zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tajemnica Thais...

Kieru
13-07-2005, 11:46
Któregoś pięknego dnia nudziło mi się. Nie miałem co do roboty, więc chodziłem po różnych zadupiach Thais w poszukiwaniu lootbagów lub afk. Natknąłem się na Zamek Króla Tibianusa III(:P) Wszedłem do środka. Są tam 2dwie fajne komnaty: jedna z royal helmetem, druga nieco wyrzej z tajemniczym gościem. Oby dwa salony mają zamknięte drzwi. Podszedłem do króla Tibianusa w celu dowiedzenia się czegoś o royal helmecie. Oto moja rozmowa(po Hail King i Quest):

11:10 Kieru: Rewards
11:11 King Tibianus: Well, if you want a reward, go on a quest to bring me Excalibug!
11:12 Kieru: Excalibug
11:12 King Tibianus: It's the sword of the kings. If you could return this weapon to me I would reward you beyond your dreams.

Zairytowany tym że nie moge wyciągnąc więcej informacji poszedłem dalej. Jeśli jest to miecz lub jakakolwiek broń musi o niej wiedzieć inny NPC zajmujący się handlem. Poszedłem do sklepu Sam'a (NPC-a od broni)(po Hi):
11:21 Kieru: Excalibug
11:22 Sam: It is rumoured to be a weapon beyond mortal craftsmanship.
I to tyle. A teraz mam prośbę do tych którzy wiedzą cokolwiek na ten temat. Bardzo bym prosił aby pisali. :D THX

Knight Simon Dark lord
13-07-2005, 12:22
http://forum.tibia.pl/search.php?
tutaj masz wszystko co potrzebujesz
poszukaj w dziale o broniach jest temat na temat tego miecza użyj linka którego ci dałem i znajdź i przy okazji naucz się edytować posty
co do linku to nie moja wina że się złapałeś ale dużo ludzi je ma więc i nie bluzgaj bo bo możesz dostać punkty karne

p.s użyj opcji szukaj której dałem link powyżej

Kieru
13-07-2005, 13:04
......... za dużo to mi nie pomogłeś.......... :confused:

OK może przesadziłem ale PLX LUDZIE NIE DAWAJCIE LINKÓW typu:(kliknij tu a dowiesz się jak możesz wykorzystać fajnego buga w tibii do zarobienia dużej kasy )Ja szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie dotyczące TIBII a nie jakiegoś badziewia the crims...ŻAŁOSNE!!! X(

pelikanus
14-07-2005, 02:16
Omg przestan jeczec. Jak chce moge se wsadzic do commenta i 60 takich linkow i mozesz mi naskoczyc. Jak nie pasi to jest taka fajna metoda - nie klikaj.

Kieru
14-07-2005, 11:59
Omg przestan jeczec. Jak chce moge se wsadzic do commenta i 60 takich linkow i mozesz mi naskoczyc. Jak nie pasi to jest taka fajna metoda - nie klikaj.
Jesteś leszcz zasrany i tyle... penis ci w odbyt

pelikanus
14-07-2005, 22:29
A ty sie zachowujesz jak pan drechu z pod budki z piwem ,,Madrzejszy ode mnie to jakis mutant i dewiant spoleczny".

Lesara2
14-07-2005, 22:35
weście jak chcecie sie obrzucać mięsem to nie tutaj

pelikanus
14-07-2005, 23:39
Po pierwsze primo to on zaczal.
Po drugie primo to sie nie mieszaj.

Knight Simon Dark lord
15-07-2005, 08:54
bardzo prosze modka o zamknięcie tematu.