PDA

Pokaż pełną wersje : Mam pytanie. W jaki sposób robi się...

Taki siaki mag
14-07-2005, 19:36
Dzieci :baby:. Ale mi sie ten kawał udał. A tak na poważnie jak sie robi takie fajne podpisy :baby: , jakie niektórzy mają z best solo i best team i wogule tymi zabawnymi bużkami. Ktoś musi wiedzieć to bo przecierz dużo ludzi ma takie git rzeczy.

P.S. Szukałem i nie znalazłem!!!

Down. To już wiem, a jak wstawiać potwory?

Dj Fara0n
14-07-2005, 19:40
Panel kontrolny uzytkownika[taki przycisk na gornym pasku]->Zmien Podpis i tam wpisujesz text twojego podpisu...

Rendarn
14-07-2005, 20:11
Dzieci :baby:. Ale mi sie ten kawał udał. A tak na poważnie jak sie robi takie fajne podpisy :baby: , jakie niektórzy mają z best solo i best team i wogule tymi zabawnymi bużkami. Ktoś musi wiedzieć to bo przecierz dużo ludzi ma takie git rzeczy.

Forum tibia.pl > poradniki > panel kontrolny użyszkodnika(?)
Tam masz wyjaśnione co i jak z podpisem
@down
z tego co wywnioskowałem zapytał PRZEDE WSZYSTKIM o możliwość zrobienia podpisu, aha, i nie potrzebuje powtarzania klas 1-3.

Vanhelsen
14-07-2005, 20:47
@Dj und Rend: zalecam powtórzenie klas 1-3, głównie język polski - czytanie ze zrozumieniem (jak chcecie może być na głos)

@author: prawdopodobnie jest to ręczna robota ;) jak narazie widziałem dwa takie podpisy. Poprostu jeden użytkownik zrobił sobie takie cuś, drugi zerżnoł pomysł (ale już nie wykonanie) no chyba, że gdzieś się znajduje zakonspirowany progsik ;)

Taki siaki mag
14-07-2005, 20:56
THX. Temat do zamknięcia.

PS ładny mam podpis??? ;)