Pokaż pełną wersje : Nowe posady w Tibii.
Dr. Omader
14-07-2005, 21:45
CipSoft wprowadził pewne zmiany w statusach swoich pracowników.
Byli Senior Game Masterzy, którzy teraz zostali pracownikami CipSoftu, mają rangę "Customer Support", wszyscy pozostali Senior Game Masterzy, którzy nie pracują dla CipSoftu zostali przemianowani na zwykłych Game Masterów. Pozycja Senior Game Mastera została zlikwidowana.
Oznacza to, że teraz gdy będziesz sie skarżył na otrzymanego bana, Twoja skarga powędruje do pracownika CipSoftu, a nie do Senior Game Mastera jak było wczesniej.
Jeśli chodzi o częstotliwość pojawnia się Game Masterów, to trzeba przyznać, że pracownicy z Customer Support koszą niezłe żniwa farm-druidów oraz wszelakiej maści innych cheaterów.
Aby zwiększyć poziom walki z oszustami CipSoft zatrudnił kolejną osobę, jest to GM Tavaren, który zaczął pracować dla CipSoftu od 1 lipca. Może już niektórzy mieli przyjemność się z nim spotkać ;)
Kolejną zmianą jest wprowadzenie pozycji Senatora. CipSoft może zaoferować tą pozycje "emerytowanym" Game Masterom, Counsellerom i długo pracującym Tutorom. Senatorzy mają pełnić funkcje doradczą i w każdym aspekcie będą normalnymi graczami, bez żadnych specjalnych zdolności. Decyzja co do tego, kto ma zostać Senatorem będzie podejmowana wyłącznie przez CipSoft.
Podane zostały też informacje odnośnie nadchodzącego systemu walki z cheaterami. CipSoft planuje wkrótce zaimplementować nowy system moderacji forum, co pozwoli na łatwiejsze nim zarządzanie i karanie graczy łamiących zasady forum.tibia.com (swoją drogą to oni ten system już zapowiadają od ponad pół roku ;) ).
CipSoft prowadzi też prace nad zmianami w grze, które pozwolą przeciwstawić się fali oszustw w Tibii. Zmiany te mają zostać wprowadzone już w nadchodzącym update, o którego terminie ukazania się dalej nic nie wiadomo.
Ciekawe czy zmiany CipSoftu położą kres oszustwom w Tibii...
Teddy Burn
14-07-2005, 21:47
Nie wiem co to zmienia... Jedynie nowy gm doszedl reszta imo jakas nieszczegolnie przelomowa.
Shweppes
14-07-2005, 21:52
Zieew. Wysyłałem temu leniuchowi Dobo PW żeby napisał newsa już dawno ;p. A on nieraczył zajrzeć do skrzynki i byłeś pierwszy ;p
Debiluhy
14-07-2005, 22:00
no co przecierz to są newsy i w newsach są zamieszczane to co wy hcecie?:S
Cipy sie staraja xD mam nadzieje ze maja jakis sposob na programy czyli boty xD :baby:
Parapsyhol
14-07-2005, 22:02
A niech łapią cheaterów bo oni tylko psują zabawe innym.
Ja jakoś wsystko zrozumiałem... co wy czytać nie umiecie? :p
Arthus Drag'Tail
14-07-2005, 22:03
Tylko pozostaje liczyc na CIPsoft. Oby udalo im sie wreszcie bloknac te wszystkie cheaty.
Myśle, że nowy GM będzie chciał wywrzeć jak najlepsze wrażenie i na początku często będzie online...
..::QRAS::..
14-07-2005, 22:12
miesiac popracuje i mu sie odechce xD
Ciekawe czy to takie dla pokazu czy rzeczywiście chą walczyć z faramami-.-jakby mi dali gma to jestes koło orc landu koło pohu i kosze wszystkich do okoła banami??czy tak trudno znaleść takie miejscówki?a może gmy sobie pgują w tibię i nie mają czasu banować;p
andrzej1270
14-07-2005, 22:24
.....to trzeba przyznać, że pracownicy z Customer Support koszą niezłe żniwa farm-druidów oraz wszelakiej maści innych cheaterów.....
.....CipSoft zatrudnił kolejną osobę, jest to GM Tavaren, który zaczął pracować dla CipSoftu od 1 lipca......
Kilka słów krytyki:
1. Od kiedy to robienie run w Tibii uwazane jest za cheaterstwo.
2. GM Tavaren nie istnieje (przynajmniej wg. Tibia.com)
Teddy Burn
14-07-2005, 22:27
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
gm tavaren on furora
andrzej1270
14-07-2005, 22:28
Ciekawe czy to takie dla pokazu czy rzeczywiście chą walczyć z faramami-.-jakby mi dali gma to jestes koło orc landu koło pohu i kosze wszystkich do okoła banami??czy tak trudno znaleść takie miejscówki?a może gmy sobie pgują w tibię i nie mają czasu banować;p
Czegos tu nie rozumiem. Jezeli jakis druid/mag idzie sobie nad wode gdzie jest jak najmniej ludzi i robi runy, to odrazu trzeba dawac mu bana?????????
Moze ktos chce zarobic na plecaku UH, GFB, SD ...... Albo nabic mlvl.
Jeszcze raz zapytam. OD KIEDY TO ROBIENIE RUN W TIBII JEST ZABRONIONE???????????
P.S. Banowac powinni frajerow (40+ lvl), ktorzy szukaja takich low lvl i zabijaja tylko po to zeby zabrac runy. (przynajmniej zabijanie kogos w Tibii jest zabronione, ale nie robienie run),
Jednym slowem dobrze ze nie jestes GM
Teddy Burn
14-07-2005, 22:30
Spytaj "od kiedy robienie run na jakims tbi czy innym syfie jest nielegalne" to ci odpowiem.
Wreszcie...Może,to,coś,da...Życzę,powodzenia,w,kos zeniu,główek,je**nychCheaterów;)
Taki siaki mag
14-07-2005, 22:52
Cheaterzy to lurezrzy
Do roboty GMasterzy.
X(
Łapcie tych cheaterów i do domu z nimi. Dobrze żę są nowe posady, może będzie lepiej?
Nieznany
14-07-2005, 23:15
Mi to sie nie bardzo podoba, z tymi systemami... Planowalem skok ale potrzebuje pacc!!! A rodzice uparli sie ze po wakacjach...
14-07-2005, 23:59
Więkrzość GM ma 2 lvl na rookgardzie czemu tak jest?
Teddy Burn
15-07-2005, 00:02
"Wiekrzosc"? Aha.
Nabili drugi level, a potem nie chcialo im sie expic. No pacz ty jake leńe z nih.
no wlasnie, ja na przyklad mam tak: mam tbi wlaczone ale wierzcie mi lub nie TYLKO po to aby jak ktos sie pojawi na ekranie to da mi dzwiek z glosnikow i jestem przy kompie, runy robie sam i sam lowie rybki. i czy to tez jest zabronione? w sumie tak ale jesli ktos ma wlaczona czysta tibie i co 22 minuty podchodzi do kompa zeby SDka zrobic to to tez jest karane? alez oczywiscie bo jak kogos przy kompie nie ma to gm od razu banuje i nie patrzy na to ze ktos jest na samej tibi bez zadnych ***stw X(
Teddy Burn
15-07-2005, 00:08
To mozna byc 22 minuty zalogowany i nic nie robic? Myslalem, ze po 16 wyrzuca. ;)
Dr. Omader
15-07-2005, 00:13
.....to trzeba przyznać, że pracownicy z Customer Support koszą niezłe żniwa farm-druidów oraz wszelakiej maści innych cheaterów.....
.....CipSoft zatrudnił kolejną osobę, jest to GM Tavaren, który zaczął pracować dla CipSoftu od 1 lipca......
Kilka słów krytyki:
1. Od kiedy to robienie run w Tibii uwazane jest za cheaterstwo.
2. GM Tavaren nie istnieje (przynajmniej wg. Tibia.com)
Chlopcze, jak czegos nie wiesz to lepiej spytaj sie o to zamiast krytykowac.
Wyraznie widac, ze nie wiesz co to znaczy "farmowac" cos w jakiejs grze MMORPG przewaznie. Otoz chodzilo mi o nielegalne stada druidow na MC+macro/bot, ktore stoja i robia runy podczas gdy wlasciciel kompa spi albo expi.
I to jest jak najbardziej nielegalne.
Co do nicka GMa:
Kazdy Game Master ma po formulce "GM XXX" dodane "on YYY", gdzie XXX jest nickiem GMa, a YYY nazwa swiata, czyli w praktyce wychodzi, np. GM Tavaren on Antica (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=GM+Tavaren+on+Antica)
Dlatego nastepnym razem, zanim cos napiszesz na forum, a tymbardziej zanim bedziesz chcial kogos skrytykowac doedukuj sie.
miesiac popracuje i mu sie odechce xD
Jemu za to placa, pracuje o stalych godzinach i dostaje normalna wyplate. Jednak calego czasu nie bedzie poswiecal na bycie online, musi tez zajmowac sie forum.tibia.com i odpowiadac na maile ludzi.
czy tak trudno znaleść takie miejscówki?a może gmy sobie pgują w tibię i nie mają czasu banować;p
Oj zapewniam cie ze wiedza. Ale pamietaj ze gdy Game Master podchodzi do kogos kto moze byc afk i ta osoba nie bedzie robila NIC przez 15 mintu to GM musi czekac, jesli jej po 16 minutach nie wywali to dopiero wtedy moze zbanowac osobe, za cheatowanie aby pozostac online.
Jak widzisz sprawdzenie kazdej osoby zajmuje sporo czasu, aczkolwiek jest to przewaznie max 10 minut (100 many na UHa ;)), jesli gracz zrobi jakeigos runa, a nie odpowie na powitanie Game Mastera to dostanie bana, tak samo jesli bedzie lowic, albo robic cokolwiek innego, ale nie odpowie Game Masterowi dostanie bana.
Tak wiec sprawdzenie kazdego jednego druida zajmuje troche czasu...
Clipki sie staraja a ja ich podziwiam chociaz powinni zdradzic kiedy bedzie upaded prawda?
mam nadzieje ze poprawi to prace gm'ów , apropos czy dziala wam tibia.com ?
Maxi skywarien
15-07-2005, 08:25
Bardzo sie ciesze z tego i mam namysli ze wszystko sie poprawi zeby wiecej bylo gm online i mozna bylo pogadac z nimi pare minutek;)
Teddy Burn
15-07-2005, 08:42
Czizyz, fuck! Ludzie, oni sa 'godami' tylko w tibii, GM i tak nie powie ci gdzie jest quest na crowbar, wiec nie przezywajcie tak kazdego spotkania z nimi jak to bylo zbawienie.
Coś podobnego napisałem w propozycjach artykułów jakieś 2-3 tygodnie temu. NIe było jeszcze tego newsa.
Miło by było mieć Customera lub Senatora.
Teddy Burn
15-07-2005, 09:09
Coś podobnego napisałem w propozycjach artykułów jakieś 2-3 tygodnie temu. NIe było jeszcze tego newsa.
Miło by było mieć Customera lub Senatora.
A jeszcze milej GM lub Goda, prawda? -..-
L@p0juf0
15-07-2005, 09:58
Wkońcu zatrudnili nowego Gma dawno już takiego czegoś nie było :D
WielkiSorc
15-07-2005, 10:21
W sprawie gm tavaren on furora,
Pracowity ? Taaaaak
Mądry? Niiiiiiiiieeeeee
7 dni temu dostałem bana na furorze za expienie w zablokowanej arenie... niestety ten jakże mądry gm nie dojrzał tego że trap jest zrobiony tak żebym nie mogł wyjśc... ale oczywiscie dostałem bana, za expienie w blokowanej arenie, nie licząc tego że to było na spawnie 1 rata... naszczęście już swoją karę odsiedziałem i za 5h 9minut wejdę spowrotem do gry :P
Jak dla mnie, to GM-i i tyk capią!!!
Mazerlander
15-07-2005, 11:12
Ciesze sie ze jednak cos sie dzieje. Cipy moglyby zwyczajnie zostawic wszystko samemu sobie... Gracze i tak z cheatami czy bez placa za pacc i nabijaja kieszen naszym wspanialym Tibiotworcom.
Ale GMom zawsze mozna pomoc! Jak widze kolesia z 40 rybami pod soba albo bezczelnego mc to tez mozna wyslac swojego 8 lvlego mistrza z war hammerem aby ukrucic przestepcza dzialalnosc.
Moze ten Update faktycznie utnie kilka tibigg i innych dziwadel...
OBY!
Thimburd
15-07-2005, 11:38
No nareszcie. Może wezmą się wreszcie do pożądnej walki z cheaterami. Ale jeden nowy GM to za mało. Powinno się ich zatrudnić więcej! Tak... zdecydowanie z jakieś 2 GMy na świat (powiedzmy, że taki Junior GM który może gm'ować na jednym serverze ;) który dostają najlepsi i najuczciwsi gracze Tibii). I bany na 4 lata dla wsyzstkich używających TBI, TibiaSuite, TibiaGG, wszelkich makro i innych świństw.
A jeszcze milej GM lub Goda, prawda? -..-
Customer Support = Senior GM więc jeżeli ktoś jest CS to po co ma się zniżać do GM?
(Senior GM Niby nie istnieje, ale przecież zmieniła się tylko nazwa :))
spider-bialystok
15-07-2005, 12:16
I bany na 4 lata dla wsyzstkich używających TBI, TibiaSuite, TibiaGG, wszelkich makro i innych świństw.
Cip-owie zbankrutowaliby gdyby zbanowali na 4 lata polowe tibii ;p.
Thimburd
15-07-2005, 12:23
Cip-owie zbankrutowaliby gdyby zbanowali na 4 lata polowe tibii ;p.
Połowę? To chyba będzie jakies 90% xD
Niestety jeden nowy GM nie uczyni Tibi bezpiecznej. Zresztą cheaty były, są i będą. Można tylko zmniejszyć ich występowanie ;)
Przecież od dawien dawna wiadomo że łatwiej zburzyć niż zbudować.
YoungLady
15-07-2005, 13:26
Ja tak szczerze mówiąc siedziałbym cały czas na Game Masterze jakieś 6-7 godzin codzienne a co do GM`ów to mogliby zatrudnić więcej na świat tak jak powiedział Thimburd ale no cóż jeszcze trochę poczekamy aż będzie więcej GM online albo zatrudnianych :confused:
tajemniczy kolo
15-07-2005, 13:55
LOL
Zanim dacie odpowiedź w jakimś temacie zapoznajcię się z wszystkimi postami...bo co chwile czytam to samo, iż powinno być więcej GM na server itp
LOL
jeśli tak chcecie złapać oszustów, to róbcie to sami ^^, nagrywajcie filmiki z afkami powyżej 15min i ślijcie do gmów
Albo się pytajcie ludzi czy MC , a jak powie że tak, to róbcie fotke i też ślijcie :P bany się posypią :evul:
P.S.
SĄ JAKIEŚ NOWINKI CO DO FIST FIGHTING ??
witam praworządnych obywateli Tibiolandu.
wszyscy chcecie banowac za afkowanie.. hmm moze i macie racje
chociarz mysle, że złodziejstwo i lurowane jest bardziej naganne i denerwujace. Bo przecierz jak ktoś sobie stoi, to innemu krzywdy nie robi w przeciwieństwie do lurerów, złodziei, czy PK.
A co do farmerów, niech mi ktoś odpowie co jest w tym złego bo nie wiem o co ta wojna (nie mówcie że jest to sprzeczne z regulaminem bo to wiem...)
Poza tym fam tak łatwo sie nie da zlikwidowac przecierz farmera mozna zrodic za 1 dzien, a moze krócej i dalej bedzie klepal runki :)
jesli gracz zrobi jakeigos runa, a nie odpowie na powitanie Game Mastera to dostanie bana, tak samo jesli bedzie lowic, albo robic cokolwiek innego, ale nie odpowie Game Masterowi dostanie bana.
Gdzie jest napisane w Rules of Tibia ze trzeba odpowiedziec Gm'owi? Skad pewnosc np ze nie jestem afk spokojnie sobie lowie, tylko nie mam ochoty gadac z gm'em... ?
Dr. Omader
15-07-2005, 18:21
Gdzie jest napisane w Rules of Tibia ze trzeba odpowiedziec Gm'owi? Skad pewnosc np ze nie jestem afk spokojnie sobie lowie, tylko nie mam ochoty gadac z gm'em... ?
Czy wszystko musi byc w regulach? Chyba logicznym jest ze jesli loguje sie obok was game master to TRZEBA mu odpowiedziec, a nie odpowiedzenie jest podstawa do bana. W kazdej grze tak jest i bedzie.
Kogo to obchodzi, ze ty nie chcesz z nim gadac? Masz odpowiedziec i tyle, jak nie odpowiesz to znaczy, ze jestes afk i uzywasz macra bo lowisz rybki, wiec wniosek prosty... Ban.
Ty nie musisz z nim gadac, ty masz mu tylko odpowiedziec. Jesli mu nie odpowiesz to zacznie cie przesowac i zbanuje. A byly przypadki kiedy gracz zostal odpushowany do jakiegos potworka i dopiero wtedy zbanowany gdy go potworek zabil :>
Wszystko ok Cipsoft robi wszystko aby pozbyc cie cheaterów aby tibia byla równa dla wszystkich i wogóle.. ok zgadzam sie wszystko ok i calkowicie popieram jednak patrzac na to z innej strony co jest winny taki cheater w porównaniu do hackera? to ze jedzie sobie na mc i chce mniej wiecej sprawiedliwie sobie pomóc to nic ale to jush jest inny temat.. ciekawi mnie jednak czemu Cipsoft tak sie uparł na tych cheaterów a nie robi praktycznie nic z hackerami.. cheaterzy to cheaterzy nikomu nie wadza ani nie pszeszkadzaja jednak zostac shackowanym to jest dopiero strat.. wedlug mnie Cipsoft powinien po updacie wziac sie za produkcje jakiegos bardzo ale to bardzo pozadnego programu anty hackerskiego przeznaczonego wylacznie dla tibii(aby nie poniesli jakchs kolosalnych strat:P) a dopiero potem zabrac sie za cheaterów.. wtedy gra w tibie stalaby sie zupelnie spokojniejsza i nikt nie musialby zadawac sobie pytania "po co grac skoro jak zrobie wysoki lvl to i tak mnie shackuja??"
jesli w jakikolwiek sposóbzlamalem regulamin to pszepraszam jednak nie moge dluzej dusic tego wszystkiego w sobie
pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia
Wszystko ładnie, pięknie, ale prawdą jest, że GMy za dużo na niektórych światach nie robią. Mając 9lv zostałem zabity przez 2 PK na 12lv i 15lv, a GM nawet nie raczył odpowiedzieć na moją skargę ... :confused:
Fajnie byłoby być GMem ;)
Dr. Omader
16-07-2005, 01:29
Wszystko ok Cipsoft robi wszystko aby pozbyc cie cheaterów aby tibia byla równa dla wszystkich i wogóle.. ok zgadzam sie wszystko ok i calkowicie popieram jednak patrzac na to z innej strony co jest winny taki cheater w porównaniu do hackera? to ze jedzie sobie na mc i chce mniej wiecej sprawiedliwie sobie pomóc to nic ale to jush jest inny temat.. ciekawi mnie jednak czemu Cipsoft tak sie uparł na tych cheaterów a nie robi praktycznie nic z hackerami.. cheaterzy to cheaterzy nikomu nie wadza ani nie pszeszkadzaja jednak zostac shackowanym to jest dopiero strat.. wedlug mnie Cipsoft powinien po updacie wziac sie za produkcje jakiegos bardzo ale to bardzo pozadnego programu anty hackerskiego przeznaczonego wylacznie dla tibii(aby nie poniesli jakchs kolosalnych strat:P) a dopiero potem zabrac sie za cheaterów.. wtedy gra w tibie stalaby sie zupelnie spokojniejsza i nikt nie musialby zadawac sobie pytania "po co grac skoro jak zrobie wysoki lvl to i tak mnie shackuja??"
jesli w jakikolwiek sposóbzlamalem regulamin to pszepraszam jednak nie moge dluzej dusic tego wszystkiego w sobie
pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia
Ludzie byli, są i będą idiotami.
Tak samo hacki byly, sa i bedzie ich jeszcze wiecej, bo ludzie sa glupi.
95% hackow wynika z ludzkiej glupoty. Pozostale 5% to cholernie przemyslane i sprytnie zaplanowane akcje, wymierzone w wysoko poziomowe postacie i opierajace sie na ich drobnym niedopatrzeniu.
Powiedz mi: Co CipSoft ma poradzic na to ze ludzie sa debilami? Co oni maja z tym zrobic?
W interesie kazdego gracza jest zadbanie o to, aby nikt nie przejal jego konta, a jak jest na tyle glupi zeby sciagac jakies cheaty, albo ufac wszystkim poznanym osobom to co ma CipSoft na to poradzic?
CipSoft nie moze nic wiecej poradzic na ludzka glupote. Zmiany jakie moglby pomoc w zwalczaniu kradziezy kont sa minimalne i nie zmniejsza tego procederu bardziej jak o 5-10%~
To tak jakbys kupil auto, dal kluczyki nieznajomemu, a potem sie czepial firmy, ktora wyprodukowala to auto, ze je slabo zabezpieczyli bo ci je ukradli.
To jest TWOJE konto, wiec w twoim interesie jest zadbanie o nie. CipSoft was uswiadamia o niebezpieczenstwach hacka, ale jak wy to macie w tylkach to potem tracicie postacie.
Hasla nie sa kradzione z baz CipSoftu tylko od graczy. CipSoft nie zawinia tutaj.
Mając 9lv zostałem zabity przez 2 PK na 12lv i 15lv, a GM nawet nie raczył odpowiedzieć na moją skargę ...
Player Killing jest dozwolony. Kiedys byla taka zasada, ze nie mozna zabijac postaci ponizej 10lvl, ale i tak nikt jej nie przestrzegal, ani nie karal tych co ja lamali.
Po to jest system czaszek, aby zapobiegac zabojstwom. Inna sprawa, ze jest on niedopracowany, ale mniejsza z tym ;)
To jest temat rzeka...
Nie zwalczymy hackow, makr itd. CIPy teoretycznie mogą jakieś tam nowe zabezpieczenia dać, że z makrem nie wejdziesz itp. No i co z tego ? Minie tydzień od założenia zabezpieczenia i już pojawią się nowe wersje programów...
Ja to wszystko rozumie jednak chodzi mi glównie o jakis program który by zapobiegal keylogerom.. wiadome ze jezeli sie wlazi na jakies podejrzane strony na wlasne zyczenie to jest potem taki a nie inny efekt jednak nie raz zdarzaja sie bardzo ale to bardzo wiarygodne stronki a keylogery sa coraz to nowsze i nie kazdy antywirus je wykryje i ani sie spostrzezemy kiedy nam shackuja konto.. Cipsoft powinien bardziej zadbac o bezpieczenstwo graczy wlasnie w tej sprawie
Teddy Burn
16-07-2005, 17:43
Ja to wszystko rozumie jednak chodzi mi glównie o jakis program który by zapobiegal keylogerom.. wiadome ze jezeli sie wlazi na jakies podejrzane strony na wlasne zyczenie to jest potem taki a nie inny efekt jednak nie raz zdarzaja sie bardzo ale to bardzo wiarygodne stronki a keylogery sa coraz to nowsze i nie kazdy antywirus je wykryje i ani sie spostrzezemy kiedy nam shackuja konto.. Cipsoft powinien bardziej zadbac o bezpieczenstwo graczy wlasnie w tej sprawie
OMB... To nie wchodz w "podejrzane strony" -..- I stosuj znaki interpunkcyjne.
Ludzie co z was sa za debile bez kitu tedy burn przeczytaj co napisalem a potem pisz posta bo mnie tu k..a targa przed kompem jak czytam posty takich ludzi jak ty.. wypowiedz sie na dany temata wtedy pogadamy bo jak narazie nie wniosles tu nic wiecej oprócz duzej dawki debilizmu/!!!!!!!!!!!
pszepraszam modków i innych uzytkownkow ale jestem wybuchowy i tacy ludzie jak ten ............ to dzialaja na mnie jak plachta na byka
Po przeczytaniu tekstu Dr. Omadera jestem sklonny potwierdzic jego ostra krytyke gram juz w tibie od 3 lat i kazdy ktorego znam grajacego w tibie byl juz chociaz raz shakowany jak i nie juz nascie razy. :( Ja staralem sie grac zawsze bez jakich kolwiek pomocy i jeszcze nigdy mnie nikt nie okradl choc juz byl 1 powazny atak na muj komputer ale po 7h wyczerpujacej walki uchronilem moja postac ;] ale nie byl on spowodowany zadnym programem pomocniczym. .............. A poza tematem bije muj rekord blokowania atakow trojanow ;] juz jest po 2h siedzenia przy kompie 1700 wlaman a pewnie tak do 4h bedzie 4000 ;) (slyszalem ze rekord w polsce wyniusl cos ponad 5000 wlaman przez miesiac a raczej prub) i nie biezcie pochopnych wnioskow co do tych trojankow ;) system mam wgrany juz 2 lata wiec sie ich troche nazbieralo :D
NO I PO 5H PADL REKORD PRZY UZYCIU KONIA TROJANSKIEGO TRANSSCOUT KTORY WYNOSI 6516 WLAMAN (stary wynosil 5000-5500 w ciagu miesiaca) Tylko szkoda ze nie bede mugl go oglosic oficjalnie mam nawet screena ale brak originalnych programow :( Ale pocieszam sie faktem ze w ciagu miesiaca padnie umnie cos kolo 200000 wlaman rekord nie do pobicia choc nieoficjalny a cieszy ;)
Teddy Burn
16-07-2005, 20:01
Ludzie co z was sa za debile bez kitu tedy burn przeczytaj co napisalem a potem pisz posta bo mnie tu k..a targa przed kompem jak czytam posty takich ludzi jak ty.. wypowiedz sie na dany temata wtedy pogadamy bo jak narazie nie wniosles tu nic wiecej oprócz duzej dawki debilizmu/!!!!!!!!!!!
pszepraszam modków i innych uzytkownkow ale jestem wybuchowy i tacy ludzie jak ten ............ to dzialaja na mnie jak plachta na byka
Piszesz "ludzie", a zwracasz sie do mnie. Jak tu sie inaczej wypowiedziec na "dany temata" (rotfl&lmao&lol)? Nie moja wina, ze nie masz dobrego antywirusa. Ja juz taki jestem - wnosze debilizm, przyzwyczaj sie. Nie jestem za to taki wybuchowy jak ty - mam nadzieje, ze twoje "pszeprosiny" zostana przyjete. No to "narazie".
PS. Teddy, nie "tedy".
tajemniczy kolo
17-07-2005, 16:41
Ja się zgadzam co do zdania na temat poprawienia zabezpieczeń...
Wystarczy takie jakie jest na www.e-gold.com (SRK)
I to by zatrzymało wszystkie key logery i inne badziewa....
Ja tego systemu wprowadzia nigdy nieużywałem, poprostu wklepywałem na klawie i mi z hakowali konto ;/ a godzinę przed tem jak zauważyłem hacka, zleciłem przelew na nie LOL :P takie życie :P
Jak ktoś możę to niech napisze o tym do cipisoftu...pewnie drogo ich to niebedzie kosztowalo ^^
P.S. piszecie takie długie posty że mi ghoul padł hehehehehe ale już mi nowego postawili XD
Gensioorek
17-07-2005, 21:34
mam pytanie czy jezeli imie mojego kolegi bylo sprzeczne z zasadami tibia rules i napisalem raport(sam chcial) na rename character to moge dostac bana????
PS sorka za offtopicv
slimaczek
18-07-2005, 16:47
Cóż, nic nowego ten news nie daje, tylko same obiecanki zmiany statusu ;P Ja na miejscu gma bym zobaczył listę online i zteleportował się do każdego 11lv druida i bym postał pare minut, i oczywiscie jak gosciu sie nie odezwie na powitanie a zrobi runke albo cos - ban. Tak to by już dawno zbanowali pełno osób, chociaż wątpie że gmowie tacy gupi są, albo są gupi ;P albo wchodzą na 30 min i tyle.
@down
A może masz nawet racje, offtopic się robi w tym temacie :]
Ungoliathos
19-07-2005, 16:09
@up ???? Ej czy ten post wogole jest na temat?? cvoś mi sie zdje że nie
@topic Hmm.... Wg. mnie raczej nie odczuje żadnej zmiany....
Konradzio
20-07-2005, 12:47
Mogli by zatrudnic wiencej ludzioof i robic update :p :p :p Ja nie wiem po co graczom informacje co sie dzieje u CIPoof
CZEKAM NA UPDATE!!! :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.