Pokaż pełną wersje : Problem
Mam problem z tibia, jak sie loguje na postac to pisze mi takie cos:
Connection timeout
Please verify the network settings in the options dialog and the network preferences of your system. For more information...
Co mam zrobic?? Nigdy takiego czegos niemialem
Z gory thx
Upewnij sie czy twoje polaczenie ineternetowe jest aktywne. Na drugi raz - chwyc za slownik a nie zakladasz kolejny idiotyczny, bezsensowny topic
@up
Czemu idiotyczny ten topic? Gość ma problem i nie może sobie poradzić więc pisze tu. Do tego jest to forum. Dział też jest dobry. Sfrustrowany jakiś jesteś czy coś?
@topic
Sprawdź czy w Options->Network opcja Test Server Login jest nie włączona . Jeśli jest - wyłącz ją i próbuj teraz. Jeśli nie jest i dalej ci nie działa - powyłączaj antyviry i firewalle. Jeśli dalej nie działa - skontaktuj się ze swoim adminem albo z kimś kto dobrze się na tym zna.
Vanhelsen
13-07-2005, 19:44
Albo użyj tego linka -> http://forum.tibia.pl/search.php? <- to jest tak zwany mechanizm szukający. Ten temat był omawiany wielokrotnie, wystarczy poszukać!!!
@up
Czemu idiotyczny ten topic? Gość ma problem i nie może sobie poradzić więc pisze tu. Do tego jest to forum. Dział też jest dobry. Sfrustrowany jakiś jesteś czy coś?
Hmm dziwnie sie sklada ale mozna sobie przetlumaczyc albo poszukac we wczesniejszych topicach?? Czy nie mozna, jak nie mozna to powiedz mam prawo sie pomylic mistrzu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.