Pokaż pełną wersje : Burdel na rooku
MasterFejkow
13-07-2005, 19:16
---Moje Fake'i------
Burdel na rooku cz.2 (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43114)
Uslugi Pogrzebowe (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42750)
-------------------
Dawno mnie juz nie było na rooku, więc postanowiłem wpaść sprawdzić czy przypadkiem nic się nie zmieniło.
Ku mojemu zdziwieniu powstał...Burdel?!?
http://i7.photobucket.com/albums/y259/spawaczull/Burdel%20fejk/Burdel1.gif
Tak mnie to zaciekawiło ze nie odmówiłbym se wejścia do środka...:]
http://i7.photobucket.com/albums/y259/spawaczull/Burdel%20fejk/burdel2.gif
Hmm... Ładnie tutaj. Może powinienem się rozejrzeć?
http://i7.photobucket.com/albums/y259/spawaczull/Burdel%20fejk/burdel3.gif
Omg... Handlarze...Wibratorami! Kupiłbym se jeden, ale nie miałem kasy :(
http://i7.photobucket.com/albums/y259/spawaczull/Burdel%20fejk/burdel4.gif
Ale tu miło i przytulnie.. w sam raz na ostry sex za free z hot laseczką
----
Comenty Plz... tak btw poprawiłem się?
Bobo_Nierobo
13-07-2005, 19:24
:D lol.Ten to ma pomysły.
Heheh, fajne fake'i :D Te ostatnie troszke przydymione :> Nicki czasem nierówno wklejone ale to się nie rzuca w oczy.
Najbardziej mnie razi zdanie: This item was using by Burdel King. Radze popracować nad gramatyką angielską. Btw. lepsze jest określenie Burdel Mama niż Burdel King, ale niech będzie ;P
Ogólnie nieźle... 7.5/10
Heliwurab
13-07-2005, 19:35
Ostro :evul: jak zamkną temat to będe miał pretensje... czy seks jest zabroniony? Raczej nie...Ludzie muszą się czasem odprężyć, jak już ktoś kiedyś powiedział.. :P
Aki Hakalaa
13-07-2005, 19:43
lÓl fake :] :) nawet fajne :P
Maciosek
13-07-2005, 19:46
Ty zboczony masonie !!! Tak na serio to fake jest niczego sobie, wykonanie bardzo dobre, pomysł też, więc dam ci 9/10.
Marcin of shadow
13-07-2005, 19:54
Swietny pomysl wykonanie mam pare bledow ale malych ogolnie daje 9/10
No, nawet fajny fake... Tylko troche dziwny.
Ale pomysł:10/10
Wykonanie:5.2/10 ludzie nie mają paska życia
Ogólnie:7.8/10
Życzę kolejnych udanych fake'ów!
MasterFejkow
13-07-2005, 20:03
@crowal
Ekm... Myslalem nad paskami w sumie to nie problem ale doszedlem o wniosku ze po jakiego grzyba je robic?? Waste time
@down
A zebys wiedział że zrobię :]
Ale piszcie jakie sa błedy itd itp. dajcie krytyki troche czy cos takiego. tylko mowcie z sensem a nie tylko "ladne" i koniec
Nie no gosciu to jest cos! Jeszcze jakbys umiescił jak sie bzykają to by juz bylo The Best!
Shanhaevel
13-07-2005, 20:42
Nie no gosciu to jest cos! Jeszcze jakbys umiescił jak sie bzykają to by juz bylo The Best!
Głodnemu chleb na myśli? :)
Thimburd
13-07-2005, 21:15
Pomysł fajny. Wykonanie - tragedia. xd
TheNatoorat
13-07-2005, 21:53
No nie... zróbcie coś z polanką, romatyczną historią miłości młodych bohaterów, a nie jakieś undergroundowe domy publiczne.
A bez przekleństw to nie łaska?
Wykonanie jeszcze gorsze... :P
4/10.
Pomysł za***isty :] Chyba nikt wcześniej na to nie wpadł, z wykonaniem gorzej ale to nie oto chyba chodzilo, a że niema nicków to chyba nie jest błedem, przynajmniej jest czytelnie bez tego :P
LOL, spoko fejk, podoba mi się!
buahahahhaah :evul:
ale masz wyobraznie tibijska........
taka to by kazdy chcial :)
ale to tylko fake X(
moja srednia ocena to 9,9/10 :D
Drake@ok
14-07-2005, 09:49
niech zgadne troszke tekstow z GOTHIC II ??
Fabula 6\10 szkoda ze niemiales kasy :evul:
wykonanie 7\10 troszke niewyraznie widac napisy :evul:
ehh fake nie jest złe a tego typu fake jeszcze nie było :P będą dalsze części? :P
(up) gdzie tu masz teksty z Gothica? :P
uhehehe za***isty fake !! czlowieku roob dalej hahah 8o 8o 8o
FAJNE bardzo sie uśmialem i m0re plx0r!!!
Chessterr
14-07-2005, 17:45
Wszyscy piszą posty typu;"człowieku najlepszy fake na świecie""wymiatasz""człowieku rób dalej""Super"
Koleś zrobił ciekawą fabułe. I chwała mu za to. Ale wy go już wychwalacie jak Boga. To prawda że dawno niy było dawno takiego fake. Ale ja mam zastrzeżenia do grafiki.
Fabuła 10/10
Grafika 8/10
Moze byc mi sie podobają światełka czerwone mogłes dodac jeszcze troche dymu z Papierosow i jakąś gołą Laseczke latającą po podworku hahahahah :P
Hueheuehue Dobry pomysł. Troche wulgarne ale przecież tak jest w mafijnym świecie ;]. Pomysł zawalisty wykonanie dobre, ale mogło by byc lepiej. No i za krótkie ;/
Sprzedam sie za 10 serowKUPUJE!!
Niezly pomysl.Gorzej z grafika.
pomysl : 10/10
Grafika 8/10
Taaa, "sprzedam sie za 10 seruw" rulz :D. A seks w Tibii wyglada tak: craw craw craw craw :P
Za*****ty pomysł i wykonanie ..
10/10 plx
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Wypasiony fake zrób jeszcze kilka takich. :D :D
mi sie podoba, ocenilem na 4 gwiazdki =]
Sie mapes
20-07-2005, 13:58
pomysl BAAAARDZO ORGINALNY lecz czy tematycznie dla dziecie ;) w kazdym razie wykonany niezle
|noob detector|
20-07-2005, 18:24
Nawet najs. :)
Huahaha koleś wymiatasz :)
O człowieku!!!!!!!!!!!!
Pomysł zajefajny myśle, że gdyby tak byłó naprawde to byliby sami rookslayierzy :D .
Trafiłem tu przez twój link w poprzednim fake'u... Człowieku czy ci brakuje słów? Postaraj się nie klnąć.... W.g mnie to jest złamanie zasad dobrego wychowania... Ale cóż, tacy ludzie też sie rodzą...
hah free z hot laseczka xD
Shardzik
21-07-2005, 09:44
Żałosne -.- można z tego wywnioskować że masz 13 lat przesiadujesz całymi dniami na stronach XXX i masturbujesz się 5 razy dziennie. Widać że jesteś niedojrzały, i myślisz że w seksie chodzi tylko o wyruchanie panienki -.- ...
Mystic Evil
21-07-2005, 21:11
Fajne fake :) Podoba mi sie ten szyld "BURDEL" nad wejsciem ^^ Pomysł tez fajny (oryginalny) B)
Heh bardzo fajne tylko ten opis "Wibratrka" slabo cos widac
tylko zeby fuit mu wystawal przy tym a dziwka wogle zeby byli goli heheheh
Pomysł i wykonanie przynajmniej dobre - jedynie wulgaryzmy mi tu nie pasują - jak coś jest naprawde dobre to nie potrzeba takich "upiększaczy" :baby:
arimedes
23-07-2005, 16:28
HeHe oddaje cały klimacik burdelu hehe co do oceny 11/12 hueh.
Nabardziej mi sie podobało cos z klimatu rooka ale burdelowate:D" Sprzedam sie za 10 serow":D:D:D<bomba:D>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.