PDA

Pokaż pełną wersje : PACC - Help

Mandrace
14-07-2005, 21:37
Chcę kupić pacca [ na tibia.com] i zastanawiam się jaki będzie najłatwiejszy sposób płatności posiadając konto w banku Interligo [karta kredytowa chyba odpada bo to nietożsamo co karta bankomatowa:/ ] wiec chyba przelewem, ale nie wiem czy na takie konto można jakoś wpłacić euro:/ plz help a jeżeli się już da to może mi ktoś powiedzieć jak dokładnie dokonać przelewu [ wiem że cipy dają informacje ale tych informacji jest dość dużo, a dokonując transferu [przynajmniej przez WWW] nie mama dużo pól do wypełnienia chyba że tak się nie da :/ więc jak inaczej to zrobić????

aha po zalogowaniu w my account przeglądałem jak wygląda cała procedura zamawiania pacc myśląc że na samym końcu będzie jakieś potwierdzenie chyba się myliłem i już zamówiłem pacca [ bo przyszedł do mnie mail od element 5 z tymi informacjami^^] na szczęście wszystko dobrze wypełniałem więc teraz pozostaje tylko dokonać przelewu [ tylko plz help jak] [albo chyba że się znowu mylę i wcale nie zamówiłem pacca]

natalek
14-07-2005, 21:43
no wiec tak... przelewem duzo sie czeka.. ja Ci polecam kupic przez allegro.. kiedys kupilem przelewem i czekalem 6dni.. teraz zamowilem na allegro od XPsystem czy jakos tak ma nick koles. Wyslalem pieniadze w PKO BP rano kolo 11 koles mial inteligo konto [czyli PKO BP] i po poludniu kolo 16 pacc juz byl:) odrazu na aukcji masz intsrukcje co robic [jak zakapcetowac pacc] wejdz na allegro i wpisz haslo "Tibia" jedyny warunek to konto posiadanie konta allegro :P jesli nie masz zawsze mozesz poprosic jakiegos kolege :P

Mandrace
14-07-2005, 21:58
@up

Przeczytaj jeszcze raz mój temat a zobaczysz że już zamówiłem pacca[na tibia.com] ale teraz nie wiem jak najlepiej zaplacić posiadając konto inteligo [i nieważne że robiąc przelew czeka się około tyg a karta kredytową pare gdzo]

Oxygane
14-07-2005, 21:59
Najlepiej bedzie przelewem, z tym ze troche Cie skroja na kosztach manipulacyjnych.

Mandrace
14-07-2005, 22:03
a jeśli bym płacił karta kredytowa [ mógł bym sobie to jakoś załatwić] to chyba wyszło by najtaniej?? ale wiem że karta kredytowa jest z polskiego banku [tzn nie z polskiego ale konto w zlotowkach jest] a cipy kaza sobie w euro placic czy to by sie jakos udalo ????

Pacek
14-07-2005, 22:11
do natalek, "..przelewem długo sie czeka.." tak po dokonaniu przelewu czeka sie nawet kilka godzin, mój kumpel czekał aż 5 godzin strach pomyśleć. Lepiej niż przez allegro kupić przez strone tibia.pl podobna cena a wiesz ze pewne.
Jeśli na pewno już zamówiłeś pacc to muszisz wysłać kase inaczej BAN unlimited, najlepiej poszukaj, na forum tibia.pl było dokładnie opisane co i jak trzeba zrobić aby pacc poszedł przelewem, ale z tego co wiem jeśli płacisz w złotówkach to licz sie z tym że koszty operacyjne, przeliczanie walut, i to co pośrednicy biorą podczas przekazywania kasy mogą być dotkliwe. Nie wiem jak to jest dokładnie. Ja kupowałem pacc przez allegro za 92zł [;

Parapsyhol
14-07-2005, 22:14
Poczekaj pare dni i kup przez Tibia.pl

Mandrace
14-07-2005, 22:17
@ all

Ludzie ja już zamuwiłem a niepiszcie mi że można na tibi.pl albo na allegro [ bo wiem]

Zamowilem na tibia.com a teraz musze jakos za to zaplacic. Czy jest tu ktoś na tyle kompetentny by mi to wytłumaczyć a nie pisać gdzie moge kupic???