUCZYL CIE TANCZYC NOOBIE
10:20 Masakrowiec: ignore
10:23 Malyrcin: daj pasy
10:24 Malyrcin: daj pasy
i reszta innych noobowych :P

Tutaj macie link (rapidshare)LINK - pobierz (http://rapidshare.de/files/3018195/tomfactor.rec.html)
:p :p :p
Enjoy & Comments

...

Edit:
Tutaj nagralem wczesniejszy wieczor to byl pierwszy styk z tomem - jego eq takie bylo ja mu dalem p seta itd. widac to na drugim filmie.
Pobierz (http://rapidshare.de/files/3018386/hacked.rec.html)

grzysztof
13-07-2005, 13:32
noobem moim zdaniem jest osoba ktora shakowala ta postac ;/ rozumiem zeby powiedzmy okrasc i troche popekowac, ale zeby rookowac i niszczyc dlugie godziny czyjejs pracy to juz chamstwo ;l

Ice Paladyn
13-07-2005, 15:33
noobem moim zdaniem jest osoba ktora shakowala ta postac ;/ rozumiem zeby powiedzmy okrasc i troche popekowac, ale zeby rookowac i niszczyc dlugie godziny czyjejs pracy to juz chamstwo ;l

UP^^ ZGADZAM SIĘ ZUPEŁNIE

Fingerwest to ja .. skoro my jestesmy nooby , to daj mi adresik twoj to pogadamy hm? :))
masz AŻ 13 lat , bo takiemu "komus" 13 lat nawet bym nie dal .. 5/6 moze??

Fingererror to moj rl kumpel , ciekawe czy jak bysmy Ci do drzwi zapukali to tez bys nas tak wyzywal cfaniaku??

sam nie potrafisz grac tylko psuc komus postacie i btw. moze dasz nick swojego main chara , o ile go masz?

podsumowanie : nie ja , nie error , nie avenger ani nikt z nas nie jest noobem tylko noobem jest ten kto go shakował i ten KTO NIA GRAŁ POZNIEJ ( czyt. TY )

P.S
Fingererror - drugi noob na aldorze kilkadziesiaty (chyba 70+) elite kngiht z sacreficles
nie no gratz ( patrzcie na nazwe gildii Errora ;ppp )

Dobra ale chyba nie jesteś taki super skoro bijesz gościa który mówi że shakował postać.

Mojego kumpla hakną jego sąsiad o 2 lata młodszy to dostał takiego szota że mu ząb wypadł :D :D .

Dark Blondi
13-07-2005, 15:37

-.- noob chyba to ty :/

@2x up Zgadzam sie

Druidek of secura
13-07-2005, 15:38
jeśli to nie problem to powiedz w jakim mieście mieszka twój kumpel bo znam wielu którzy nie lubią hakerów i by mu piąche na ryj wycieli ;)

Xoltor
13-07-2005, 16:18
Widziało sie leprze filmy z hacków..
Nic specjalnego..

raven
13-07-2005, 17:57
Fingerwest to ja .. skoro my jestesmy nooby , to daj mi adresik twoj to pogadamy hm? :))

Fingererror to moj rl kumpel , ciekawe czy jak bysmy Ci do drzwi zapukali to tez bys nas tak wyzywal cfaniaku??

sam nie potrafisz grac tylko psuc komus postacie i btw. moze dasz nick swojego main chara , o ile go masz?

podsumowanie : nie ja , nie error , nie avenger ani nikt z nas nie jest noobem tylko noobem jest ten kto go shakował i ten KTO NIA GRAŁ POZNIEJ ( czyt. TY )

P.S

Marczio
13-07-2005, 18:13
Witam!
Dzisiaj moj kumpel hacknol Tomfactora (36 knight skile 73sword, 69shield, 5 magic lvl)
shirit iron - najbardziej noobowaty paladyn na aldorze (to on zaczol ta awanture)
Nameck - zawziety sorcek ktory wali sdki po 150 na prawie 50 lvlu (mlvla nie znam)

Tutaj macie link (rapidshare)LINK - pobierz (http://rapidshare.de/files/3018195/tomfactor.rec.html)
Enjoy & Comments

...

Edit:
Tutaj nagralem wczesniejszy wieczor to byl pierwszy styk z tomem - jego eq takie bylo ja mu dalem p seta itd. widac to na drugim filmie.

No powiem ci ze jestes malym gnojkiem i debilkiem skoro podniecasz sie tym ze TWOJ kumpel shakowal kogos tam. Ja bym sie nie przyznawal, nawet bym sie z nim nie zadawal wiedzac ze jest hakerem ale to maly gnoju sie cieszysz bo moze jakis item dostaniesz, na forum sie chwalisz jakims tanim filmem, zycze ci zeby ci kolesie cie spotkali i pokazali ci zycie zlodzieja in rl, sam bym sie chetnie do nich dolaczyl. WON stad plebsie

Calista
13-07-2005, 18:23
eee...to jest żałosne ;/
hacknąć kogoś i jeszcze się chwalić? nie masz czym szpanować -.-
naucz się szanowac trud czyjejś pracy ;/

Aldruhn of Aldora
13-07-2005, 18:30
Oj już ja bym gościa ustawił. B) :evul:

Kamell
13-07-2005, 18:35
Noob to osoba ktora shackowala i zrookowala postac =/

SkiLo
13-07-2005, 18:54
zazwyczaj osoby shackowane same sie o to prosza nie stosujac sie do zasad bezpieczenstwa (jest mnostwo poradnikow na ten temat)

ale rookowac postac to hamstwo, nie wystarczylo hackerowi zabrac itemki ?
niszczenie czyjejs postaci to nie jest powod do dumy !!!

raven
13-07-2005, 19:02
@up

chyba sie zrozumiales...
gosciu shakowal postać mojemu kumplowi i dlatego ja bilismy .. niby jak mielismy hackerowi zabrac itemy , lol?

BOtter
13-07-2005, 19:23
Dziekuję uprzejmie ale nie bedę tego ogladać B)
Pokazują jak hakują kogoś innego a potem Ciebie hakują Rotfl

Lass
13-07-2005, 19:32
Hackerów trzeba kastrowac... ehh nie ma to jak zmarnowane wiele godzin gry... gra to niby zabawa, ale jeśli się traci efekty tej zabawy (których zdobywanie trwało długo) to już przestaje byc zabawne >.<

BOtter
13-07-2005, 19:39
Hackerów trzeba kastrowac... ehh nie ma to jak zmarnowane wiele godzin gry... gra to niby zabawa, ale jeśli się traci efekty tej zabawy (których zdobywanie trwało długo) to już przestaje byc zabawne >.<

Jakbyś shakował jakąś dobrą postać to byś się inaczej wyraził.. :D

Wypas
13-07-2005, 19:45
Hakerów trzeba tak natłuc, że ich własna matka nie pozna. ;)

Arkamis
13-07-2005, 19:59
Witam!

Enjoy & Comments

...

Edit:

TWÓJ KOLEGA TO JEDNYM SŁOWEM PEDAŁ I HACKER JAK MOŻNA ZAMIESZCZAĆ TAKIE TEMATY!? A JAK ON BY SIĘ POCZUŁ JAK BY MU ZROOKOWANNO 36 ELITE KNIGHTA?~! BY WYWALIŁ KOMPUTER PRZEZ OKNO!!! NIECH GO TYLKO SPOTKAM TO WEZME MOJĄ WIATRÓWKE Z PIWNICY I ROZ***IE MU ŁEBBB!!!!!!! TY HAMIE!!! BYŚ RYCZAŁ JAK BYŚ STRACIŁ TAKIEGO CHARA! DAWAJ MIEJSCOWOŚĆ I ULICE TO CI ROZWALE ŁEB Z KILOMETRA!!!

Inhabitant of Saphira
13-07-2005, 20:18
chyba sie zrozumiales...
gosciu shakowal postać mojemu kumplowi i dlatego ja bilismy .. niby jak mielismy hackerowi zabrac itemy , lol?
chyba tego dobrze nie przemysleliscie - popatrzcie jak prawidziwi kumple pomagaja shackowanemu
TIBIA NEWS.net

http://www.tibianews.net/picday/000450.jpg

09/07/2005 &middot; Friends. Knight of Darkness has sent this screenshot where he is shown protecting his hacked friend. "We were trapping Mixx Darkheart in the temple so he couldn't keep rooking his hacked char". Great friends there, Mixx!

Itemy i tak stracil, prawda ?
A tak przynajmniej levele by zostaly ...

Rahim
13-07-2005, 20:36
Topic@: Jesteś

Rahim
13-07-2005, 20:37
Topic@: Jesteś śmieciem szukającym uznania w oczach innych.

Straznik Monopolowego
13-07-2005, 20:53
Moim zdaniem ty go hacknoles -.- n/c

Finger..
13-07-2005, 20:54
Fingererror to ja ,powtórze słowa Westa podaj adres to zobaczymy czy bedziesz tak sie rzucal , masz 13 lat zszedlbys chyba na jedna tubke i tak btw wiesz co oznacza słowo "noob"? :(

raven
13-07-2005, 20:56
chyba tego dobrze nie przemysleliscie - popatrzcie jak prawidziwi kumple pomagaja shackowanemu
TIBIA NEWS.net

http://www.tibianews.net/picday/000450.jpg

09/07/2005 &middot; Friends. Knight of Darkness has sent this screenshot where he is shown protecting his hacked friend. "We were trapping Mixx Darkheart in the temple so he couldn't keep rooking his hacked char". Great friends there, Mixx!

Itemy i tak stracil, prawda ?
A tak przynajmniej levele by zostaly ...

tak wiem ze tak powinnismy raczej postąpić ale sa 2 powody czemu tak nie zrobilismy :
1. Avenger Evil ( prawdziwy owner Tomfactora ) sam chcial zebysmy go bili
2.Dlatego chcial zebysmy go bili poniewaz nie było szans by go odhakowac ( all pass zmienione ) to czemu hacker miałby grac ta postacia dalej?

to tyle.. :(

TehRegent
13-07-2005, 21:08
Ja tu nie bede mowil o n00bach.

Tylko jak mozna podniecac sie, ze sie haklo 36 elite -.-
Ja rozumiem jak sie haknie 60-70 lvl ale 36?! ;)

Kaczyex
13-07-2005, 21:49
Znam tę historię od początku,bo Ave i Shirit to moi Rl kumple i moge tylko powiedziec, ze to nie oni to zaczeli. A jak "kolega" hackuje kolege to już lekka przesada. Wiec gdy nastepnym razem zobczycie Tomfactora nawet sie nie zastanawiajcie!
Nasz cel: ZABIĆ!!!
Hakerzy drżyjcie! Idziemy po was! :evul:

avenger
13-07-2005, 21:54
Tamoo nie ma mein charow ma 10 druida ''master timon" (szkoda unjustuw na niego :) ) pozatym on mial jakies 20 zrokowanych postaci(kto tu jest noobem). Oprucz tego ma w******* na rl ^^ i zapraszam Fingerow to razem go na***iamy :evul:

Kaczyex
13-07-2005, 22:01
Tamoo nie ma mein charow ma 10 druida ''master timon" (szkoda unjustuw na niego :) ) pozatym on mial jakies 20 zrokowanych postaci(kto tu jest noobem). Oprucz tego ma w******* na rl ^^ i zapraszam Fingerow to razem go na***iamy :evul:

Ave jak będziesz sie znim "rozprawiał" to nie zapomnij mnie zaprosić! :)

avenger
13-07-2005, 22:06
Ale trzeba byc ostroznym on sie obstawia swoim "RL BRO'' <smutny> :D :D :D :D :D :D Jego "RL BRO" tez jest ostry :baby:

shirit iron
13-07-2005, 22:23
SiEmA !!
niechcialo mi sie wczesniej wypowiadac ale teraz to zrobie B)
Jak taki Gnoj X( moze wyzywac i oceniac ludzi ( przypominam zrookowal 20 harow ) :baby: Czemu jestes twardy tylko w tibi -.- Nawet szkoda Reki na ciebie szczylu Pozdro dla kumpli :]

PS. Fajnie bylo z twoja Matka ostanio ma zreczny nadgarstek i szybkie usta BUhahahah 8o

Falimor
13-07-2005, 23:31
@shirit,kaczyex

nie zapomnijcie ze on bedzie do naszego gimnazjum od wrzesnia chodzil :)

@avenger

wreszcie zaczoles "expic do przodu" :D

Tamoo
14-07-2005, 08:16
To nie ja pisalem tylko moj kumpel z rla!!
Dalem mu passy na tibia.pl bo powiedzial ze ma super filmik no to mu dalem.
I nie wiedzialem co daje.
A co najwazniejsze wbil sie na mc moim drutem !!
Ale najlepsze bylo to jak ave chcial kase od baxtera buhahaha :D

Tamoo
14-07-2005, 08:21
=popatrzcie jak prawidziwi kumple pomagaja shackowanemu
Wlasnie oto chodzilo MOJEMU KUMPLOWI NIE MNIE !! w tym filmie.
Ze koledzy pomagaja mu popsuc postac.
Tak sie mnie wydaje i ja pogadam z tym kolesiem.

PS:MOWIE TO DO WSZYSTKICH !!
NIE MIEJCIE PRETENSJI DO MNIE TO NIE MOJ FILMIK !!!
JA WTEDY BYLEM NAD JEZIOREM !!
I ON NAGRYWAL TEN FILMIK DARK MOKEJ!!
(adresu wam nie podam bo byscie go skopali) :P

@shirit,kaczyex

nie zapomnijcie ze on bedzie do naszego gimnazjum od wrzesnia chodzil :)

Nie bede chodzil do waszego gimnazjum. I nie mysl sobie ze mnie zkopiesz czy co !
To juz sa publiczne grozby. Ze jestes 2 lata starszy to cfaniakujesz i chcesz kogos slabszego i mlodszego bic?
MOWIE WAM JESZCZE RAZ TO NIE JA NAKRECALEM TEN ***... FILMIK A JAK ZNAJDE TEGO CWE... TO ROZJ.... MU RYJ!! X(

Hinol
14-07-2005, 08:37
Teraz już nikt ci nie uwierzy :D

Po obejrzeniu kilku minut filmu i wyłączeniu go zaraz stwierdzam, że ty i ten twój kolega jesteście popi***olonymi, great noobami, którzy mają nasrane we łbie jak ****.

Tamoo
14-07-2005, 08:38
PS. Fajnie bylo z twoja Matka ostanio ma zreczny nadgarstek i szybkie usta BUhahahah 8o
oO juz tym to sobie prze***ales powtarzalem ci ku...a ze 3 razy ZE TO NIE JA DO CH....A TYLKO MOJ KUMPEL! I JA NIC O TYM NIE WIEDZIALEM !!
Ale zeby obrazac moja mame to zobaczymy <synku>.
I jak obrazaliscie matke tego ziomka co nagrywal to on nie zwracal na to uwagi bo jest ciota ale ja sobie nie dam pociskac z matka i zobaczymy tylko sie zacznie wrzesien i sie przejde z moim RL BRO jak to powiedzial tomula i wpi... taki dostaniesz ze sie obrucisz pare razy i ci papieroski tylem wyjda zobaczymy....

raven
14-07-2005, 08:40
double post :S

+post @down

raven
14-07-2005, 08:44
(adresu wam nie podam bo byscie go skopali) :P i tak go skopiemy :D

To juz sa publiczne grozby. Ze jestes 2 lata starszy to cfaniakujesz i chcesz kogos slabszego i mlodszego bic? jak bys zgadl?

btw. teraz gowniarzu nikt Ci juz nie uwierzy , my cfaniakujemy taaa?? a kto w Tibii cfaniakuje i wyzywa nas hmm?? bo chyba my sami siebie nie wyzywamy?? masz pecha gosciu , trzeba bylo inaczej sie zachowywac !
Cfaniakujesz w tibii bo myslisz ze jestes bezpieczny , ciekawe ( jak juz pisalem ) czy jak bysmy ci do drzwi zapukali tez bys taki cfaniak byl? :P

BOtter
14-07-2005, 08:50
SiEmA !!
Jak taki Gnoj X( moze wyzywac i oceniac ludzi ( przypominam zrookowal 20 harow ) :baby: Czemu jestes twardy tylko w tibi -.- Nawet szkoda Reki na ciebie szczylu Pozdro dla kumpli :]

Ej ****a....my tu mamy film oceniać a nie najeżdżać na swoje starsze...twoja może nie lepsza jest :o

Kaczyex
14-07-2005, 09:03
I nie mysl sobie ze mnie zkopiesz czy co !
To juz sa publiczne grozby. Ze jestes 2 lata starszy to cfaniakujesz i chcesz kogos slabszego i mlodszego bic?
MOWIE WAM JESZCZE RAZ TO NIE JA NAKRECALEM TEN ***... FILMIK A JAK ZNAJDE TEGO CWE... TO ROZJ.... MU RYJ!! X(

Najpierw sie do wszystiksz pluje, potem mówi, ze tak nie wolno i znów to robi. On to chyba naprawde nieszczęśliwy jest. No a ta bajeczka, ktorą wymyślił to nie poprostu rozwaliła. 8o

Gunzo
14-07-2005, 09:41
wow hackneliscie 36 lv ale jazda nie c arm was tak podnieca? kumpel mojego kumpla hacknal Neke Darkdrow (niechce mi sie wierzyc) ALE Z tego co wiem oje... z niego 2 mln a za to na ladorze by wyszlo z jakies 5 bp c armow

BOtter
14-07-2005, 10:21
Po pierwsze :
Gunzo ma racje- to nie satyfakcja haknąć 36 lvl i zbić go do rooka... Jesli o hakniecie chodzi to nie lepiej bylo by Ci czy Twemu koledze haknąć kolesia jakby miał eq za ~200 k lub wogóle lub też nie rookować postaci.. :confused:

Po drugie:
Wiecie że w Tibi można dostać bana za grożenie ludziom w Tibi na RL...

Po trzecie:
Mówicie że hakowanie i rookowanie to hamstwo...może niektórzy z was hakowali kiedyś kogoś lub nie.Jakbyście hakneli takiego 50 lvl z eq za ~200k byście odrazu zmienili zdanie -.- Podnieta by była jednym słowem...Natomiast rookowanie to szczyt hamstwa ;(

Pozdro

Kaczyex
14-07-2005, 10:42
Taki mały szczegół:
Ave na tym hacku stracił ponad 300K i to nie są wałki, bo 2 dni wcześniej byłem u niego na chacie i widziałem jego EQ i kase :( .

PS.

Wiecie że w Tibi można dostać bana za grożenie ludziom w Tibi na RL...

Można dostać Bana w Tibi, ale nikt mnie nie zatrzyma na RL :evul: .

Vormencik
14-07-2005, 10:58
Macie bardzo dobre podejscie do sprawy :) za hacka powinien dostac taki wpie... ze w szpitalu wyladuje. Ja bym tak zrobil z gnjokiem. Mnie tez hackneli z 39 lvla do 1 zrobil to byly qmpel niestety nie z RL... juz by dawno lezal nieprzytomny. Aha ktos powiedzial ze mozna bana dostac za grozenie W TIBI na RL. Pomijajac fakt ze napisal to 12 letni chlopczyk to nie jest to TIBIA tylko FORUM matole ...

Ale nie powinniscie gadac o tym na forum, jesli juz to pw lub w RL... zaprosic goscia na dwor wy***ac kilka luf w morde i pojsc do domu. Brata tez nawalic :evul:
Co to tematu: Filmik zalosny, jak zreszta wszystkie dotyczace n00bowania i debilizmu

Falimor
14-07-2005, 12:18
Nie bede chodzil do waszego gimnazjum. I nie mysl sobie ze mnie zkopiesz czy co !

To nie jest taki duzy problem ze nie do naszego gimnazjum ,a tak wogule to ciekawe kto cwaniakuje.Ty poprostu wszystkich zawsze wyzywasz a jak cos sie z toba dzieje to nie wiesz za co.I ja ci nie grozilem tylko informowalem,bo swoim zachowaniem prosisz sie o kalectwo.A tak pozatym on robil ta postac ponad pul roku bo malo sam wiesz ze malo moze przed pc siedziec.

@kaczyex

on mial ~350k chyba

@Vormencik

Dobrze to ujoles :)

avenger
14-07-2005, 13:30
Tamoo myslał , że zabłyśnie , a tu go teraz każdy chce na*******ic :) .Wie, że żle sie zachowal (za to hunted na rl :D ) i teraz nic nie pisze na forum bo niechce z siebie robic większej cioty 8o

siwy z julery
14-07-2005, 16:12
boze co za frajer jak ja hakuje ludzi to ich nie rokuje i mama nadzieje ze se popkuje albo porobie se runy ... Zal mi tego .... X(

rEgIlX
14-07-2005, 19:11
Jedna sprawa...Mam pytanie jak do haka doszło?
Jeśli keyloger to błąd leży po stronie zhackowanego...
To że ktoś hackuje to jego problem...nie ma się tu czym chwalić...
Ale skoro zhackowal dzięki keylogerowi to rook to dobry pomysł :P

A ja chetnie podam adress jak ktoś chce...już długo żadnego solo nie było :D

@@
Swoją drogo rookowanie to hamstwo...a jaką regułą toczy się ta gierka?!
1.Hamstwo plax
2.Hamstwo plax
3.PA
4.Hamstwo plax
Więc co tu się czepiać o hamstwo?!
------
Tabasugu Brother
Morgana
43lvl
15lvl
77/60

Ice Paladyn
14-07-2005, 19:19
Jedna sprawa...Mam pytanie jak do haka doszło?
Jeśli keyloger to błąd leży po stronie zhackowanego...
To że ktoś hackuje to jego problem...nie ma się tu czym chwalić...
Ale skoro zhackowal dzięki keylogerowi to rook to dobry pomysł :P

A ja chetnie podam adress jak ktoś chce...już długo żadnego solo nie było :D

@@
Swoją drogo rookowanie to hamstwo...a jaką regułą toczy się ta gierka?!
1.Hamstwo plax
2.Hamstwo plax
3.PA
4.Hamstwo plax
Więc co tu się czepiać o hamstwo?!
------
Tabasugu Brother
Morgana
43lvl
15lvl
77/60

Dla noob(ków) regułą tej gry jest hamsto.Jeśli to keylog. to wina jest tego hamka co dał go i rook. to raczej zły pomysł ,ale jak noob to woli zepsuć pół roku pracy.

Delarev
14-07-2005, 20:15
nie jestem pierwszy z takim zamiarem... za***albym mu taką piąche w pysk, że by sie na betonie rozmazał a swoją drogą to mam programy do hackowania i wierzcie mi lub nie, że to nie keyloggery tylko profesjonalne programiki napisane przeze mnie i przez moich kumpli ale nikogo w życiu nie zhackowałem!!! a jak kumpel mnie prosił żebym mu zhackował bohy to mu wy*******iłem w pysk i przy mnie w dp c-seta 8 levelowym newbie rozdał :evul: a jak sie dowiedziałem że inny koleś co mieszka piętro wyżej hackuje to poszedłem z nim na IV piętro i go straszyłem że go wywale przez okno. TAK SIE ROBI Z HACKERAMI!!!!

P.S.
programiki mi są potrzebne do wbijania sie na kompy baz danych np. polcji itp.

mackoof
14-07-2005, 20:19
Po prostu szkoda słow ... Czy wy wszyscy ktorzy uwazacie hack za cos normalnego, jestescie normalni >? nie sadze ... Jesli lubicie krasc ( TAK! krasc bo to nic innego jak zlodziejstwo ... i jaker IMO jest zwyklym Zlodziejem ...) w tibii ... to co w RL ...? Mowicie ze jesli koles mial keylogera to sam sie prosil o hacka ... a jesli w RL jakis kolo zostawi otwarty sklep ... to znaczy ze mozesz wejsc i okrasc ? jak tak to nie chce wiedziec gdzie zmieza dzisiejsza mlodziez... sam mam 16 lat ... ale widze ze wiekszosc z was jest mlodsza ... A pozniej sie dziwic ze Cudoziemcy na slowo POLAK ... krzycza THIEF ! ... OMG ... i taka nam wyrabiacie renome ... polak = noob = hacker ... widac tego chcecie ... Ciekawe czy byscie sie tak cieszyli jakby waszej rodzince ktos za***al Samochod ... bo zapomnieliscie przypadkiem zamknac ... powodzenia chlopcy... Jak czytam co mowicie to tylko plakac ... N/c ...

Aldi Virax
14-07-2005, 20:24
To jest poprostu hamstwo.

mackoof
14-07-2005, 20:30
nie jestem pierwszy z takim zamiarem... za***albym mu taką piąche w pysk, że by sie na betonie rozmazał a swoją drogą to mam programy do hackowania i wierzcie mi lub nie, że to nie keyloggery tylko profesjonalne programiki napisane przeze mnie i przez moich kumpli ale nikogo w życiu nie zhackowałem!!! a jak kumpel mnie prosił żebym mu zhackował bohy to mu wy*******iłem w pysk i przy mnie w dp c-seta 8 levelowym newbie rozdał :evul: a jak sie dowiedziałem że inny koleś co mieszka piętro wyżej hackuje to poszedłem z nim na IV piętro i go straszyłem że go wywale przez okno. TAK SIE ROBI Z HACKERAMI!!!!

P.S.

Stary ... wez ty nie cfaniakuj znowu ... kazdy tak moze ... ale czy w tym sztuka ? CZy jestes lysym dresem zawsze z pałką w rece? wy wszyscy byscie tylko kolesiowi natluki ... a co to pomoze ... ehh jak wszyscy beda tylko krasc i Bic ... itp ... to Swietlana przyszlosc przed nami ... juz niedlugo BR=PL ... dla niektorych chyba juz ...
@up
Nie hamstwo ... tylko zlodziejstwo ... nazywajmy rzeczy po imieniu ... a ten kolo co zamiesci ten filmik ... ban na forum bylby mile widziany prawda ? jak sie koles tym chwali ... jak chcesz wypad na tibia.org...

avenger
14-07-2005, 20:50
Nie Dalerev tu cfanikuje tylko ty. Takiego powinno sie na*******ac i patrzyc czy zyje.I pytasz się co to pomoże. Poczuje sie ulge B)

Kaczyex
14-07-2005, 21:59
Ave ma racje!!!
Osobie tak ograniaczonej nie da sie tego inaczej wytłumaczyć! Ziomek, ktory bez zastanowienia niszczy owoce długiej pracy kolegi z podwórka musi być debilem X( . Nie wiem jaki bym musial pretekst, zeby UKRAŚĆ kumplowi ponad 300zł. Dla nie nie ma różnicy czy wszedł by mu na chate i zabrał z portfela tą kase czy ukradl mu to w Tibii.
KASA TO KASA!!!
Dzień sądu nadchodzi! :evul:

mackoof
14-07-2005, 22:47
No niech wam bedzie ... oklepcie go :\ ale .... a mniejsza z tym i tak niczego niewytlumacze :) ... ale hacking jest karalny ( co prawda moze nie taki, w tibii ... chociaz to tez naruszenie danych prywatnych itd... ) jak kazde inne przestepstwo ... jest to zwykla kradziez,wandalizm ( niszczenie danych ) itd ... takze kolego poczuj sie jak przestepca ... z takimi Cie trzeba rownac zlodzieju ... takze chwalcie sie dalej "hAkErY z łosiedla" chwalcie sie dalej ...

Kaczyex
14-07-2005, 22:53
"hAkErY z łosiedla"
My na nich mowimy "ULICZNI HAKIERZY" ;) .

mackoof
14-07-2005, 23:02
My na nich mowimy "ULICZNI HAKIERZY" ;) .
Hah ... o wlasnie hakier ... :) bo haker to on jak z koziej dupy trabka :) on tylko strzela na lewo i prawo noobami :) a wychodze z zalozenia ze taki koles musi nim sam byc :| ? iMO :P

BOtter
15-07-2005, 11:30
Taki mały szczegół:
Ave na tym hacku stracił ponad 300K i to nie sš wałki, bo 2 dni wczeœniej byłem u niego na chacie i widziałem jego EQ i kase :( .

PS.

Można dostać Bana w Tibi, ale nikt mnie nie zatrzyma na RL :evul: .

Ech sam dostałem bana za to że grozilem typkowi na rl ze ma w******* :p

Komandos
15-07-2005, 12:50
Heh, juz 6 stron gadania, wyzywania sie itp. troche mniej gadania, a wiecej czynow ok?
mam nadzieje ze szybko sie doczekam(-y) foty obitej mordy hakera czy kogo tam jeszcze chcecie bic, no bo chyba tyle pisania nie pojdzie na marne?

Darth Ryba
24-08-2005, 03:20
Mojego kumpla hakną jego sąsiad o 2 lata młodszy to dostał takiego szota że mu ząb wypadł :D :D .

Heheh moj qmpel z rl haknal kolesia ktorego dopiero poznal. Na drugi dzien przyszedl z bratem i tak dostal ze szczeke mial zlamana (on mial 10 lat :D )

Kozi Hetfield
24-08-2005, 03:44
Panom hakerom mówimy nie... sam bym cie udupił jakbym grał na twojim servie..nawet by minie było żal red skulla ^^ .
Idź sobie zwal do kibla bo twój kumpel kogos tak zhakował

-=Timon=-
31-12-2005, 13:43
omg.. co wy nooby jestescie.. -.-`
Kaczy my juz sie spotkalismy na rl i co?? pobiles mnie? :(( uuu boje sie ciebie prosze nie bij mnie :>
Tomula taki kozak jest na forum a spotkamy sie na klatuwie to sie penia..
idzie przy scianie i sie boi spojzec haha
mmm.. szkoda slow tutaj na to musze pogadac z wami wszystkimi tak oko w oko..
Ja z moimi kumplami i wy :))
Pogadamy sobie.. na***iemy was i zostawimy w lesie
Tomula juz wie jak to jest dostac od mojego RL BRO XDDDDDDDD
wiec strzezcie sie
a wy Fingery to macie ostro "fajne" nicki :>
co tu duzo gadac?
DZIEKI ZA 300K PRZYDALO SIE ;**
papa ;*
i jeszcze jedno:
8======> ( ) ( )

Marcisz
31-12-2005, 14:26
Niepisane prawo "prawdziewgo hackera " itemy rzecz zdobyta postac rzecz zrobiona

Arlexxx
13-04-2006, 18:01
Moim zdaniem zhackowanie i zbicie lvl do 1 jest po prostu bezsensem zamias wziac mu zabrac wszystko to po co kazac mu sie meczyc od nowa z wbijaniem lvl to lepiej juz wziasc sobie ta postac:p

Olorion.
13-04-2006, 18:07
Moim zdaniem zhackowanie i zbicie lvl do 1 jest po prostu bezsensem zamias wziac mu zabrac wszystko to po co kazac mu sie meczyc od nowa z wbijaniem lvl to lepiej juz wziasc sobie ta postac:p

fkin' noob

Granteon
13-04-2006, 18:11

Umiesz czytac? Tam pisze, ze jego kumpel schakowal ta postac, wiec skad wiesz czy on "potrafi tylko psuc postacie"? -.-

Tarny
14-04-2006, 11:28
Echh.. jaker IMO jest zwyklym Zlodziejem ...)

To lamer jest zwykłym złodziejem, nie hacker. Jeśli nazywasz hackera złodziejem to równie dobrze możesz tak nazwać kogoś wykształconego.
Natomiast zgadzam się z Tobą w kwestii, że pobicie go i tak nic nie da. A w pewnym sensie staniecie się tacy jak on? Zwalczać nienawiść nienawiścią to jak głową o mur. Pewnie większość z Was "oleje" to co tutaj pisze bo nikt z młodych nie lubi pouczania. To głównie przez takich jak Wy zdanie o nas jest żałosne, przed kim Wy chcecie sie popisać? Wszyscy myślicie, że jesteście kimś jak komuś dołożycie? Jesli tak to gratuluje podejścia i szkoda mi tylko że jesteście z mojego kraju.

Ale się zbłaźniłeś. Minęły czasy, kiedy się gada i wychwala a jest to odwrotnie proporcjonalne do prawdy. Sądząc po Twojej wypowiedzi śmiem wątpić, czy napisałbyś programik nazywany "hello world".

Zawsze wygrywa...jak nie na meczu to po...

No tak, jesteś jedną z tych osób, które muszą się dowartościować w taki sposób. :) Nic tylko współczuć.

Nie żebym bronił tego, kto to zrobił, ale takie zastraszanie jest moim zdaniem na niższym poziomie niż zrookowanie jakiejkolwiek postaci (nawet 500lvl).

Jeśli którykolwiek z Was to przemyśli to będzie dobrze.

Wyborowy
14-04-2006, 11:46
eee...to jest żałosne ;/
hacknąć kogoś i jeszcze się chwalić? nie masz czym szpanować -.-
naucz się szanowac trud czyjejś pracy ;/

Zgadzam sie z toba ;]

A ty moze bys zaczol sie chwalic nie tym ze kogos hacknoles czy twoj kumpel tylko tym co sam zrobiles swojim charem. Tylko takie nooby co sami nie potrafia wytyrac chara tak robia. NARA NABIE

evilKRIK
14-04-2006, 11:57
omg.. co wy nooby jestescie.. -.-`
Kaczy my juz sie spotkalismy na rl i co?? pobiles mnie? :(( uuu boje sie ciebie prosze nie bij mnie :>
Tomula taki kozak jest na forum a spotkamy sie na klatuwie to sie penia..
idzie przy scianie i sie boi spojzec haha
mmm.. szkoda slow tutaj na to musze pogadac z wami wszystkimi tak oko w oko..
Ja z moimi kumplami i wy :))
Pogadamy sobie.. na***iemy was i zostawimy w lesie
Tomula juz wie jak to jest dostac od mojego RL BRO XDDDDDDDD
wiec strzezcie sie
a wy Fingery to macie ostro "fajne" nicki :>
co tu duzo gadac?
DZIEKI ZA 300K PRZYDALO SIE ;**
papa ;*
i jeszcze jedno:
8======> ( ) ( )
A pamietasz jak twój brat prosił zeby mi lache stawiać? gej jeden! Wtedy co ciebie twój stary posuwał;p Lejcie gnoja, a jak brat bedzie miał coś do was to lejcie go mocniej, aż brat sie odwali i wyjdzie ze wy dostaniecie 3x a q-taz bedzie na intensywnej
ps.czuje bana ale sory nie wytrzymałem napięcia, Mody uwzględnijcie ze to prowokajca

Tank26
05-08-2006, 15:08
A pamietasz jak twój brat prosił zeby mi lache stawiać? gej jeden! Wtedy co ciebie twój stary posuwał;p Lejcie gnoja, a jak brat bedzie miał coś do was to lejcie go mocniej, aż brat sie odwali i wyjdzie ze wy dostaniecie 3x a q-taz bedzie na intensywnej
ps.czuje bana ale sory nie wytrzymałem napięcia, Mody uwzględnijcie ze to prowokajca

Jestem szanowna dzieciarnio dwa razy starszy od was...
Groźby, wyzywanie, obrzydliwe texty...

A gdzie jest moderator ?
Jak pojawił sie wątek o OTSie to był zamknięty w 3minuty... A to ?

Izull
05-08-2006, 21:31
HAHAH nie no polewke mam niezła z was bezz kitu. Kilka 16 latków ma zamiar najebać jednego 14 latka. Gartuluje wam po prostu odwagi i męstwa. Będziecie mieli rzeczywiście radoche z tego ze mu najebaliście w 3-4. Tak wogóle to gdzie wy chodzicie do gim i liceów. Ja chodziłem do gim 2. Teraz nie powiem :D:D To chce to zobaczyć jak go klepiecie w 10 na jednego :D

Gloom Drag
05-08-2006, 21:35
Hmm takich ludzi co go zhakowli trzeba omijac,jejku zabrac itemy to malo?
jeju co za ludze jeba***e ZAL MI TAKOCH CO HAKUJA "wy hakrzy stara was nie kocha "

Diamonic
05-08-2006, 21:44
SiEmA !!

P.S

Fingererror to ja ,powtórze słowa Westa podaj adres to zobaczymy czy bedziesz tak sie rzucal , masz 13 lat zszedlbys chyba na jedna tubke i tak btw wiesz co oznacza słowo "noob"? :(

Podbijcie do mnie twardziele, dostaniecie taki wpierdol, że nie będziecie w stanie wrócić do domu, nienawidzę takich skurwysynów na necie twardziel, na rlu włazi silniejszym w dupe, pierdolone "twardziele". Chcecie się nie wypłacić z kuracji? Wbijajcie i wam to załatwię.

Straznik Monopolowego
05-08-2006, 22:33
Up: Podbij do mnie cfaniaczku to ci zrobi to samo co z pudzianem ,rokim tajsonem,golotom, i z mojom babciom

Stary prosze....

Po co odswiezacie ten temat idiocie?!