Pokaż pełną wersje : Konkurs na zdjęcie Tibia in real!
Dr. Omader
13-07-2005, 21:57
Tibia.pl z dumą ogłasza pierwszy…
Konkurs na zdjęcie pod tytułem „Tibia In Real”
Użytkownicy mają zrobić i wstawić na forum zdjęcie wykonane aparatem. Zdjęcie ma przedstawiać Tibie przeniesioną do prawdziwego życia. Możecie się przebrać za jakąś postać z Tibii i z Giant Swordem walczyć przeciwko smokowi! Możecie też udekorować jakieś miejsce tak, aby przypominało znane miejsce z Tibii.
Nagrodą za pierwsze miejsce jest Premium Account na 6 miesięcy lub 2 Premium Account na 3 miesiące(do wybory przez zwycięzcę), natomiast za drugie miejsce będzie przyznany Premium Account na 3 miesiące!
Jak widzicie jest o co walczyć! Na wasze zdjęcia czekamy do 31 lipca 2005 roku.
Regulamin konkursu znajduje się tutaj. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=41928)
Swoje zdjęcia możecie zgłaszać do tego tematu. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=41931)
Natomiast komentarze do zdjęć proszę pisać w osobnym temacie, aby w głównym temacie nie było bałaganu, czyli tutaj. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=41932)
Tibia.pl Życzy wszystkim powodzenia!
[edit] Wykażcie się odrobiną pomysłowości i orginalności! Zgłoszenie kolejnego zdjęcia z jakiegoś bractwa rycerskiego czy LARPa nie przyniesie wam zwycięstwa, bo takich i bardzo podobnych zdjęć jest bardzo dużo.
Przy okazji pragniemy poinformować, że od przyszłej środy(tj. 20 lipca) będzie można znowu zakupić Premium Account przez tibia.pl! :)
Murderer
13-07-2005, 22:07
ja chce wygrac:)
musze popracowac nad zdjeciem B)
i łont tu łin tu :P
ale jescze nie wiem czy zapodam zdjecie ;P
Venderer
13-07-2005, 22:19
Omg... Świetny pomysł xD... Już wycinam mojego MPa z kartony xD
Hmm, tez zrobie, ale najpierw musze kupić ... klisze :-)
Krol Lew
13-07-2005, 22:29
Chyba wystartuje w konkursie mam juz nawet pomysł :P
Nareszcie kupie sobie PACC :)
Pomysł naprawde fajny i orginalny ciekawe rzeczy mogą z tego wyjść z niecierpliwością czekam na skutki :)
Nareszcie kupię sobie PACC :)
Zależy o co ci chodzi ;) Bo jeśli o kupno przez Tibia.pl kiedy wróci ta możliwośc to oczywiście, ale jeśli chcesz mieć PACCA przez konkurs to nie bądź taki pewien :p Za duża konkurencja ;)
Mam pytanko: czy jeśli zrobię to razem z kumplem, który też gra w Tibię, to nagrodą będzie PACC dla każdego z nas po 3 miechy? Czy narzucone jest, by robić to samemu? Bo ja na przykład jak będę sam na zdjęciu (hmm... kto je będzie robił?) to będzie kicha... szczególnie z takim pomysłem jak mój... :D
@EDIT:
I czy może to być foto-story, tak jak fake-story?
No no bardzo dobry pomysl konkursowy ... chcialbym sobie tak zajac pierwsze miejsce ;) Ehhh jak milo pomarzyc ... :p
@fegeve kupisz czy (może) wygrasz?:> :P
całkiem dobry pomyślunek z tym konkursem :D jak znajde pomyslunek i inne pierdółki to biore udział :evul:
Dan the Automator
13-07-2005, 22:59
Nie chce psuć nastroju tym co mówią że oryginalne. Ten pomysł był już dawno wykorzystany na tibia.org.pl i ten tu wcale nie jest oryginalny, poza tym nie ma admina tibia.org.pl więc wątpię żeby się zgodził na użycie tego pomysłu tutaj. Oni robili już dawno takie konkursy, mają kubki i anty-hack project ;p. Chyba nie nadążacie
ROTFL!!!!!!!!!!! Nie mam nic więcej do dodania ;-)
malypietroo
13-07-2005, 23:01
Taa... Pacc by sie przydał, tylko szkoda że można nadesłać tylko jedno zdjęcie, bo na przykład wyśle jakąś fotke 25.VII. po czym 28.VII. wpadne na lepszy pomysł.Chociaż, w sumie jest na to rada, wysłać fote 29 lipca i nie ma problemu....
Dan the Automator
13-07-2005, 23:03
Nie musisz mieć. Oni zrobili konkurs na zdjęcia kilka miesiecy temu, nagrodami były PACC`e. Nie macie swojej oryginalności? Nie możecie wymyślić swojego konkursu?
Cholera, te durne pipy z Chio Chips tez robia konkurs z nagrodami! :< Zerzneli z tibia.org.pl
...
teraz widzisz jak śmieszny jesteś ;-)?
Przeciez zadanie konkursowe jest zupelnie inne - a nagroda - jaka inna moze zadowolic gracza tibijskiego? Daj spokoj...
malypietroo
13-07-2005, 23:06
Nie musisz mieć. Oni zrobili konkurs na zdjęcia kilka miesiecy temu, nagrodami były PACC`e. Nie macie swojej oryginalności? Nie możecie wymyślić swojego konkursu?
Weźżesz daj spokój. Nie podoba sie to nie bierz udziału.Może oni nie zaglądają na tibia.org.pl. bo mają pod opieką własny serwis. Może to po prostu zbieg okoliczności. Nie chcesz, nie startuj, ale nie bluzgaj tu na wszystkich.
Jedno Ci powiem, płakać z braku Twojego zdjęcia nie będę...
-=DanieL=-
13-07-2005, 23:09
spoko spoko :P pomysł fajny
Shweppes
13-07-2005, 23:09
Tak, to ja zedytowałem
Dan the Automator
13-07-2005, 23:10
O boże. Tak trudno zmienić temat? Co z tego że zamiasty najlepszego zdjęcia ma być inne najlepsze zdjęcie? Zawsze będzie najlepszym zdjęciem. A nagrodą może być nie wiem co. Jakaś ranga dupowata na waszym forum czy coś. Nie bluzgam was, nie rzucam mięsem.
Na tibia.org.pl był najlepszy SS z gry na tibia.pl Najlepsze zdjęcie z RLa udające TIbie ale oczywiscie, nie ma roznicy...
Co do nagrody - widzisz, PACC to jedyna sensowna nagroda :-) Za range mało kto by sie wysilał.
malypietroo
13-07-2005, 23:14
O boże. Tak trudno zmienić temat? Co z tego że zamiasty najlepszego zdjęcia ma być inne najlepsze zdjęcie? Zawsze będzie najlepszym zdjęciem. A nagrodą może być nie wiem co. Jakaś ranga dupowata na waszym forum czy coś. Nie bluzgam was, nie rzucam mięsem.
Po 1: naucz sie poprawnie pisać
Po 2: Jeżeli firma pana X wyprodukuje samochód okrzyknięty "samochodem roku 2005" to oczywistym jest, że pan Y też będzię chciał wyprodukować samochód będący hitem roku 2006. A przecież mógłby powiedzieć jak Ty, po co mój samochód ma być najlepszy. Co to za różnica, czy marka X będzie "best", czy marka Y, w końcu i to, i to są samochody...(nie wiem czy w dobry sposób to wytłumaczyłem, w każdym razie, ja tak zrozumiałem powyższy cytat)
Shweppes
13-07-2005, 23:14
NIe kłoce sie już. Zbanujcie tegi usera. Przepraszam jeśli sprawiłem kłopoty lub coś. POniosło mnie.
Kombinujecie jak koń pod górę :P. Nie mniej jednak gratuluje pomysłu B)
Nie chce psuć nastroju tym co mówią że oryginalne. Ten pomysł był już dawno wykorzystany na tibia.org.pl i ten tu wcale nie jest oryginalny, poza tym nie ma admina tibia.org.pl więc wątpię żeby się zgodził na użycie tego pomysłu tutaj. Oni robili już dawno takie konkursy, mają kubki i anty-hack project ;p. Chyba nie nadążacie
LOL !!
Tak więc chętnie odeślemy sie do twojej ukochanej strony www.tibia.org.pl wg. mnie najbardziej lamerskiej strony o tibii w Polsce -.- podnieta ze stworzenia TBI-.- ??? lamerstwo...
Dan the Automator
13-07-2005, 23:33
http://tinypic.com/73ml4m.jpg
Na zakończenie tej kłutni. Oczyszczeni z zarzutów, ROTFL!
(Tak, nie należymy do najszybciej działających stron :-P No ale po roku macie konkurs! :D)
DaniaStone
13-07-2005, 23:42
Hoho.
Koledzy maja mi zrobic preznet i wygrac dla mnie pacc.
Więc obawiajcie sie ich bo maja bardzo dobry pomysl!!!
Black Warior
13-07-2005, 23:42
No cuż szansa na wygranie jest tak jak w multilootku czyli 1/1000
Kivis Knight
13-07-2005, 23:56
Już planuje nad zdjęciem :p Musze zrobić good, żeby chociąz drugie było :evul:
Jak wstawić obrazek obok mojej nazwy? Jestem pierwszy raz...
Super pomysl, na bank w tym wystartuje z qmplem ktory rownierz gra w tibie :P oczywiscie (jak wiekszosc) zakladamy ze wygramy i nagroda na pol :P po 3 miechy.. ale jak widzie konkurecja jest OGROMNA wiec niebedzie tak latwo :P ale warto sprobowac! xD
Jeszcze raz gratuluje pomyslu.
Co do takich ciekawych pomyslow kiedys myslalem nad zjazdem WSZYSTKICH tibijczykow. milo by bylo poznac takiego EO, Cachera, czy Bubble. czy poprostu umowic sie gdzies z jakims qmplem z br landu i sie zobaczyc w rlu, pogadac :)
MayGyver
14-07-2005, 00:44
buuuuuuuuuu
nie moge brac udzialu w konkursie, buuuuuuuuuuu
evul drom mi zabronil
@black warior
w multilotku trzeba miec szczescie a tutaj pomysl
no i szansa wygrania w multilotku jest przynajmniej 10^3 razy mniejsza niz u nas
p.s. ja osobiscie wyzej cenie ciekawy i dowcipny pomysl niz zaprezentowanie sie w zbroi kolegi rycerza i nazywanie poszczegolnych elementow nazwami z tibii
wiec starajcie sie - nagrody czekaja :)
Kivis Knight
14-07-2005, 00:53
Hmm... zastanawiam, się czy nie zrobic jakiegoś śmisznego (tak jak wyżej napisał MyGayver) :] Pomysł to najprostrza rzecz w robieniu tego zdjęcia, więc ode pomysłu zaczne :D
Bogaty jest głupi... ale lepiej być bogatym i głupim niż mądrym i biednym :evul:
Mam pytanie czy np. jak zrobie zdjencie zeskanuje je to moge dosysowac do niego np. nick i ilosc hp. czy cos takiego?
Mam pytanie czy np. jak zrobie zdjencie zeskanuje je to moge dosysowac do niego np. nick i ilosc hp. czy cos takiego?
Regulamin
"3.Dozwolone jest manipulowanie zdjęciami, to jest tworzenie fotomontaży, jednak większość zdjęcia ma pozostać prawdziwa. Wstawianie zbyt dużej ilości obiektów z Tibii będzie karane dyskwalifikacją!"
No cóż szansa na wygranie jest tak jak w multilotku czyli 1/1000
Muhahahahhaa .... Czyt. ze zrozumieniem :>
tibia.pl/forum - konkursy - regulamin konkursu na zdjęcie tibia in real. - tam o tym raczej będzie.
ort. No - niezaczynamy zdania tym wyrazem :]
Cuż - Ekhm.
multilootku- j/w ;-)
Gdy dzisaij przeczytałem o tym konkursie to od razu mi przyszło jedno na myśl. To świetny pomysł :D ! Nie ma co pacc piechotą nie chodzi a co poniektóree osoby odkleją się w końcu od swego kompa i zaczną się troszkę ruszać (na przykład: ja :p ). Dziwny zbieg wydarzeń chciał że ostatnio z kumplem rozmawialiśmy o robieniu filmiku o tibii.
Jednak co najważniejsze to chwała WAM (nie iwem do kogo się dokładnie zwrócić z podziękowaniami), że wprowadziliście kupno pacca, gdyż ja inną metodą płatności płacić nie mam zamiaru (popełniłem błąd i wysłałem pocztą polską kase i zawalili mi 81,8 zyla, a jak to mówią kto sie na zimnym zparzył...). Ogólnie to po prostu lepiej być nie mogło 8o .
Wielki Mancyz
14-07-2005, 08:58
Znowu można pacc przez tibia.pl , ja jeszcze mam 70 days left dzięki tibia.pl ale sobie potem znowu kupie pewnie będą gatki szmatki od rodziców że szkoła ale co tam :) . Konkurs ciekawy , ale ciężko będzie pewnie wytypować zwycięzce -,-
Odsyłam do mojego posta na stronie pierwszej i czekam na odpowiedź bo nie chcę spamować powtarzając te pytania...
Mam pytanko: czy jeśli zrobię to razem z kumplem, który też gra w Tibię, to nagrodą będzie PACC dla każdego z nas po 3 miechy? Czy narzucone jest, by robić to samemu? Bo ja na przykład jak będę sam na zdjęciu (hmm... kto je będzie robił?) to będzie kicha... szczególnie z takim pomysłem jak mój... :D
Po to jest opcja 2x3 miesiące żebyś mógł robić z kolegą i w przypadku wygranej wybierasz, czy bierzesz dla siebie całe 6 miesięcy, czy dzielisz się z kolegą. Twoje konto 3 miesiące i jego 3 miesiące.
Fajny pomysł.... przynajmniej nie będę musiał kupywać Paca(oczywiście jeżeli wygram :P, ale w to wątpie :/)
A tak przy okazji chciałem życzyć wszystkim dobrej zabawy, bo przecież o nią tu tylko chodzi (no i o PAC)
Tak więc... POWODZENIA :)
pomysł super, szkoda tylko że akurat wtedy kiedy robie sobie troche ponadpółroczną przerwe od gry w tibie, czemu ten konkurs nie nastąpił półroku temu :D
Jakiej rozdzielczości mają być wysyłane do Was zdjęcia? Czy jeśli wyśle zdjęcie 3 MEGAPIKSELE (nie wiem jaka to rozdzielczość w x*y) to Wy je przyjmiecie (przecież taki post miałby chyba z 1 Mb)? :(
Super pomysł.Ja zabieram się do ciężkiej pracy i mam nadzieje zdążyć wysłać zdjęcie i wygrać chociaż 2 nagrode ;)
Ja mam pytanie , a mianowicie czy to moze byc zdjecie np. ubarwnione czcionka tibijska tudzież jeskimis motywami do fakeów? czy ma być to tylko czyste zdjecie bez zadnych bajerów czyli tak jak nas Pan Bóg stworzył?
Bizistin'Ander
14-07-2005, 10:20
Ej....Jak moge wstawic Zdjecie do tego...no wiecie :)
Ja mam pytanie , a mianowicie czy to moze byc zdjecie np. ubarwnione czcionka tibijska tudzież jeskimis motywami do fakeów? czy ma być to tylko czyste zdjecie bez zadnych bajerów czyli tak jak nas Pan Bóg stworzył?
w regulaminie wszystko jest napisane
Gniew Mroku
14-07-2005, 10:38
Heh, mówiłem. Przez pare dni PACCe kupowali i już tyle kasy zebrali, że modków nie starcza by kase rozdzielić. Ale pomysł na konkurs extra, zobaczymy jak ludzie przeniosą tibie do rl. :D
EDIT: Chyba właśnie wpadłem na extra pomysł. Jeśli wyjazd nie pszeszkodzi to może wygram. 8o
8o nareszcie się tego doczekałem tibia.pl sprzedaje PACC jeeeeeeeeee teraz tylko musze pomnożyc pare gp i jazda :D
sorry na błedy ort. i int.
vonbayba
14-07-2005, 12:31
ŁŁŁyyyyyy mi sie tam nie chce w takie zaawy bawić ale sie bedzie szło posmiac z innych fotek:P
Stefan12341
14-07-2005, 13:52
Wiadomo... startuje :) ale mam pomysly...yeah yeah xP juz sie doczekac nie moge bardzo zalezy mi na pacc xD
@EDIT:
Wlasnie Dr. Omader. W moimm aparacie cyfrowym jest opcja macro, czyli ze zdjecia wychodza 2x wieksze. Takie by byly lepsze? moga byc takie no notmalne jak wychodza w cyfrowce lub macro. Szybko bo dzisiaj sie biore do roboty :evul:
L@p0juf0
14-07-2005, 13:55
fajnie wymiśliliscie prze nowym update można wygrac pacca :D zaraz ide poogladać zdjecia ludzi co walczą o nagrode ;)
Nieznany
14-07-2005, 14:15
Ej, to do moderatorów. Ja byłem na wakacjach na 2 tygodnie i chyba przegapiłem kilka newsów... ;( Czy nie możecie pokazywać też troche starszych wiadomośći? Bo ja sie wnerwiłem jak nie zobaczyłem żadnego newsa ktorego widziałem przed wyjazdem, i wydaje mi sie że przegapiłem kilka newsów!!!
Stefan12341
14-07-2005, 15:25
Ej, to do moderatorów. Ja byłem na wakacjach na 2 tygodnie i chyba przegapiłem kilka newsów... ;( Czy nie możecie pokazywać też troche starszych wiadomośći? Bo ja sie wnerwiłem jak nie zobaczyłem żadnego newsa ktorego widziałem przed wyjazdem, i wydaje mi sie że przegapiłem kilka newsów!!!
chyba pomylily ci sie tematy... i dzialy zreszta tez xD
chyba nie trudno na forum polatac po newsach i poszukac tego czego sie nie widzialo nie?
@EDIT:
EJ MODY MAM PYTANIE:
Otoz wszyscy wiemy, ze mamy wklejac tylko jedno zdjecie.. Pomyslalem ze da sie ominac ten punkt regulaminu, i wstawic zdjecia w formacie gif. (dla niekumatych te ruszajace sie obrazki xP). Mam pomysl na niezla historyjke, a gify umiem robic.. no co gif bedzie jednym obrazkiem :) Czy dopuszczacie taka opcje? szybka odpowiedz plax xD
PS najwyzej dopiszcie punkt do regulaminu xD
Krzysztof Knoblauch.
14-07-2005, 18:20
Co do konkursu : na tibia IRL wpadlem na pomysl w zeszlym roku i zrobilem temat pt. Co Tibia robi z czlowiekiem. Wieszok swiadkiem :D. na forum zdjecia dodam kilka fotek ktore robilismy w zeszlym tyg.
Enjoy
Adiux Kreah
14-07-2005, 21:58
heyo :) wystartuje w konkursie :P mam bomba pomysl ktory wszystkich zmiecie zobzczycie :Ork:
Nieznany
14-07-2005, 23:32
Dzieki! :p
Ale ni9e chodzi mi o te forum na ktorym i tak malo kapuje, tylko to, co widac przy otwieraniu! Albo.... Popatrze jesdzcze na ty,m forum. X(
Ale ni9e chodzi mi o te forum na ktorym i tak malo kapuje, tylko to, co widac przy otwieraniu! Albo.... Popatrze jesdzcze na ty,m forum. X(
Przecież na forum jest to samo co widać przy otwieraniu.
Stefan12341
15-07-2005, 09:58
Przecież na forum jest to samo co widać przy otwieraniu.
heh... moderator byl w temacie a nie odpowiedzial na moje pytanie... dlaczego? :(
chyba pomylily ci sie tematy... i dzialy zreszta tez xD
chyba nie trudno na forum polatac po newsach i poszukac tego czego sie nie widzialo nie?
@EDIT:
EJ MODY MAM PYTANIE:
Otoz wszyscy wiemy, ze mamy wklejac tylko jedno zdjecie.. Pomyslalem ze da sie ominac ten punkt regulaminu, i wstawic zdjecia w formacie gif. (dla niekumatych te ruszajace sie obrazki xP). Mam pomysl na niezla historyjke, a gify umiem robic.. no co gif bedzie jednym obrazkiem :) Czy dopuszczacie taka opcje? szybka odpowiedz plax xD
PS najwyzej dopiszcie punkt do regulaminu xD
Igomas : Przeczytaj jeszcze raz regulamin. Pisze przecież, że to jest konkurs na zdjęcie. Nie na film lub animację, tylko na zdjęcie.
Ja sie ciesze tylko z tego, ze bede mogl se zamowic pacc:P
Stefan12341
15-07-2005, 19:43
Igomas : Przeczytaj jeszcze raz regulamin. Pisze przecież, że to jest konkurs na zdjęcie. Nie na film lub animację, tylko na zdjęcie.
no dobra wygrales xD
Murzyn barbarzynca
16-07-2005, 09:18
A to moze byc z tzw."dymkiem"? taki na tekst :P
Strażnik Nobow
16-07-2005, 10:24
Fajnie tylko ja z kolegami mieliśmy pomysł ale koledzy nie chcą go realizować X( ;( co ja poradze!!!! A z tym konkursem to strzał w 10 :king: Tylko trzeba się wygłupić żeby dostać nagrode ale to szcegól!! i Prosze was! powiedzcie jak zrobić awatar na forum!!!!!! :(
Fajnie tylko ja z kolegami mieliśmy pomysł ale koledzy nie chcą go realizować X( ;( co ja poradze!!!! A z tym konkursem to strzał w 10 :king: Tylko trzeba się wygłupić żeby dostać nagrode ale to szcegól!! i Prosze was! powiedzcie jak zrobić awatar na forum!!!!!! :(
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=32509 , tu masz opsiane co i jak. Żeby nie było offtopicu :P. Pomysł bardzo dobry, wystarczy spojrzeć na oglądających i na ilość zamieszczanych prac żeby przekonać się o tym jak pomysł się dobrze przyjął.
Mam pytanie, jeśli bym wygrał a nie będzie mnie przy komputerze (wogóle w Polsce) to moja wygrana przepada? Trzeba jakoś ją zaakceptować? Bo za 3 dni jadę do Grecji na 2 tygodnie =/
I w domu będę dopiero 3.
Więc jak co to prosiłbym pacc tylko dla mojej postaci [jeśli wygram^^] (Sir Keragez, Jamera)
@down
Ufff... very thx!
Dwimenor
17-07-2005, 10:21
Przeczytaj uważnie regulamin-Najwcześniej 8 lipca wybierzemy zwycięzcę.
Potem masz 7 dni na potwierdzenie przez PW.
MIGHT FIST
17-07-2005, 14:05
Yo!!Moje zdanie jestakie że niektóre zdiecia są spox,inne tak że się źle wyraże (głupie że aż smieszne),inne są do bani,a inne żenujące.Ale pozdro dla wszystkich,doceniam wasze starania i chęci.No nie kazdemu wychodzily fotosy super ale wielkie uznanie dla nich ze umiescili je na forum. ;)
pawel158
18-07-2005, 16:28
Siema. Jest to mój pierwszy post :) Pomysł na zdjęcie Tibia in real jest naprawdę spoko!! Może nawet sam się zgłoszę :P Życze wszystkim powodzenia. Mam nadzięję, że uda mi się coś w nim zdobyć :-)
Tuhamiid
19-07-2005, 20:09
<ciach> Najwcześniej 8 lipca wybierzemy zwycięzcę.<ciach>
o0- 8 lipca a dzisiaj jest 19 xD chyba mialo byc sierpnia xD
Millerus
05-08-2005, 23:42
Nom ja tez moge sobie pomazryc ale zglosze zdjecie
;p
Ciekawski
10-08-2005, 12:12
co wy tak te wierszyki cytujecie??? albo kto na jakim serwerze gra i kim???
kogo to obchodzi? a wierszyki najgorsze kurde cytujecie dziada kturego nie rozumiecie i sie ****a cieszycie. X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.