Pokaż pełną wersje : Kubki na tibia.org
Shweppes
13-07-2005, 17:46
Więc pewnie jak większośc z was zauważyła, znajoma strona tibia.org.pl wprowadziła do sprzedazy kubki ze swoim logiem. Większość z was z tego co widziałem bluzga tę stronę, ale słyszałem też że MatKus zna dobrze tamtego admina. Ale co do tematu. Jak myśliscie, czy to dobre przedwsięzięcie? Ja uważam że tak, ponieważ nie dośc że zwiększą nieznacznie swoją popularność, to co starsi ich użytkownicy kupują je masowo (tzn. każdy po jednym ;p)
Yoh Asakura
13-07-2005, 17:51
Ee ?Zwiększy popularność ?Kto by chciał taki brzydki kubek,jak bym z niego wypił to bym chyba zwymiotował,według mnie nie podniesie ich popularności...
wole mój stary kubeczek z Dragon Ball'em ;)
A po kiego młotka mi kubek z napisem tibia.org? Już kubek z Losuxem zrozumiem (szczególnie Bałwański :P), kubek z jakimś śmieszym nadrukiem(?), a tu z napisem tibia.org i jeszcze pewnie brzydki. Następny krok? Koszulka z napisem
"I Love Tibia"? Bleeee.
prezerwatywy w ksztalcie demona;]
Shanhaevel
13-07-2005, 18:06
Gumowe kurczaki z koszulką "T4E" (Tibia Forever) :P
spider-bialystok
13-07-2005, 18:07
Kubek jest wg calkiem fajny ale czestym gosciem forum na tibia.org.pl nie jestem wiec nie kupie go ;p.
A może (dmuchaną) laleczke w kształcie Bubble, trzymającą gumowego kurczaka i kubek w rękach, w koszulce "I love Tibia", i kondom gratis :P. Ale będzie biznes.
Shweppes
13-07-2005, 19:13
Ta, plakaty i zasłony na okno jeszcze?
a może zdjęcie nagiego admina?
Berburio
13-07-2005, 19:48
Loool...już bardziej idiotycznych pomysłów nie widziałem.Czy tu nie miała być dyskusja o kubkach ,a nie co tam jeszcze wymyślą...?
Kubek poprostu do d***
Boshe...kupił kubek i zrobił na niego napis tibia.org - chociaż to jest drugi link do strony www.tibia.com ...zupełnie zbadziewione.
spider-bialystok
13-07-2005, 19:55
Berburio widze, ze nie jestes fanem tibia.org.PL, ale moglbys napisac powody czemu uwazasz, ze kubek jest do dupy. Swoja droga mysle, ze gdyby powstaly kubki tibia.pl kazdy by sie zachwycal i zachwalal... Z tego co pamietam byly kiedys w planach gadzety tibia.pl ale moge sie mylic
Ludzie, troche luzu, tibia.org.pl to nie sa jacys wrogowie zeby od razu och zjezdzac a kubek to dosyc standardowy pomysl wiec nie wiem czemu sie tak bulwersujecie..
Dan the Automator
13-07-2005, 20:03
Berburio widze, ze nie jestes fanem tibia.org.PL, ale moglbys napisac powody czemu uwazasz, ze kubek jest do dupy. Swoja droga mysle, ze gdyby powstaly kubki tibia.pl kazdy by sie zachwycal i zachwalal... Z tego co pamietam byly kiedys w planach gadzety tibia.pl ale moge sie mylic
Ludzie, troche luzu, tibia.org.pl to nie sa jacys wrogowie zeby od razu och zjezdzac a kubek to dosyc standardowy pomysl wiec nie wiem czemu sie tak bulwersujecie..
Nie mylisz się, nie mylisz się... ;)
OSzczędźcie sobie takich durnych komentarzy - ze tibia.org be i wogole. BO bedzie trzeba sprowadzic dyskusje na troche inny tor ;d
Marcin of shadow
13-07-2005, 20:10
Jestem pewien ze gdyby byly kubki tibia.pl kazdy by je zachwalal tak jak powiedzial ktos wyzej przeciez tibia.org.pl nie hakuje ludzi prowadzi nawet akcje antyhack projeckt nie wiem co wy do niej macie.
Do adminow moze byscie tez zrobili takie kubki chcetnie bym kupil :D
Ja tam do nich nic nie mam ale przykro sie czyta bluzgi na uztkownikow i adminow tibia.pl :/
Uncle Warrior
13-07-2005, 20:24
Nie wiem czego od tego chcecie... mi się podoba, proste i przyjemne dla oka.
i jeszcze pewnie brzydki
O ja pier... tu już przesadziłeś -.-"""
Ja tam do nich nic nie mam ale przykro sie czyta bluzgi na uztkownikow i adminow tibia.pl :/
Kompleks nizszosci?
@Topic : kubek ujdzie. Dobrze, ze conajmniej cien smoka, a nie takie chodzace paskudztwo z tibi, co jak jaszczurka wyglada ;) Wg mnie - pomysl ciekawy, ale napis mogl byc troche lepszy.
@offtop : eee, ja bym dal jakas kurtke ze skory o kolorze zielonym i wyrysowanymi luskami.
Jezeli,bym,taki,kubek,kupil,toŁ
+Zamienil,bym,go,na,kubek,ktory,kazde,siki,zamieni al,by,w,wodke
+Wystawil,bym,go,na,balkon,zeby,golebie,go,obsraly
I,HATE,STUPID,CHEATERS!!!!!!!+.+
Yoh Asakura
13-07-2005, 20:41
droga mysle, ze gdyby powstaly kubki tibia.pl kazdy by sie zachwycal i zachwalal... Z tego co pamietam byly kiedys w planach gadzety tibia.pl ale moge sie mylic
Zachwycalibyśmy się bo błyby porządnie wykonany,jakieś fajne logo albo co innego,zresztą,kubek byłby pewnie wyczepisty a pieniądze ze sprzedaży poszły by na stronke ;).
Masz racje.Cokolwiek będzie złego albo coś to odrazu:
To pewnie jakieś *****y z tibia.pl !!!!oneoneonerazrazraz
Toż to żenada...poprostu są zazdrośni a teraz wstydzą się przejść na nasze Forum ;)
@Kuna:
Święta racja,to są ****** (sam gwiazdki wstawiłem ;) ) oszuści,piszą jakieś bezsensowne newsy:
Ola Boga rety,nie będzie tibia suit(e ?)!!!!oneoneone
-,-"
A to coś,to TBI (stfu) ?!Co to ma być ?Podnicają się,że zrobili jakieś gówno do oszustwa ?LoL =.="
O ja pier... tu już przesadziłeś -.-"""
1. Taka natura (leń ze mnie)
2. Czego się można spodziewać po kubku związanym z Tibią? Napis "You adavnced in drinkin"?
3. Już sprawdziłem i mi się nie podoba
4. Dobra oddaje się waszym szczypiorom (szkoda że na forum.tibia.pl nie ma :<)
spider-bialystok
13-07-2005, 20:46
Zachwycalibyśmy się bo błyby porządnie wykonany,jakieś fajne logo albo co innego,zresztą,kubek byłby pewnie wyczepisty a pieniądze ze sprzedaży poszły by na stronke .
A tibia.org.pl to nic tylko bije kokosy na kubkach ;\. Alez oni evul. Jakis czas temu byl tam konkurs w ktorym do wygrania byly pacce. Wiec nie sa jednak tacy zachlanni, nie?
Masz racje.Cokolwiek będzie złego albo coś to odrazu:
To pewnie jakieś *****y z tibia.pl !!!!oneoneonerazrazraz
Toż to żenada...poprostu są zazdrośni a teraz wstydzą się przejść na nasze Forum
A przeczytaj pare postow z tego tematu. Nie ma lepszych i gorszych po obu stronach sa idioci.
Dan the Automator
13-07-2005, 20:46
2. Czego się można spodziewać po kubku związanym z Tibią? Napis "You adavnced in drinkin"?
Dobre! :p Nie masz nic przeciwko jesli uzyje tego pomysły ;d?
@Dobo
Prosze cie bardzo :D Proponuje spisać umowe :P
@down
Nabity post nie jest zły.
Chcą sprzedawać kubki? Niech sprzedają nie mój interes. Nie wiem po co się tym tak bulwersujecie. W ogóle nie wiem po co powstał te temat...
Sprytny zbychu
13-07-2005, 21:09
wszyscy producenci kaw polecaja kubek z logo Tibia.org.pl !
Wiem, ze producenci kaw polecają te kubki, jestem jednym z producentów kaw zbożowych robionych z wielkiej, pachnącej i soczystej kupy. Dzięki temu kubkowi nasza kawa robi się jeszcze bardziej pachnąca i pyszna. Jej aromat pobudzi nawet nieboszczyka, który jak zapewne wiemy...
Meczace lowy na demonach?
... zaliczył dead'a na demonach ! Kup ten perfidny kubek i włącz się do gry !
To wszystko !
Dziękuje państwu !
niepijesz kawy?...
Czy mi sie wydaje czy tu jest błąd ortograficzny ? "niepijesz" to chyba jest czasownik, a o ile mi wiadomo to pisze się je osobno, więc powinno być NIE pijesz kawy, widać po wypiciu z tego kubka coś się z człowiekiem złego dzieje... .
Descartes
13-07-2005, 21:27
Pamiętacie temat z projektami koszulek? Możnaby coś takiego zrobić znowu. :)
Shweppes
13-07-2005, 21:38
Nie wiem dlaczego uważacie że oni by was tylko bluzgali. Wy też przecież piszecie że są oszustami, hackerami, są ogólnie źli. Wiem, że czasem padną jakieś nieprzyjemne słowa, ale to nie powód żeby ich obrażać, to samo się tyczy ich. Ale teraz wy zaczęliście o nich źle mówić, więc teraz wy jesteście w pewnym sensie tymi złymi. Poza tym po co urozmaicać kubek? Jak dla mnie z tym logiem smoka (prawdziwego) i samym napisem wygląda bardzo dobrze. Założyłem ten temat aby poznać waszą opinię, a nie żebyście ich zbluzgali bo sprzedają kubki.
@Ktoryśtam "producent kawy"
To hasło reklamowe to żart. A ty już robisz wielkie halo bo jest troche ironii.
Ja i tak nie zapomne projektu koszulki... Na srodku Tabaluga, a pod nim napis: "You will never forgot the first Dragon" ;)
Co do awersji naszych userow do tibia.org... Nie bywam tam, bo uwazam ze nie powinno sie pokazywac drug do questow, wiec nie wiem nic o tamtejszych modach i userach(moze poza kamszem :>), ale jak znam zycie modowie tam sa podobnie zdystansowani do naszych jak nasi do nich...Obie strony znalazly swoj sposob na zachecenie ludzi to przebywania na ich stronach i chyba nie powinno sie komentowac tej drugiej.
Widze ze dyskusja mocno zeszla z tematu kubka...Coz, szkoda ze nasze gadzety nie wypalily, moze jeszcze pomysl wroci...
Dan the Automator
14-07-2005, 08:48
W świetle tego co sie wczoraj stało, jak i tego ,że Shweppes=Nethar (mod na org.pl) - mam wrażenie, że temat miał być poprostu kryptoreklamą. Nethar, mógłbyś byc chociaż konsekwentny...
Ja i tak nie zapomne projektu koszulki... Na srodku Tabaluga, a pod nim napis: "You will never forgot the first Dragon" ;)
Co do awersji naszych userow do tibia.org... Nie bywam tam, bo uwazam ze nie powinno sie pokazywac drug do questow, wiec nie wiem nic o tamtejszych modach i userach(moze poza kamszem :>), ale jak znam zycie modowie tam sa podobnie zdystansowani do naszych jak nasi do nich...Obie strony znalazly swoj sposob na zachecenie ludzi to przebywania na ich stronach i chyba nie powinno sie komentowac tej drugiej.
Widze ze dyskusja mocno zeszla z tematu kubka...Coz, szkoda ze nasze gadzety nie wypalily, moze jeszcze pomysl wroci...
I tu cię zaskoczę, Nie wiem nic o modach tam, ale pamiętam jak kiedyś się wykłócaliśmy (polemizowaliśmy, lepiej brzmi ;)) o to, która strona lepsza. Starzy moderatorzy tacy jak Abroroth czy Kllos mają w nosie (i chwała im za to) co nooby sądzą o ich serwisie i jak ich obrażają, ale z tego co tu widać, ktoś taki jak Nethar (Shweppes) nie nadaje się na moderatora, nie tylko on... z tych, którzy tam banują, kasują. Źle się stało, że znowu zaczynamy się kłócić z przedstawicielami .org. :P
@Topic
Mi to lotto te kubki, i tak widać, że ktoś to założył dla reklamy, ja zaraz lecę na .org napisać topic i się dowiedzieć co ludzie sądzą na temat regulaminu, tematu to zgłaszania prac i tematu do komentowania na temat "Tibia in rl". <.<
Shweppes
14-07-2005, 09:16
Jestem konsekwentny, dlatego wysłałem przeprosiny do Droma razem z prośbą o skasowanie tego usera. A co do reszty, nawet tych co nie wiedzą o co chodzi to publicznie przepraszam.
A temat można zamknąć/skasować/whatev. Chciałem poznać waszą opnie.
Dla was sie nie podoba a tam wiele ludzi je kupuje i kase zbieraja :D
Berburio
14-07-2005, 16:51
No fanem jestem:P Udzielam się tam pod nickiem Apocalypsa. Ale przecież oni te kubki tak zjarali.Napisali tibia.org chociaż to jest strona cipsoftu -.- Tak je zjarali ,że się załamać można...ani dragona,ani demona O.o chociaż narysował by jakieś złożone eq z 4 stron :/ Boshe...
Bikstopa Reaktywacja
14-07-2005, 18:33
tak to bardzo dobry pomysl
jest z czego uczymac server i niepadaja transfery jak tu ( w polowie tygodnia niema grafik) oraz przyciagaja nowych i zostawiaja u siebie starych forumowiczow ( ;
pozdrawiam
Bikstopa
Wypraszam sobie. Jestem na forum tibi.org dosc dlugo bardzo fajne forum. A wiec nigdy nie widzia;em by ktokolwiek wyzywal modkow tibia.pl
Rozumiem nie lubimy sie konkurencja ite sprawy ale nigdy nie obrazamy publicznie modkow tibi.pl
Dj Fara0n
14-07-2005, 19:00
Co do kubkow:
Nie podobają sie ? Nie kupuj! Nie musicie odrazu wyzywac za to ze są brzydkie [zalezy od gustu] i ze muszą byc obsrane przez ptaki itp.Niech zarabiają na servis...
a mi sie kubek mimo wszystko podoba ;] fajne maja logo
Shweppes
14-07-2005, 20:35
No fanem jestem:P Udzielam się tam pod nickiem Apocalypsa. Ale przecież oni te kubki tak zjarali.Napisali tibia.org chociaż to jest strona cipsoftu -.- Tak je zjarali ,że się załamać można...ani dragona,ani demona O.o chociaż narysował by jakieś złożone eq z 4 stron :/ Boshe...
Ekhm. Wejdź na www.tibia.org (bez "pl") i zobaczymy co ujrzyssz ;p
Berburio
15-07-2005, 10:19
Ujrzałem strone tibia.com -.- No i?
Nie wierzysz? Dam screena
Wypraszam sobie. Jestem na forum tibi.org dosc dlugo bardzo fajne forum. A wiec nigdy nie widzia;em by ktokolwiek wyzywal modkow tibia.pl
Rozumiem nie lubimy sie konkurencja ite sprawy ale nigdy nie obrazamy publicznie modkow tibi.pl
Szkoda, ze to samo nie tyczy sie poszanowania praw autorskich i tolerowania kradziezy materialow.
Shweppes
15-07-2005, 10:53
Szkoda, ze to samo nie tyczy sie poszanowania praw autorskich i tolerowania kradziezy materialow.
Chodzi o Artykuły? Proszę bardzo mi donosić o plagiacie to się tym zajmę. Nie jestem tu częstym gościem, przez co nie wiem zbytnio który poradnik jest wasz. Więc od tej chwili moge zacząć, skoro znaleźliście tak duzo plagiatów.
Teddy Burn
15-07-2005, 10:57
Chodzi o Artykuły? Proszę bardzo mi donosić o plagiacie to się tym zajmę. Nie jestem tu częstym gościem, przez co nie wiem zbytnio który poradnik jest wasz. Więc od tej chwili moge zacząć, skoro znaleźliście tak duzo plagiatów.
Tak duzo? Nie uwazasz, ze wystarczy jeden?
byłem kiedyś na tamtym forum co każdy news to texty"frajerzy z tibia pl nie maja otsa itp itddddd"dno że głowa boli:)kubki ich sprawa życze powodzenia:)ja nigdy nie kupie kubka z tibią-.-choć w nią gram itp itd
Shweppes
15-07-2005, 11:36
byłem kiedyś na tamtym forum co każdy news to texty"frajerzy z tibia pl nie maja otsa itp itddddd"dno że głowa boli:)kubki ich sprawa życze powodzenia:)ja nigdy nie kupie kubka z tibią-.-choć w nią gram itp itd
Ooo. Dla mnie nowośc. Nie widziałem tam jeszcze newsa "Frajerzy z tibia.pl nie mają ots`a" O.o.
Weźcie zamknijcie ten temat bo już naprawde. Nie miał być reklamą, tylko chciałem poznać waszą opinię. A już znów się zaczęło gadanie o domniemanej wojnie choc taka nie ma miejsca.
Coz, tibia.org.pl nie ma supporta, ale ma OTS i quest spoilling. Ma tez bluzganie sie (specjalnie przegladalem posty i srednio co 2 tematy ktos sie bluzga). Za to tibia.pl ma kulture, supporta, oficjalne materialy i kupowanie pacca (tibia. org tez). Widac, ze tibia.pl wprowadza tez konkursy. Wg mnie ma tez ladniejszy outfit. A juz wybor zalezy od gustu...Lepsze bylyby czarne koszulki np z malym, bialym napisem na piersi typu "tibia.xx.pl" a nie wielki napis na klacie (ew. brzuchu) I LOVE TIBIA :P
Zamknąć ten temat. Wszystko co było do powiedzenia, już zostało powiedziane. Teraz już będzie tylko postowanie o tym że tibia.org.pl jest zła... Kto będzie chciał być na tym forum, będzie tutaj. Kto woli tibia.org.pl, będzie tam. Czy to taka wielka filozofia?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.