Pokaż pełną wersje : Paladyn vs. Sorc
Pewnego dnia przechodzę koło dwarf bridge idę idę i widzę jak dwóch kolesi się nawala , wreszcie trochę przystanęli patrze na nich jeden sorcerer 26 lvl a drugi paladyn 46 lvl (używał SD)
To przykrę ale wygrał Sorcerer.
Sam gram pallem i czuje ogromny respekt do przechodzących koło mnie sorców.
Koledzy Paladyni czy naprawdę Sorcerer zawsze będzie od nas lepszy ? :(
Jaki jest sposób aby ich pokonać :/
Murzyn barbarzynca
13-07-2005, 16:53
wystarczy ze bedziesz mial dobre skille i duzo uhow a i bolty :P i biegaj w kulko tak zeby mu bylo ciezko trafic z SD =]
chyba ze uzywa macro...
wystarczy ze bedziesz mial dobre skille i duzo uhow a i bolty :P i biegaj w kulko tak zeby mu bylo ciezko trafic z SD =]
chyba ze uzywa macro...
Paladyn o ile się nie myle miał skille 78/51
Sorcerer około 45 mlvl
Obaj mieli bardzo dużo uhów ale paladyn się nie zdążył uhnać a ten SD
i po paladynie.
Sdki w grze dołują czyż nie :(
No nie wiem gdyby tak sorc był najlepszy to by wszyscy byli sorcami jka znam ludzi.Ciągle widzę sorców na 15+ z białą czachą i go nie biją bo SD się boją :(:(:(
Paladyn o ile się nie myle miał skille 78/51
Sorcerer około 45 mlvl
Obaj mieli bardzo dużo uhów ale paladyn się nie zdążył uhnać a ten SD
i po paladynie.
Sdki w grze dołują czyż nie :(
Paladyn na tym lvlu ma 565 hp, uha sie za dobre 340hp~, a sorc na tym lvlu bije z SD srednio 120 -130. Pal musial byc duuuuzym kaleczniakiem jezeli "nie zdazyl" sie uhnac.
Sorc staje sie naprawde potezny na 40lvlu i 50mlvu gdy juz UE zadaje calkiem spore obrazenia ~300+
@up No tak, sorc na 15 lvlu sieje spustoszenie, te sdki siegające 75hp moga powalic z nog hlvla.
Grundos'clubbaser
13-07-2005, 18:16
Nie oto chodzi, jak sorc wezmię cię z zaskoczenia, to ktoś się będzie bronił? Będzie wiał w popłochu, albo padniesz odrazu bo nie zdążysz nawet wycelować uhem na siebie.(znam takie przypadki, np. desert quest, koleś jako sorc pomaga w party, potem pare celnych sd, i baj baj amigo).
jak taki lvl mógł przegrć z takim no to ten pall miał chyba skile 50/50 albo sam nie wiem co jak bym był tym pallem to bym wygrał z łatwością no chyba, że ten sorc miał 100 lvl mag --.-- 8o
dwa warianty -
- postac kupiona, wlasciciel nie umie sie uhac w biegu
- lag, uh nie wszedl a palek oszczedzajac uhy uzywal ich dopiero na niskim poziomie hp
Pewnego dnia przechodzę koło dwarf bridge idę idę i widzę jak dwóch kolesi się nawala , wreszcie trochę przystanęli patrze na nich jeden sorcerer 26 lvl a drugi paladyn 46 lvl (używał SD)
Nie ma sposobu trzeba miec tylko dobrego neta :p i dobrze wladac runami (przedewszsytkim)
Gram Palkiem i walczylem z masterem o 3 lvl mniejsze.... wygralem ale pare razy bylo ciezko 8o nie raz mnie zjechal do reda a on padl przez kick neta!
i gdyby tego niebylo bym ta walke przegral bo 1 uh mi zostal....(a moglismy max bp) (ja zawsze czulem/czuje i bede czuc respect do sorcow)
i niezdziw sie ze Sorc wygral....
"Nawet najokrutniejsza bestia ma w obie odrobine litosci. ja tej litosci nie mam wiec nie jestem bestia" :cup:
jak taki lvl mógł przegrć z takim no to ten pall miał chyba skile 50/50 albo sam nie wiem co jak bym był tym pallem to bym wygrał z łatwością no chyba, że ten sorc miał 100 lvl mag --.-- 8o
Paladyn miał czache , czyli go pierwszy atakował , natomiast mylisz się pall dawał hity po 50+ był doświadczonym graczem , sorc dawał mu hity koło 150+ o ile dobrze pamiętam pall już potem się tylko ratował biegając UP/DOWN na moście , wiedział , że nie ma szans :/
A ty nie bądź taki cwany jakbyś zobaczył tego sorca to tak byś spier*****
że 10 GSów by cię nie trapnęło. :D
Co do tego sorca pall uciekał na skos na boki on prawie cały czas trafiał (pall miał bohy i utani hura) niewiem jaką koleś ma wyrobioną rękę , żeby tak trafiać i napewno wogóle nie miał lagów :P
Podziwiam go :) był albo Brazylijczykiem albo Szwedem sądząc po napisie gildii , niestety tego już nie zapamiętałem :P
Aigani Max Wielki
13-07-2005, 20:56
Sorc jest troche denerwujocy, szybko nabija mlvl i tak nabija sobie na 9lvl
15mlvl kupuje sd i jest silniejszy od palkow. Sam kiedys bilem takiego pk,
bylem palem 12lvl a tamten sorciem na 9, ja bilem z kuszy i zanim go zlalem
chociaz do zultej on zdozyl juz uzyc 2 sd i musialem zwiewac.
Moze powiecie ze gdybym duzo palem trenil to bym go rozwalil, ale ile trwa
wytrenowanie duzego skilla a ile mlvl :( .
<*** na ziemie>
Palek padł bo miał za mało uhów/dostał freeza/kickneło go/jest idiota/cokolwiek innego (niepotrzebne skreślić)
Sorc bez przewagi lvlowej palkowi może naskoczyć bo musiałby walić więcej niż palek się uha żeby go wykończyć bez problemu (tylko teoretycznie). Jeżeli sorc posiada Ue sprawa jest nieco uproszczona. Ogólnie największe znaczenie mają umiejętności PvP graczy.
a ja sadze ze ktos sobie cos wyimaginowal, pall przy skillach 80 moze walnac ~60 w nagiego czlowieka, powiedzmy ze okolo ~40 w tego sorca, z sd przy 15 mlvl rzadko przekracza 100 na 46 lvl, przyjimijmy ze gdzies tyle walil, na 46 lvl pall ma 570hp, sorc na 26 lvl z 45 mlvl wali srednio 130 <moze wiecej moze mniej> wiec pall spokojnie mogl sie uhac przy 200hp. Pall byl z bohami i utani hur tak? hmm jego szybkosc wynosila 418 raw, natomiast tego sorca 270 raw, czyli palek mogl mu spokojnie s*******ic, i biorac pod uwage ze sorc nie uzywal aimbota or slt, to pall ma duza przewage, nawet gdyby sorc mial ue to i tak spokojnie pal by wyrobil, poniewaz istnieje cos takiego jas exhausted.
W swietle powyzszych argumentow uwazam ze ktos cos sobie wyimaginowal, bo na 46 nie mozna byc takim downem zeby dac sie zabic bez rzandego trapa 26 lvl, btw moglbys dac imiona zeby to uwairygodnic.
Parapsyhol
14-07-2005, 09:10
Jeśli gracz grający sorcem będzie słaby w PvP (tzn. nie umie celować runami, ma słaby refleks) to nawet highlvl mag przegra.
Marudzicie że sorci na tym samym levelu co paladyn wygrywają w PvP. No tak, ale kosztem długiego siedzenia i robienia tych SDków. Taki palek kupi se w sklepie pare boltów, a mag musi siedzieć i robić godzinami te głupie runy.
A i nie ma profesji idealnej, paladyn jest dobry do szybkiego expienia, czarodzieje dobrzy w PvP. Każda profesja inna, grajcie tą która się wam podoba, a nie marudzić, że sorc jest lepszy od paladyna, bo żadna postać nie jest idealna.
jak kazdy wie sila magiiu sorka zalezy od jego mlvlu. ja aby przejsc z 30 na 40 mlvl musze grac przez 31dni po 6 godzin ciagle spalajac mane, a to jest 30% sly magii wiecej. Czasem trzeba miec cierpliwosci aby grac magiem
Ten koles cos tu kituje pewnie nie byo zadnej takiej sytuacji albo palek nie umial grac a jak ja bym mial takiego pala to bym przed sd napewno nie uciekal bo wystarczy po skosie i uhy a sorc padnie a ten mowi ze mial utabi hur i ohy oki podaj jego nazwe zobaczy czy ma pacca i kto go zabil TEMAT DO ZAMKNIECIA
Sorc miał macro.. + 45~mlvl wiec taki pallek to niewiele zdziała w takiej sytuacji... Wystarczy ze takiemu pallkowi sie sknczą uhy lub ma więkrzego laga to po pallu..
Farix Zais
14-07-2005, 15:29
a ja sadze ze ktos sobie cos wyimaginowal, pall przy skillach 80 moze walnac ~60 w nagiego czlowieka, powiedzmy ze okolo ~40 w tego sorca
Czlowieku chyba nigdy nie grales Paladinem!? Ze skillami 80 w discie to moze chyba walnac za 80 w czlowieka z eq. Ja walilem swoim ze skillem 62 w knighta na 13 i hity leciala po 60 ;)
@TOPIC
Uwazam, ze w takich walkach najwieksze znaczenie ma umiejetnosci gracza, no bo co ci da lvl, mlvl, skille jak sie nie umie grac?
Ja sie sorcow, nie boje, chyba ze moja o 10 lvl wyzszy ode mnie :p
Kazda profesja jest dobra, tylko trzeba umiec nia grac
Sozemego
14-07-2005, 15:40
jak dla mnie to ten palek sie posral w gacie, ze go bil ten sorc i zapomnial sie uhac. w gre wchodzi tez kick czy inna przeszkoda, inaczej NIE MA SZANS ZEBY GO ZABIL...
Czlowieku chyba nigdy nie grales Paladinem!? Ze skillami 80 w discie to moze chyba walnac za 80 w czlowieka z eq. Ja walilem swoim ze skillem 62 w knighta na 13 i hity leciala po 60 ;)
@TOPIC
Uwazam, ze w takich walkach najwieksze znaczenie ma umiejetnosci gracza, no bo co ci da lvl, mlvl, skille jak sie nie umie grac?
Ja sie sorcow, nie boje, chyba ze moja o 10 lvl wyzszy ode mnie :p
Kazda profesja jest dobra, tylko trzeba umiec nia grac
mistrzu przeczytaj sobie moj podpis i teraz sie zastanow kto ma racje? aha fakt zapomnialem napisac >> myth'xas royal paladin
Farix Zais
14-07-2005, 17:34
@De'sH
No dobra, moze i grasz paladinem, ale ja i tak twierdze ze ze skillami 60 to napewno best hit na playerze nie wynosi 40!
Your Maximum Damage with bolts: 120
dane www.tibianlibrary.com
Chcesz sie zalozyc? ...
Farix Zais
14-07-2005, 20:03
@UP
Tak, bede sie zakladal z gosciem z forum. :D
Ja dobrze pamietam jakie hity walilem! A poza tym to troche dziwne, ze paladin ze skillem 80 to wali 40 w playera! ;)
Parapsyhol
14-07-2005, 20:11
Kalkulatory są głupie, mylą się, a jeżeli już 120 to w gołego człowieka, a każdy ma jakąś tam zbroje na sobie co znacznie redukuje obrażenia.
Kalkulatory są głupie, mylą się, a jeżeli już 120 to w gołego człowieka, a każdy ma jakąś tam zbroje na sobie co znacznie redukuje obrażenia.
120 w potwora = 60 w czlowieka wiem ze zbroja redukuje ale na 26 lvl sorc nie nosi az tak super eq...
@2xup. ta bede sie zakladal bo wiem ze mam racje...
Farix Zais
14-07-2005, 21:18
Wiesz, nie bede sie z Toba klucil, poniewaz jutro wyjezdzam i nie chce sobie psuc tego pieknego dnia ;)
Tak, masz racje zalozmy sie, jesli wygrasz przeleje ci pieniadze na konto :D :baby:
dowcipny jestes wiesz? powiem ci ze nawet bardzo... wiem ile walilem palkiem jak nizszy lvl mialem i skille, i pamietam jak sie cieszylem z kolejnych besthitow...
Chłopcy sorc też miał bohy i do tego utani gran hur magic lvl też miał dobry ^^ walił w niego 150 + jednak to paladyn miał skulla czyli się zaczął ^^
nicków niestety nie pamiętam to było z miesiąc temu.
Ja waliłem palem przy skillu 65 dista w knajta który miał full defence shielding 50 co mnie nie atakował i miał plate set dark helmet serpent sword
plate legs to waliłem z arrows po 30 + i mi nie wmawiajcie , że ściemniam jak chcecie się bluzkać to wypad stąd jak nie wierzycie :p
Death'arrow
19-07-2005, 09:31
Ja tam bym odrazu uciekł aby otworzyć wszystkie BP z UH i SD, zaladowal kusze beltami i pobiegl lukiem aby zaatakowac. Radzil bym nie wracac tym samym miejscem co sie ucieklo, moze uda sie troche zmylic przeciwnika... ;) Jak juz widzimy ofiare kazemy palkowi atakowac jo i sami biegamy jak najdalej od niej i staramy sie aby od BP SD musial myszko przejechac polowe ekranu do nas. :D Najlepiej kliknoc na UH use i wcelowac w siebie i nie ruszac myszka. Jak bedzie red HP o UH i nastepny. A SD radze uzywać przy dobijaniu albo gdy konczo sie powoli UHy, albo uzywac beltow, SD tylko wtedy trzeba uwazac na UHy bo mozna nie zdozyc. 8o
EDIT: Nie na temat ale co tam, ej skod wy bierzecie takie beka awatarki? Ja nic nie moge znalesc! Szczegolnie podoba mi sie to piwko a raczej 2 piwka. :D
Po prostu ten pall nie był doświadczony.......A szkoda bo palle rlz
Hah :> widac ze Sorce The Best jak sie jest wypakowanym Runami po brzegi i z full mana a powiedzmy do tego jeszcze pacc...ohoho :>(10:03 You see yourself. You are a master sorcerer.) i na tym to polega.Sorca na poczatku ma sie za nic...ale jesli trochy podrosnie budzi respekt.Tobie radze podbij skills jak sie boisz :> ale nie wiem co ci to da ]:-> Mana shield Rulez i tak czy siak sorc da dyla a wszczególnosci na paccu.Sama musze sie pochwalic...kiedys na 30-35+?! lvl (MS) puscil sie za mna 100+ RP walil mnie z Sd Bolt itp.Gdyby nie skull i 300 many zwiala bym mu spokojnie, ale i tak poszlismy na kompromis ;)
http://img326.imageshack.us/img326/7644/uo02838hh.jpg
@up No tak, sorc na 15 lvlu sieje spustoszenie, te sdki siegające 75hp moga powalic z nog hlvla.
ee 11 lvl Druid z 45 mlvl ***nął w Palka na 8 lvl (chyba bez Eq)za 120+z sd, co ty na to?HMM-obrazenie wynosilo~30 gfb~50 i nie budzi respektu?
Master Knight de'Vere
19-07-2005, 13:23
Różnie mogą sie potoczyc losy pojedynku Sorc Vs Pallek. Jeśli pallek ma dobre pvp to moze spokojnie wygrać ale jeżeli byłby pojedynek 120 ms vs 120 rp to sorc wygrywa na luzie double ue po około 600 może mniej i po kłopocie.
Kumagoro
19-07-2005, 13:28
double ue po około 600 może mniej i po kłopocie.
Zapomniałeś o wyczerpaniu, w czasie gdy sorc bedzie się "ładował" pall się UHnie i strzeli 1-2 z bolta, i co wtedy? sorc pada...
@ up : z bolta to sobie moze
na pewno nie w ms 120+, prawdopodobnie z eq na poziomie mpa
generalnie bolty w pvp suxx
zależy czy gracz dobre pvp :P ja walaczylem z magiem 20lvl (im evul pk) nie trafiał mnie z fire bombow ;p dostal 4 sd kilka boltow i leza mam 35lvl palem i 15mlvl ;p tamten pal byl lama ze nie wygral mial wiencej hp powinien bic tego maga z sd beltow w ruh powinly pujsc fire bomby byl szybszy bo jak mowiles mial bohy i hura wiec powinien tak chodzic zeby sorc go nei mogl z sd centrowac
@ up : jesli chcial cie z fbombow ubic zamiast sie leczyc to marny z niego gracz
poza tym mag na 20 lev ma 250+hp, ubic go mozna byle czym, zwlaszcza jak cie probuje trafic z fbomb nie majac szans na wygrana zamiast skoncentrowac sie na leczeniu
A pamieta ktos moze jak Cachero robil test hista z UE na swoim przyjacielu, paladynie, a ten padl? Nikt sie nie spodziewal takiego efektu. To sie nazywa potega.
@up
Mogłeś zaznaczyć że to było na test serwerze bo zaraz nOObki będą się pluły...
Iron Reni
20-07-2005, 15:02
Ten pall musial niezadobrze walczyć i mial problemy z kompem itp.Możliwe że mial lagi albo coś w tym stylu :o
Koles kupił postac myslał ze jest boss bo wszyscy si go boja spotkał tam jakiegos sorca i sobie pomyslał "oo..jakis noob, popamieta mnie,ubije go, podejde do niego i mu powiem ze hunted i zaczne go lać" Podszedl pewein siebie zaczol go lac a tu nagle wielkie zdziwienie...Sorc zadaje mu hity za 120~130DMG co wysnosi około 1/4 jego HP, on mu z boltow bije marne po 30-40 i palek musi sie co chwile UH bija sie bija Palek patrzy a tu zaczyna mu brakowac UH sobie myesli o choleere co teraz, biegnie szybko do schodow i zaczyna biegac UP/DWON niestety pada, koledzy sie go pózniej pytaja co sie stało ze padnoł i znając życie powie ze miał laga i dosstacl kicka mial malo hp i go ten sorc dobił- to sie srpawdza w 50% przypadkach.
Wojtini21
22-07-2005, 12:52
Heh to słaby musialbyc ten palladyn a tak kozaczyl osobiscie zadaje ludziom hity po 60-70 i jeszcze z sd:Pmoze poradzilbym sobie z tym sorciem:D:D ;)
-----------------------------
Elysia-Palladyn-45lvl-skille 80/62-16mlev
Szalek25
22-07-2005, 15:12
Ja mam sorca , który rośnie w siłę i jestem dumny z tego , że sorcowie pokonują palów o nawet 2 razy lepszym levelu (o skilach nie wspomnę).
Bykuzplastiku
22-07-2005, 16:36
@ up : z bolta to sobie moze
na pewno nie w ms 120+, prawdopodobnie z eq na poziomie mpa
generalnie bolty w pvp suxx
BUAHAHAHHAHAHHAH
Gram na Dolerze ( e-pvp jak ktos nie wie ) i wiem jaka profesja tam wymiata. Zapewniam Cie, że nie ma lepszej profesji do pekowania niż palek. Jeżeli ktoś pekuje z " high leveli " to jest tylko i wyłącznie palkiem- no... czasami sorek sie trafi ;) ale to sporadycznie i zapewniam Cie że sorki padaja tam jak kafki... wiem, wiem beda teraz teksty typu: Ja jestem madrzejszy noobie! - ale ja na to sr** i swoje wiem :p PALEK ROX :evul:
Mati Crusher
22-07-2005, 17:54
re up : chlopcze na e-pvp nie ma co porównywac gdyz pall szybcjej lvl zdobywa a na mlvl nie chce sie nikomu stac pod dp i obczajac czy ktos nie idzie bo najlepiej mlvl robi sie na afk wiec nie mów mi ze ta i ta profesja jest lepsza bo na low lvl sorc jest najsłabsza profesja a na wyrzszych lvl jest najmocniejsza tyle ze ciezko jest ubic wysoki lvl poniewarz sorc wolno expi. Dziękuje i pozdrawiam Ps. szukam blockera na Shivierze i gram palem
[/U]
Zapewniam Cie, że nie ma lepszej profesji do pekowania niż palek
zrob sobie postac na normal-pvp, dobij z 70 dista i popros uprzejmie jakiegos rycka 30+ o test hita, nastepnie wez kartke i policz sobie ile hitow musisz w niego wladowac zanim on sie uhnie i czy masz szanse go zabic z boltow
z sorcem generalnie jest podobnie tylko hity wchodza troche mocniej ale nadal bolce sa za slabe do zabicia sredniego sorca 1v1 _bez_ uzywania run ofensywnych ( chyba ze masz palka 85+ dista i siejesz znacznie slabszego )
Jeżeli ktoś pekuje z " high leveli " to jest tylko i wyłącznie palkiem
pan pod toba rozwial twoje watpliwosci- od siebie dodam tylko tyle, ze twardych do zgryzienia knightow na enf-pvp jest malusio, logiczne ze palek wtedy ma znacznie wieksze szanse w pvp
Sam kiedys balem sie sorka potencjalnie slabszego odemnie, jak zrobil mi najazd z ue i sd to ledwo do dp zwialem, wole sie nie narzucac sorkom, nawet male lvle moga zabic wysokie, np kombo 35 lvla z uE i SD (z dobrym m lvlem)na 50 lvl palku:P
tak to prawda. wiekszosc ludzi budzi respekt do sorcow. czasem dla tego ze pallem gra sie latwiej. niby tesh uzywa runek ale sd whodzi pozno, a sorcem trzeba miec cierpliwosc do nabicia wysokiego lvl (do 27 lvl larvy/roty z lapy), dobrego cela (jesli o runki chodzi). wiec jesli widzimy sorca h lvl to wiemy ze niejest 1wszym z brzegu "mlotkiem", bo wszyskie "sorce-mlotki" odpadaja na pocztakq, a pall h lvl niemusi koniecznie (hoc oczywiscie moze) byc ostrym intelektualista. moze przecierz calutki ten swoj 60 lvl nabic wylacznie na guardach... i z tego wzgledu wiadomo ze sorc zaatakowany przez palla przez zaskoczenie moze dobrze myslec, wymyslec szybka taktyke na ciebie, ma w zanadrzu uhy i sd (przewaznie). a pall niekoniecznie. moze np trenic, niepotrzebuje duzo runek do ochrony bo mysli ze do dp dobiegnie z duza iloscia hp, wiec nawet jesli jest w ruchu sorc z dobrym zaopatrzeniem zdejmie go szybko (ue+mort hurx2).
jesli chodzi o duele tu jest juz dla sorca ciezej. pall uniesie wiecej bp uh niz sorc bp sd. wiec sorc znowu musi liczyc na swoj intelekt i zamotac palla (np udawac ze skonczyly ci sie sd i walic z hmm przez chwile, i udajesz ze niemasz many ani manasow nieuzywajac zadnych czarow spont. ani niemanasujac sie) wtedy kiedy pall mysli ze ma wygrana w kieszeni, uha sie wolniej, i kiedy ma yellow hp dostaje combo ue+mort hur/sd i koniec duela :P.
Oczywiscie to tylko moje sugestie wiec wiem ze kazdy moze myslec inaczej, ale moim zdaniem sorc jest najpotezniejsza profesja w tibii.
I wlasnie dlatego gram Sorcem :P.
nie podniecajcie sie tymi kombami sorca.Jak sorc sie bije z jakims pallem 80lv i jest nowy owner ktory jest ciota i nie wie co to uh to zapewne pall przegra,lecz ja jestem doswiadczony i jakos nie bije sei sorca UE bo dostanie z 2sd i 2 bolty po 60 i po sorcu 8o Takie pieprzenie ze sorc lepszy.Kazda profesja jest dobra i git B)
Mati Crusher
23-07-2005, 09:18
zależy w czym, knight szybko lvluje w pvp praktycznie sie nie liczy pall jest uniwersalny dosyć szybko lvluje i dobry w pvp a sorc wolno lvluje lecz jest dobry w pvp.
A co do pana wyrzej to nie myslales ze tego 60lvl sorc ma nowego ownera?
@Celmir
tee My tu nie mówimy o noobach którzy musza kupowac chary bo sami naweto 20 nie wbija.Mowa jest o doswiadczonych graczach
@Lyssy
Sorcem nie idzie sie na Dulele ; p szkoda marnowac Mane i Runs.
@Mati Crusher
Sorc wolno lvl'uje na poczatku.Ma cienki skills i troche zajmuje udupic takiego rota :p pozatym...bylam ostatnio na necro <SS na forum> stracilam 2-3 bp HMM zarobilam 60k i dostalam 50% lvl'a.Nie dosc ze trace malo HMM jeszcze mi sie zwracaja i dostaje 400+expa za nacro.Jak sie madobreg neta lvluje sie szybko jak pall,nawet szybciej ; p.
Lord Of Knight's
23-07-2005, 17:24
Ludzie... powiem wam jak najprowdopodobniej było :] ..Po pierwsze..Sorc mógl używać czitu który polega na tym ze kazdą runa jest tak nacelowana ze zawsze trafia więc tak siekali się..siekali...i wkońcu pall zółte hp i dostal freeza kiedy sorc juz wiedział co zrobic 8o ;) 2 Wersja mojim zdaniem to było tak że Oni się lali Pall z sd i boltów sorc z sd lecz miał tajną broń :evul: poprostu zjechał palla do zółtego bądź czerwonego podszedł i walną mu combo E wawe+Sd a Pall wtedy nie miał nic do gadania....I nie mówcie ze Pall mógłby przezyc bo z e wawe taki sorc wali około 160-170 jezlei z sd wali 120-130 (przynajmniej mi się tak wydaje)
Pozdro =D :)
@Lyssy
Sorcem nie idzie sie na Dulele ; p szkoda marnowac Mane i Runs.
.
LOL niby czemu? hyba niewidziales duela Will hunting'a z Zimn'em (amera). ogladajac ten filmik podeszlo mi 8% respektu dla sorca :P a sorc na wojnach to NAJLEPSZA bron.
Mati Crusher
24-07-2005, 14:52
Ludzie... powiem wam jak najprowdopodobniej było :] ..Po pierwsze..Sorc mógl używać czitu który polega na tym ze kazdą runa jest tak nacelowana ze zawsze trafia więc tak siekali się..siekali...i wkońcu pall zółte hp i dostal freeza kiedy sorc juz wiedział co zrobic 8o ;) 2 Wersja mojim zdaniem to było tak że Oni się lali Pall z sd i boltów sorc z sd lecz miał tajną broń :evul: poprostu zjechał palla do zółtego bądź czerwonego podszedł i walną mu combo E wawe+Sd a Pall wtedy nie miał nic do gadania....I nie mówcie ze Pall mógłby przezyc bo z e wawe taki sorc wali około 160-170 jezlei z sd wali 120-130 (przynajmniej mi się tak wydaje)
Pozdro =D :)
czytaj ze zrozumieniem pal ratowal sie lataniem góra/dół czyli mu sie uh skonczyly a na otwartej przestrzeni sorc by go trafil i tyle, a z e-wave wątpie czy by szczelił bo mała szansa że trafi jest a starcił by tylko manne
Lord Of Knight's
24-07-2005, 15:02
@Mati: Walnięcie z e wawe to nie taka wielka sztuka poprostu kiedy schodzi naciskasz enter i dostaje :D Co do czytania to fakt nie przeczytałem powoli tylko na biegu....... :confused:.Po 2 to ja sie nie dziwie ze pall nosi tyle uhów ze mu zabrakło w walce z Sorcem..pozatym to ile Sorc Miał tych Sd ze niby tyle Uhów Pallowi zeszło
normalnie knightem z 30 levem uzywajacym uhy i musi miec protection amulet
sorc ma bardzo slaba strone moze nie miec many i runek i malo hp ma
wtedy ryczez spokojnie rozwali go
20 sorca do nich sie nawet nie zblizam ciogle mysle o jego sdekach czy on mie trafi czy nie kazda profesja jest silna trzeba wiedziec jak sie ja gra
a moze mc ten sorc uzywal dlatego ?? tak czesto trafial
Bez obrazy palkowie ale.....
Dużo jest palków fakt....
Wielu (aż za) to pk albo mass pk....
Wielu palków to nooby!
Leave or Die!!! Zabijają bez większych powodów....
A że mam sd nie czuje sie bezpieczniejszy bo jak dostaniesz hita za 60 to odrazu sracie w gacie i w nogi...
A i BR? Jesuz Christus jak ja tej rasy ludzi nie lubie a może mam dodadać br?
Albo jak odpowiadam (dość często low lev[jeżeli mnie tym męczy]) I hate BR and now i kill u for this i gość ucieka.A h-lev jak dres przyczaja sie jak gepard by upolować biednom malpe...I nie wiem za co podziwiać takom lame...
I jeszcze coś myśle że jakby drut + Sorc vs najt+palek to najt by zginol a palek jak zwykle uciekł...Najpierw by uciekł palek a potem biedny knajt zdechl po zabiciu (albo i nie) jednego z magicznej drużyny
Takie moje zdanie ale moge sie mylić....
a dla tego pana na górze :a domnie sie zbliżysz mam 24 lev Soc
Yokoshu Royal Paladin
30-07-2005, 00:03
Co do pana u góry to mam teorię:
Myśle jednak że jeżeli ten knight był sprawnie grającym graczem to walka była by po stronie Palla&Knighta.
Teraz co do tego duela to moim zdaniem ten pall to jakiś alien boże on chyba pomylił gry niech se pogra
np. nie wiem w Barbie Projektantke Mody :p innaczej się nie da tego określić ...
-----------------------------------------------------------------------------
UHy służą do leczenia to nie żaden rare!! :D
Sozemego
30-07-2005, 00:51
wszystko zalezy od umiejetnosci gracza, ilosci run oraz zdarzen losowych [kicki, freezy]
od kiedy to jeden sorc moze walnac combo ?
przeciez jest exhousted
sorc to potezna bron na wojnach, gdyz paru takich 100+ msow, potrafi sciagnac prawie kazdego w pare sekund
jak chcecie znac odpowiedz, to zagadajcie to jakichs 100+ leveli i popytajcie, bo tutaj mozecie tylko gdybac
dawid mag
30-07-2005, 16:06
no dobra jestem sorcem ale ci powiem najlepijej kusze mieci duzo bolt lub power bolt i bp of uh i bp of sd i bp of fire lub energi field i jeszcze do ego hmm lub explo i jak sorc cie wali z hmm lub sdto bijegaj w boki a jak dociebie podbijegnie to wezi utamo vita i stani i jak bolt poleci i zabieze mu 20 hp powedzmy to walisz odrazu
sd i bedzie 2 hity szybkie po duzo hp czyli sd walisz ciagle z utamo vita a bolty same leca no i jak walisz to wal najlepijej energi field fire field hmm explo i sd i wal potem sd a jak ma yellow hp walisz z sd jjak najszybciej jaak ma red hp wal z gfb zeby jak ucieka i chce czar wypowiedzieci exura vita to niedasz mu uciec a i pamitaj jak wie ze jestesi mocnjiejszy i ucieka a masz sd to o 1 krtake kieruj strzal przedniego
i w tedy sd go trafia :evul:
wg mnie kolosalne znaczenie ma ilosć run...... palladyn przy dobrych skillach potrafi dosć szybko zjechać soca gdyć ten ma strasznie mało hp do tego jescze dowala sd.... co do soca to racja....na najlepszy attack...ale ciężko czasami trafic z sd....ale juz sd wejdzie..... xd sam mam soca 42 / 50mlev i wydaje mi się ze pall mimo wszsytko jest nieco lepszy z uwagi na mozliwosć comba (bolts+sd) i więcej hp...no i wkoncu powód ekonomiczny...... boltsy znacznie tansze nież sd ;p
Yoshu Thor
30-07-2005, 20:15
Gadka szmatka, jak takis madry to se zrob palka i do pekowania przystąp.
@Topic: Mozliwosci jest duzo, ja podejrzewam lag
Jerkov Thundersword
30-07-2005, 23:56
Dziwne, zapewne paladyn miał badziewne skille i małe umiejętności pvp. Wcale nie potrzeba SD żeby zabić maga, tym bardziej 20 poziomów słabszego. Być może ten paladyn nie miał UH a sorcerer miał mlvl +50 (jak jeden mój znajomy masta gangsta :D ) i dostał kolo wpierdy. Liczą się skille i umiejętności pvp, nie tylko level i profesja panowie ;)
Paladyn level 40 na pvp powinien miec skille 80, wtedy nie spotka go porażka u sorcerera. Wielu mówi, że sorcerer jest najpotężniejszy, ale dla mnie to bzdury. Chcecie znać moje zdanie? Najpotężniejszy jest high level knight (np. +60 ze skillami +85, dobrym eq i boh no i pacc sie przyda). Taki rycerz doganiając paladyna może zrobić z niego kefir zanim ten cokolwiek zrobi. Dzięki jego ogromnej pojemniści może nosić ogromy zapas uh, chociaż na tych skillach wątpię, że będzie często ich używał w walce solo, Ale jeżeli gracz nie potrafi dobrze doganiać i umiejętnie sie leczyc, to klapa, może się zchować w dp i to nie tytlko jeśli chodzi o rycerza.
Polski Keczup
31-07-2005, 23:27
Ten Pall to jakis noob. Jak taki idiota mógł przegrać. Znaczy jest jeden sposub :] albo mu sie skończyly uhy albo kolejnego bp nie zdązył otworzyć innego wyjscia nie widze :D no chyba ze specjalnie mu sie poddał bo filmik krecili ale to już głupota
Kapitan Pasztecik
03-08-2005, 04:58
Sorcerer w takiej walce ma niesamowitą przewagę wynikającą z tego, że:
- nosi tarcze :)
- ma mocne runki (sd, explo)
- może zsummonować np. orca leadera, a wtedy pallowi będzie ciezko
Jeśli użyjesz explo to szansa ze nietrafisz jest praktycznie zerowa
Archdevil Tarzan
03-08-2005, 09:18
1. Utani + bohy latasz gdzie chcecsz
2. Sorc mial aimbota wiec niemusial celowac z runek
3. pal mial kicka
4. Pal bym kompletnym idiota ktory pewni kupil chara
Sorcerer w takiej walce ma niesamowitą przewagę wynikającą z tego, że:
- nosi tarcze :)
- ma mocne runki (sd, explo)
- może zsummonować np. orca leadera, a wtedy pallowi będzie ciezko
Jeśli użyjesz explo to szansa ze nietrafisz jest praktycznie zerowa
- i co z tego że nosi tarcze? To nie knight z 90 shieldem...
- pal też, fakt że bije słabiej ale za to ma więcej HP
- w tym czasie kiedy sorc traci mane na summona (brak mana shieldu), pal zabija sorca...
I tak uważam że najlepszy na PvP knight hlvl, oczywiście z bardzo dobrymi skillami, i obładowany runami. Po prostu nie sposób go zabić.
stojak91
04-08-2005, 18:46
ehm pall to idiota>new owner lub cos sciemniles bo to niemozliwe zeby 46 lv palek zostal pokonany przez sorca na 26 lv-.- i to jeszcze z bohami i utani hurem
nawet jakby mial bota to by palek niemugl dednoc chyba ze by byl takim ibecylem zeby sie nieuchac przy yelow hp :baby:
Sorcerer zawsze będzie lepszy bo ma UE i sd .
ja tam 12lvlv paladyna pokonałam a mam prawie 11
Według mnie sorcerer jest lepszą profesją od palladyna, gdyż na h lvl pallak zadaje małe hity nawet przy bardzo dobrych skillach 180 - 190 max.(w potwora) :( , a sorc przy h lvl i dobrym mlvl w czlowieka moze nawet walnac ok. 300 a z UE w czlowieka nawet 400!!! :p A więc sam osądź kto lepiej expi i zadaje większe obrażenia... ;)
miszko77
06-08-2005, 16:31
pall co moze zrobic :
-szybkie kombo z belta i sd'a(power belta, niech zawsze nosi)
-uciekac ciagle i co chwila pojawiac sie na ekranie sorc uderzajac beltem w sorca
-atuten najwiekszym aplka jest to ze ucieka walac na dystans i to jest jego glowna bronia jakby latal w kolko to by runem nie trafil sorc
Takie tam rady starego dziada:D
binek1986
06-08-2005, 17:52
Gadka szmatka.. Wszystko zalezy od dmg zadanego przez bolty/arrowsy, poniewaz pall czesto nie trafia, a bolty latwo bloknac nawet druidem.
Mialem kiedys taka sytuacje ze pallek na hero bil mnie dla beki (101 dist) i nie mogl trafic, za to ja go z explo zjechalem do red. Jak pallek ma fuksa i mu bolty wchodza ladnie to ma duze szanse..
Ale podam przyklad, ze pallek z 90+ dist walil we mnie 20 boltow, 15 trafil a max byl za 50 a reszta srednio za 20~ (btw mam 26 shieldinga =D). Co do walki sorc vs pall..
Widzialem duel sorc 30+lv vs 50+lv pall. Jak sorc uzywal hmmek only, a pall boltow to sorc przegral (kiepskie pvp :P) ale przy drugim podejsciu wystarczyly 2x E-wave (tez mial fuksa ze mu weszlo 200+ z E-wave bo jak wiadomo dmg w Tibii jest losowy i nigdy nie wiadomo ile wejdzie =D) i pallek juz na red byl, i nie wiedzial co sie dzieje ;-).
Tak wiec wszystko zalezy od tego czy beda nam wchodzic hity.. taka prawda. Reszta to czyste pvp (bez botow offkoz).
Dodam jeszcze na koniec ze to poniekad prawda, ze sorc z lv 60~ ma wieksze doswiadczenie w grze i wiadomosci o niej niz 60lv pall.. (o ile zadna z postaci nie jest kupiona). Widzialem kiedys pod depo jak 80+ pallek pytal sie gdzie jest Fibula (chyba jedyne co umial to expic na guardach...)
Hakoonin
06-08-2005, 18:27
Zycie sorcem zaczyna sie po szescdziesiatce : )
Zycie sorcem zaczyna sie po szescdziesiatce : )
Tak samo jak najta...
Slaphider
06-08-2005, 19:37
Osobiście obstawiam na sorca a to z tego powodu że ma runy sd.Niby nic takiego ale jak ma się celność w strzelaniu to może być ciekawie:) :) :)
binek1986
07-08-2005, 00:07
Osobiście obstawiam na sorca a to z tego powodu że ma runy sd.Niby nic takiego ale jak ma się celność w strzelaniu to może być ciekawie:) :) :)
Celnosc ci malo da. Polowa noobow jedzie na aimbotach, a bez tego w stodole nie trafia.
Nie zapominajmy też o tym, że mag potrafi też używać burst arrows, którymi na 60 lvlu i 60 magicu może zadawać w pvp podobne obrażenia jak palek z ~75 dystem. W dodatku sorc zawsze z bursta trafi, a pall nie.
Przykładowo
Ja (66 lvl 64 magic) jedynie z burstów i hmm, zjechałem do reda 73 palka z ~90 dystem (on też używał hmm) szybciej niż on mnie. A różnica w hp jest dosyć spora.
Ponadto wystarczy, że sorc zjedzie palka do yellow, i wykorzystując nieuwagę przeciwnika po prostu dobić go z ue. Jedyną wadą sorca w takim pojedynku jest mała ilośc cap, która nie pozwala na długą walkę, i jeżeli sorc nie wykorzysta szansy na początku, potem ma już ciężko.
@up
Hity na sorca strzelającego z luku będą odpowiednio większe...
Chyba o tym zapomniałeś. W takim wypadku 3 bolty + 2 SD i sorca nie ma.
binek1986
07-08-2005, 13:13
@up
Hity na sorca strzelającego z luku będą odpowiednio większe...
Chyba o tym zapomniałeś. W takim wypadku 3 bolty + 2 SD i sorca nie ma.
Hyh
Swojego czasu zwiewalem przed 103rp ktory walil z sd + bolts (moge nadmienic ze nie mialem eq, tylko medusa shield na sobie, powod - red skull ;>) Wszystko zalezy od tego czy czlowiek wie kiedy sie leczyc.
U mnie vita leciala po kazdym sd, poniewaz bylem juz nauczony poprzednimi doswiadczeniami kiedy to majac 220hp~ zamiast vity dalem utani gran hur i w tym momencie oberwalem sd od 115rp (headshot ;>).
Darth Sumo
08-08-2005, 23:59
Sorc za advence lvl dostaje malo hp. Pare razy porzadnie wywalic tak zeby sie nie zdazyl uhnac i po sorcu (np. power bolt>sd>i tak w kolko) w koncu sie ze stresuje i padnie (tyle ze trza czekac az dobre hity pojda) B) No i cza biegac :p
p.s. Tez jestem palem :p
P o z d r o A l l :]
Wszystko zalezy od tego czy czlowiek wie kiedy sie leczyc.
Ogólnie można powiedzieć że wszystko zależy od umiejętności gracza na PvP.
Profesja: Master Sorcerer
Level: 33
Magic Level: 37
Świat: Thoria
Best Solo Monster: Hydra
Lord chaosu
11-08-2005, 15:48
Ja wole Palladyna jest cool i treni szybciej .. wczoraj widzialem knighte ktury chial zabic palladyna lecz palladyn 3 razy mu z power bolt i po knight... B) :lucznik: :lucznik:
Worl':pacera
Nick"shakowana postać
Profesja: Paladyn B) B)
Gwiezdny Pijak
13-09-2005, 18:25
kiedyś druid 12 z red sqlem za***ał mojego uh makera 1 strzałem z SD!! mój drut miał 10lvl i full hp!! 12 lvl za***ał hita za 195!!
Level 25-knight
Level 46-sorc
Level 22-druid
Level 22-druid
Level 42-pal
Level 55-pal
Level 37-knight
Level 42-pal
Level 63-sorc
Up to sa fragi 30 poźniej 29 lvl sorcka:P
fragi 42 sorcka:
Level 63-sorc
Level 46-sorc
Level 45-pal
Level 43-sorc
Level 32-knight
Level 31-pal
Level 30-knight
Level 29-sorc
Level 27-pal
Level 26-knight
Level 25-knight
Level 24-druid
Level 22-druid
buahah -pale i knajci ..bojcie sie nas ,bo jeszcze nadejdzie nas czas.
Ja wole Palladyna jest cool i treni szybciej .. wczoraj widzialem knighte ktury chial zabic palladyna lecz palladyn 3 razy mu z power bolt i po knight... B) :lucznik: :lucznik:
Worl':pacera
Nick"shakowana postać
Profesja: Paladyn B) B)
A pacera to czasem nie non-pvp ?
wg. mnie tak maja sie profesje do siebie:
(kto na kogo jest dobry)
najt -(bije)> palka -> sora/druta -> najta...<i tak w kolko>
wyjasniam dlaczego:
Knight z latwoscia atakuje Paladin'a, ktory ma kusze; gdyby nawet palek zalozyl tarcze i zaczal nawalac z SD to jego hity sa dosc marne na ilosc zycia, ktora obdarzony jest Rycerz,
Paladin zaznacza Sorcerer'a/Druid'a, atakuje go z boltow/strzal, nie musi byc w bezposrednim kontakcie, wiec moze spokojnie unikac SD, jak wiemy magowie nie maja zbyt duzej ilosci HP,
Sorc/Druid pokona Najta, poniewaz ma tarcze i zazwyczaj dobre EQ, wiec Rycerz nie robi mu wielkiej krzywdy swoja bronia, a Czarownicy moga z latwoscia walic SD, poniewaz Knight stoi w bezposrednim kontakcie, wiec ma ograniczne ruchy, a Sorek/Drut wali SD, (wyczuwa odpowiedni moment)przesuwa, aby ten drugi nie mogl sie uhnac i kolejne SD lub UE.
Wiadomo jednak, ze rodzaj profesji nie przesadza walki, czasem slabiutki levelek potrafi zabic o wiele ("teoretycznie") sielniejsza postac, poniewaz najwazniejsze jest PvP Moi Drodzy! a na dodatek przy odrobinie szczescia mozna natrafic na n00b'ka=]
Sorc/Druid pokona Najta, poniewaz ma tarcze i zazwyczaj dobre EQ, wiec Rycerz nie robi mu wielkiej krzywdy swoja bronia
bitwa o to kto ma wiecej run. eq nie robi wielkiej roznicy.
Czarownicy moga z latwoscia walic SD, poniewaz Knight stoi w bezposrednim kontakcie, wiec ma ograniczne ruchy, a Sorek/Drut wali SD, (wyczuwa odpowiedni moment)przesuwa, aby ten drugi nie mogl sie uhnac i kolejne SD lub UE.
od pewnego levelu ryc nie musi sie martwic o to, ze jesli nie uhnie sie od razu po sd zginie ( wystarczy ze sie uha 2x po 3 strzalach ). Do tego atak wrecz jest tak smiesznie zrobiony, ze mozna oddac celny cios w ruchu, bedac w nieduzej odleglosci od celu ( wiec te ruchy nie sa znowu tak ograniczone ).
Trafic poruszajaca sie osobe 60+ bez aimbota jest trudno ( nie jest to niemozliwe ale trudne jak najbardziej )
Jerkov Thundersword
14-09-2005, 10:35
Ten Pall to jakis noob. Jak taki idiota mógł przegrać. Znaczy jest jeden sposub :] albo mu sie skończyly uhy albo kolejnego bp nie zdązył otworzyć innego wyjscia nie widze :D no chyba ze specjalnie mu sie poddał bo filmik krecili ale to już głupota
Paladyn na 46 levelu ma około 565 hp, więc wątpię żeby tracił uh co uderzenie. Gdyby paladyn miał skill distance +80 to bez większych problemów zjechałby maga. Ale zapewne miał nie więcej jak 70 (na non pvp niektórzy mają lepsze) agdyby koleś wiedział że na tym lvl wali więcej z boltów niż z sd to może by wygrał. SD dla paladyna na lvl niższym niż 70 służy jedynie do dobijania na red hp.
3x z pb? chyba knight miał 10 lvl -.- Żeby zabić kogoś na 3 pb trzeba mieć +90 distance
wszystko zalezy od tego kto ma lepsze pvp i wiecej runek ;]
tak do tego opowiadania to ten pal to hehehe szkoda gadac niezly noob chyba niewiedzial co to sa te niebieski kamyki <lol2>
kiedyś druid 12 z red sqlem za***ał mojego uh makera 1 strzałem z SD!! mój drut miał 10lvl i full hp!! 12 lvl za***ał hita za 195!!
a moze to byl tez uhmaker?
no no 10 lvl uhmaker ?:D hahhahaahahhhhhhhhha
Xantos444
20-09-2005, 14:16
Ludzie!!! 8o
Albo ten gosc co grał tym palem mial:
a) zeza
b) nagrał sie w simsy
c) dostał ataku padaczki
d) lagggggggg
W każdym razie przypuszczam, że to któryś z tych powodów mial na to wpływ. Ten palek miał takie przyśpieszenie ze trafić go z sd nawet wybitnym strzelcom sprawiało by problem. Nie staram sie sugerować, że mag to beznadziejna profesja. WIELE OSÓB JUŻ MÓWIŁO A JA POWIEM JESZCZE RAZ. Nie ma lepszej profesji, tylko ta sytuacja była bardziej na korzyść tego otóż pala!!!
MY BRACIA SORKI JESTAŚMY NAJLEPSI! Zawsze to wiedziałem! a to był na to dowód! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: SORC RULEZZ! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Nie wiem czemu czujecie taki respekt do sorca :) niedawno zdarzyła się taka sytuacja że mojego 50 druida(ma tyle hp co sorc)próbowało zabić kilka noobów ... i prawie im się udało , gdyż stałem pod domkiem a tu nagle podchodzą 12 lvle... i naraz póścili sd po 75 i gdyby ostatni sorc się nie spóźnił ze strzałem jestem pewny że zginąłbym ... więc sorca nie trudno zabić uwierzcie
Heh niekoniecznie paladyni sa gorsi, moim zdaniem nawet lepsi, na lajcie rozwalilby sorcka, przeciez sam powiedziales , ze palek po prostu nie zdazyl sie uhnac :p jego blad, przez to przegral, ale nie w kazdej walce sorc vs pal tak bedzie :) ale to tylko moje zdanie na ten temat [ps. pierwszy raz psize na tym forum :cup: ]
Dewastatoor
04-10-2005, 22:02
Moim zdaniem Sorek jest lepszy pod wieloma względami. Sork może walnąć kombo tak że pal nie nadąży się uhać np. SD+Brust Arrows i na żółtym UE lub inny ofęsywny czar. Paladyn nie ma takiej możliwości, ma dość skromną gamę czarów ofęsywnych, powiedzmy szczerze pal nie ma czarów ofęsywnych. A więc pal musi walić tyko z boltów ewentualnie z SD na lvl około 45+, a i tak hity SD pala są CIENKIE tak mniejwięcej na 100 lvl wali po 180, a dobry SOR wali na 100 lvl po 350 hity z SD. Więc dla mnie sor przeważa pala pod prawie wszystkimi możliwymi względami.
LoL hahahah
ty jestes głupszy niż ustawa przewiduje
dla niewtajemniczonych nie czytać tego posta bo i tak nie zrozumiecie..... według mnie byś padł jak mucha papciu bo pajacu:
pierwsze primo: Zależy jakie kto ma PvP (nie tłumacze ten kto nie wie ma za zadanie dowiedziec sie co to znaczy miec dobre PvP :D ;))
drugie primo: zależy jakie skile miał palek i jaki mlvl sorc
trzecie primo: zależy jaki kom i jaki net (wierzcie mi znam osobiście ludzi co albo maja tak ***ewego neta ze co 5 minut kick albo co mają za słabe kompy na tibie :D ;))
thx za uwage :D
Hail Athlon!
Malyszek
04-10-2005, 22:30
Wiadomo, ze jeżeli sorc ma UE to jest lepszy, ale jest taka sprawa nazywana PVP możliwe ze słyszeliście ;) . Jak dla mnie sorcerer/druid < 50lvl nie sprawia najmniejszego problemu. A to dlatego ze sorc dostając trzy dobre bolty i przypuscmy jeden sd na 3 próby to sie UHa a palek dostajac z broni sorca za body czy miss nic nie robi tylko jesli trafi z sd lub z innych run wiekszego razenia ;)
Paladins RULES!
Malyszek
04-10-2005, 22:37
Moim zdaniem Sorek jest lepszy pod wieloma względami. Sork może walnąć kombo tak że pal nie nadąży się uhać np. SD+Brust Arrows i na żółtym UE lub inny ofęsywny czar.
Jeśli mówiąc o turach to co za różnica czy to jest tura od palka czy sorca. Teraz sie popisałeś tym combem od sorca... B) [na 45lvlu] SD + burst (150~ + 40~)
Paladin SD + bolt (100~ + 60~) ... jest róznica 30dmg, ale ile sorc ma HP?!
Od wygranej zależy tylko Pvp.
SD + burst (150~ + 40~)
a palek uh i tak w kolko, az sie jednemu skoncza runy.
Zrozumcie wreszcie, ze walka 1v1 to nie jest kwestia pvp, bo przy rownym levelu wystarczy palem/knightem stac w miejscu i sie uhac, nie da sie zadac solo obrazen wiekszych niz wyleczy przeciwnik ( poza ue ktore przecietny sorc rzuci 1-2 razy tracac mane ktora moglby wykorzystac na gran hura / leczenie ). To jest kwestia tego, kto ma wiecej run.
Dewastatoor
05-10-2005, 09:19
[QUOTE=Malyszek]Jeśli mówiąc o turach to co za różnica czy to jest tura od palka czy sorca. Teraz sie popisałeś tym combem od sorca... B) [na 45lvlu] SD + burst (150~ + 40~)
Paladin SD + bolt (100~ + 60~) ... jest róznica 30dmg, ale ile sorc ma HP?!
ALE LOL widzialem film z masakrowcem 130 MS i nemtorem 140 MS którzy byli tak obcykani ze walili SD idealnie z brustami.
MASAKROWIEC WYGRAŁ z 4 noobami którzy chcieli go pokonac byli to 73 RP
81 EK 43 RP i 49 ED A on tak poprostu ich rozj***ł
TAK WIĘC SOR RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul:
MASAKROWIEC WYGRAŁ z 4 noobami którzy chcieli go pokonac byli to 73 RP 81 EK 43 RP i 49 ED A on tak poprostu ich rozj***ł
TAK WIĘC SOR RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul:
81 ek dla Masy jest na 3 mocne ueki + ewentualnie 1-2 sd na dokonczenie. Nikt nie jest w stanie tyle wyuhac. Palek pewnie probowal bic z sd przez co sie nie uhal - zginal bez problemu, o gosciach z 40+ levelem nie wspominajac.
Rownie dobrze mozna napisac ze 130 ms rulez bo jednym uekiem zdejmie 30 osob na 8 lvl tylko co to zmienia ?
Chetnie zobacze jak Masa~ zdejmuje rycka 110+ solo.
Dewastatoor
05-10-2005, 17:31
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Chetnie zobacze jak Masa~ zdejmuje rycka 110+ solo.
Nie znasz chyba Masakrowca przecież wygral z 111 EK Yulop Del'Nabo solo a potem z Nemtorem i Gerrellem na 109.
nie mowie ze znam tylko ze chetnie zobacze filmik.
Armen Kozak
06-10-2005, 18:50
Gram sorcerem i kiedyś gdy na 8lvl miałem mało życia (chyba 30) po walce z orcami przechodziłem koło palladyna na 26lvl, który mnie zaatakował! Natychmiast przełączyłem na "full defensiwe" i zacząłem uciekać do miasta. On zaczął mnie gonić, walnął mnie z 2 razy strzałami ale zdąrzyłem dojść do depo...a tam inni w niego nawalali bo miał "czache"...i odtąd tak się nie boje pallów!!! :]
Ja też sądze że SORCERER lepszy. Miałem paladyna 120 lvl Mevar dostałem bana więc postanowiłem sie przeżucić na sorka i mi się spodobało od tej pory gram SOREM. Kto pyka na Aldorze tan mnie zna. :]
Lord pepuska
07-10-2005, 17:39
Ja jestem sorc i spokojnie sobie radze z pk. By7lem w anicet temple i sobie expilem na warriorach i gosc 32lvl palek podszedl i sie pyta czy wejdze z nim na party i czy z nim potrenie, ja powiedzialem tak i weszlem w party i on mi dawal ciosy po 32 i ja sie uhalem i powiedzialem stop atack a on powiedzial nie to powiedzialem czy chce z SD? A on niom chce i go zabilem z 7 SD a loot mial 52 bolts bp tiqana, magic light wand, food, p legi :D
@up
Bo ten kolo byl debilem i nie mial UH. Ja moim 35 sorkiem tez moge roz***ac jakiegos 100 lvl + jak nie bedzie mial UH i nie bedzie uciekal ;)
Bokoszek z Mythery
07-10-2005, 22:39
Ja lubie grać sorcem bo może bić kasy ile chce z run od małego lvl-a. Może paladyn i może robic hmm ale nie na taką skale jak sorc (na tym samym lvl ma w końcu miej many). I dlatego na niskich lvl przeważa sorc (w robieniu kasy) :]. Ale juz od 45lvl i juz nawet wczesniej sorc jest bez run jest bezurzyteczny. Ze swoimi skillami pall na solówce spokojnie zabije sorcka. ;( ;(
wedlog mnie nadal wszystko jest w rekach gracza ;] kto ma lepsze pvp i lacze ten wygrywa ;)
huh...gralem sorcem i dla mnie byl beznadziejny, malo hp itd itp jedynie fajnie jest grac sorcem 80+lvl :] a tak do tego lvl jest beznadzieja
Roan Eternal
09-10-2005, 23:23
sorc mogł zrobic combo np e.wave + SD albo na im bot 6 sd na raz ....
a tak woogole ja gram sorcem i mi sie gra dobrze ;) chociaz to npvp to i tak jest swietny :)
Diamonic
09-10-2005, 23:38
Sorc pwnz!
Mialem 35 rp, ale expienie nim bylo czyms okropnym :/ Wszedzie gdzie moglo mi sie zwrocic za bolty bylo zajete, wiec zrobilem sorca i przekazalem cale dp na niego i narazie jest spoko, tylko mlvl lipny :/
sorc mogł zrobic combo np e.wave + SD albo na im bot 6 sd na raz ....
a tak woogole ja gram sorcem i mi sie gra dobrze ;) chociaz to npvp to i tak jest swietny :)
slyszales noobie o takim czyms jak exuhousted~ ? 6 sd naraz..dawno sie tak nieusmialem :D :D :D :D :D :D i takiego nooba jak TY niewidzialem gratuluje :cup:
Macias565
10-10-2005, 14:25
Racja sorcerer przy dużym mlvl z SD wali bardzo dużo
Ale przecierz kiedyś muszą sie skończyć,
A hmm to małe piwo B)
palek zawsze sie uhnie wiecej niz sorc uderzy z sd uwierz mi ;)
i prosze o niesugerowanie mi ze ja uwazam ze palek jest lepszy nadal twierdze ze niema lepszej profesji wszystko zalezy od umiejetnosci gracza ;)
Nic nie da ze palladyn biega w kolo mozna otworzyc battle list i tam klikac :P.
A jak by wkroczyl druid lub sorc to oba maja deda:P
Nic nie da ze palladyn biega w kolo mozna otworzyc battle list i tam klikac :P.
A jak by wkroczyl druid lub sorc to oba maja deda:P
Heuheheheheheheh u rox !!!!!!!!!!! =)
Wyszedles chociaz na maina ? ;p ? Otwoarzyc battle list hehehehe xDDDDDDDDD :D :D :D :D :D :D :D :D
Gargolec
13-10-2005, 23:39
Seimka Mysle ze jakby palek mialby m lvl 15 i skile po 70 to by pojechał Sorce ktury ma 50 M lvl no ale też trzeba umiec Grac i unikac Smiercionośnych sd :]
Gargolec
13-10-2005, 23:41
Palek Mugłby Wygrac Jakby umiał uciekac przed Sd :p
Kiedy pall ma laga to nie ma szans z sorcem.Pusci combo z sd i palla niema.Niestey ;[
Ludzie zacznijcie czytac poprzednie posty bo wasze madrosci powoli staja sie juz nudne ...
Ziom Patryk
20-10-2005, 20:28
Niestety taka jest prawda, ze druty i sorci sa najlepsze ;( . Wole knighta i palla.
Ale zrobilem se sora bo wiem ze jest the best. Ja bym na miejscu palla od razu uciekal. :elf:
zalezy od sorca czy umie dobrze celowac i ile ma run jak dobrze wali i ma duzo sd to po palku te bolty nic mu niedaja a ja palek biega i sorc go nietrafia to palek wygrywa zalezy jak kto gra
Mym zdaniem pal mial poprostu malo uh i mysial że zabije sorcka a ten mial dóżo run i go zabil ja np. jaesli widze pala czy knighta i wiem ze sd ue i padnie to nawet sie za niego niezabieram bo to za dóza run która moze sie nieoplacic
Jestem Sorcererem, więc wiem jak trudno jest trafić gracza z runy :(
Jednak myślę, że Paladyn w takiej sytuacji nie myślał by o Utani Hurze tylko o Uhaniu się. Więc albo Sorcerer był dobrym graczem, albo Paladyn dostał nagłego ataku Parkinsona (nie obrażając nikogo). Jednak jest możliwość, że Paladyn faktycznie był na tyle roztargniony, że zapomniał się Uhnąć, albo zamknął mu się plecak przez przypadek, albo podonbe nieszczęście :( Jednak zawsze ci co są Paladynami będą woleli Paladynów i odwrotnie. Ale pamniętajmy:
Wszystkie profesje są dobre!
Jednak nie ma co, Sorcererer Rulezzzz :mag:+:lucznik: =;( dla Paladyna :)
dobry sposob to TRENIC TRENIC i TRENIC :D a przy okazji czeba mniec tez dobre PvP ... sie gralo w ots'ki :D
Durne pytanie pallek to wymarzona broń do zabijania sorków.
Raz jego sd mało ci robi bo masz w kit hp. Jego ue jest słabsze od twojego uha. Dwa bolty w sorca na good skillu wchodzą jak w masełko i sorc co chwile musi się uhać bo jak nie to posyłasz mu sd i już sie rozkłada.
No i co ważne sorc nie nosi dużej ilości uhów a pałek siłą rzeczy znacznie więcej. Sorc może Ci tylko zwiać bo przytym samym lvl i zakładając że oboje umią grać to w 95% wygra palek w pojedynku 1 vs 1
Nie wiem czemu czujecie taki respekt do sorca :) niedawno zdarzyła się taka sytuacja że mojego 50 druida(ma tyle hp co sorc)próbowało zabić kilka noobów ... i prawie im się udało , gdyż stałem pod domkiem a tu nagle podchodzą 12 lvle... i naraz póścili sd po 75 i gdyby ostatni sorc się nie spóźnił ze strzałem jestem pewny że zginąłbym ... więc sorca nie trudno zabić uwierzcie
a co z summon creature dlabys fd i by zwaili.A tak na powaznie raz widzialem przed updatem jak sorc ok.35 lvl ciukal ok.60 knighta ,wiec uwazam ,ze sorc mial jak najbardziej szanse .(w tym starciu knight vs.sorc wygral sorc bo koles uciekal i sie nie uhal)
Hahahahhahahaha <rotfl> 60 lev uciekal i sie nie uhal ? Pewnie jakis Allegro user...
zozolminot
30-01-2006, 13:48
hehe ja kiedys padlem od sorka to bylo tak ide sobie w kazoo z lootem podbiega do mnie sork i muwi hi odp. hi can see ur loot? no u cant! ok bye , cya ide dalej podbiega te ziomek tylko ze nie sam z 4 ms :] wiec nawet z jednym msem nie mial bym szans :D
hah :D a ja sama jestem sorc i mam zamiar zrobic mala walke miedzy MNA a DRUIDEM 38lvl , a ja 30 :P hmmm :> dam rade ?!
Aynahanir
26-07-2006, 21:07
widzicie? sorce wymiatają dopóki nie skończy im się mana :p
może strzałas sobie kupić sadendifa ale my mamy 6 prostych słów, a jak potrafią przypie*****[zagalopowałem się]
exevo
gran
mas
vis
adios
palladinos :P
widzicie? sorce wymiatają dopóki nie skończy im się mana :p
może strzałas sobie kupić sadendifa ale my mamy 6 prostych słów, a jak potrafią przypie*****[zagalopowałem się]
exevo
gran
mas
vis
adios
palladinos :P
Zdaje się, że na 9. poziomie nie poużywasz sobie EGMV. ; )
Piotrek Marycha
27-07-2006, 17:57
No naprawde musial chyba dostac lagga, freeza, matke resetujaca kompa, pozaru w domu, trzesienia ziemi , ataku parkinsona (pzdr Arek :p), zespolu ADHD lub 100 zl na kupno chara -.-
Co do tematu to akurat Pall to jest bat na sorce/druci, atakuje na odleglosc przez co moze biegac dowolnie aby nie dostac z runki ( knight nie moze tak biegac wiec duuuzo latwiej jest trafic) do tego duzo latwiej zabije takiego zerka, fd, fe jak sorc/drut takowego postawi
PS: choć niewątpliwie sorc jest bardzo potężny ;)
Ujo of nova
29-07-2006, 02:08
po prostu 7 paladynuw kontra jeden socers
Piotrek Marycha
29-07-2006, 12:01
nie zrozumialem co chciales przekazać w tej konstruktywnej wypowiedzi popartej argumentami -.- o.0
lol, ty chyba niepowazny jestes... wystarczy 1 pall na sorka, musi miec 15 mlvl i kolo 50-60 lvl i na solo to na danym lvlu juz go sorc nie polozy.. pall sie nie uha tylko tankuje na max mane i wali vity zeby nie robic exhausta na sdki.. cos mi sie zdaje ze raczej palkiem nie grales, a jesli to pewnie miales z 20 lvl... najt ma szanse ubic sora tylko jak mu sie mana skonczy, pall nie poniewaz ma pb oraz sds a to raem jak ladnie wejdzie jest rowne albo wyzsze od sd sora...
Eeee mozesz jasniej, bo Cie nie zrozumialem.
pall sie nie uha tylko tankuje na max mane i wali vity zeby nie robic exhausta na sdki..
pall nie poniewaz ma pb oraz sds a to raem jak ladnie wejdzie jest rowne albo wyzsze od sd sora...
oj cos mi sie zdaje ze ani vity w zyciu nie uzywales ani matematyki nie umiesz ...
Krzys Nemptor
30-07-2006, 15:13
pall nie poniewaz ma pb oraz sds a to raem jak ladnie wejdzie jest rowne albo wyzsze od sd sora...
Zalezy na jakim lvlu. Do 50 lvla moze i tak ale pozniej juz nie bo trudniej zrobic 1 pkt dista niz 1 lvl do sily magii.
pff... czytajac ten temat mialem dziwne wrazenie ze 70-75% tutaj piszacych sa idiotami, i nigdy nie grala palkiem/sorcem 60lvl+..<nie obrazajac nikogo :P>
Jak czytalem posty typu: ahahahah sorc ma sd i ue wiec rozwali pala!!!! .. jezeli sorc bylby taki naiwny i uzylby sd i pozniej ue na pallu o takim samym lvlu to gratuluje, jak pallek umie grac to w przerwie sie uhnie, sorc nie zdazy pusci ue i po mannie :)
next one: Sorc ma mana shield wiec wymiata. Nawet nie musze komentowac, ludzie co grali sorcem na wyzszym lvlu wiedza ze mana shield kiedy atakuje nas 70-80 pallek to idiotyzm, mana zleci szybciutko i nie bedzie na vity, exhusted zrobi swoje i zamiast atakowac, bedziemy musieli sie szybko leczyc.
UWIERZCIE MI! PALLEK NIE JEST TAKA SLABA POSTACIA I Z SORCEM NA 60% SOBIE PORADZI JEZELI MA DOSWIADCZENIE I "SKILL" PVP!
heheh brechtam ostatnio gonił mnie 37 master sorc a ja 28 pal,i na luza mu ucieklem z ghouli na katedrze a on musiał utani gran hur brechtam .
Pal na wyższym lvl wymiata sorca nie ma co.
Pawelsik
06-08-2006, 23:46
Cięzki orzech do zgryzienia, lecz jak to mówil kolega z pierwszego komenta trza duzo biegac, miac dobre skille, uhy, bolty i szczenscie oczywizda :p
heheh brechtam ostatnio gonił mnie 37 master sorc a ja 28 pal,i na luza mu ucieklem z ghouli na katedrze a on musiał utani gran hur brechtam .
Pewnie mial lagi, albo co chwile cos mu blokowalo droge.
Michnik of Celesta
11-08-2006, 14:15
Paladyn pewnie dostał laga/nie trafił w siebie UHem/lub mial exhausta na UHa. Teraz to juz magowie maja jeszcze latwiej bo moga walic z sd w battle window - co z tego ze pal tez moze keidy on glownie wali z kuszy a jego sd sa slabe. Teraz to w pvp sorcom i drutom jest najlepiej :/
Pal nie zabije sorca na podobnym lvlu, a sorc nie zabije pala na podobnym lvlu. Ten temat nie ma wiekszego sensu. Oczywiscie walka pomiedzy tymi profesjami zawsze zakonczy sie remisem.
Diego'Odin
11-08-2006, 15:31
@up
NIe "ZAWSZE" ale prędzej "CZĘSTO"
a z kad wiesz czy np. pall nie dostanie freeza albo sorc debuga?
a i z kad mozesz wiedziec czy np pall nie zosal kupiony na allegro przez jakiego nooba?
Niewiem jak to mogło sie sctać taka różnica lvl zależy jakie skile itd.
ale takze najważniejsze jest doświadczenie gracza ! moim zdaniem palek mniał kiepskie :P :baby:
Skille sa nieistotne bo palek nawet ze 100 dysta zadaje smieszny dmg z tych swoich boltow i na pewno sorca tym nie zabije.
No racja niema co sorc to najpotenznijsza profesja zaraz po knighcie:P
Piotrek Marycha
12-08-2006, 23:08
Skille sa nieistotne bo palek nawet ze 100 dysta zadaje smieszny dmg z tych swoich boltow i na pewno sorca tym nie zabije.
ty jestes smieszny móc, na 100 discie hity siadaja 70+ a dokladajac drugie tyle z hmm'ow (oczywiscie pall nie bedzie trafial non stop takich hitow) to sorc co 3-5 tury bedzie musial rzucac vitke(oczywiscie pall nie bedzie trafial non stop takich hitow) a ty mowisz ze to smieszne?
PS: do wszytskich co wyskocza ze idealizuje palla - sorc na lvlu 120+ (na takim przecietny pall ma ~100 dista) raczej bedzie uzywac SD z ktorego hity bede duuuuuze ale raczej szybciej mu sie skoncza niz palowi bolty/uhy wiec musi go zabic szybko ale zwiewac
PS: do wszytskich co wyskocza ze idealizuje palla - sorc na lvlu 120+ (na takim przecietny pall ma ~100 dista) raczej bedzie uzywac SD z ktorego hity bede duuuuuze ale raczej szybciej mu sie skoncza niz palowi bolty/uhy wiec musi go zabic szybko ale zwiewac
Proponuje skonczyc roztrzasanie wynikow walki 1v1 bo faktem niezaprzeczalnym jest ze sila leczenia w stosunku do zadawanych obrazen jest w Tibii zbyt duza zeby mowic o jakimkolwiek balansie pvp. Ja, osobiscie, jesli mam kogos zabic, zamiast ( nawet korzystajac z aimbota ) wystrzelac w niego 2314123 bp SD wole zebrac 3-4 ludzi i pojechac goscia jednym kombosem. W takiej sytuacji i koszty mniejsze, i wynik pewniejszy, bo nie konczy sie na licytacji kto ma wiecej run/ boltow.
Poza tym nadal w sytuacji ktora opisales sorc nie musi tracic SD bo jest pewien ze palka przezyje ( bo ma wystarczajaco manasow ).
Hell slayer
19-08-2006, 11:30
Ja mam sorca 34 lvl i 40 mlvl i bez problemu pakuje takiego 40 pala z good skilami.Czekam na dobry moment..... i .. sd, sd, sd, sd, !! I nasz kolega pall nieżyje ^.- Nie mam z takim delikwentem żadnych kłopotów żeby padł... :D
Pietrasek23
22-04-2008, 14:17
Ja gram moim pallkiem na świecie non-pvp(honera) więc nie martwie sie ze ktos mnie pk-nie...
Sorc ma mało hp ale duzo many a palladyn ma 50/50.
Uważam że gra palladnym jest o wiele ciekawasze nie gra sorcem
pozdro all
Pietrasek23
22-04-2008, 14:19
takk>>> Palladynek ze skillami 100/? jak zajebie sorcowi z rs-ów albo z arbalest+power bolt to sie ten twoj sorc w bohach nie zmiesci....
Stanley6a
22-04-2008, 16:53
Ja gram moim pallkiem na świecie non-pvp(honera) więc nie martwie sie ze ktos mnie pk-nie...
Sorc ma mało hp ale duzo many a palladyn ma 50/50.
Uważam że gra palladnym jest o wiele ciekawasze nie gra sorcem
pozdro all
Afff
Sie archeolog znalazł... Widziałes date ostatniego posta?? 2006 -.-.
A w ogule grałes kiedys sorcem albo palem na 40+??
takk>>> Palladynek ze skillami 100/? jak zajebie sorcowi z rs-ów albo z arbalest+power bolt to sie ten twoj sorc w bohach nie zmiesci....
1) Ze skilami 100/? nikomu nie będzie zależalo na biciu 16 sorcow -.-
2) Najpierw wbij takie skile
3) Sorc jak Ci zajebie z sd to sie w tych leather bootsach nie zmiescisz
Pietrasek23
22-04-2008, 17:07
fakt.. temacik troche stary:)
Ja nie powiedziałem tego że mam skille 100/?>>>>>ten"móc" cos sapał.... a po nowym upade troche sie zasady zmieniły i żeby jebnąc z sd trzeba mieć 45 lev......
@up czyli na 16 lev raczej nie ma co sie z pallkiem mieżyc bo i tak dostanie w tope...
no chyba żę z różczki mi 15 weźmie albo z jakieś żalowej runki.......lol:D
p.s
jak masz jakiś stie problem to z tego Sd możesz mi zajebać
(pomijając fakt że obaj gramy na świecie non-pvp)
Dragones5
22-04-2008, 17:16
Widze ze archeolodzy maja popyt ostatnio.Czlowieku co ty tam pitolsiz ze grasz na honerze itd ja tez gram i?Ale zanim napiszesz posta to sie 10 razy walnij w czolo bo odkopujesz temat sprzed 2 lat.Wtedy palek obrywal w piz*e od sorka i tyle.Ale nie wiem po jakiego waca odkopywales ten temat -.-
Dragones5
22-04-2008, 17:17
Widze ze archeolodzy maja popyt ostatnio.Czlowieku co ty tam pitolsiz ze grasz na honerze itd ja tez gram i?Ale zanim napiszesz posta to sie 10 razy walnij w czolo bo odkopujesz temat sprzed 2 lat.Wtedy palek obrywal w piz*e od sorka i tyle.Ale nie wiem po jakiego waca odkopywales ten temat -.-
Pietrasek23
23-04-2008, 16:11
@up
tak.. jak juz móiłem przed tem nie zauwżyłem że tamat jest z przed 2 lat,,,
A to co było kilka lat temu to mnie nie obchodzi..
A tak wogóle to ja tego poprzedniego posta pisałem do stie voia a nie do ciebie więc sie jebni pare razy tez w głowe zanim sie bedziesz wpierdzielał tam gdzie nie masz.....
Dragones5
23-04-2008, 20:08
Stuknac to ty sie mozesz bo odkopales palsonie stary temat.Zanim sie pisze posta to sie patrzy czy temat nei ma wiecej niz 3 miechy -.-
Pietrasek23
23-04-2008, 20:52
@up
już mówiłem że sie zgapiłem z tym postem..
ale fakt faktem wjebujęc sie w nie swoja rozmowe też chyba nie jest dobre..
Jak zaczynasz mie poprawiać spójsz najpierw na siebie...
A tak wogóle to proponuje zakonczyc ta bezsensowna rozmowe.....
stanek000
14-05-2008, 07:12
Ta to zaleza jak umiesz grac i pkowac czy umiesz skilowac czy nie widac ze tamten umial wbic 15 m level i nawalac ze spears i Ch*j mu z tego
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.