PDA

Pokaż pełną wersje : Beholdery w Carlin??

Raimel
28-03-2004, 22:03
Nie wiecie czy w Carlin są beholdery?
Bo kolega powiedział że w pewnej dziuże siedzi 1 ale nie wie gdzie??
pomużcie!!

Solak
29-03-2004, 06:37
Moze gdzieś w ghostladzie,na bh chodze tylko na darashie[pacc]

Real Finuko
29-03-2004, 07:42
A wczoraj po Thais cyce latały:P

Raimel
29-03-2004, 08:59
Po Thais latają cyce dość często a obok Venore GSy bo lurują. A mnie chodzi o miejsce gdzie można na respa poczekać.

Aexer
29-03-2004, 13:29
za mostem dwarfów :P ale to trohe daleko jak z carlin :O

Raimel
29-03-2004, 13:31
wiem że za mostem , i przed mostem też ale mo chodzi obok Carlin a nie obok Kazz.

Ashlon
29-03-2004, 14:24
A mi sie wydaje ze qmpel cie wkrecal, bo ni *uja nie moge sobie skojarzyc gdzie beholder moze byc kolo kaz....no chyba ze chodzi mu o Molts, ale to kolo northport jest :P

Raffi(Xadip in Tibia:D)
30-03-2004, 16:36
Heh mój kolega nawet w ab widział stone golema jak kogoś gonił wszedł do depo(gosciu)i stone golem przezucil sie na mojego kolege:P jebnoł go za 100 iles na sam początek ale zwiał do depo :D potem jakiś ziom zabił stone golema za 3 hitem:P

Matheous
30-03-2004, 16:52
Pewnie kumpel sie pomylil i np:
-BH byl zlurowany-ale skad to ja pojecia nie mam:P
-Byl to czyis summon-o ile sie da, ja sie w tym slabo orientuje:P (ale co do tych stone golemow to to tez jest mozliwe)
-Zabawy CIPow...Pewnie widzial jakiegos na test servie:D

seksik
30-03-2004, 17:08
A gdzie jest beho kolo North portu?? ?(

Raimel
30-03-2004, 20:31
Też jestem ciekawy gdzie?
widze że Seksik to stały klient forum
lol

Gangrel
30-03-2004, 21:02
Beholdera w carlin nie widziałem.
A wczoraj po Thais cyce latały A temat dotyczy czego innego i sadze że piszesz takie posty żeby sobie oklejne sztzrały zaliczać

Gismo
01-04-2004, 20:20
Heh a wiec to co mówią wasi kumpel to wszystko jest prawda poniewaz ja wiem gdzie jest ten beholder i gdzie sa stone golemy i to jest bardzo blisko carline

A wiec tak wsytarczy miec 30 lvl i mozecie isc bic i beholdery i stone golemy i kupe innego badziewia przykladowo moge podac GS'y, Dragon Lordy , Zielone Smoczki ,Orc Leedery ,Mumie itd moge wymieniac i wymieniac. Miejsce to znajduje sie na północ od carlin wystaczy wejsc do dziury na 1 poziomie kilka wilków na 2 mase troli a na 3 poziomie mamy juz "Maze Of Lost Soul" heh nie polecam tego zwiedzac nikomu kto ma 30 lvl i niewie co i jak bo prawdopodnie skonczy tak jak ja czyli na spotkani z Dragon Lordem .Labirynt ten jest zagmatwany tak ze jak polazisz chile to ciezko z niego wyjsc a do tego co chwile jakies Orc bezerkery spotykasz ale jesli masz ambicje to mozesz to sobie odkryc i tam mozna ladnie wxpic ja tam osobiscie expilem od 35 do 45 lvl teraz poprostu ejst tam troche nudno jak dla mnie a to juz inna sprawa chodzi tylko o to ze sa tam beholdery a jeden przy samym wejsciu na mols

Letaba
04-04-2004, 18:32
a moze wkleji ktos mapke z tym bh??? :)

Kiedys moim knightem wiedzialem gdzie to jest, ale potem zaczalem bic bh kolo venory i sie zapomnialo:\

plx o szybka odp.

(me n00b plx:P)

Kamil D
04-04-2004, 19:02
Ja tylko wiem że beholder jest koło kaza.
Nic więcej nie wiem ?(

Dioskas
05-04-2004, 10:57
Oryginalnie dodany przez Kamil D
Ja tylko wiem że beholder jest koło kaza.
Nic więcej nie wiem ?(

Jak nie wiesz o niczym nowym czego w temacie nie było to sie nie wypowiadaj :P ja sie nie spotkałem z bh w carlin ...i nie słyszałem wiec pewnie to bzdura (zapewne :P )
LOL ale tu offtopicow nawaliło ... ten pan sie pyta o bh a nie o lurowanie etc .... :O

seksik
05-04-2004, 11:15
Ja chodziłem w tej jaskini jak miałem 14 lv i teraz wiem tylko ze jest tam duzo rotow , amazonki na pól-zach, troli w cholere, wilki, ale nie mam pojęcia gdzie jest zejscie na niższy poziom. Całą mape mam odkrytą ,w tamtym miejscu, chyba zebym cos przegapił, jak ktoś z trimery wie gdzie to jest chętnie zaglądne!! :D