Pokaż pełną wersje : Fajne itemy na rooku
Hot Dogg
13-07-2005, 11:07
http://www.faketibia.republika.pl/ice%20rapier%20i%20great%20axe%20na%20rooku.jpg no comments
no comments
Dokładnie.
Naprawdę fake'i z cyklu "supah itanz on rockgard pls" potrafią już nieziemsko znudzić. Poza tym, ten axe jest chyba zamały, nie? Wklejałeś go ze sprite'ów?
No ale zrób następnym razem może cos bardziej złożonego, a możliwe, że wyjdzie coś fajnego.
Hot Dogg
13-07-2005, 11:15
to co mam zrobic ja sie dwa orc spearmany pieprza za pomoca spearow??
n/c to popatrz na inne faeki! zrob jakies story czy cos...
małe te itemki........ taki słaby ten fake
Ty to nazywasz fake?
Zobacz jakieś inne i siucz :) :P
Aja proponuje rimejk tematu z Fejk EQ bo to już nudne sie robi
Maciosek
13-07-2005, 12:04
Chyba jestem niewidomy... -.- B)
Task Roxel of fortera
13-07-2005, 13:25
Ja bym tego fake'm nie nazwał... on poprostu zrobił kaszane ze zwykłego screena... :P
ty na serio czy se jaja robisz?
jak z koziej dupy trąbka :p
@up: zgadzam się :D
@topic: O kurde! Co to ma być? Twój drugi (albo pierwszy nie wnikam w szczegóły) fake który zaśmieca to forum... Pierwszy to ten z mini demonem... dno dna ice rapier troche zamaly chyba? Na dodatek SSa zrobiłeś jak w tibi była noc i troche razi w oczy taki błyszczący ice rapier...
~~pozdro
Dla mnie to zaśmiecanie forum, taki temat z jednym fejkiem<jak możno to tak nawac:P>, rozumiem ze zaczynasz ale to jakos malo interesujac, prawie zero inwencji twórczej, a wykonanie... po pijaku bym sie nie zorientowal ze cos nie tak :P
Pozwul że zacytuje samego ciebie "no coments!"
Marcin of shadow
14-07-2005, 19:43
GZ GZ GZ GZ GZ GZ GZ (razy 999999999)!!!!!!!!!!11111
AlE kul fejk surer takjego to w rzcu nei widzialom rub wiencej plx plx plx!!!!111
To chciales uslyszec??
A tak serio do to n/c tak jak powiedziales
(bledy zrobione celowo)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.