Pokaż pełną wersje : Warlord Sword na Harmonii
Gate lord
13-07-2005, 22:26
o prosze macie, wiem że to nie jest fajny fake ani nic, ale oto przykład, jak to niby gremlin i bebilon mają WLS, to samo właśnie zrobiłem ten sam quest i też nie był w boxie i co?? mam WLS!!!
Sciemka plx, to być fake w 100% perfecyjnosci wykonania , nie ma żadnych dowodów na to że to nie z RL tibii...
http://i5.photobucket.com/albums/y167/atronis/Tibia/WLsword.jpg
Gate Lord dla mnie ten fake jest za***isty bo tez jestem z harmonii i trzeba wspierać dobrych kompanów fake its wery good ;-]]]
Dolhor Knight
13-07-2005, 22:40
Szczerze to ja w tym fake nie widze nic takiego super :/
Gate lord
13-07-2005, 22:44
JA tam nie uważam że ten fake jest super, jest zrobiony z painta+chameleonrune+ OTS, ja tlyko go wkleiłem poto żeby ludzie lookneli że być morze, gremlin i bebilon sciemniają, tak samo mógłbym zrobić z MLS :/
Lepsze ss'y z Harmoni znajdziecie w tym temacie, są to Zdiecia z gildii Black Company.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38332&page=1&pp=10
Heliwurab
13-07-2005, 22:50
Świetnie.. założę się że teraz przez ciebie zacznie się tu kłótnia kto ma racje... Bebilon czy reszta świata.. ja, oczywiście stoje murem za Bebilonem.. czy jak to się mówi :P w każdym razie wierze Dreamersom... a jesli źle wierze, jeśli się okaże że to nieprawda(że mają WS), to znaczy że jestem głupi...
@Ontopic
To raczej OTS...
Albo dobry Fake..
Raczej OTS...
Tak, OTS...
Pewno się myle...
Poprostu, dobrze zrobione :P
:evul:
Gate lord
13-07-2005, 22:54
No przecież móie że to Harmonia, tylko że użyty chameleon rune u sweaty cyclopsa+ z OTS'a wycięte WLS i wklejone w paincie + dobrze przerobione napis :/Ale ss z Harmonii
Ładnie, Ładnie... Mało jest profesjonalnych pojedyńczych fakeów. Profesjonaliści zazwyczaj robią story, a pojedyńcze fake'i ludzie którzy się na fakeach nie znają.
U mnie masz 6+ :D
~~pozdro
Taki sobie ten fake... Niby co w nim takiego szczególnego i fajnego, chłopak sie chial pokazac, ale świata tym sie nie podbije:P
Gate lord
14-07-2005, 08:17
JA tam nie uważam że ten fake jest super, jest zrobiony z painta+chameleonrune+ OTS, ja tlyko go wkleiłem poto żeby ludzie lookneli że być morze, gremlin i bebilon sciemniają, tak samo mógłbym zrobić z MLS :/
Lepsze ss'y z Harmoni znajdziecie w tym temacie, są to Zdiecia z gildii Black Company.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38332&page=1&pp=10
omfg, nie chce sie pochwalic ani nic, boże ja chce tylko udowodnic że dreamersi nie wiadomo czy maja ten miecz, onob gdybym ten ss wkleił w zdięciach, podlazł na necro i zrobił fake, to co? skąd wiadomo czy to RL czy fake hm?? Nie uważam sie za profesjonaliste,tylko mi chodzi że na tym fake nie widać błędów żeby ustalić czy to fake :/
Knight Simon Dark lord
14-07-2005, 12:07
Gate Lord wielkie Gratz zarąbisty Fake ale co się dziwić był leaderem 2 gildii do których należałem szkoda że żadna się nie utrzymała Gate tak trzymać :cup: jeszcze raz wielkie GRATZ :cup:
Wumakudu
14-07-2005, 16:54
No ladny Fake Gate profesjonal:p zrob jakas historie czy cos...
Popieram kolegów taki talent do fejk'ów nie powinien się zmarnowac zrób jakieś: Fake story?
Gate lord
14-07-2005, 17:43
EEee, ale ja nie umiem Fake story robić, tki fake mógłby każdy głupi zrobic :/, to banał jest :/
Wumakudu
15-07-2005, 10:49
No Gate zrobiles ze ma taki mieczyk w dloni to nie zrobisz przygody "Gate Lord Powrót Króla" xD
Biohazard
15-07-2005, 12:39
:p Wdług mnie tylko eq to fake!!
Warlorad sworada mozna zobaczyc u spoconego cyca zamienic sie w niego odpowiednim czarem. Plyniesz do cralin i begniesz jak naszybciej do amazonk.
Murderer
15-07-2005, 17:11
Świetnie.. założę się że teraz przez ciebie zacznie się tu kłótnia kto ma racje... Bebilon czy reszta świata.. ja, oczywiście stoje murem za Bebilonem.. czy jak to się mówi :P w każdym razie wierze Dreamersom... a jesli źle wierze, jeśli się okaże że to nieprawda(że mają WS), to znaczy że jestem głupi...
:evul:
nie gniewaj sie ale z tego co powiedziales wynika ze jestes glupi:D
ja jestem Dreamersem ale jestem pewien ze ws nie ma:]
Heliwurab
15-07-2005, 17:58
@Wodomuvu
Nie gniewam się bo:
1. Jeszcze nie wszystko stracone
2. Wiedziałem że tak może być.. przygotowałem się na to.. hehe
Nie łatwo mnie zaskoczyć :P
Hehe.. nie wiem czy to powiedziałem.
Fake jest OK.Niezłe
Och już to mówiłem! Jestem zaskoczony.. ;)
Pierdzik321
15-07-2005, 18:03
Ładny fake. Tylko jak bylby był prawdziwy to zwrócony bylby w druga strone.
Tak jak np.Gs. Sam zauwaz ;) :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.