PDA

Pokaż pełną wersje : Xfire

Berburio
14-07-2005, 17:06
Zacząłem tego używać ,ale zupełnie nie umiem;/ Jeżeli ktoś może to niech napisze do mnie na gg: 4471158 lub zapoda tu swoje to mi troche by mógł wytłumaczyć.

Z góry mówie ,że szukałem na kilka sposobów i nie znalazłem tematu o tym więc prosze go nie usuwać.

Ghost Nieudany
14-07-2005, 17:14
Xfire to niewielki programik, dzięki któremu można wyszukiwać przyjaciół, aktywnych serwerów danej gry, otrzymywać informacje o najnowszych/najgorętszych demach, newsach z sieciówek oraz uruchamiać same gry bezpośrednio z klienta.

Funkcja wyszukiwania serwerów jest na mniejszą skalę niż ta z All Seeing Eye, ale mnie wystarcza (i tak nie tłukę po sieci w nic innego jak ET i WoW).

Jak zainstalować, skonfigurować i KORZYSTAĆ z Xfire - wszystko masz w manualach i featursach na oficjalnej stronie...

MegaMan
12-08-2005, 13:10
X-fire to program dzienki któremu możesz wiedzieć kiedy ktoś gra i w co ktoś może wiedzieć kiedy ty grasz i w co(tylko niektóre gry masz na stronie xfire podpowiedz ci że tylko te troche nowsze możesz tylko przez niektóre gadać nie zacinając kompa (też masz na zakładce games) miałem większy komentaż,ale nie chciało go przyjąć eh więcej polaków niż anglików korzysta z xfire polska rulez!

Wikt
12-08-2005, 13:44
@up

bezsensowne nabicie postów. Właściwie ująłeś DOKŁADNIE to samo, co Ghost.

*wskazuje na podpis*