PDA

Pokaż pełn± wersje : Problem

Radello
28-03-2004, 14:23
siemka mam takie maly problem.... gdy odpalam tibie w windowsie Xp to mi sie komp restartuje i nie wiem jaka jest tego przyczyna?? prosze o szybka odpowiedz z gory THX

Jagger
28-03-2004, 15:28
wszystko wskazuje na to, ze masz jakiegos wirusa na kompie, prawdopodobnie ms_blaster, ale nie jestem do konca pewny. Sproboj zeskanowac dysk jakims dobrym anti-virem i sciagnij nakladke usuwajaca blastera z oficjalnej strony microsoftu. Jesli to nie pomoze to zawsze zostaje reinstalacja tibii lub systemu. :)

kotomaniak
28-03-2004, 17:07
To raczej nie mblaster. Mialem go i nie restartowal kompa po odpaleniu tibii ale co jaki¶ czas go wyłanczał (dawał 60 sec na zamknięcie all). Możliwe że to jaki¶ bug systemu. Sam mam win XP i nic takiego mi sie od mblasta nie dzialo.

Radello
28-03-2004, 17:21
Dzieki za rady... ale chyba nic innego mi nie zostalo, tylko format i jeszcze raz winstaluje windowsa ale tym razem wina 98 on i tak jest najlepszy.. pa

rowerek33
28-03-2004, 20:17
Jak Ci sie uda z Xp na 98 to daj znać.

Czkowron
29-03-2004, 21:03
Mialem podobny problem gdy odpałałem jak±kolwiek grę to komp mi sie czasami sam restartował.Prawdopodbnie możesz mieć ajkies twz.Bad blocki na dysku.Przeskanuj sobie dysk jakim¶ Norton System Works , albo zwykłym systemowym defragmentatorem i sparwdx czy nie masz bad blocków :) .Jezeli masz to pomoże jedynie wizyta w serwisie.